Vihreiden tukema lakeja rikkova Elokapina

Anonyymi

Hallituksemme on kirjannut juuri maailman kunnianhimoisimman suunnitelman hiilineutraaliuden toteuttamiseksi. Siitä tullee maailman kunnianhimoisin, kun jo koko EU on jäänyt taakse.

Mutta miksi kuitenkin eloapinat ovat TAAS tekemässä uuden tiesulun kymmeneksi päiväksi? Eikö maailman kunnianhimoisin ilmastosuunnitelma riitä heille? Mitä he vielä haluaa?

Ja mikä huvittavinta, nämä älynjättiläiset lataavat ek-talon nurmikolla puhelimiaan bensakäyttöisellä agregaatilla XD Voi ...ttu mitä valopäitä XD

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Elokapina on pelkkä punkkareiden, hippien ja anarkistien tapa elää: huomionkipeää esilläoloa, eikä sillä ole merkitystä, onko touhussa mitään järkeä. Eihän elokapinassa sitä olekaan. Suomessa ei tarvitse julistaa ilmastohätätilaa. Varsinkaan kun sellaisella on riskinä aiheuttaa turhia kustannuksia kansalaisille.

      • Anonyymi

        Olihan siellä myös huomionkipeitä alkukantaisia kansallismielisiäkin, pongasin ainakin persujen Tynkkysen ja Antikaisen.


      • Anonyymi

        Nämä kolmannen sukupolven rähinöitsijät eivät taida tietää lopulta tästä ilmastohömpötyksestä yhtään mitään,agrikaatilla sähköä että voidaan ladata puhelimet yms.Nyt taisi mopo karata käsistäkoska tämä kääntyy aina itseään vastaan kun omaa agendaa ajetaan kuten muutkin joutuvat tekemään. Mutta lopullisen hinnnan tästä makssa Vihervasemmisto seuraavissa vaaleissa. Vihreävouhotus tuli ja meni sen saatte vielä nähdä kun ensilumi sulaa maasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olihan siellä myös huomionkipeitä alkukantaisia kansallismielisiäkin, pongasin ainakin persujen Tynkkysen ja Antikaisen.

        On se melkoinen tauti tuo persuvastaisuus, kun sivistyneet persut nähdään "alkukantaisina" XD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olihan siellä myös huomionkipeitä alkukantaisia kansallismielisiäkin, pongasin ainakin persujen Tynkkysen ja Antikaisen.

        En minäkään huomannut muita politiikkoja joukossa. Elokapinallisten puoluekannatuksia ei ole selvitty!


    • Anonyymi

      Me suomalaiset haluamme olla edelläkävijöitä ilmastotoimissa. Onhan se hienoa, kun tuhansien vuosien kuluttua suomalaisista puhutaan, kuten nyt roomalaisista.

      • Anonyymi

        Tämäkin vouhotus loppuu aikanaan aivan varmasti,tavalliset ihmiset eivät ole tähän valmiita,heillä ei ole yksinkertaisesti varaa tähän .Meidän Presidetti joka julistaa ilmastonhätätilaa ja monet hyvätuloiset joilla on varaa samanlaisiin puheisiin julistavat tätä hätätilaa .Unohtavat sen tosiasiasian että kaikilla ei ole varaa näihin ilmastotalkoisiin,hyvä että saavat jokapäisen leipänsä .


    • Anonyymi

      paikalla oli jeesustelijoitakin 🤣

    • Anonyymi

      Noilta kannattaisi kysyä, millä aikovat lämmittää asuintalot, jos nyt laitetaan kunnianhimoisesti hiilivoimalat kiinni. Metsistämme saatavat polttopuut ovat aika vähissä, kuulin että Turun seudulla on vaikeuksia lämpökeskuksissa.
      Haihattelu tulimyllyistä ja aurinkovoimasta ei takaa tasaista sähköntuotantoa.
      Olaankohan nyt tahallaan yrittämässä yhteiskuntaa sekaisin, aiheuttamalla energiapulaa? Tätä kannattaisi kysyä Elokapinan väeltä.
      Nuo kannattaisi heittää viikoksi melko kylmään selliin, ja sanoa että nyt säästetään lämmityskuluissa.

    • Vihreät haluaa mamuja äänestäjikseen ja sitten Suomen sekaisin. Tuo elokapina näyttää vähän päämäärästä vihreiden. Tiet poikki jne..

      • Anonyymi

        Vihreät haluaa Suomen,jossa pystyy elämään vielä 30 vuoden päästäkin.


    • Anonyymi

      Ne on parempia bensahuuruja niin kuin oli aikoinaan Neuvostoliiton rauhanpommitkin näiden vanhemmille Rauhanpuolustajille

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe