Populisti kohtaa todellisuuden 4.0: pula leluista

Oikeistopopulistien junailema ero EU:sta on tuomassa lapsille köyhän joulun, koska ei ole riittävästi leluja kaupoissa. Viattomat lapset kärsivät kansallismielisten populistien pöljäilystä - jota muuten Venäjä rahoitti.

--
Lasten lelut jouluna vähissä Isossa-Britanniassa

Britannia valmistautuu suureen joulupulaan. Varastot voivat toimittaa vain joitakin suosittuja leluihin työntekijäpulan vuoksi. Ison-Britannian suurimman lelukauppaketjun pomo sanoo, että vanhemmilla on vähemmän valinnanvaraa tänä jouluna työntekijäpulan vuoksi. Vähittäiskauppiaat ovat valmistautuneet siihen, että työntekijöiden puute haittaa kiireisintä aikaa vuodesta. Muotijätti Next harkitsee tilausajan aikaistamista seuraavan päivän toimituksiin, jos varastotyöntekijästä on pulaa lähikuukausina. Grant sanoi valmistautuvansa palkkaamaan satoja varastotyöntekijöitä. Vaikka yhdellä varastolla olisi tarpeeksi henkilökuntaa, hän sanoi toisten olevan ilman riittävää miehitystä. "Luulemme, että meillä on ihmiset ja sitten he eivät ilmesty paikalle", Grant kertoi Mirrorille. Henkilöstöpulan vuoksi hän sanoi: "Voimme ehkä priorisoida myydyimmät linjat, mutta se tarkoittaa, että meillä ei ole samaa valikoimaa kaupoissa." "Ongelmana myös on konttien saaminen pois satamasta kuorma-autonkuljettajien puutteen vuoksi", hän selitti. "Meillä on omat kuljettajat ja he ovat loistavia. "Mutta tarvitsemme kolme kertaa enemmän kuljettajia ennen joulua. "En ole varma, että myytävää olisi tarpeeksi." Grant sanoi, että tämän vuoden suuriin myyjiin kuuluvat todennäköisesti Paw Patrolin esikoulu-TV-ohjelmaan liittyvät tuotteet, Among Us -sarjan lelut ja L.O.L-nuket.

https://www.mirror.co.uk/money/britain-braced-major-christmas-toy-25134764

20

111

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rekkakuskeista siellä on pula. 10 euroa taitaa olla siellä tuntipalkka. Sinne vaan rikastumaan.

   • Anonyymi

    27 rekkakuskia EU:sta oli hakenut viisumia, tavoite oli 500.


  • Anonyymi

   Kauppojen hyllyt tyhjinä, bensapumput kuivina ja joulu ilman lahjoja (ja kalkkunaa). Mutta hei, onhan sentään sinikantiset passit.

  • Anonyymi

   UKIP-puolueen Nigel Faragesta pitäisi nyt tehdä ensi jouluksi briteille maan oma joulupukki. Hänhän oli se motorisoiva voima kusettaakseen britit ulos EU:sta, joten nyt olisi Faragella paikallaan esittää kansalaisille "yltäkyläistä lahjasäkkiään". Taitaa piruparka joutua ennemminkin piiloutumaan johonkin maakuoppaan saati että olisi toivottelemassa briteille julkisuudessa Hyvää Joulua! Voi sitä tervan ja höyhenien määrää......

   • Tuota minä ihmettelen, että kuinka kauan briteillä riittää luottoa ja uskoa vähätteleviin puheisiin? Johnsonin mukaan Britannia on ketterä ilman EU-kahleita. Siis mitä ihmettä, nythän kaikki on vasta kankeaa kun kamat ja ihmiset eivät liiku.

    Ranskakin meinaa pistää sähköt poikki, jos eivät pääse kalastuksesta sopuun. Kallista kalaa tulossa briteille.


  • Anonyymi

   Tänään johnsson mesosi ettei pula ole brexitin syy vaan maailmantalouden? Nyt on muuten nousukausi.
   Leluissa britit voi askarrella puuautoja ja räsynukkeja. Samalla yhteisöllisyys nousee.
   Mitähän johnssoni meinaa tehdä 300 vierastyöläisellä kun tarve on pelkästään kuskeja 100 000?

   • Anonyymi

    Toivottavasti rahtarit osaavat pistää kunnon palkkavaatimukset! Lähden itsekin, kunhan maksetaan jotain 7000 £/kk + lisät. Täytyypä katsoa ja kysellä.


  • Anonyymi

   Brexit todisti sen mitä monet ovat pelänneet: ero EU:sta tuo esille järjestelmän aiheuttamat ongelmat. Kun maasta lähtee EU-kuona, jäljelle jää oma rikkonainen järjestelmä. Sen korjaaminen on kuitenkin mahdollista, josta kertoo jo nähdyt hyvät uutiset. Tämä taas kertoo siitä, että EU:n ulkopuolella on vapaampaa ja tuottavampaa elämää. Tämä on sellaista tietoa, jota EU-seurakunta pitää pahana, sillä hehän haluaisivat nähdä Britannian kärsivän ja romahtavan, sen sijaan, että toivoisivat brittien selviytyvän erosta nopeasti ja saavan sen, minkä haluavat, eli paremman menestyksen.

   Kultit ja lahkot ovat yleensä pahuuden tiivistymiä. Niitä ovat mm. ryccät, p-korealaiset, kiinalaiset, ja samaan kategoriaan voidaan myös sijoittaa eeuulaiset ja vasemmistolaiset.

   • Anonyymi

    Möliset älyttömiä. EI ole mitenkään EU:n etu, että Britannian talous menee kuralle. Eikä kukaan järkevä sitä EU:ssa toivo.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Möliset älyttömiä. EI ole mitenkään EU:n etu, että Britannian talous menee kuralle. Eikä kukaan järkevä sitä EU:ssa toivo.

    Tuo on totta. Kun Britannia seisoo jaloillaan, vähenee halukkuus rähinöidä EU:n kanssa, mistä kummallekin on vain haittaa. Nytkin pyrkivät muuttamaan tekemäänsä erosopimusta koko ajan omaksi hyväkseen.


   • Vapaushan liittyy oikeuksiin tehdä asioita ja olla vapaa jostakin asiasta.

    Miten Brexit sinun mielestäsi mahdollistaa enemmän vapauksia muureineen tavalliselle brittikansalaiselle kuin niin, että hänellä oli käytössä ne vapaudet mitä meillä on?

    Minä toivon Britannialle hyvää, mutta konservatiiveille ja pölhö-Johnsonille toivon eroa.


  • Anonyymi

   Rikollisuus pudonnut.Vapaita asuntoja on nyt omalle.Sosiaalipummit poistuneet..poliisit ovat kansalaisten kanssa iloissaan voivat elää nyt huomattavasti mukavammin Lontoo 54%Mansester 41%Liverpool 66%vähemmän asuntomurtoja ryöstöt noin 34%alhaisesemmat luvut KOKO MAASSA Raiskauksissa noin 70%.eli jotain hyötyäkin VAI MITÄ

   • Anonyymi

    Ihan omia mielikuvituslukujasi! Ei Britanniasta mitään joukkokarkotuksia ole ollut! Lähinnä uusien tulijoiden maahatuloa on kiristetty.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihan omia mielikuvituslukujasi! Ei Britanniasta mitään joukkokarkotuksia ole ollut! Lähinnä uusien tulijoiden maahatuloa on kiristetty.

    Joku persu keksii hatusta lykuja ja toinen sitten levittää " totuutta"! Tulee mieleen eräs trumputin joka sekosi lopulta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihan omia mielikuvituslukujasi! Ei Britanniasta mitään joukkokarkotuksia ole ollut! Lähinnä uusien tulijoiden maahatuloa on kiristetty.

    Ja niitäkin kiristyksiä vain EU maista. Muualta tulee sitten entiseen malliin.


   • Anonyymi

    Paas laittaen vähän pilkkuja ja pisteitä, eihän tosta saa mitään selkoa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja niitäkin kiristyksiä vain EU maista. Muualta tulee sitten entiseen malliin.

    Tarkemmin sanottuna: muualtakin tulee entiseen malliin tullimuurien takaa, ja nyt tulee myös EU-maista tullimuurien takaa.


  • Anonyymi

   Kuka unionista tuonne enää edes menee? Britit halusivat eroon eu-kansalaisista ja pääsivät.

  • Anonyymi

   Milloinkohan laardilordi kohtaa realismin?

  • Anonyymi

   suomalaiset voisivat valmistaa heille käpylehmiä 🤣

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   352
   3862
  2. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   189
   3587
  3. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   629
   2896
  4. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   83
   1603
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   340
   1492
  6. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1419
  7. 102
   1308
  Aihe