En jaksa tätä palstaa!

Anonyymi

Aiemmin kun olin vielä yksin ja tänne kirjoitin ihan asiallisia viestejä, niin eikös joku tullut niitä pilaamaan, joko vähättelyllä tai muuten vaan kiusaamalla.
Mitä hyötyä tänne on kirjoitella, kun tällaista saa takaisin?
Jos on noin paha olla, niin soita auttavaan puhelimeen, äläkä hauku täällä muiden kirjoituksia.

19

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oon huomannut saman. Jotkut vaan haluavat aiheuttaa lisää kärsimystä toisille. Jotain psykopaattista kai sellainen on...?

      Suurin osa meistä täällä on kuitenkin inhimillisiä ihmisiä, jotka tunnetaan myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan.

      • Anonyymi

        Sellaisia on kaikilla palstoilla.
        Ei kannata välittää.


    • Anonyymi

      Monet ovat turhan ja turhaankin ilkeitä toisia kohtaan.
      Usein se viittaa siihen, että heillä on itsellään paha olla, eivätkä osaa muutoin mieltään purkaa kuin kiukuttelemalla muille.

      Jos tai kun lukee jotain ikäviä kommentteja, niin kannattaa olla sen kummemmin välittämättä niistä, eikä pahoittaa mieltään.
      Sillehän ei mitään voi, mitä tuntemattomat kirjoittelevat vain siitä syystä, että haluavat toisillekin pahan olon.
      Ja jos muu ei auta, niin olla jonkin aikaa lukematta, silloin ei ainakaan voi pahoittaa mieltään.

    • Anonyymi

      Jos katsoo noita suosituimpia keskusteluketjua, niin kyseenalaisia kirjoituksia on enemmänkin, viimeisin Sofiasta. Toinen asia, joka harmittaa suunnattomasti, kun tulee äkillinen kuolinilmoitus jostain tunnetusta henkilöstä, niin suuri joukko ihmisiä alkaa haukkumaan tätä kuollutta ja mässäilemään tämän elämän virheillä eri keskustelupalstoilla. Tosi asiallista surevia kohtaan. Tämä on mielenterveyspalsta, niin en tiedä paljonko voi vaatia keskusteluilta, ite oon ainakin muutamia kertoja ahdistuneena maniassa kiihtyneenä kirjoitellut mitä sattuu.

      • Anonyymi

        Mielenterveyspalsta on housussas


    • Anonyymi

      Joo ei kannata välittää noiden sekaisin olevien ihmisten kommenteista, jätetään ne omaan arvoonsa. Itseäni taas kiinnostaa koittaa auttaa, sillä se auttaa myös itseäni. Toivottavasti olet saanut myös asiallisia kommentteja!

    • Anonyymi

      Sama,

      itseäni harmittaa ehkä eniten se, että kuinka hyvätkin keskustelut tullaan tahallaan pilaamaan, rettelöimällä asioista jotka ei millään tavalla liity keskustelun aiheeseen ja perusteluksi spämmätään paria vakiolinkkiä.

      Sääliksi käy niitä "hölmöjä" jotka luulevat täältä saavansa jotain vertaistukea ongelmiinsa.

      No kaipa se on näiden moderoimattomien foorumien ongelma, missä kovinta ääntä pitävä saa olla eniten äänessä, kunhan vaan olisi kuulijoita.

      Ps. onhan täällä myös aidosti hienoja kommentteja, joista iso kiitos niille jotka niitä jaksaa kirjoittaa. Ymmärrettävästi niitä tulee harvakseltaan, mutta kyllä se kun pääsee lukemaan ajatuksella tehdyn kirjoituksen, riippumatta siitä että mitä katsantokantaa se edustaa, niin sellaisen lukeminen ilahtudttaa ainakin minun päivää.

    • Anonyymi

      kiitos että otat valittelun tosissaan

      • Anonyymi

        kertoisitko miten tympääntynyt olet trolleihin vielä..


    • Anonyymi

      Sinä aloittaja ja muutkin samaa kokeneet ja kokevat sellainen foorumi kun https://tukinet.net/teemat/ on hyvä paikka keskustella.
      Sieltä löytyy myös chat ja paljon muuta.
      On paikka missä trolleja ja kiusaajia ei katsella, siellä ihmiset puhuu ihmisten kanssa, siellä saa purkaa mieltään ja lukea toisten ajatuksia ja jakaa vertaistukea.
      Tälle foorumille täytyy kirjautua mutta siellä esiinnytään nimimerkillä.
      Taitaa olla melkein ainoita keskustelupalstoja laajoine aihealueineen missä saa olla rauhassa. P-skanheittäjiä ja piruilijoita ja omaa pahaa oloaan toisten niskaan purkajia ei ole.
      Käykää tutustumassa!

      • Anonyymi

        No kannattaisiko niitä sairaita auttaa.


    • Anonyymi

      Tukinetin solmussa-chat on kyllä erittäin huono. Se on siis se, missä ilmeisesti koulutetut päivystäjät ja jopa ammattilaiset chattailevat tukea tarvitsevan ihmisen kanssa. Ne päivystävät voivat olla todella huonoja, siis tyyliin, että Suomi24 trollipalstalla saat parempaa apua hädässä. Heidän jutustelustaan voi tulla entisestään huonompi olo. Ärsyttää, että jotkut hyvesignaloidakseen hakeutuvat tuollaseen hommaan, vaikka eivät kykene siihen; heillä ei ole mitään annettavaa. Menisivät keräämään vaikka roskia, jos haluavat auttaa ja olla hyödyllisiä yhteisön jäseniä.

    • Anonyymi

      Kyllä, monella työntekijällä voi olla hyvät aikeet, mutta toteutus ontuu. Jos sua ahdistaa raha-asiat, niin voi olla huomattavasti hyödyllisempää koittaa ratkaista niitä raha-asioita kuin että joko terapiassa opetellaan keinoja ohittaa tämä ahdistus tai loputtomasti vatkataan sitä, miltä tuntuu. Osa ihmisistä ei halua jäädä vellomaan niissä pahan olon tunteissa, muttei myöskään ohittaa ahdistukseen johtaneita syitä. Voi olla järkevää kinata täällä ihmisten kanssa näistä ahdistuksista, kuin tehdä sitä terapeutin penkillä tai sairaalassa sairaanhoitajan kanssa, kun tuntuu, että ainoa, mitä tämä terveynhuollon henkilö voi asialle tehdä on se, että isketään leimaa leiman perään tai vähätellään ongelmia. Eli koko ajan psykologi/hoitaja on terve ja sinä sairas ja psykologi/hoitaja voi milloin tahansa kertoa, milloin ja mikä sairaus taas puhkeaa tai paranee vaikka potilas kokisi mitä. Lisäksi koko mt-kuntoutuksesta puuttuu tavoitteellisuus, joka pitäisi poikkeuksetta olla täydellinen kuntoutujan työkyvyn paluu ja hoitotoimia pitäisi tehdä tällä ideologialla. Jos jostain syystä havaitaan, että työkyky ei voi täysin palautua, niin sitten voidaan päätyä tavoittelemaan jotain muuta, mutta nykyinen meininki, mene kasvamaan pariksi vuodeksi kotiin ja syö näitä pillereitä, sen jälkeen voimme uudestaan miettiä muuta hoitoa, lähtee ihan väärään suuntaan heti alkuun. Eli kroonistetaan potilaat heti alkuunsa. Jos sen sijaan, että mietitään, paljonko kuntoutus maksaa, pohditaan paljonko yhteiskunta menettää rahaa, jos tämä henkilö on loppuelämänsä työkyvytön ja aletaan sen perusteella tekemään kuntoutusta, toimintaan voisi tulla joku järki.

      Sitten on myös valitettavasti niitä hoitajia, joiden tarkoitusperät eivät ole ihan niin hyvät ja/tai joiden toiminta on muuten ala-arvoista. Potilaista puhutaan hulluina vapaa-ajalla kaveripiirissä. Kun nämä hoitsut sitten ovat töissä matalankynnyksen hoitopaikoissa, voidaan miettiä, onko paikka matalan kynnyksen paikka ja jos on niin kenelle.

    • Anonyymi

      Mielestäni tulisi olla kaksi palstaa, joista toinen on "Yksinäisyys" ja toinen "Tosiyksinäisyys". Yksinäisyys-palstalla voisivat voivotella parisuhteessa olevat, työssä käyvät ja muut valeyksinäiset. Tosiyksinäinen olisi sitten oikeasti yksinäisille.

      • Anonyymi

        Toimisi ehkä paremmin narismin kautta, jossa olisi erikseen palsta narsistien uhreille, jonne uhriutuvat narsistiti eivät pääsisi myrkyttämään uudestaan heidän elämäänsä.


    • Anonyymi

      Sanoman toimittajilla on nyt vaan vähän vaikeaa.

    • Anonyymi

      👍Jepp, se muistuttaa todella yksinäisiä koronapiikistä. Dan. 2: 44

    • Täällä Kaksnelosessa noita haukkujia riittää samoin kuin haukkumisen aiheita. Yksi yleinen haukkumisen aihe ovat naiset. Myös toisten henkilökohtaisia asioita tupataan välillä haukkua ja vähätellä, vaikka haukkuja ei useinkaan edes tunne haukkumisen kohdettaan. Pitää yrittää vaan olla välittämättä kaikenmaailman haukkumisista, vaikka välillä se voi olla vaikeaa ja paremmin sanottu kuin tehty.

    • Anonyymi

      Lopeta nillitys ja lähde baariin. Siellä on aina kaveri.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe