Kyläkoulujen sulkeminen

Anonyymi

Käsittämätöntä suhmurointia koko koulujen sulkeminen!
Kenen kaima ostaa vanhat koulut? "Purkukuntoiset" koulut..
Kyllä Oriveten vetelät päättäjät on hakoteillä!

9

365

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei vielä ole päätetty mitään, tämä oli työryhmän ehdotus. Lopullinen päätös on sitten kiinni uudesta valtuustosta, ja sitä sitten saa, ketä on äänestetty. Moniko otti selvää ehdokkaan kannasta? Tosin ryhmäkuri voi kääntää valtuutetun takin, jos ei ole pokkaa antaa eriävää mielipidettä.

   Kuitenkin, taitaa olla lähellä päätös lopettamisesta, aina täällä mennään raha edellä, oli säästö vaikka minimaalinen. Antaisivat nyt koulujen toimia, loppuuhan ne luonnollisesti kuitenkin kymmenen vuoden sisällä, jos ei ole oppilaita. Samoin käy Eräjärven, nyt vielä ole ollut kanttia siihen puuttua. Eskarissa taitanee olla jo nyt vähän lapsia.

  • Anonyymi

   Kyllä tuntuu selänkääntäjiä osa ehdokkaista olevan tämän asian kanssa.

  • Anonyymi

   Kyllä kaupungilla riittää massia tukea tuota sairasta orpon lentopallotouhua. Hyssytellään kaikki vaan maton alle. Kaupungille asukkaat ei merkkaa mitään, vain villasukat ja lentopallo. Tämä kylä näivettyy juuri tällaisten juttujen vuoksi. Orivesi mainosti taannoin "koulu joka kylässä". Niinpä, paskaahan puhuivat jo silloin. Asukasluku laskee edelleen ja hyvä niin. Tätähän he tilasivat.

  • Anonyymi

   Huomenna kaikki klo.15.00 kaupungintalolle!!

   • Anonyymi

    Miksi? Jaetaanko siellä ämpäreitä?


  • Anonyymi

   Ei ollut kaupungin päättäjät oikein perehtyneet asiaan..

  • Anonyymi

   Kyllä vaalipuheet unohtui!! On täällä sellaiset takinkääntäjä päättäjät!!!

  • Anonyymi

   Ei tätä vielä ole taputeltu. Nyt kaikki pommittamaan kysymyksillä ja kommenteilla omaa valtuutettua ja muita tuttuja valtuustossa!

   Kokoomuksen väelle on kuulemma annettu mielipiteet ylempää, ja enpä usko että porukassa on ketään, jolla olisi kanttia olla eri mieltä kuin heidän ryhmäkurinsa sanelee.

   PeruSsit taitavat olla hyvin pitkälti takinkääntäjiä koulukysymyksessä.

   Keskustalaisten luulisi olevan yhtenä ryhmänä kyläkoulujen puolesta. Kannattaisi nyt ajatella myös omaa imagoaan.

   Demareiden joukossa on äänekäs kyläkoulujen vastustaja, toisaalta myös näkyviä puolustajia.

   Vassareihin en luota, mitä lie äänestävät.

  • Anonyymi
   UUSI

   Helppohan se on täällä huudella ja vaatia. Melko itsekästä hommaa.

   On se kumma, jos ei nykyajan penskat pysty käymään koulua, jos ei se koulu ole 5 minuutin ajomatkan päässä kotoa. Vaikka aikuisethan tässä tuntuu poraavan, eikä lapset. Ennen hiihdettiin talvipakkasillakin kilometrien matkat opinahjoon. Luokkatovereita oli kymmeniä samalla luokalla. Nykyään mukulat sentään kuskataan takseilla kotiovelta sinne isompiin kouluihin, jotka ei nekään mitään isoja edes ole.

   Turhaa porua ja kitinää. Muutaman piltin takia ei ruveta miljoonien investointeja tekemään, se nyt on ihan selvä. Vanhat homeiset kivikoulut muutenkaan mitään myyntivaltteja ole uusia asukkaita haaliessa ja uutta tehdään vasta, kun sitä tarvitaan. Suut suppuun, ei täällä voi samoja asioita vaatia kuin kaupunkilähiöissä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   554
   2006
  2. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   256
   1814
  3. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   62
   1164
  4. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   294
   1134
  5. 72
   1028
  6. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1014
  7. Onko pakko revittää niitä autoja ja huudattaa ämyreitä!

   Kello on yli 00:00 koko illan on revitetty autoja kiihdytetty ja huudatettu ämyreitä. Eikö ole oikeasti mitään kehitettävämpää tekemistä? Ihmiset yrit
   Hyrynsalmi
   51
   866
  Aihe