Turvallisimmat huumeet

Anonyymi

MItkä huumeet on teidän mielestänne turvallisimpia käyttää? Tulee hyvä olo, ehkä lieviä hallusinaatioita, järki säilyy? Kiitos vastauksista :)

14

176

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaikki huumeet tuhoavat ihmisen. Jos ajattelee että ihminen on osa luontoa. Villi ja vapaa. Silloin on iloinen eikä tuhoa itseään. Silloin jokainen hetki on innostava ja antava. Huumeet ovat todella paha ja vaarallinen juttu. Kannattaa pysyä niistä todella kaukana.

  • Anonyymi

   Aloittaja, älä edes ajattele kokeilla mitään aineita. Voihan jostain tulla aluksi hyvä olo, mutta kukaan ei tiedä, mitä myöhemmin seuraa.

  • Anonyymi

   Alkoholi

   • Anonyymi

    Kofeiini, ellet vedä jotain ihme pillereitä tusinapäin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kofeiini, ellet vedä jotain ihme pillereitä tusinapäin.

    Gabapentin. Halpa, tulee toleranssia niin nopee että vaikee jäädä koukkuun ja muutenki aika miedot vaikutukset. Ja sitten kannabis todennäkösesti harmittomampi ku gapapentin mutta helpompi tulla päivittäiskäyttäjäks koska se vaikuttaa myös päivittäiskäytössä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Gabapentin. Halpa, tulee toleranssia niin nopee että vaikee jäädä koukkuun ja muutenki aika miedot vaikutukset. Ja sitten kannabis todennäkösesti harmittomampi ku gapapentin mutta helpompi tulla päivittäiskäyttäjäks koska se vaikuttaa myös päivittäiskäytössä

    kännisavuis vastasin väärään huuts


  • Anonyymi

   Lääkekannabista Tanskasta
   https://yle.fi/uutiset/3-11140970
   .
   Tanskaan nousee jättimäisiä halleja, jotka täytetään kannabiksella – Kanadalaisfirmat valtaavat nyt Euroopan markkinoita ja tähtäimessä on myös Suomi. Euroopan laillisten lääkekannabismarkkinoiden arvon arvioidaan kasvavan miljardeihin euroihin lähivuosina.
   .
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Lääkekannabis
   .
   https://yle.fi/uutiset/3-10650937
   EU-parlamentti haluaa lääkekannabiksen Kela-korvauksen piiriin
   .
   Parlamentti kehottaa EU-komissiota ja jäsenvaltioita käsittelemään esteitä, jotka haittaavat kannabiksen käyttöä lääkinnällisiin tarkoituksiin.
   Parlamentti huomauttaa lauselmassaan, että "on todisteita siitä, että kannabis tai kannabinoidit voivat olla tehokkaita ruokahalun parantamisessa ja painonmenetyksen estämisessä hivin/aidsin yhteydessä ja että ne voivat helpottaa mielenterveyden häiriöitä, kuten psykoosia ja Touretten oireyhtymää, ja lieventää epilepsian sekä Alzheimerin taudin, niveltulehduksen, astman, syövän, Crohnin taudin ja glaukooman oireita ja pienentää liikalihavuuden ja diabeteksen riskiä ja lievittää kuukautiskipuja".
   .
   https://www.duodecimlehti.fi/duo80438
   "Tupakanpoltto ja alkoholin liikakäyttö ovat terveyden kannalta huomattavasti vaarallisempia kuin kannabiksen jatkuvakin suurkäyttö."
   .
   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nama-ovat-maailman-viisi-addiktoivinta-ainetta-alkoholi-ja-tupakka-samassa-sarjassa-kovien-huumeiden-kanssa/7225282
   "Nämä ovat maailman viisi addiktoivinta ainetta: Alkoholi ja tupakka samassa sarjassa kovien huumeiden kanssa."
   .
   https://www.hs.fi/talous/art-2000007594512.html
   ”Neljä osavaltiota (lisää) hyväksyi kannabiksen viihdekäytön Yhdysvalloissa.”
   .
   Kannabiksen kieltolain maailmaan lanseerannut valtio on itse jo suurelta osin kieltolaista luopunut, koska se ei ole toiminut. Ainoa hyötyjä on ollut ammattirikollisuus.
   .
   DEA poistanut valheita kannabiksesta nettisivuiltaan.
   http://www.safeaccessnow.org/iqa_victory
   .
   “DEA:n tekemät yleisten myyttien korjaukset kotisivuillaan voi olla merkki Washingtonin umpikujan avautumisesta. Tämä on voitto kaikille kansakunnan kannaboosta käyttäville potilaille, joille kannaboos merkitsee helpotusta vakavaan sairauteen. Liittovaltio myöntää nyt, että kannaboos ei ole porttihuume, ei aiheuta aivovaurioita eikä psykooseja. Vaikka kamppailu kannabooksen ympärille lyödyn stigman poistamiseksi ei ole läheskään ohi, on tämä yksi merkittävä askel", ASA:n toiminnanjohtaja Steph Sherer selittää.
   .
   https://www.verkkouutiset.fi/nuorisojarjestot-kannabiksen-laillistaminen...
   .
   Nuorisojärjestöt: Kannabiksen dekriminalisointi vastuullista.
   .
   Kannabiksen käytöstä tai hallussapidosta ei tule rangaista, vaativat viiden puolueen nuorisojärjestöt.
   .
   https://www.is.fi/terveys/art-2000007700851.html
   Alkoholi on hermomyrkky, joka tuhoaa aina aivosoluja
   .
   https://www.voice.fi/terveys-ja-hyvinvointi/a-156725
   Alkoholi linkittyy vahvemmin syöpään kuin tiesimmekään - uusi tutkimus paljastaa
   .
   https://yle.fi/uutiset/3-11038972
   .
   DW: Merkelin puolue CDU harkitsee kannabiksen laillistamista Saksassa
   CDU:n tiedottaja sanoi perjantaina, että kannabiksen käyttö voitaisiin vapauttaa ja sen jakelu ottaa hallintaan.
   .
   https://yle.fi/uutiset/3-11799859
   .
   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c934ee02-ca8a-470e-89bc-76389cf6563d
   "Antaa kaikkien kukkien kukkia – kannabiksen laillistus etenee maailmalla."
   .
   "Valtaosalle kannabiksen käyttäjistä ei aiheudu todettavaa fyysistä tai psyykkistä haittaa edes pitkäaikaiskäytössä (Lancet 1995).

   • Anonyymi

    Ei pidä sekoittaa tähän lääkekannabista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei pidä sekoittaa tähän lääkekannabista.

    https://www.duodecimlehti.fi/duo80438
    "Tupakanpoltto ja alkoholin liikakäyttö ovat terveyden kannalta huomattavasti vaarallisempia kuin kannabiksen jatkuvakin suurkäyttö."


  • Anonyymi

   Kannabis, ainakin turvallisempi kuin alkoholi. Ja rangaistavuus pitäisi poistaa ja hoitoon ohjausta lisätä nyt hoitoon ohjaus tapahtuu usein vankilassa joka nielee tuhottomasti verovaroja ja kuuluu käytäntönä viime vuosisadalle.

  • Anonyymi

   vastasin jo toiseen mutta: Gabapentin. Halpa, tulee toleranssia niin nopee että vaikee jäädä koukkuun ja muutenki aika miedot vaikutukset. Ja sitten kannabis todennäkösesti harmittomampi ku gapapentin mutta helpompi tulla päivittäiskäyttäjäks koska se vaikuttaa myös päivittäiskäytössä

  • Anonyymi

   krokotiili ja meta-amfetamiini on niinku karkkia popsis mutta huikeet vibat sitte tietenki heroiini, mutta se on niin mietoo melkein ku kanna

  • Anonyymi

   EU-raportti: Kannabis tupakkaa ja alkoholia turvallisempaa
   .
   Kannabis on muita päihteitä vaarattomampaa, kertoo laaja EU-selvitys.
   Kannabis on käyttäjälleen turvallisempaa kuin tupakka tai alkoholi, kertoo laaja EU-katsaus. Tiedot perustuvat Euroopan huumausaineiden ja niiden väärinkäytöksen seurantakeskuksen julkaisemaan 700-sivuisen, 3-osaiseen raporttiin.
   .
   Suurin osa kannabiksen käyttäjistä lopettaa sen polttamisen hieman alle tai yli 30-vuotiaana, EIVÄTKÄ HE KÄRSI MINKÄÄNLAISISTA KIELTEISISTÄ VAIKUTUKSISTA LOPETTAMISEN JÄLKEEN.
   - Kaikki tekemämme vertailut osoittavat, että kannabis on käyttäjälleen monilla mittareilla mitattuna muita aineita turvallisempaa, kertoo raportin kirjoittamiseen osallistunut tutkija Robin Room.
   Room tutustui raporttia varten useisiin laillisten ja laittomien päihteiden terveysvaikutuksia käsittelevään tutkimukseen, joissa selvitettiin päihteiden vaarallisuutta tai niiden haittavaikutuksia sekä niiden aiheuttaman päihtymyksen ja riippuvuuden astetta.
   Roomin mukaan tutkimusten perusteella voidaan todeta seuraavaa:
   - Huumeen vaarallisuus: Vaarallisimpia ovat ekstaasi ja kokaiini, joita seuraavat alkoholi ja heroiini. Vähiten vaarallinen huume on kannabis.
   - Päihtymyksen aste: Vahvimman päihtymyksen aiheuttaa alkoholi. Seuraavina tulevat heroiini ja kokaiini, kannabis on listassa neljäntenä.
   - Riippuvuus: Pahinta riippuvuutta aiheuttaa tupakka, seuraavina tulevat heroiini, kokaiini ja alkoholi. Kannabis on tutkimusten mukaan vähiten riippuvuutta aiheuttava päihde.
   Stakesin päihdetutkija Kristoffer Tigerstedt pitää raportin päätelmiä luotettavina. Hänen mukaansa ne ovat linjassa muiden tutkimusten kanssa.
   Tigerstedt muistuttaa kuitenkin kannabiksen sosiaalisista riskeistä. Hänen mukaansa monet näistä johtuvat siitä, että kannabis on suuressa osassa maita laiton, toisin kuin alkoholi ja tupakka.
   - Se merkitsee sitä, että kannabista käytetään yhteyksissä, jotka ovat usein yhteiskunnan marginaalissa. Ja silloin tietysti tulee mieleen, että kannabista käytetään myös muiden huumeitten yhteydessä.
   Kannabiksen käyttö on yleistä
   Kannabis on hyvin yleinen päihdeaine, sitä on kokeillut arviolta joka viides eurooppalainen aikuinen. Kuluneen kuukauden aikana sitä on käyttänyt yli 13 miljoonaa eurooppalaista.
   Maailmassa tuotetaan käyttöön lähes 50 000 tonnia kannabisruohoa tai -hartsia

  • Anonyymi

   Huumausaineet ovat eri asia, kuin aineet itsessään. Mutta, kun Suomessa ei ole aineita itsesään, on vain huumausaineita. Mitä aineisiin itseensä tulee, niistä on erilaisia hyötyjä eritavoin eri ihmisille. Toiselle sopii toinen toiselle toinen.
   Huumausaine leima antaa osaltaan lääketeollisuudelle ja rikollisille mahdollisuuden pyörittää businestaan. Toisaalta, jos tätä leimaa ei olisi, ei siitä kärsisi oikeistaan kuin lääketeollisuus, koska ei aineet kadulta katoaisi. Ja silti olisi ns. narkkari imago ja siihen kytkeytynyt itseään asialla työllistävien joukko ns. virallisten palveluiden piirissä.
   Koko homma on perseestä. Ainoa mikä auttaisi olisi, että olisi uusi asia asian ympärillä. Virallinen ostolupa korvaushoidon ulkopuolella on ainut mahdollisuus, koska laillisuuden kautta asia voidaan hoitaa, kunhan varmistetaan, että myyntipisteissä on joku, joka pitää sinne tulevat uhoajat ja asiansa selittäjät aisoissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Sointu Borg juhli rajusti Tallinnassa: Nahkarotsi hävisi, korjaussarja kutsui: "Johan oli vklp"

   No nyt! Sointu Borg on räväkkä nainen, joka ei peittele sanomisiaan, eikä muotojaan. Instagramissa hän kuvailee itseään #röyhkeästirohkea. Tarkkasilmä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   5943
  2. Jyrkissä nöyryytettiin naisia avoimesti!!!

   Marko Kulmala pomona vaati naisia kertomaan karvoistaan ja näyttämään karvansa. Tea Khalifa oli neekeri ja Marika Makaroff lesbo. Harjottelijatyttöjä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   4294
  3. Tässä on tomaattipasta a la Sanna Marin - Tämä yksi ainesosa kruunaa pääministerin lempiruoan!

   Pääministeri Marin paljastaa suhteellisen tavallisen lempiruokansa, mutta siinä onkin yksi aika erikoinen ainesosa.... Unohda fetapiirakka, nyt tulee
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1548
  4. Meidän itseoppinut ja urheiliaksi iteään kutsuneella taas ääni ryypätty käheeksi

   Ihmettelin kun ei oo uutta materiaalia omista treeneestä,no nythän sekin selvis Alkoa Alkoa 😂alkoholia välttävät oikeat urheiliat,niin monta tutkimus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   1301
  5. Mikko osti Maisalle 1000e Gucci laukun

   Romanttinen Mikko jolla näyttää myös rahaa olevan vaikka kateelliset täällä muuta väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   957
  6. Kyllä mä haluun olla

   enemmän kun kaveri jos sä sitä mietit...jos sut saan, en palauta 😍😊❤️
   Ikävä
   43
   857
  7. Miehelle tiedoksi

   Haluan sinut. Haluan herätä vierestäsi, haluan antaa sinulle aamupusun, haluan jutella kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä, haluan käydä kanssa
   Ikävä
   48
   801
  8. 81
   798
  9. Husin potilaista jo 23 prosenttia rokotettuja

   Mikä huomattavaa, niin nimenomaan kahdesti rokotettuja on sairaalassa. Kerran rokotettuja ei lainkaan. Toinen rokote siis heikentää entisestään ihmise
   Maailman menoa
   298
   759
  10. Martinan alastonkuvat Hymy lehdessä

   Kaikkeen on leijonaemo suostunut. Julkisuuteen oli päästävä vaikka sitten heittämällä vaatteet pois. Koko kroppa vaan näytille tissit ja pylly paljaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   743
  Aihe