Koronapassi

Anonyymi

Tarjoan matalan kynnyksen julkituloa näin anonyymisti, onko tietoa/ennakkoaavistusta, mitkä euralaiset yritykset tulevat kyseistä passia vaatimaan? Olisi reilua varautua ja tietää se jo etukäteen, keille rahansa tästä lähin vie.

10

1283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toivottavasti kaikki.

    • Anonyymi

      Ei mikään! Koronapassi-juna meni jo. Hallitus enää suunnittelee sitä mahdollista tulevaa käyttöä varten, käyttöön se ei tule tähän pandemiaan.

      • Anonyymi

        On tulossa ja koronaa käytetään vain sen "ratsuhevosena". Se on kuitenkin varmaa, jos koronapassi tänne väkisin ajetaan, voi vapaudelle sanoa bye bye!


      • Anonyymi

        Jep, jep! Ensi viikolla, sanoo iltapäivälehti. Olit turhan positiivinen.


    • Anonyymi

      Vastauksia ei ole tullut. Hiljaisuutta vaikea tulkita, mutta olen positiivinen ja ymmärrän, ettei ainakaan ensimmäisten joukossa olla rajoittamassa asiakkaiden virtaa?

    • Anonyymi

      En ymmärrä mitä hyötyä passista on, kun rokotetutkin sitä tautia levittää yhtälailla.

      • Anonyymi

        Passille ei ole olemassa mitään lääketieteellisiä perusteita, eikä tämä ole edes varsinaisesti koronapassi. Tulossa muuhun käyttöön ja vielä on mahdollista kaataa koko hanke. Aika kyllä loppuu pian ja pian hyytyy tavalla tai toisella kaikkien hymyt.


      • Anonyymi

        Joko te rakkaat pian ymmärrätte, että rokottamaton kuolee koronaan tai vähintään saa loppuelämän kestäviä sivuoireita suuremmalla todennäköisyydellä kuin rokotettu. Eikös tässä rokotevastaisia lampaita vaan suojella passilla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko te rakkaat pian ymmärrätte, että rokottamaton kuolee koronaan tai vähintään saa loppuelämän kestäviä sivuoireita suuremmalla todennäköisyydellä kuin rokotettu. Eikös tässä rokotevastaisia lampaita vaan suojella passilla?

        Näin se on. Rokotetut saa passin avulla rauhassa levittää tautia toisilleen, mitä hyvän aikaa jo tehneetkin, kun rokotteista ei näy mitään hyötyä olevan. On väärä väite, että näin välttyvät pahimmalta taudilta, kun se muutenkin vie teholle vain murto-osan ihmisistä. Huomio kiinnitetty pelkästään tähän, vaikka rokotteesta tullut sairaalahoitoa vaativia haittoja merkittävä määrä enemmän. Maailma on aina tarvinnut hyödyllisiä idiootteja joukkoonsa ja tällä hetkellä tämä ilmiö korostunut. Tieteellistä dataa löytyy jo paljon olla ottamatta rokotetta, mutta kannattaa tottakai luottaa mieluummin iltapäivälehtien uutisiin. Vastuu on näin kokeiluvaiheessa yksinomaan ottajalla. Muistakaa se. Tosiasiassa en silti välitä paskan vertaa niistä aikuisista, jotka rokotetta jonottaa pelastajan ominaisuudessa. Siitä vaan, mutta lapsille annettavaa rokotetta vastustan (paitsi riskiryhmille) ja esim. briteissä on heille annettavien rokotteiden jälkeen kuolintilastot siinäkin ikäryhmässä nousseet huomattavasti. Näillä pohjilla lasten rokottamisintoa on vaikea käsittää. Varsinkin, kun muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ovat sairastaneet taudin lievänä tai "oireettomana". Aika ison riskin kokeellinen rokote lapsille, punnitkaa ainakin hyödyt ja riskit mahdollisimman tarkasti ennen.


    • Anonyymi

      Es sunkka sää tyhmä ol? sill o tarkotus erotella mihenkkä uskova pölvästi pois ihmiste joukost. Menkkä mettä piilo ettei Koronapeikko tai viäl pahee Koronarokotuspeikko pääs purasemaa. Siit rokotuksest ko loppuu suvujatkamine, Bill Gates ymppä teihi nsanosirui ja muut kamala. Koronapass o sitä vart et eroteta kaik tyhmä mik ova ottanu piiki tai kaks ja voiva elä ja elämöir vaik vaa juavuksis kapakas.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8751
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2361
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe