Turvallisimmat huumeet

Anonyymi

MItkä huumeet on teidän mielestänne turvallisimpia käyttää? Tulee hyvä olo, ehkä lieviä hallusinaatioita, järki säilyy? Kiitos vastauksista :)

18

1417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki huumeet tuhoavat ihmisen. Jos ajattelee että ihminen on osa luontoa. Villi ja vapaa. Silloin on iloinen eikä tuhoa itseään. Silloin jokainen hetki on innostava ja antava. Huumeet ovat todella paha ja vaarallinen juttu. Kannattaa pysyä niistä todella kaukana.

      • Anonyymi

        Mielialaan vaikuttavien aineiden käyttö on tavallista koko eläinkunnalla. Oopiumiin addiktoituneet vesipuhvelit, kokapensaan lehtiä jauhavat laamat, tupakanlehtiin koukkuun jääneet paviaanit..norsut, kissaeläimet ja apinat syövät käyneitä hedelmiä humaltuakseen, entä sitten ihminen?


    • Anonyymi

      Aloittaja, älä edes ajattele kokeilla mitään aineita. Voihan jostain tulla aluksi hyvä olo, mutta kukaan ei tiedä, mitä myöhemmin seuraa.

    • Anonyymi

      Alkoholi

      • Anonyymi

        Kofeiini, ellet vedä jotain ihme pillereitä tusinapäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kofeiini, ellet vedä jotain ihme pillereitä tusinapäin.

        Gabapentin. Halpa, tulee toleranssia niin nopee että vaikee jäädä koukkuun ja muutenki aika miedot vaikutukset. Ja sitten kannabis todennäkösesti harmittomampi ku gapapentin mutta helpompi tulla päivittäiskäyttäjäks koska se vaikuttaa myös päivittäiskäytössä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Gabapentin. Halpa, tulee toleranssia niin nopee että vaikee jäädä koukkuun ja muutenki aika miedot vaikutukset. Ja sitten kannabis todennäkösesti harmittomampi ku gapapentin mutta helpompi tulla päivittäiskäyttäjäks koska se vaikuttaa myös päivittäiskäytössä

        kännisavuis vastasin väärään huuts


    • Anonyymi

      Lääkekannabista Tanskasta
      https://yle.fi/uutiset/3-11140970
      .
      Tanskaan nousee jättimäisiä halleja, jotka täytetään kannabiksella – Kanadalaisfirmat valtaavat nyt Euroopan markkinoita ja tähtäimessä on myös Suomi. Euroopan laillisten lääkekannabismarkkinoiden arvon arvioidaan kasvavan miljardeihin euroihin lähivuosina.
      .
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Lääkekannabis
      .
      https://yle.fi/uutiset/3-10650937
      EU-parlamentti haluaa lääkekannabiksen Kela-korvauksen piiriin
      .
      Parlamentti kehottaa EU-komissiota ja jäsenvaltioita käsittelemään esteitä, jotka haittaavat kannabiksen käyttöä lääkinnällisiin tarkoituksiin.
      Parlamentti huomauttaa lauselmassaan, että "on todisteita siitä, että kannabis tai kannabinoidit voivat olla tehokkaita ruokahalun parantamisessa ja painonmenetyksen estämisessä hivin/aidsin yhteydessä ja että ne voivat helpottaa mielenterveyden häiriöitä, kuten psykoosia ja Touretten oireyhtymää, ja lieventää epilepsian sekä Alzheimerin taudin, niveltulehduksen, astman, syövän, Crohnin taudin ja glaukooman oireita ja pienentää liikalihavuuden ja diabeteksen riskiä ja lievittää kuukautiskipuja".
      .
      https://www.duodecimlehti.fi/duo80438
      "Tupakanpoltto ja alkoholin liikakäyttö ovat terveyden kannalta huomattavasti vaarallisempia kuin kannabiksen jatkuvakin suurkäyttö."
      .
      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nama-ovat-maailman-viisi-addiktoivinta-ainetta-alkoholi-ja-tupakka-samassa-sarjassa-kovien-huumeiden-kanssa/7225282
      "Nämä ovat maailman viisi addiktoivinta ainetta: Alkoholi ja tupakka samassa sarjassa kovien huumeiden kanssa."
      .
      https://www.hs.fi/talous/art-2000007594512.html
      ”Neljä osavaltiota (lisää) hyväksyi kannabiksen viihdekäytön Yhdysvalloissa.”
      .
      Kannabiksen kieltolain maailmaan lanseerannut valtio on itse jo suurelta osin kieltolaista luopunut, koska se ei ole toiminut. Ainoa hyötyjä on ollut ammattirikollisuus.
      .
      DEA poistanut valheita kannabiksesta nettisivuiltaan.
      http://www.safeaccessnow.org/iqa_victory
      .
      “DEA:n tekemät yleisten myyttien korjaukset kotisivuillaan voi olla merkki Washingtonin umpikujan avautumisesta. Tämä on voitto kaikille kansakunnan kannaboosta käyttäville potilaille, joille kannaboos merkitsee helpotusta vakavaan sairauteen. Liittovaltio myöntää nyt, että kannaboos ei ole porttihuume, ei aiheuta aivovaurioita eikä psykooseja. Vaikka kamppailu kannabooksen ympärille lyödyn stigman poistamiseksi ei ole läheskään ohi, on tämä yksi merkittävä askel", ASA:n toiminnanjohtaja Steph Sherer selittää.
      .
      https://www.verkkouutiset.fi/nuorisojarjestot-kannabiksen-laillistaminen...
      .
      Nuorisojärjestöt: Kannabiksen dekriminalisointi vastuullista.
      .
      Kannabiksen käytöstä tai hallussapidosta ei tule rangaista, vaativat viiden puolueen nuorisojärjestöt.
      .
      https://www.is.fi/terveys/art-2000007700851.html
      Alkoholi on hermomyrkky, joka tuhoaa aina aivosoluja
      .
      https://www.voice.fi/terveys-ja-hyvinvointi/a-156725
      Alkoholi linkittyy vahvemmin syöpään kuin tiesimmekään - uusi tutkimus paljastaa
      .
      https://yle.fi/uutiset/3-11038972
      .
      DW: Merkelin puolue CDU harkitsee kannabiksen laillistamista Saksassa
      CDU:n tiedottaja sanoi perjantaina, että kannabiksen käyttö voitaisiin vapauttaa ja sen jakelu ottaa hallintaan.
      .
      https://yle.fi/uutiset/3-11799859
      .
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c934ee02-ca8a-470e-89bc-76389cf6563d
      "Antaa kaikkien kukkien kukkia – kannabiksen laillistus etenee maailmalla."
      .
      "Valtaosalle kannabiksen käyttäjistä ei aiheudu todettavaa fyysistä tai psyykkistä haittaa edes pitkäaikaiskäytössä (Lancet 1995).

      • Anonyymi

        Ei pidä sekoittaa tähän lääkekannabista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pidä sekoittaa tähän lääkekannabista.

        https://www.duodecimlehti.fi/duo80438
        "Tupakanpoltto ja alkoholin liikakäyttö ovat terveyden kannalta huomattavasti vaarallisempia kuin kannabiksen jatkuvakin suurkäyttö."


    • Anonyymi

      Kannabis, ainakin turvallisempi kuin alkoholi. Ja rangaistavuus pitäisi poistaa ja hoitoon ohjausta lisätä nyt hoitoon ohjaus tapahtuu usein vankilassa joka nielee tuhottomasti verovaroja ja kuuluu käytäntönä viime vuosisadalle.

    • Anonyymi

      vastasin jo toiseen mutta: Gabapentin. Halpa, tulee toleranssia niin nopee että vaikee jäädä koukkuun ja muutenki aika miedot vaikutukset. Ja sitten kannabis todennäkösesti harmittomampi ku gapapentin mutta helpompi tulla päivittäiskäyttäjäks koska se vaikuttaa myös päivittäiskäytössä

    • Anonyymi

      krokotiili ja meta-amfetamiini on niinku karkkia popsis mutta huikeet vibat sitte tietenki heroiini, mutta se on niin mietoo melkein ku kanna

    • Anonyymi

      EU-raportti: Kannabis tupakkaa ja alkoholia turvallisempaa
      .
      Kannabis on muita päihteitä vaarattomampaa, kertoo laaja EU-selvitys.
      Kannabis on käyttäjälleen turvallisempaa kuin tupakka tai alkoholi, kertoo laaja EU-katsaus. Tiedot perustuvat Euroopan huumausaineiden ja niiden väärinkäytöksen seurantakeskuksen julkaisemaan 700-sivuisen, 3-osaiseen raporttiin.
      .
      Suurin osa kannabiksen käyttäjistä lopettaa sen polttamisen hieman alle tai yli 30-vuotiaana, EIVÄTKÄ HE KÄRSI MINKÄÄNLAISISTA KIELTEISISTÄ VAIKUTUKSISTA LOPETTAMISEN JÄLKEEN.
      - Kaikki tekemämme vertailut osoittavat, että kannabis on käyttäjälleen monilla mittareilla mitattuna muita aineita turvallisempaa, kertoo raportin kirjoittamiseen osallistunut tutkija Robin Room.
      Room tutustui raporttia varten useisiin laillisten ja laittomien päihteiden terveysvaikutuksia käsittelevään tutkimukseen, joissa selvitettiin päihteiden vaarallisuutta tai niiden haittavaikutuksia sekä niiden aiheuttaman päihtymyksen ja riippuvuuden astetta.
      Roomin mukaan tutkimusten perusteella voidaan todeta seuraavaa:
      - Huumeen vaarallisuus: Vaarallisimpia ovat ekstaasi ja kokaiini, joita seuraavat alkoholi ja heroiini. Vähiten vaarallinen huume on kannabis.
      - Päihtymyksen aste: Vahvimman päihtymyksen aiheuttaa alkoholi. Seuraavina tulevat heroiini ja kokaiini, kannabis on listassa neljäntenä.
      - Riippuvuus: Pahinta riippuvuutta aiheuttaa tupakka, seuraavina tulevat heroiini, kokaiini ja alkoholi. Kannabis on tutkimusten mukaan vähiten riippuvuutta aiheuttava päihde.
      Stakesin päihdetutkija Kristoffer Tigerstedt pitää raportin päätelmiä luotettavina. Hänen mukaansa ne ovat linjassa muiden tutkimusten kanssa.
      Tigerstedt muistuttaa kuitenkin kannabiksen sosiaalisista riskeistä. Hänen mukaansa monet näistä johtuvat siitä, että kannabis on suuressa osassa maita laiton, toisin kuin alkoholi ja tupakka.
      - Se merkitsee sitä, että kannabista käytetään yhteyksissä, jotka ovat usein yhteiskunnan marginaalissa. Ja silloin tietysti tulee mieleen, että kannabista käytetään myös muiden huumeitten yhteydessä.
      Kannabiksen käyttö on yleistä
      Kannabis on hyvin yleinen päihdeaine, sitä on kokeillut arviolta joka viides eurooppalainen aikuinen. Kuluneen kuukauden aikana sitä on käyttänyt yli 13 miljoonaa eurooppalaista.
      Maailmassa tuotetaan käyttöön lähes 50 000 tonnia kannabisruohoa tai -hartsia

    • Anonyymi

      Huumausaineet ovat eri asia, kuin aineet itsessään. Mutta, kun Suomessa ei ole aineita itsesään, on vain huumausaineita. Mitä aineisiin itseensä tulee, niistä on erilaisia hyötyjä eritavoin eri ihmisille. Toiselle sopii toinen toiselle toinen.
      Huumausaine leima antaa osaltaan lääketeollisuudelle ja rikollisille mahdollisuuden pyörittää businestaan. Toisaalta, jos tätä leimaa ei olisi, ei siitä kärsisi oikeistaan kuin lääketeollisuus, koska ei aineet kadulta katoaisi. Ja silti olisi ns. narkkari imago ja siihen kytkeytynyt itseään asialla työllistävien joukko ns. virallisten palveluiden piirissä.
      Koko homma on perseestä. Ainoa mikä auttaisi olisi, että olisi uusi asia asian ympärillä. Virallinen ostolupa korvaushoidon ulkopuolella on ainut mahdollisuus, koska laillisuuden kautta asia voidaan hoitaa, kunhan varmistetaan, että myyntipisteissä on joku, joka pitää sinne tulevat uhoajat ja asiansa selittäjät aisoissa.

    • Anonyymi

      Amfetamiini on ehdottomasti turvallisempi minun kohdallani kuin esim. Kannabis ja Subutex. Kärsin pelkotiloista, ahdistuksesta ja sosiaalisten tilanteiden peloista, piriä otettuani häviää pelot, ahdistus ja voin hypätä panikoimatta vaikka linja-autoon, hoitaa vaik virastoasioita yms. Kannabista en enää polta koskaa se teki minut psykoottiseksi, subuista ja muista notkuista paska olo, oksentelen. Mut ehk pahin päihde on alkoholi jota en ole ottanut 7 vuoteen, olin niin känniääliö ettei toista ole, pireissä ollessani en mokaile, ei tuu morkkista ja darraa.. Psykedeeleistä olen ottanut kuivattuja kärpässieniä, oksennus ja 12 tunnin trippi, muisti meni ja olin mm. tyhjentänyt kissanhiekkiksen käsilaukkuun, en suosittele niitä.. minusta tosiaan amfetamiini on ykkösaine kunhan malttaa vaan nukkua ja syödä välillä, pirin hyviä puolia myös siisti kämppä, tykkään siivota oloissani, yks huono juttu siin vaan on se mun sairaalloinen piikkikoukku, sitä ei kantsi tehdä, mulla 2 x tulehtunut käsitaive, viimeeks 4 vrk. sairaalassa, mut toisaalta ne euforiset nousut on kyllä kokeiltava...

    • Anonyymi

      Ei ole turvallisia huumeita. Ja järki ei säily, tosin ei sitä voi säilyäkään kun sitä ei ole aivan selvästi ollutkaan jos aloittaa millään muotoa mitään huumeita käyttämään.

    • Anonyymi

      Taikasienet. Ovat turvallisin päihde keholle. Ei tule refloja. Päinvastoin. Parin kuukauden välein sienitrippi niin voit heittää masennuslääkkeet roskikseen. Ovat luokiteltuja huumausaineeksi koska lääkeyhtiöt menisi konkurssiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe