Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lääkärit ym. eivät usko kannustimilla olevan vaikutusta rokotushalukkuuteen

Anonyymi

Väitän vastaan. Olen tehnyt tutkimuksia, koskien nimenomaan terveyskasvatuksen mahdollisuuksia. Esim, Aidsin suhteen Suomessa tutkittavien arvomaailmalla oli suurempi merkitys kuin taudin vaarallisuuteen ja ehkäisyyn ym. liittyvällä tiedon tasolla. Suhtautumiseen ja terveyskäyttäytymiseen ja asenteisiin vaikuttivat kuitenkin myös tutkittavien ikä, sukupuoli ja koulutustaso. Olen lisäksi toiminut sekä opettajana että nuorisokasvattajana, jossa työssä tulin vakuuttuneeksi siitä miten nuoriin voi vaikuttaa. Ei ehkä ämpärit huokuttele, eikä rokotuksiin lähdetä kovin helposti, sillä käyttäytyminen on usein tilannekohtaista. Jos rokotuksen saatavuutta helpotetaan ja paikalla saa vielä pizzan tai munkkikahvit , halukkuus varmasti lisääntyy, etenkin jos oppilaitoksissa tai työpaikoilla annetaan tilaisuutta ennen lisävalaistusta hyödyistä ja haitoista. Tampereella esim. samanaikainen joukkoliikenteen mullistus ja linjaston vaihto aiheutti ja aiheuttaa jo suuria esteitä monille hakeutua rokotuspaikkoihin. On varmasti hauskempaakin tekemistä kun tutkia miten ja koska niihin rokotuspisteisiin yleensä ja ylipäätään pääsee. ja miten takaisin ja koska. Ei edes painettuja aikatauluja ole saatavissa. Nuorilla etenkin pojilla on aina nälkä ja opiskelijoilla ainakin rahaa vähän. Monet ovat kiitollisia ihan pienestäkin ruoka-avusta. Tytöt kiinnostuneita kauneudenhoidosta jne. Ei vaadi paljoa kysellä mikä tai mitä olisi "kivaa" saada.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos Suomessa olisi otettu nenäsumute käyttöön niin meillä olisi nyt 99 prosenttinen rokotekattavuus

      • Anonyymi

        Mutta jos sopimukset on tehty jo ajoissa?


    • Anonyymi

      Kuinkas kauan meinasit koronan kestävän?
      Ehtiikö hallitus nykyisellään tehdä riittäviä toimenpiteitä?
      Ja jos korona ei lopu koskaan, niin jatketaanko me rokotuksia aina kuolemaamme asti?

      • Anonyymi

        Koronaviruksia on ollut aina ja niitä tulee olemaan.


    • Anonyymi

      Muistetaan niitten tutkinnot ilman minkään valtakunnan kunniaa.

    • Anonyymi

      Ihmisten houkuttelemisesta ottamaan kokeellisia geeniterapiainjektioita kertomatta heille, että ne ovat vasta koeasteella, on rikos ihmisyyttä vastaan.

      Tietopaketti koronarokotusten vaaroista - Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä:

      Kyseessä on täysin uudenlainen rokoteteknologia, joka on kokeellinen (ei riittävästi tutkittu), eli se sai nopeutetusti sekä FDA:n (USA:n lupia myöntävä viranomainen) että EMA:n (EU:n lupia myöntävä viranomainen) hyväksynnän käytettäväksi hätätilanteessa. Tavallisista rokotteista poiketen nämä mRNA-rokotteet ovat geeniteknologisia injektioita, joita ei koskaan aikaisemmin ole
      käytetty ihmisillä. Niiden kehittelyyn on käytetty aivan liian vähän aikaa. Rokotekehittelyssä edetään tavallisesti tiettyjen vaiheiden kautta turvallisuuden takaamiseksi: ensin eläinkokeita, kokeita pienelle joukolle ihmisiä ja sitten suuremmalle joukolle. Vasta aivan viimeiseksi niitä tutkitaan lapsilla. Jokaisessa vaiheessa tutkitaan tarkkaan, onko rokote turvallinen, jos ei, rokotteen
      kehittely lopetetaan välittömästi. Jos edetään kolmanteen vaiheeseen, eli kokeisiin suuremmalle joukolle ihmisiä, vie kehittely yleensä 8-10 vuotta, ja kaikki tämä siis ennen kuin rokotuksiin edes ryhdytään väestössä. Ja nyt on hypätty kaikkien vaiheiden yli suoraan ”kliinisiin kokeisiin”, jossa koko väestö on osallisena tietämättään.

      2) Näiden kokeellisten injektioiden pitkäaikaisvaikutuksia ei ole tutkittu, kukaan ei tiedä näiden injektioiden pitkäaikaisista riskeistä. Tällöin tulisi noudattaa suurinta mahdollista varovaisuutta varsinkin lapsilla ja nuorilla, koska heidän eliniänodotteensa on niin pitkä.
      Vaikuttaisi siltä, että Suomessa (ensimmäisenä!) jo aloitetut rokotekokeet pienillä lapsilla korvaavat puuttuvia/puutteellisia eläinkokeita! Haluaisitko sinä, että sinun pientä lastasi käytettäisiin ”koe-eläimenä”?

      3) mRNA-”rokotteen” (lue geeniteknologinen injektion) turvallisuusprofiili on katastrofaalisen huono:
      - Pfizer, EMA ja FDA ovat systemaattisesti olleet välinpitämättömiä prekliinisistä (ennen laajempia ihmiskokeita tehdyistä) eläinkokeista saatua todistusaineistoa kohtaan, joka selkeästi osoittaa kohti haittatapahtumien vakavia vaaroja;
      Geenipohjaiset rokotteet saavat aikaan aktiivisen ja siten potentiaalisesti toksisen piikkiproteiinisynteesin: päästyään verenkiertoon (ja sinne ne pääsevät) piikkiproteiinit vaikuttavat verisuonen seinämiin ja voivat myös kulkeutua eri elimiin, kuten esim. maksaan, pernaan, munasarjoihin, istukkaan, rintarauhasiin… tästä voi seurata vakavia haittavaikutuksia; kuten verenhyytymishäiriöitä (niin kuin on jo nähty), jotka voivat johtaa sydänkohtauksiin, aivohalvauksiin, veritulppiin
      aivoissa ja muissa elimissä ja keuhkoemboliaan; epilepsiaa, neurologisia oireita, systeemisen tulehdustilan, joka vaurioittaa useita elimiä; keskenmenoja, rintaruokittujen vauvojen kuolemia, jne.

      - Pfizerin mRNA-injektiot sisältävät lipidinanopartikkeleita, jotka voivat päästä kaikenlaisiin soluihin – tämähän on loppujen lopuksi syy, miksi ne on lisätty tähän rokotevalmisteeseen. Tiedetään myös, että kerran päästyään sisälle soluun, kationiset (positiivisesti varautuneet) lipidit häiritsevät
      mitokondrioiden toimintaa (soluhengitystä) ja aiheuttavat oksidatiivista stressiä, mikä puolestaan johtaa DNA:n vaurioitumiseen. Pfizerin käyttämistä lipideistä – nimittäin kationinen lipidi ALC-0315 ja PEGyloitu lipidi ALC-0159, jotka käsittävät 30 – 50 % ja 2 – 6 % lipidien kokonaismäärästä – ei aikaisemmin ole hyväksytty käytettäväksi ihmisillä.

      - Vasta-aineriippuvainen taudin vaikeutuminen (antibody-dependent enhancement, ADE) voi aiheuttaa hyperinflammatorisen vasteen (”sytokiinimyrskyn”), joka voimistaa vaurioita keuhkoissa,
      maksassa ja muissa elimissä. ADE:n riski on tiedossa kokeellisilla SARS-rokotteilla, mutta sitä ei silti ole tutkittu SARS-CoV-2-rokotteilla (SARS-CoV-2-virus siis aiheuttaa COVID-19-taudin).

      - mRNA- ”rokote” on aiheuttanut tuhansia kuolemia viisi kuukautta käyttöönottonsa jälkeen; Vain viidessä kuukaudessa rokotusten alkamisen jälkeen on EudraVigilance (Euroopan haittavaikutusrekisteri) kerännyt 12886 ilmoitusta kuolemista liittyen COVID-19-rokotteisiin, joista Pfizerin rokote aiheutti melkein puolet (6306). Samassa aikajaksossa on VAERS:iin (USA:n haittavaikutusrekisteri) tullut kaiken kaikkiaan 4406 ilmoitusta kuolemista; joista 91 % liittyi mRNA-rokotteisiin, joista Pfizerin osuus oli 44 % ja Modernan 47 %.

      On mahdotonta tietää kuinka suuri osuus kaikista rokotuksen jälkeisistä kuolemista tulee itse asiassa ilmoitetuksi kumpaankaan virastoon. Huomattavaa on kuitenkin se, että ne 4406 COVID-rokotteeseen liittyvää kuolemaa, jotka ovat kertyneet VAERS:n rekisteriin viimeisten viiden kuukauden aikana, ylittävät kaikkien muiden rokotteiden aiheuttamien kuolemien totaalisen kumulatiivisen määrän koko edeltävän 20 vuoden ajalta.

      https://pelastetaansuomenlapset.fi/tietopaketti-koronarokotusten-vaaroista-yms-
      jonka-helsingin-uutiset-sensuroi-haastattelusta/

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Mistä olet kopioinut tämän kokoelman valheita? Itse et ymmärrä asiasta hölkäsen pöläystä mutta jokin saa sinut paasaamaan tätä täällä. Rahako? Muistathan ilmoittaa palkkiosi verotuksessa. Mistä näitä idiootteja sikiää? :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansalaisadressi: Vetoomus lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi

        Suomalaisten lääkäreiden perustama Pelastetaan Suomen Lapset -kampanja tarjoaa mahdollisuuden suojella lapsia ja nuoria kokeellisilta geeniteknologisilta injektioilta.
        Lisätietoja www.PelastetaanSuomenLapset.fi

        https://www.adressit.com/vetoomus_lasten_ja_nuorten_koronarokotusten_estamiseksi

        Eikö vapaaehtoiset riitä koekaniineiksi?


    • Anonyymi

      Jos olisin kalian saanut vaivan palkaks niin olisin varmaan aikaisemmin käynyt itseni rokottamassa. Mutta juu ehkä se ei ole se rakentavin tapa mutta silti, monella voi olla ihan laiskuuttakin se ettei jaksa raahata itseään rokotettavaksi. Voihan siinä olla kuitenkin matkoineen ihan verrattaen iso homma.

      • Anonyymi

        Kyllä se matkan hankaluus ja jopa hinta saattaa olla jo melko monille liikaa, siksi ainakin nuoret tulisi rokottaa heidän opiskelupaikoissaan tai tarjota matkaliput ja vähän ruokaa. Ihan nuorille koulualisille antaisin erikoisen heijastimen muistoksi urheudesta ja muiden huomioon otosta. Ensimmäisestä rokotuksesta vähän vanhemmille opiskelijoille voisi antaa ruoka -tai kahvilipukkeen ja toisesta muistona voisi olla myös jokin esine, vaikka erikoinen otsalamppu tai jotakin kongreettista, ranneke tai kaulariipus , jossa tietty symboli. Paljon muitakin vaihtoehtoja varmasti olisi.


    • Anonyymi

      On epäeettistä palkita ihmisiä jonkin lääkkeen ottamisesta. Saati että kokeellisen ja sen vuoksi mahdollisesti vaarallisen lääkkeen ottamisesta. Ja vielä, jos ei edes kerrota että lääke on kokeellinen!

      Näin kuitenkin toimitaan tällä hetkellä Suomessa. Nämä tyypit - lääkärit, hoitajat, terveydenhuollon päättäjät ja poliitikot jotka ovat kaiken tämän sallineet ja säätäneet - tulee saattaa oikeuden eteen. Ehkä joskus saatetaankin. Muualla maailmassa on jo useita joukkokanteita Haagin tuomioistuimeen. Kokeelliset koronarokotukset ovat rikos ihmisyyttä vastaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nämä "myrkkyinjektio-koronarokotehörhöt" näkevät jo piruja, kun delta-viruksen kontaminaatio lähestyy. Kauhean kauheaa! Mutta olkaa huoleti viehättäviä ruumiskontteja on varattu isompaankin hässäkkää varten.

      Eli sijoituspaikka löytyy! Levitätte koronaa tyhmyyttänne jatkuvasti. Valtio kiristää otteitaan pakosti, uskokaa pois. Älkää olko tyhmiä! Rokotus auttaa elämään!

      Minä menen myös 3- piikille. En meinaa mennä ruumiskonttiin vaan luotan ja tiedän rokotteen function. Hyvä näin.
      Rokottamattomat saavat korona-deltan varmasti ja ovat saaneet, koska pääosin näitä rokotuskielteisiä, joita raahattu sairaaloihin.

    • Anonyymi

      Ei mielestäni ole lain vastaista hieman lahjoa tai maksaa edes matkakuluja ja/tai helpottaa rokotukseen pääsyä, matkalla voi tulla näkäkin eikä välipalan tarjoaminen ole edes lahjontaa. Jotkut kunnat ovat Suomessakin käyttäneet jo kannustimia ja ulkomailla vielä useammat päästäkseen yli 80% kattavuuteen. Aina uuden taudin kohdalla kyseinen sukupolvi joutuu olemaan koekaniinina ja ottamaan riskit, valintana on sairastua tai kuolla tautiin tai saada rokotuksesta joitakin itse tautiin nähden todennäköisemmin lieviä oireita. Itse olen ollut "kaniini" koskien honggongilaisrokotetta. Satuin olemaan isossa tehtaassa työntekijänä, jonka työpaikkalääkäri oli samalla rokotetutkija ja sai työnantajan uskomaan , että työntekijöiden rokottaminen kannattaa. Ellen olisi saanut rokotetta en olisi pystynyt hoitamaan sairaalahoitoon molempia lapsiani, kun sairastuivat, toinen virui infektiosairaalassa jälkitaudissa (keuhkokuume) korkeassa kuumeessa yli neljä viikkoa, toinen otettiin heti ensioireiden jälkeen sairaalaan, Ellei meillä ole/olisi rokotettuja, tilanne olisi jo monta kertaa huonompi, sairaaloihin ei enää mahtuisi ja hoidon taso huomattavasti heikompaa sinne päässeillä ja kuolleiden määrä kasvaisi, samoin siis myös hautausjonoja syntyisi jo kuormautojen lavoille ja tilapäisillä kaatopaikoille, kuten muualla on tapahtunut. Rokottamattomat roikkuvat rokotettujen siivellä. Jos todella vakava sairaus estää tai raskaus, se on eri asia eikä silloin saa syyllistää kieltäytyjiä. Toivoa vaan että maski ja etäisyys auttaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe