Mikä on normaalia

Anonyymi

Itse en ole mustasukkainen henkilö. Eikä ole puolisonikaan. Mutta sitten kuuntelin näitä juttuja että täytyy poistaa sosiaalisenmedian profiileja kun seurustelukumppani, puoliso tai vastaava on mustasukkainen tykkäyksistä ja kaikista kommenteista. Onko se enää normaalia? En ymmärrä eikö saa olla muiden ihmisten kanssa tekemisissä? Teinit ymmärrän mutta aikuisetkin.

11

1364

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aika sairastahan tuollainen on

  • Anonyymi

   En ole mustasukkainen minäkään, enkä ole koskaan ymmärtänyt mustasukkaisten ihmisten toimintaa. Itselle ei tulisi mieleenkään pohtia jotain toisen someprofiileja. En mä käy niitä ikinä katsomassa, kun en omianikaan käytä. En rajota toisen menoja. Eipä tuo juuri missään viihteellä käy, mutta jos joskus tahtoo niin menköön. Ei tulisi mieleenkään tutkia toisen puhelinta tai lompakkoa tmv. Kyllä se asia ilmi käy, jos se jotain puuhaisi. Ei se todennäkösyys mun vahtimisellani pienenis, pikemmin päinvastoin. Turhalla mustasukkasuudella vain työntää toisen pois.

  • Anonyymi

   Minusta on turhaa tuo koko kuvien levittely. Lisää vain ulkonäkökeskeisyyttä ja ulkonäköpaineita. Minua ei kiinnosta katsella muiden kuvia, riittää että livenä tapaa. Meillä ei mieheni kanssa ainakaan ole mitään ongelmaa, kun kumpaakaan ei kiinnosta jakaa kuvia itsestään nettiin kaikkien nähtäville. Toisillemme vain välillä.

   Miettikäähän, mikä pakottava tarve teillä on niitä kuvianne jakaa? Haluatteko saada osaksenne jotakin ihailua vai mitä?

   • Anonyymi

    Tiedän esimerkiksi ihmisen joka on yli 70 vuotta ja erosi. Niin entinen puoliso oli niin mustasukkainen että kukaan tuttava ei olisi saanut käydä tykkäämässä mistään hänen jutuista maisemakuvistakaan. Sinulla aika suppea oletuskuva mihin Somea käytetään ei sinne vain jaeta omia kuvia.


  • Anonyymi

   Mulle ei ole mitään merkitystä sillä, mikä on normaalia. Jokaisella tuntuu olevan oma *normaali*. Sitä sitten kysellään.

   Elän nyt elämäni parasta aikaa. Tiedän että minua rakastetaan. Tunnen sen jokainen päivä. Se ei ole normaalia, mutta tykkään siitä. Haluan asian pysyvänkin niin.

   Siksi en koe edes uhraukseksi sitä, että kysyn rakkaani mielipidettä, ihmisistä joiden kaveruus vaikkapa fb:ssä tuottaisi pahaa mieltä hänelle.

   Eikä minulla ole tarvetta ihastella muiden naisten profiilikuvia.

   Minä kyllä nautin rakkaani mustasukkaisuudesta. se imartelee minua. Saan paljon ikäni kaipaamaani rakkautta, kaikissa muodoissa. Voin luottaa häneen kaikissa tilanteissa. Olen aina ykkössijalla.
   Se ei tosiaankaan ole normaalia, mutta nautin siitä.

   • Anonyymi

    Näinpä. Mielestäni ei ole "normaaleja" ja "epänormaaleja" ihmisiä, vaan kaikki ovat erilaisia. Ei ole mitään yleispätevää kaavaa, jonka mukaan kaikkien pitäisi toimia, vaan eri asiat sopivat eri ihmisille.

    En ymmärrä, miksi joillekin voi olla niin tärkeää levittää kuvia itsestään nettiin, etenkin jos kumppani siitä pahastuu. Ainakin itselleni se kumppani on paljon tärkeämpi. Tuo kun on sellainen asia, johon voi itse vaikuttaa, toisin kuin jos joku ihan livenä tulee yhtäkkiä jotakin sanomaan


  • Anonyymi

   Itse en voisi kuvitella olevani yhdessä mustasukkaisen ihmisen kanssa. Sellaisen ihmisen persoonassa on jotain pielessä.

  • Anonyymi

   Toi on vähän paha toi some, kun sehän on ihan arkista juttelua, täsmälleen samaa ku mitä esim työpaikalla tehdään. Ja hieman kiusallistakin seurattavaa, puolison osalta siis. Kun ethän sä työpaikallakaan ole sen juttelua seurailemassa. Et kummallakin kun on kuitenki muutaki kanssakäymistä, jossa ei ihan ole kuitenkaan se sama tyyppi kuin mun, siis puolisonsa kans, luonnollisestikaan kun roolejahan ihminen on. No sitä miettii, että haluaako lainkaan katella tuota dokumentoitua vuorovaikutusta muiden kans, onko se ikäänkuin toisen erillisyyden loukkaamista. Mutta sen täydellinen ignooraus olis kai hieman outoa sitten sekin. Että muut tietäs ikäänkuin enemmän. Ja tietenki hieman sellaista uteliaisuuttakin kattoo, millä tavalla se puolisko on muiden kans olemassa. Et se on sillä lailla vähän oma maailmansa, jolle ei oikein ole täysin luontevaa suhtautumista kehittynyt, vielä ainakaan.

  • Anonyymi

   Ei ole normaalia ja sellaista epäluuloista kontrolloivaa tyyppiä sukupuolesta riippumatta ei kannata katsella päivääkään joka laskee jotain kommentteja ja tykkäyksiä ja haluaa haahuilla mätsäävät tuulipuvut viuhuen ja tehdä kaiken yhdessä, ei siksi että se olisi kivaa, vaan siksi kun muuten ei osaa olla.

  • Anonyymi

   itse joskus katselin vierestä kun
   naiseni laskeutui istumaan toisen
   syliin.

   Mustasukkaisuutta?

   noh exät linevät exiä syystä.

   Tanssiin tarvitaan aina kaksi.

   Ja mies tietää missä se raja menee.

   • Anonyymi

    Ja jos ei niin se ei ole mies.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   571
   4517
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   560
   4000
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   3640
  4. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1804
  5. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1588
  6. 65
   1493
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1129
  8. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   592
   1034
  9. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   94
   1005
  10. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   913
  Aihe