Oletko tyhmä ja uskot rokotevastaista propagandaa?

Anonyymi

Huomaa hyvin, että kun rokotevastaiset pakottaa katsomaan itseään peilistä, he eivät pidä näkemästään ja yrittävät vaientaa sitä möykkäämällä kaikenlaista ja keksimällä tarinoita, koska mielikuvituksen tueksi on vaikea löytää lähteitä

Venäjä jäi jo aiemmin kiinni pyrkimyksestä lahjoa somevaikuttajia levittämään perusteettomia valheita rokotteiden vaaroista

Luontaispilleriveikot yrittävät parhaansa mukaan tehdä rahaa vaihtoehtoisilla koronahoidoilla, jotka eivät toimi

Erilaiset äärijärjestöt levittävät propagandaa, joka ei kestä edes viiden minuutin googlella tarkastamista ennen kuin luhistuu omaan mahdottomuuteensa

Sitten on ne, joilla ei ole omaa taloudellista tai poliittista etua mukana, vaan ovat niin kutsuttuja hyödyllisiä hölmöjä ja palvelevat tietämättään edellisten tarkoitusperiä

Sitten on tyypillisesti heikosti koulutettu ja sosiaalisella askeleilla alhaalla oleva väestönosa, jonka jäsenet uskovat tuota roskaa ymmärtämättä, kuinka typerää on pitää maallikkojen ja ties minkä huuhaaheppujen "argumentteja" tasaveroisina oikeiden ammattilaisten kommenttien kanssa.

98

805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjä lisää tulta liekkeihin poliittisista syistä. Jos länsimailla menee huonosti, Venäjän oma tilanne ei ehkä näytä aivan niin huonolta kuin on. Valitettavasti Venäläiset ovat onnistuneet tässä vain kerran Neuvostoliiton aikana, mutta sen vaikutukset näkyvät yhä tänä päivänä erityisesti USA:n sisäisenä hajanaisuutena ja polarisoitumisena.

      USA:ssa taas on henkilöitä, jotka saavat elantonsa tietynlaisista kirjoista, pillereistä, nettisivuista, rahankeräyksistä ja haastatteluista. Näiden pitää pitää "vastarinta" aktiivisena ja yrittää haalia mahdollisimman paljon uhreja tai asiakkaita, miten sen nyt näkee. Samaa ilmiötä on toki Euroopassakin, mutta pienemmässä mittakaavassa.

      Sitten on näitä yksittäisiä tyyppejä, jotka janoavat kenties huomiota tai kunnioitusta, kenties vain jotain tekemistä. Heillä ei välttämättä ole taloudellista lehmää ojassa, mutta eipä ole myöskään soveltuvaa koulutusta, osaamista tai muuta ottaa mihinkään kantaa, mutta ovat silti valmiita Dunning-Kruger-ilmiön tuomalla itsevarmuudella oikaisemaan oikeita ammattilaisia ja julistamaan, miten asiat "oikeasti ovat".

      Sitten on tietysti erinäisten poliittisten toimijoiden palkkaamat tai maksavat äänitorvet. Näistä sormi osoittaa taas itään, mutta voisi ajatella, että Venäjä ei ole ainoa taho idässä, jolla on tällaisia pyrkimyksiä.

      • Anonyymi

        Rokote vastaiset tarkkaan uskoo että kokoomus on heidän köyhien puolue ja ajaa etuja köyhälle niin

        En ole kuullut kokoomuksen puhuvan pitkään kaksi eläkeläisiltä köyhits ja työttömistä kun ei vaaleja tulossa


      • Anonyymi

        Voisit laittaa lähteet väitteelle peruuttamispyynnöstä. Näitä "niin ja niin moni haluaa sitä ja tätä" -listoja rokote- ja maskivastaiset ovat levittäneet pitkin matkaa.

        PCR-testien luotettavuudesta. "Overall, false-positives occur in 0.8%-4% of samples, with a median occurrence of 2.3%. The diagnostic teas retests any positive sample, especially ones that look like a weak positive. This lowers the chance of a laboratory error or contamination causing the positive result.

        The combination of high accuracy PCR tests, and resampling of positive tests means the real-time RT-PCR gives very reliable results.

        The likelihood of a false negative is higher because anything that causes the PCR to ‘fail’ looks negative. This might happen because of bad sample or laboratory errors and occur in up to 10% of samples, according to a review."

        Eli vääriä positiivisia on varsin vähän varsinkin kun huomioidaan, että vain oireisia testataan. Vääriä negatiivisia (covidia sairastavia, jotka eivät kuitenkaan saa covid-diagnoosia näytteen perusteella) taas saattaa olla jopa 10%.

        Jos taas katsotaan toista tutkimusta, jossa käsitellään PCR-testin vajavaisuutta:
        "An important issue with the real-time RT-PCR test is the risk of eliciting false-negative and false-positive results. It is reported that many ‘suspected’ cases with typical clinical characteristics of COVID-19 and identical specific computed tomography (CT) images were not diagnosed [4]. Thus, a negative result does not exclude the possibility of COVID-19 infection and should not be used as the only criterion for treatment or patient management decisions. It seems that combination of real-time RT-PCR and clinical features facilitates management of SARS-CoV-2 outbreak."

        Eli toisin kuin rokotevastaiset ovat pari vuotta valittaneet, ongelmana pidetään vääriä negatiivisia - näyte on negatiivinen, vaikka potilaalla oirekuvan ja CT-tutkimuksen perusteella on covid19. Tämän takia diagnoosia ei pidä jättää pelkän PCR-testin varaan (eikä jätetäkään)

        En tiedä mitä ajoit takaa kirjoituksellasi, mutta PCR testi on paras tarjolla oleva keino koronan havaitsemiseen labratestin perusteella. Sen heikkoutena on, että kaikki sairaat eivät välttämättä anna positiivista labratulosta. Väärän positiivisen riski sen sijaan on varsin pieni.


      • Anonyymi

        "Internetissä liikkuu tarinoita rokotteiden aiheuttamista...."

        Internetissä liikkuu aivan kaikenlaisia tarinoita aina litteästä maapallosta ja alienien hyökkäyksistä muihin salaliittoihin. Litteän maapannukakun reunoja valvovat kuulemma NASAn aseistetut agentit ja kaikki maailman reunuksille menevät kuulemma ammutaan. Pingviinejä ei ole kuulemma olemassa ja aurinko pyörii ympyrää litteän maapannukakun päällä.

        "Suomalainen terveydenhuollon ammattilainen: ”Rokotteisiin kuolee 3-4 kertaa enemmän kuin virukseen”"

        Ymmärrätkö kuinka täysin merkityksetön tuollainen lausahdus olisi, ja että et edes tiedä, onko joku oikeasti edes sanonut noin...

        "Lisäksi rokotteet näyttävät aiheuttavan selittämättömiä alapään vuotoja naisille, joka kertoo naisten lisääntymiselimistön kärsivän rokotteiden saamisesta."

        *naamapalmu* Ei ole kyllä mistään terveydenhoitoalan ammattilaisesta kyse jos noin tyhmiä suustaan päästää, ei ainakaan pätevä...

        "Käsittämätöntä on että terveydenhoitoala ummistaa silmänsä koronarokotteiden aiheuttamista kuolemista ja sairauksista"

        Niinhän se käsittämätöntä olisi. Olisiko siis todennäköisempi vaihtoehto, että näin ei tapahdu ja että väitteet "koronarokotteiden aiheuttamista kuolemista ja sairauksista" on lähtökohtaisesti täyttä roskaa. En ole kohdannut yhtään ainoaa "koronarokotteen aiheuttamaa" kuolemaa tai sairautta.

        "Mikäli pahimmat pelot toteutuvat ja suuri osa suomalaisista saa peruuttamattimia sairauksia tai muuttuu hedelmättömiksi,"

        Rokotetut ovat tulleet raskaaksi
        Rokotetut ovat synnyttäneet lapsia
        Rokotetut ovat imettäneet lapsia
        Lapset ovat olleet terveitä
        Eroja keskenmenoissa rokotettujen ja rokottamattomien välillä ei ole

        Rokottamattomia on jouduttu abortoimaan ja aiheuttamaan ennen aikainen synnytys, koska eivät ole kestäneet raskautta ja koronaa yhtä aikaa. Raskaana olevia kehotetaan hakemaan rokotus ja minkään testin tai tilaston mukaan rokotteesta ei ole ollut haittaa äidille tai lapselle.


    • Anonyymi

      Kehotan lukijoita suhtautumaan sivustolla leviävään kirjoituksiin kriittisesti. Salaliittoteorikon keksityt valheet ovat tietenkin faktattomia. Linkkejä ei ole ja jos on ne ovat itsekyhätty nobodyn blogi tai tubevideot.
      Faktana tietenkin on täysin ainoastaan. "Uutissivustoksi" naamioitu itse tekaistu bloki.
      😀🤓
      Epäisänmaalliseen rokotevastaiseen salaliittotohtoriin ja sen itsekeksittyihin faktattomiin kirjotuksiin kannattaa suhtautua samoin kuin pienten lapsien väitteisiin. Ymmärtäväisellä Hymyllä.🤗🤭

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cdb2a4a0-8450-4baf-924a-1c3d0d4e44a6

      "Mystinen pr-toimisto yritti saada vaikuttajat levittämään rokotevastaista propagandaa, jäljet osoittavat tietenkin Venäjälle.
      🤓🤣😇
      Ranskalaisille ja saksalaisille sosiaalisen median vaikuttajille tarjottiin huomattavia summia rahaa siitä, että nämä väittäisivät RNA-rokotteiden tappavan ihmisiä."
      🤗🤗
      Tuo sama näkyy palstalla päivittäin.
      Väitetään milloin kenenkin muka kuolleen rokotteeseen tai vähintäänkin 17 läheistä siihen menehtynyt ja kun vähän tutkii taustoja. Niin silkkaa valhetta.
      🤓🤓😆

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        OAN ei ole kelpaava lähteeksi millekään. Oletko katsonut mitä kaikke ne väittää :)


    • Anonyymi

      Ohhh,minu humioraakas taas,sina ei vastata minu kusumus:Mennako tanan sinu suklaaosasto kauta sinne karkkikaupaan,minu raakas,pusi,pusi,nuuh,nuuh,tutoni?!!

    • Anonyymi

      Voi teitä iänikuisia paukapäitä,haluatte vältt'ämättä seurantavahtimiskyttäys yhteiskuntaan sillä siihen te tätä viette!

      • Anonyymi

        Useista yrityksistä huolimatta en ole vieläkään saanut rokotevastaisilta vastausta siihen, miten rokote tai rokotepassi heidän mielestään mahdollistaa kansalaisten "seurannan" tai "valvomisen". Joko tällä kertaa irtoaisi vastaus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Useista yrityksistä huolimatta en ole vieläkään saanut rokotevastaisilta vastausta siihen, miten rokote tai rokotepassi heidän mielestään mahdollistaa kansalaisten "seurannan" tai "valvomisen". Joko tällä kertaa irtoaisi vastaus?

        Ensin passi, sitten vasta sirut. Bill Gates ihan hurmoksessa ideastaan🤪


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensin passi, sitten vasta sirut. Bill Gates ihan hurmoksessa ideastaan🤪

        Niin, että voisitko selittää meille tyhmille lampaille, miten rokote, passi tai muut tämän teidän väittämän kontrollin mahdollistaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, että voisitko selittää meille tyhmille lampaille, miten rokote, passi tai muut tämän teidän väittämän kontrollin mahdollistaa?

        Katso Jen Spaskin lausunto: "marked people", jotka ovat juuri näitä piikin ottaneita.
        https://www.bitchute.com/video/QTWqZl2W4aVc/
        Tuo merkkaus on Israelilaisten patentoima. Ainakin heidän nimissään. Kuka sen kuliseissa omistaa, niin tuskin koskaan selviää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katso Jen Spaskin lausunto: "marked people", jotka ovat juuri näitä piikin ottaneita.
        https://www.bitchute.com/video/QTWqZl2W4aVc/
        Tuo merkkaus on Israelilaisten patentoima. Ainakin heidän nimissään. Kuka sen kuliseissa omistaa, niin tuskin koskaan selviää.

        Tässä uutisesta löytyy kyseisten patenttien numerot ja tarkempaa tietoa patentin teknisistä yksityiskohdista.
        https://www.bitchute.com/video/GEt8lRiL8EZV/
        Eikö vieläkään silmät aukea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Useista yrityksistä huolimatta en ole vieläkään saanut rokotevastaisilta vastausta siihen, miten rokote tai rokotepassi heidän mielestään mahdollistaa kansalaisten "seurannan" tai "valvomisen". Joko tällä kertaa irtoaisi vastaus?

        HAE ITSE VASTAUKSESI - EMME OLE JUOKSUPOIKIA.
        Jos joku asia kiinnostaa, niin etsivä löytää.!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HAE ITSE VASTAUKSESI - EMME OLE JUOKSUPOIKIA.
        Jos joku asia kiinnostaa, niin etsivä löytää.!

        Haetaan haetaan ja harmittaa se muakin se piikin ottaminen nyt kun tuli tauti**


      • Anonyymi

        Tämä rokotevastaisten väittämä PCR-testien epäluotettavuus on kauan sitten debunkattu. Ammattilaiset, jotka ymmärtävät miten testi toimii, luottavat siihen. Käytännön tasolla vääriä negatiivisia on havaittu tapahtuvan, eli jokainen covid-positiivinen ei näy tuloksissa.


      • Anonyymi

        Äärimmäisen pienen ryhmän näyte, jossa kourallinen henkilöitä muuttui käytännössä kahdeksi kourallliseksi. Miksei teillä ole mitän länsimaisia, uskottavia esimerkkejä?


      • Anonyymi

        Ei ole edes teoriassa mahdollista, että syövät voisivat yleistyä rokotteen vaikutuksesta jos rokotteita on jaettu vuosi. Se ei edes teoriassa voisi tapahtua noin... Valitan, et selvästikään tiedä mistä puhut...


    • Anonyymi

      "Tomppeli"!!!

    • Anonyymi

      Itse otan kaikki rokotteet mitä ilmaiseksi saan. Riskiryhmään kuuluvana sain jopa hepatiittirokotteen ilmaiseksi. Toivonmukaan kohta saisi myös puutiaisavokuumerokotteen ilmaisena, naapurikunnassa sitä jo saa ilmaiseksi.

      En halua sairastua mihinkään tautiin ja itselläni pahin mitä rokotuksesta on tullut on loppupäivän kestävä rokotetun käden kipu. Toisesta koronarokotteesta ei tullut sitäkään.

      • Anonyymi

        Se on hyvä, että teitä riskiryhmäläisiä on vähän. Toisaalta koronarokotteesta ei ole teillekään hyötyä, koska virus muuntuu niin nopeasti. Käytännössä asia on toisinpäin: saatte lisäksi rokotteen mahdolliset haittavaituksetkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on hyvä, että teitä riskiryhmäläisiä on vähän. Toisaalta koronarokotteesta ei ole teillekään hyötyä, koska virus muuntuu niin nopeasti. Käytännössä asia on toisinpäin: saatte lisäksi rokotteen mahdolliset haittavaituksetkin.

        " Toisaalta koronarokotteesta ei ole teillekään hyötyä, koska virus muuntuu niin nopeasti. "

        Aivan samoja rokotteita on jaettu alusta asti ja ne toimivat yhä kaikkiin levinneisiin variantteihin, joten mitä mahdat mussuttaa? :D


      • Ei rokotteisiin kannata luottaa 100 prosenttisesti. Joku Voi vaihtaa rokotteen Eutanasia piikkiin. Laboratorio tuloksia vaihtavat joten miksi ei rokotteitakin Voi vaihtaa? Myrkkyhoitajat tekee niin


    • Anonyymi

      Teillä korona-alarmisteilla on se yleinen ongelma, että teillä on putkinäkö ja putkiaivot ja uskotte yhteen "totuuteen", koska pelkäätte leimautumista tai työpaikkanne menettämistä tms. Ei kaikki rokottamattomat ole salkkareita, eikä propagandan uhreja. Osa meistä rokottamattomista on ihan realistisella tavalla asioihin suhtautuvia ja niitä ymmärtäviä. Ts. näemme sekä rokotamyönteisen propagandan että rokotevastaisen propagandan läpi. Sinun aloituksesi on propagandaa, jolla yrität niputtaa kaikki koronarokotusta vastustavat ja rokottamattomat, sekä salaliittoteoreetikot, disinformaatikot ja trollit samaan nippuun ja sitten lokaattei heitä kaikkia samalla typerällä kaavalla. Mutta mitään muuta ette tee kuin itsestänne pellen.

      • Anonyymi

        Älä nyt viitsi naurattaa. Luin tuossa juuri lävitse yhden pitkän ketjun rokotteesta ja ketjun kymmenistä viesteistä 95% oli tyylipuhdasta salalittovöyhötystä ja täysin aivotonta örvellystä kera niiden tyypillisten roskalinkkien nettien ala-arvoisimmille pelkkää disinformaatiota levittäville sontasivustoille. Samoja vanhoja iänikuisia, palstalla jo kymmeniä kertoja aiemmin kierrätettyjä typeriä valheita aina uudestaan ja uudestaan. Mitään muutahan te ette osaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä nyt viitsi naurattaa. Luin tuossa juuri lävitse yhden pitkän ketjun rokotteesta ja ketjun kymmenistä viesteistä 95% oli tyylipuhdasta salalittovöyhötystä ja täysin aivotonta örvellystä kera niiden tyypillisten roskalinkkien nettien ala-arvoisimmille pelkkää disinformaatiota levittäville sontasivustoille. Samoja vanhoja iänikuisia, palstalla jo kymmeniä kertoja aiemmin kierrätettyjä typeriä valheita aina uudestaan ja uudestaan. Mitään muutahan te ette osaa.

        Todistit kommenttini pitävän hyvin paikkaansa. Onko se oikeasti vaikea ajatella omilla aivoilla? Vähentyisi tuo propagointivimma ja turha alarmistien mölinä, kun vähän viitsisi yrittää. Mutta ei. Pakko olla hyödyllinen idiootti ja lukea julistuksia koronaraamatusta. Mutta elämä on valintoja. Joskus ne on hyviä, joskus tulee märkää rättiä naamalle. Ja sekös kiukuttaa ja sitten siitäkin syyllistämään muita XD Niin tavallista niin tavallista.


      • Anonyymi

        Teillä rokotevastaisilla on se yleinen ongelma, että teiltä puuttuu koulutus ja todennäköisesti jokunen aivosolukin. Ette kykene erottamaan uskottavaa ja epäuskottavaa informaatiota. Yleistietonne ei riitä siihen, että ymmärtäisitte kuinka pihalla kaiken maailman Korennot ovat ja olette niin sinisilmäisiä, että pidätte jotain Tiihosia luotettavina :D


      • Anonyymi

        Piikin ottaneet selkeästi fobiassa, pelko kuolemasta, herääkö enää aamulla, tai onko sairaus tulossa piikistä kun kolottaa paikkoja, pettävätkö munuaiset tai maksa...jne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä nyt viitsi naurattaa. Luin tuossa juuri lävitse yhden pitkän ketjun rokotteesta ja ketjun kymmenistä viesteistä 95% oli tyylipuhdasta salalittovöyhötystä ja täysin aivotonta örvellystä kera niiden tyypillisten roskalinkkien nettien ala-arvoisimmille pelkkää disinformaatiota levittäville sontasivustoille. Samoja vanhoja iänikuisia, palstalla jo kymmeniä kertoja aiemmin kierrätettyjä typeriä valheita aina uudestaan ja uudestaan. Mitään muutahan te ette osaa.

        Sulla on ongelma - tuskin luit ainuttakaan ja tuskin ainuttakaan videota pystyit katsomaan.
        Emmekö osuneetkin oikeaan- kyllä vaan eikös!


      • Anonyymi

        Rooman julistus käsittelee EU:n yhtenäisyyttä. Sillä ei ole MITÄÄN tekemistä rokotteen, koronan tai muidenkaan vastaavien kanssa.


    • Anonyymi

      Jos antais tuon lääkeyhtiön trollin aloituksen olla. Tyyppi hermostui, kun täällä ruvettiin puhumaan rokotteiden puolesta tehtävästä palkallisesta trollauksesta. Näillä palstoilla se on oikea vitsaus.

      • Anonyymi

        Totta, lukisivat vaan lehtiään eivätkä toisi niitten linkkejä tänne nuo trollit. Näkee sen kaukaa, että ovat maksettuja kiihottajia tai sitten täysiä idiootteja, on osa sellaisiakin...mutta harvempi.


    • Anonyymi

      Se nyt vaan on niin, että rokottamattomien sairaalakuormitus on nousussa ja sen helpottamiseksi on 2 vaihtoehtoa, joko rokotukset nousuun tai rajoituksia takaisin tiukemmalle. Itse olen oman osuuteni hoitanut tuosta ensimmäisestä vaihtoehdosta ilman mitään ongelmia.

    • Anonyymi

      Ei tarvitse lukea täällä lävitse kuin yksi ainoa pitkä ketju rokotteesta, niin näkee millaisia aivottomia typeryksiä rokotevastaiset ovat. Jos kirjoittavat itse, niin teksti on lähes lukukelvotonta räpellystä ja vain etäisesti suomen kieltä. Mutta sellaistahan se tuppaa olemaan, kun ei ole mitään koulutusta eikä edes alkeellista yleissivistystä.

      Yleensä eivät edes kirjoita itse mitään, vaan ainoastaan copypostaavat tänne samoja vanhoja valheitaan aina uudestaan ja uudestaan. Ja linkit useimmiten netin surkeimmille sontasivustoille jotka suoltavat pelkkää disinformaatiota, kuten MV eli MeidänVenäjä, Tollontuubi ja Rapsodian-rahatpoistyperyksiltä.

      Suurin osa vaikuttaa vakavasti häiriintyneiltä mielenterveysongelmaisilta, koska kukaan tervejärkinen ei suoltaisi sellaista roskaa, saatikka uskoisi sellaiseen. Pelkkää täysin hysteeristä ja mielipuolisen vainoharhaista salaliittovöyhötystä vailla järjen hiventäkään. Ja niin lapsellisen typeriä valheita, että niiden lukeminen herättää vain suurta hilpeyttä tai syvää sääliä, yleensä molempia.

      • Anonyymi

        Mihin unohdit lukuisat kommentit, joiden tietolähteinä on ulkomaiset mediat, kuten BBC, Times jne., sekä valtioiden tilastot, ja lääketieteelliset sivustot, kuten PubMed, ECDC, Lancet jne., sekä lainaukset tunnetuilta ja arvostetuilta virologeilta? Te yhden asian mölinäkultti ette muuta vouhota kuin mv-lehdestä ja toopentuupista ja siinä koko kuva "rokotevastaisuudelle". Voi ...tu mikä valopää säkin olet XD Oisko sun aika lopettaa se alkoholin korvikkeiden lipittäminen? Saattaisi alkaa syntymään ihan oikeita ajatuksiakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihin unohdit lukuisat kommentit, joiden tietolähteinä on ulkomaiset mediat, kuten BBC, Times jne., sekä valtioiden tilastot, ja lääketieteelliset sivustot, kuten PubMed, ECDC, Lancet jne., sekä lainaukset tunnetuilta ja arvostetuilta virologeilta? Te yhden asian mölinäkultti ette muuta vouhota kuin mv-lehdestä ja toopentuupista ja siinä koko kuva "rokotevastaisuudelle". Voi ...tu mikä valopää säkin olet XD Oisko sun aika lopettaa se alkoholin korvikkeiden lipittäminen? Saattaisi alkaa syntymään ihan oikeita ajatuksiakin.

        "Mihin unohdit lukuisat kommentit, joiden tietolähteinä on ulkomaiset mediat, kuten BBC, Times jne., sekä valtioiden tilastot, ja lääketieteelliset sivustot, kuten PubMed, ECDC, Lancet jne."

        Nämä tutkimukset ja tilastot tukevat rokotteiden käyttöä. Rokotevastaisilla toki on tapana laittaa jokin tutkimus väitetyksi lähteeksi, mutta kirjoittaa sen yläpuolelle jotain kuraa, joka ei ollenkaan vastaa tutkimuksen sisältöä. Samoin raiskaatte VAERSin, FIMEAn ja muista vastaavia tilastoja tulkitsemalla tietoja tavalla, joista noilla sivustoilla erikseen varoitetaan väärintulkintana.

        "sekä lainaukset tunnetuilta ja arvostetuilta virologeilta?"

        Tämä teidän henkilökulttinne on aivan vakioilmiö erilaisten hörhöjen keskuudessa. Tutkimukset eivät tue teidän luulojanne, mutta aina löytyy miljoonien ammattilaisten seasta pari höyrypäätä, joita sitten ylistätte "tunnetuiksi, arvostetuiksi, maailmankuuluiksi, huippututkijoiksi" ja vaikka miksi, vaikka kyseessä on useimmiten joku nobody jolla ei ole välttämättä mitään tutkintoa. Osassa taas sekoitatte sinänsä oikean ammattilaisen vuosikymmeniä vanhan lausunnon jostain toisesta asiasta koskemaan muka koronaa.


      • Anonyymi

        Miksi sinulla on noin paha olo?


      • Anonyymi

        VÄITE-16:
        ”COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin”
        TODELLISUUS:
        Vertaisarvioimattoman tutkimuksen mukaan rokotus ei vaikuta limakalvoilla olevien virusten määrään, ja deltavariantin myötä viruksia limakalvoilla on rokotetuilla (kuten siis myös rokottamattomilla…) 251 kertainen määrä verrattuna alkuperäiseen covid19 varianttiin vuoden 2020 alkupuolella.
        Tutkimuspaperin päätelmä on, että breaktrough-tapauksiin (milloin rokotettu voi sairastua) liittyy korkea virusmäärä (tartunnan yhteydessä), PCR tuloksen pysyminen pitkään positiivisena ja matala rokotteen tuottama vaste (eli tapaukset, joissa rokotettu ei ole saanut vahvaa vastetta rokotteesta)

        YHTEENVETO:
        - Vedottiin vertaisarvioimattomaan tutkimuspaperiin, joka tutki sitä mitkä seikat liittyvät breakthrough-tapauksiin (tavallaan, mitkä altistavat sille, että näin käy)
        - Yritettiin johtaa lukija harhaan jättämällä kertomatta, että vaikka teknisesti ottaen rokotetuillakin on 251 kertainen määrä deltaa limakalvoilla, niin sama pätee myös rokottamattomiin


      • Anonyymi

        Hautausalan ihmiset myyvät ylihintaisia arkkuja sureville omaisille, eivätkä tiedä mitään kuolinsyistä.... Tämä koko teksti on täyttä ymmärryksen puutetta kaikesta. Ymmärrätkö kuinka typerältä tuo kuulostaa?


      • Anonyymi

        Että oikein KROATIAN presidentti... No sitten sen täytyy olla yksi ainoa totuus... :(


    • Anonyymi

      Onko britannian viralliset tiedot korona potilaista huuhaata?

      • Anonyymi

        Britanniassa virallisesti kehotetaan ottamaan rokotteet, koska sairaalat täyttyy.


      • Anonyymi

        Eivät pysty onnettomat tuohon vastaamaan kun on seinä vastassa.
        Faktatieto on todella parempaa kuin maksetu median propaganda.

        Missä on Australian kohu-uutinenkin - ei uskalla trollit vastata huuhaaksi.¨
        Pääministeri lahjottiin Astran ja Pfizerin toimesta kymmenillä miljoonilla dollareilla!
        Oli pakko erota ja kansan nähtiin hurraavan kun tv:ssä hän kertoi erostaan!

        Suomen media selkeästi maksettu hiljaiseksi - tämähän olisi etusivun uutisen paikka.
        Siinä vaan menee lääketehtaitten tuki ja mainospuolesta ei tule miljoonia niin helposti.


    • Anonyymi

      Jokainen normaalii ottaa koronarokotteen. Loput aika nopeasti putoaa muonavahvuudesta. Kuka tykkää, kuka ei.

    • Anonyymi

      Kaikki puhuu pahaa parhaasta ystävästä piikistä. On silläkin tunteet 😭

      • Anonyymi

        Tiedätkö ketään järkevää joka olisi kieltäytynyt koronarokotteesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedätkö ketään järkevää joka olisi kieltäytynyt koronarokotteesta?

        Mitäs se ratkaisee. Pitäisikö lopunikää piikittää kokeellisia lyhytvaikutteisia piikkejä ja samalla menettää luontaisen immuniteetin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs se ratkaisee. Pitäisikö lopunikää piikittää kokeellisia lyhytvaikutteisia piikkejä ja samalla menettää luontaisen immuniteetin.

        Et siis ymärtänyt kysymystä, tai et halunnut vastata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs se ratkaisee. Pitäisikö lopunikää piikittää kokeellisia lyhytvaikutteisia piikkejä ja samalla menettää luontaisen immuniteetin.

        Millä mekanismilla rokotteet mielestäsi heikentävät vastustuskykyä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä mekanismilla rokotteet mielestäsi heikentävät vastustuskykyä?

        Koronaviruksia on ollut iät ajat, joten niille pitäisi olla jonkinlaista vastustuskykyä valmiiksi. Toki tämä uusi lienee laboratoriossa muokattu pahemmaksi.


    • Anonyymi

      Kuka toi rokotevastustajia mollaava tyyppi on? Onko maksettu?

      • Anonyymi

        Joku idiootti joka kuvittelee koulutuksen tai sosiaalisen aseman olevan jollain tavalla älykkyyden mittari :D
        Voihan se olla myös maksettu hyödyllinen idiootti joka ajaa agendaa ymmärtämättä sen tarkoitusta.


    • Anonyymi

      Kapasiteetti sillä ei riitä edes ymmärtämään rokotevastaisen ja kokeellisen injektion vastaisen eroa :D

    • Anonyymi

      Rokotekattavuus lähenee sataa ja rokottamattomat aiheuttaa miljardin laskun.

      Salli mun huutonauraa RRRUAAAAHHHHHXD

      Korona-alarmistit kehuskelee kuinka tehokkaita rokotteet on. Hetken päästä kiukutellaan rokottamattomille, joita pidetään uhkana rokotetuille. Mihis se rokotteen mahtava teho välillä unohtuu?

      Lisää huutonaurua RRRRUUUUUAAAAAHHHHXD

    • Anonyymi

      Korona-alarmismi on pahempi ongelma kuin salaliittohörhöily. Fakta.

    • Anonyymi

      Rokotteet on tehty tappaviksi, piikkiproteeni on v. 2005 patentoitu bioase.

      https://rapsodia.fi/koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen-2/

      Ne sisältää mm. mRNA:ta joka koodaa elimistön täyteen tuota vaarallista piikkiproteenia. Sen lisäksi niissä on jopa 99% grafeenioksidia, joka on myrkyllinen ja aiheuttaa mm. veritulppia ja aivovaurioita, sitä käytetään tekoälyn pohjana.

      Sen patentin osti v. 2017 Elon Musk, joka on tunnettu tekoälyintoilustaan, hän kertoo miten ihmiseen tehdään neuralink piikittämällä kehoon grafeenioksidia, ja sitten ihmisen voi yhdistää nettiin. Tämähän on WEF:n ja YK:n yhteisen ohjelman, Agenda2030 yksi tavoite, tehdä ihmisistä kyborgeja. Yksi tavoite on myös depopulaatio, sitä tehdään näillä myrkkypiikeillä parhaillaan.

      https://rapsodia.fi/pfizerin-ex-tyontekija-paljastaa-myrkyllisen-grafeenioksidin/

      https://rapsodia.fi/espanjalaisen-tutkijaryhman-tiedote-grafeenioksidista/

      • Anonyymi

        Sinulla taitaa olla lääkitys ottamatta :D


    • Anonyymi

      Piikkinistit ovat niitä tyhmimpiä idiootteja joiden takia tästä tyranniasta kärsii koko kansa.

      "Systeemi kun nojaa juuri siihen, että osa ihmisistä (käytännössä tyhmimmät ja tietämättömimmät) saadaan oikeasti pidettyä siinä uskossa, että nämä rokotteet ja muutkin koronatoimet ovat erittäin tärkeitä ja koituvat kaikkien hyödyksi, ja muut (asioista paremmin selvillä olevat) saadaan peloteltua tottelemaan – tai vähintäänkin peloteltua olemaan hiljaa."

      Sairaanhoitaja paljasti tiedotustilaisuudessa Italiassa että kaikki teho-osastolla ovat piikitettyjä, vaikka joku virallinen edustaja väitti päinvastaista:

      https://mvlehti.net/2021/10/06/italialainen-sairaanhoitaja-alkaa-valehdelko-kaikki-teho-osastolla-on-koronarokotettuja-video

      • Anonyymi

        Olipa taas katkaistu pätkä. Koko sisällöstä ei tiedä mitään. Googlen käännös videosta väittää sairaanhoitajan maininneen, että teholla ei ole vain koronapotilaita, vaan myös härkätaisteluun osallistuneita. En osaa italiaa, joten en lähde arvailemaan onko google oikeassa vai rokotevastustajat tuon videon käännöksessä. Aika heikko lähde jälleen kerran joku yhden sairaalan sairaanhoitajavideo, josta näkyy vain pätkä, jolloin kokonaisuudesta ei muodostu kuvaa. Haiskahtaa huijaukselta.


    • Anonyymi

      En ota koronapiikkiä, olen koronapiikkikriittinen. Niistä yksi toisensa jälkeen osottautunut haitallisiksi.

      En ole rokotevastainen. Olen rokotettu monesti😅

      • Anonyymi

        Valtio rokottaa joka kuukausi - se riittää 😅😅


    • Anonyymi

      Se on Vapaaehtoinen. Eikä kuulu muille.
      Omia valintoja. Jokainen päättää vartalostaan, ITSE!

    • Anonyymi

      WHO:n johtava tutkija: Eri valmistajien rokotteiden yhdistäminen on ”vaarallinen trendi” – THL:n ........kin mukaan kahta eri rokotetta saaneiden ei ole syytä huolestua
      Suomessa noin 150 000 ihmistä on saanut kahta eri koronarokotetta, mutta THL:n ylilääkärin .......kin mukaan vakavia haittavaikutuksia ei ole raportoitu. Kahden eri rokotteen käytöstä ei kuitenkaan ole vielä vankkaa tieteellistä näyttöä.

      Riskillä, ei tiedolla eikä taidolla.

      Uutisointi on ristiriitaista, eilen eri, tänään toista.
      Siitä jokainen oman valintansa tekee😅

      • Anonyymi

        Ei ole syytä huolestua, jos olet voinut varmistaa saaneesi suolavettä :-))


    • Anonyymi

      Kulkutauti myönteisten salaliitto öyhöttäjien luotettavin tietolähde on rakennusinsinöörin pätevyydellä Kalevi Korento ullatus.

    • Anonyymi

      Täytyy ymmärtää, että rokotevastainen ja koronavastainen ovat aivan eri asioita.

    • Anonyymi

      Suomen rokotevastaisten opit ovat näköjään suoraan Keniasta! YLE-uutiset äsken näytti kuinka siellä vastustettiin juuri samoilla syillä rokotuksia kuin Suomessa. Eli kyllä ovat "viisaudet" maailman parhailta tietäjiltä ja huippuluokkaa. Toisin sanoen syvältä!!!
      Pelkona mm. hedelmällisyyden lasku. Ym. viisasta.
      Nyt tautia Suomessa levittävät nimenomaan rokottamattomat. Mutta he sairastuvat siihen myös nyt varmemmin. Jokainen!

    • Anonyymi

      Rokotuspassit rikkovat perustuslakejamme,itsemääräämisoikeuttamme ja kaikkea mikä on inhimillistä tässä maailmassa.

      Tanska luopui "passista" vaikka siellä on Suomeen verrattuna kolminkertaisesti enemmän väitettyjä tartuntoja ja lähes kolminkertaisesti enemmän väitettyjä kuolemia. Mitä järkeä tässä on Suomen kohdalla?. Se on järjetöntä koska järjellä ei ole tässä mitään tekemistä..tämä on agenda.

      On yhteiskunnallisesti hälyyttävää jos missään passeissa tai todistuksissa joilla todistetaan jokin kelpoisuus,että voit liikkua vapaasti tai saat tehdä jotain mitä muut eivät saa tehdä, ei ole ihmisille mitään ongelmaa vaikka se rikkoo koko tämän pandemian hoidon logiikkaa ja demokratian perustuksia. On outoa jos tämä saa ihmiset kallistumaan epäinhimillisiksi toisiaan kohtaan ja jaottelemaan toisiamme..mikä on selvästi tämän kaiken tavoite EU:lta ja nyt omalta hallitukseltamme.

      Jos kerran rokote toimii ja kaikki halukkaat on kohta rokotettu niin miksi sitten tässä vaiheessa tulisi ajaa yhteiskuntaan selviä demokratian alasajon mekanismeja, ihmiserottelua ja miksi tämä tulisi tehdä kaikissa EU maissa lähes samanaikaisesti?. Kysytäänkö sitä mitä tässä on todellisuudessa tapahtumassa vai ummistetaanko silmät kun nämä asiat ei koske minua?. Passeilla kenelläkään ei olisi oikeuksia, ei rokotetulla, eikä rokottamattomalla. Ja luulevatko ihmiset,että tämä jää vain pelkkiin passeihin?.Horisontissa siintää jo lisää ihmisten kontrollointia ja lisää rokotteita pumpattavaksi suoneen.

      Tämä on ovela suunnitelma jossa EU esittää "passin" tuomista kaikkialle kuin jossain totalitarismissa konsanaan jossa tämä olisi selvä pakotuskeino ja sitten ollaakin nyt tilanteessa jossa kaikissa EU maissa on mielenosoituksia joita media vähättelee tai jättää näistä raportoimatta. Sama media joka on yrittänyt selvästi puskea rokotteita mitä erilaisimmilla paisuttelu artikkeleillaan ja keskustelun ohjailulla ja sensuurilla.

      Oikeassa vapaassa demokraattisessa maassa ja maailmassa, ihmiset saavat päättää itse mitä kehoihinsa pistävät, tämä on määritelty jo lääketieteen etiikassa. Tälläinen systemaattinen ihmisten vapauksien supistaminen, ihmisten motittaminen, ajaminen nurkkaan ja lahjonta valtion,korporaatioiden ja yhtiöiden taholta jolla pusketaan ihmisiä ottamaan rokote, ei ole demokratiaa ja se on lääketieteellistä moraalittomuutta. Olemme astumassa passeilla ja piikittämisellä jo natsien territoriolle. Vain totalitarismissa pakotetaan ihmset piikille ja olemme vain parin askeleen päässä tästä. Näitä samoja taktiikoita käytettiin Saksassa 30-luvulla, nyt vain tilalle on vaihdettu "rokottamattomat". Historia toistaa itseään ja vaikuttaa siltä, että se tehdään tahallaan.

      Pandemia on tekosyy jolla nämä "maan alla" olleet tahot ovat nyt aktivoituneet ja uhkuvat mediassa pelotteilla rajoituksista. Tässä pusketaan alas demokratia, valinnanvapaus, sekä ihmisen oma päätäntävalta terveyteensä. Tämä antaa epäilyn, että demokraattiset elimemme ja hallituksemme päätösprosessi on jollain tavalla vaarannettu ja jokin muu ohjailee Suomea ja kenties EU:ta. Todellisuudessa on kyse vain ja ainoastaan rokotteista ja kaiken muun raivaamisesta rokotteiden tieltä..kuten ihmisoikeuksien. Rokotteiden puskemiset passeilla on hyökkys niin lääketieteen moraalia vapaaseen valintaan koskien omaa kehoamme kuin selvä yritys tuhota demokratiaa ja itsemääräämisoikeuttamme.

      Kun paine on näin kova ja demokratia roikkuu jyrkänteellä eikä missään ole enää mitään moraalista logiikkaa niin kysymys kuuluukin tällöin..mitä ne rokotteet oikeasti sisältävät kun näitä pusketaan demokratian tuhoamisen kustannuksella?. Jos rokotteet eivät tee sitä mitä meille väitetään niin kuin yhdessä hetkessä, millään ei ole enää uskottavuutta, valtamedia, hallinnot, terveysalan auktoriteetit ja polittiset henkilöt jotka ovat puskeneet näitä rokotteita, menettävät uskottavuutensa.

      Tämä uskottavuus horjuu jo "passien" julkituomisella kaikissa EU maissa samanaikaisesti. Tämä on ihmisoikeusrikos Suomen perustuslakia kohtaan. Pelilikkeet joita meille nyt suoritetaan ovat toimia joilla on tarkoitus nollata oikeutemme. Nämä ovat viekkaita toimia, joilla viedään oikeutemme pois yksi pala kerrallaan samalla kun olemme välinpitämättömiä, tietämättömiä,olemme toistemme kimpussa ja meidän oletetaan vain hyväksyvän lammasmaisesti kaikki.

      Kuitenkin meidän tulisi ymmärtää tässä ajassa ja tässä hetkessä ihmiskunnan historiaa se, että pohjimmiltaan on kyse totuudesta,demokratiasta,vapaudesta ja tasa-arvosta. Rakkautemme itseämme ja toisiamme kohtaan on laitettu koetukselle. Se mihin meidän tulisi herätä on se, että valitsisimme nuo inhimilliset asiat ja valitsisimme inhimillisyyden,rakkauden ja valon.

      Tämä hetki ihmiskunnan ajassa ja historiassa on se hyvät ihmiset,että aikamme on nyt herätä siihen mitä on tapahtumassa todella, meidän on aika herätä niille asioille joita meille suunnitellaan ja mitä meille manipuloidaan ja selän takana rakennetaan.

      Hyvät ihmiset, on aika herätä valossa ja rakkaudessa.

      • Anonyymi

        Rokotepassi ei tietenkään riko perustuslakia esitetyssä muodossaan. Sen on perustuslakivaliokunta asiantuntijoiden yksimielisestä suosituksesta hyväksynyt.

        Joten älä höpötä.


    • Anonyymi

      Ei kysymys ole pelkästä tyhmyydestä. Taustalla on myös monenlaisia henkisiä oneglmia ja traumoja.

      Tyypillinen rokotevastainenhan on kuin murrosikäinen. Jokainen murkkua kasvattanut tietää "oireet":
      - MINÄ tiedän ja muut on tyhmiä - omia mutu-fiiliksiä ei osata kyseenalaistaa
      - AUKTORITEETTEJA vastustetaan ihan vastustamisen ilosta
      - Omaa "ROHKEUTTA" pitää osoittaa: kuljen talvella nilkat paljaana (vrt. en käytä maskia)
      - MINÄ ajattelen itse - ja yleensä ajattelee juuri niinkuin kaverit

      Kun näin käyttäytyy 12-vuotias niin sille jaksaa ymmärtävästi hymyillä, mutta kun puberteettinen uhma vaivaa vielä 42-vuotiaana, niin huumori on kovemmalla koetuksella.

      • Anonyymi

        Auktoriteetteihin vetoaminen on tieteen ja edistyksen olennaisimpia tekijöitä.


    • Anonyymi

      Miten kauan aiotte jaksaa leikkiä tämän flunssan kanssa Keisarin Uudet Virukset -leikkiä? Nyt kohta pari vuotta jo leikitty, alkaa kyllästyttämään.

    • Anonyymi

      Yhteiskuntaa on avattava ja annettava koronan levitä luonnollisella tavallaan. Ei yhteiskuntia voi loputtomasti pitää suljetussa tilassa rokottamattomien vuoksi.

    • Anonyymi

      Niihin uppoaa helpostu minä vaan. Nyt se tulivuorenpurkauskin on osa suunnitelmaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saa toki olla pelle joka uskoo salaliittoteorioihin, mutta jos niihin aidosti uskoo, pitäisi allekirjoittaa paperi, jossa irtisanoutuu kaikissa tilanteissa, kaikissa olosuhteissa irti julkisen terveydenhoidon verorahoitteisesta hoidosta.

      Jos ei ota rokotetta, ei pidä saada hoitoa koronaan ilmaiseksi. Hinnan pitää heijastella todellisia kustannuksia, eli keskimäärin 43000€ per henkilö.

      • Anonyymi

        Samoin työnantajilla ei pidä olla velvollisuutta maksaa mitään sairasloman ajalta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samoin työnantajilla ei pidä olla velvollisuutta maksaa mitään sairasloman ajalta!

        https://www.youtube.com/watch?v=DRDTtqy6yKI

        Se kun patologialla työskentelevä on turhautunut siitä, miten hän kohtaa näitä kuolleita jatkuvasti, mutta samalla jotkut tulevat kertomaan hänelle, että "korona ei ole totta" ....


    • Anonyymi

      Aikuiset on tosi tyhmii, kuppakaan ei ole likimainkaan niin levinnyttä kuin homous.

    • Korkeasti koulutetut uskoo asiaansa liian paljon. Joko on kuollut 1/3 ihmiskunnasta koronaan? Odotamme tietoa asiasta ja sitten korona aika on ohi. Ei tarvita koronapassia. Ei maskia ei muitakaan varotoimenpiteita . Maailmanloppu tulee. Aamen

    • Hei haloo.Koronarokotus on vapaaehtoinen hoitajillekin. Silti luin jostain: kolmannet koronarokotukset aloitetaan hoitajille...???

    • Anonyymi

      Ei vaan!
      Oletko tyhmä ja uskot rokotemyönteistä propagandaa?
      Koronaa joka tuutista joka päivä 24/7 jo kohta kaksi vuotta. Pelkkää aivopesua ja massahypnoosia, olematonta, keksittyä ”uhkaa vastaan”.
      Ei mene läpi!

      • Anonyymi

        Teillä vaihtelee aina tuo lentoyhtiön nimi. Samaa tarinaa on kerrottu jo varmaan kolmesta tai neljästä lentoyhtiöstä riippuen kertojasta. Urbaania legendaa sanon ma!


    • Anonyymi

      Entä sitten nämä ihan oikeat faktat, joita löytyy lääketieteellisistä julkaisuista, sekä medioista, joita (ainakaan vielä) ei ole julistettu salkkarihörhöiksi? Te korona-alarmistit vollotatte vuorokaudet läpeensä äärijärjestöistä, Venäjästä, ämveestä yms., ikään kuin nämä olisi ne ainoat tahot, jotka jakaa rokotevastaista tietoa. Ei anna hyvää kuvaa korona-alarmisteista, kun tietoaso on niin ala-arvoista ja keskitytään lähinnä räksyttämään.

    • Ota piikkiä vaan vaikka joka viikko mutta mää en ota .
      Sulka hattuun kans ! Eli koronapassi. Mut en mää.

    • Anonyymi

      PCR-testien luotettavuudesta. "Overall, false-positives occur in 0.8%-4% of samples, with a median occurrence of 2.3%. The diagnostic teas retests any positive sample, especially ones that look like a weak positive. This lowers the chance of a laboratory error or contamination causing the positive result.

      The combination of high accuracy PCR tests, and resampling of positive tests means the real-time RT-PCR gives very reliable results.

      The likelihood of a false negative is higher because anything that causes the PCR to ‘fail’ looks negative. This might happen because of bad sample or laboratory errors and occur in up to 10% of samples, according to a review."

      Eli vääriä positiivisia on varsin vähän varsinkin kun huomioidaan, että vain oireisia testataan. Vääriä negatiivisia (covidia sairastavia, jotka eivät kuitenkaan saa covid-diagnoosia näytteen perusteella) taas saattaa olla jopa 10%.

      Jos taas katsotaan toista tutkimusta, jossa käsitellään PCR-testin vajavaisuutta:
      "An important issue with the real-time RT-PCR test is the risk of eliciting false-negative and false-positive results. It is reported that many ‘suspected’ cases with typical clinical characteristics of COVID-19 and identical specific computed tomography (CT) images were not diagnosed [4]. Thus, a negative result does not exclude the possibility of COVID-19 infection and should not be used as the only criterion for treatment or patient management decisions. It seems that combination of real-time RT-PCR and clinical features facilitates management of SARS-CoV-2 outbreak."

      Eli toisin kuin rokotevastaiset ovat pari vuotta valittaneet, ongelmana pidetään vääriä negatiivisia - näyte on negatiivinen, vaikka potilaalla oirekuvan ja CT-tutkimuksen perusteella on covid19. Tämän takia diagnoosia ei pidä jättää pelkän PCR-testin varaan (eikä jätetäkään)

      En tiedä mitä ajoit takaa kirjoituksellasi, mutta PCR testi on paras tarjolla oleva keino koronan havaitsemiseen labratestin perusteella. Sen heikkoutena on, että kaikki sairaat eivät välttämättä anna positiivista labratulosta. Väärän positiivisen riski sen sijaan on varsin pieni.

      • Anonyymi

        https://www.youtube.com/watch?v=DRDTtqy6yKI

        Se kun patologialla työskentelevä on turhautunut siitä, miten hän kohtaa näitä koronaan kuolleita jatkuvasti, mutta samalla jotkut tulevat kertomaan hänelle, että "korona ei ole totta" ....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=DRDTtqy6yKI

        Se kun patologialla työskentelevä on turhautunut siitä, miten hän kohtaa näitä koronaan kuolleita jatkuvasti, mutta samalla jotkut tulevat kertomaan hänelle, että "korona ei ole totta" ....

        Muutenkin nuo rokotevastaisten jutut ovat usein niin paranoideja, että on pakko kysyä, miten he voivat liikkua vapaana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutenkin nuo rokotevastaisten jutut ovat usein niin paranoideja, että on pakko kysyä, miten he voivat liikkua vapaana.

        👍👍👍


    • Anonyymi

      Piikkinistien märkä uni. Bonuspassilla joka viidennen synteettisen mRNA piikkiproteiinin piikityksessä kuudes samalla käynnillä! Sponsored by lääketehtaat

      Piikkivimmaisten unelma on tuo bonuspassi. Piikki vaikuttaa tietyn ajan, jonka jälkeen sinut, jo moneen kertaan rokotetun, voidaan määrittää jälleen rokottamattomaksi. Synteettisten mRNA piikkiproteiinien piikitykset vain jatkuvat ja jatkuvat. Kysy itseltäsi, miksi muita piikkejä ei tyrkytetä useita peräkkäin, vain "koronaan". Sitten jos et ota piikkiä, niin soopeli-soo! Kaikki kiva otetaan sinulta pois, koska et ole totellut, hyi sinua! Et kuulu meihin, vaan niihin!

      Viimeisessä vaiheessa piikkejä saa jo itsepalveluapteekeista itsepalveluna itse itseään piikittäen vähintään kerran päivässä. Piikeistä tulee samanlaista ongelmajätettä kuin maskeista. Tämä vain siksi, että samoin kuin maskeihin on nyt totuttu, ei niiden käyttöä uskalleta lopettaa... Muuten paha tulee ja paha vie... Nukutko myös sinkkuna kondomi sukuelimesi päällä, ihan vaan varmuuden vuoksi?

    • Anonyymi

      Halveksiva sävy on vaaraksi sinulle,yritä olla hiukan ystävällisempi

    Ketjusta on poistettu 66 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      131
      2231
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      271
      2091
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      69
      1611
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      119
      1392
    5. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1268
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      130
      1229
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      980
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      66
      968
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      47
      895
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      871
    Aihe