Aluevaaleissa pitää äänestää päteviä, ei poliitikkoja.

Anonyymi

Tulevissa aluevaaleissa pitää valita JOHTAJA pätevyyden ihmisiä. On ymmärrettävä tuloslaskelmat ja talous sekä strategioiden merkitys. Joku yrittää korostaa sotea. Ei aluevaltuustoissa hoideta sairaita eikä vanhuksia, siellä järjestetään toimia ja yritetään saada aikaiseksi parasta, mitä rahalla saa. Siellä hoidetaan rakenteita ja systeemejä, ei ihmisiä. Siellä johdetaan.

Jos alueen budjetti on vaikka 500 miljoonaa vuodessa, niin ei ole hälläväliä, kenen käsiin rahat annetaan. Valtiotasolla nykyinen hallitus ei osaa käyttää rahaa. Siinä on huono malli tuleville uusille aluevaltuustoille. Huono malli. Pitää olla parempaa. Paljon parempaa. Velaksi ei voi elää. Eikä kukaan halua lisää veroja. Ei kukaan.

Hallituspuolueiden edustajille en antaisi rahoja tärveltäväksi. Voisi mennä entisetkin sairaalat ja hoitolat.

Poliittisen pelin esimerkki on lääkärihelikopteri. Joku ministeri meni kannattamaan Uttia asiantuntijalausuntojen vastaisesti. Nyt ei ole helikopteria, eikä tule lähivuosina.

Tältä pohjalta mieti tarkkaan, ketä äänestät. Tuttua ja turvallista vai pätevää. Puoleilla ei ole väliä, eikä poliittiselle pelille ole sijaa. Nyt pitää valita kokonaisuuden johtamiseen kykeneviä IHMISIÄ.

5

120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisi ilmoittanut nimesi , äänestäisin sinua kun noin pätevä oleva olet. Ihanko omasta ajatuspajastasi ulostit? Voi kun Sebastian Tynkkynen tai Teuvo Hakkarainen olisi täällä ehdolla niin saataisiin terveydenhoito hallintaan.

  • Anonyymi

   Mistä ihmeestä niitä päteviä ehdokkaita aluevaaleihin löytyisi, kun ei ole löytynyt kunnallis- tai eduskuntavaaleihinkaan?

  • Anonyymi

   Ehdokkaaksi pääset ,jos olet yksityisen sektorin veronmaksaja. Ehdokkaaksi EI pääse jos olet kunnan tai valtion apina, työtön tai muuten vammainen.

  • Anonyymi

   Talousasioita osaavia aluevaltuustoon, että palvelut säilyy.

   Marinin hallitus on osoittanut, ketä sinne ei kannata valita. Velaksi elämisellä ei palvelut ainakaan parane. Ihmisten pitää päästä lääkäriin, kun on tarve.

   Hoitotakuut ja luvut paperilla ovat vain sanahelinää. Reaalimaailma ja politiikka ovat eri asioita. Kiurun sote lähtökohtaisesti heikentää palveluja ja lisää kustannuksia.

   Aluevaltuusto voi jotain pelastaa, jos siellä on kyvykkäitä ihmisiä. Ei siellä mitään hoitajia tai sossuja tarvita. Saatika kaupan kassoja!

   • Anonyymi

    Alusvaatteissa pitää äänestää päteviä, ei poliitikkoja.
    Ei siellä mitään hoitajia tai sossuja tarvita. Saatika kaupan kassoja!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Sointu Borg juhli rajusti Tallinnassa: Nahkarotsi hävisi, korjaussarja kutsui: "Johan oli vklp"

   No nyt! Sointu Borg on räväkkä nainen, joka ei peittele sanomisiaan, eikä muotojaan. Instagramissa hän kuvailee itseään #röyhkeästirohkea. Tarkkasilmä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   6018
  2. Jyrkissä nöyryytettiin naisia avoimesti!!!

   Marko Kulmala pomona vaati naisia kertomaan karvoistaan ja näyttämään karvansa. Tea Khalifa oli neekeri ja Marika Makaroff lesbo. Harjottelijatyttöjä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   4382
  3. Tässä on tomaattipasta a la Sanna Marin - Tämä yksi ainesosa kruunaa pääministerin lempiruoan!

   Pääministeri Marin paljastaa suhteellisen tavallisen lempiruokansa, mutta siinä onkin yksi aika erikoinen ainesosa.... Unohda fetapiirakka, nyt tulee
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   1592
  4. Mikko osti Maisalle 1000e Gucci laukun

   Romanttinen Mikko jolla näyttää myös rahaa olevan vaikka kateelliset täällä muuta väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   983
  5. Kyllä mä haluun olla

   enemmän kun kaveri jos sä sitä mietit...jos sut saan, en palauta 😍😊❤️
   Ikävä
   43
   860
  6. Miehelle tiedoksi

   Haluan sinut. Haluan herätä vierestäsi, haluan antaa sinulle aamupusun, haluan jutella kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä, haluan käydä kanssa
   Ikävä
   48
   810
  7. Husin potilaista jo 23 prosenttia rokotettuja

   Mikä huomattavaa, niin nimenomaan kahdesti rokotettuja on sairaalassa. Kerran rokotettuja ei lainkaan. Toinen rokote siis heikentää entisestään ihmise
   Maailman menoa
   298
   764
  8. Martinan alastonkuvat Hymy lehdessä

   Kaikkeen on leijonaemo suostunut. Julkisuuteen oli päästävä vaikka sitten heittämällä vaatteet pois. Koko kroppa vaan näytille tissit ja pylly paljaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   761
  Aihe