Venäjä on arvaamaton naapuri

Anonyymi

Yksi kerta kaasutoimituksia vähennetään Ukrainan kautta. Hinnat nousevat Euroopassa. Toinen kerta ilmoitetaan, että Saimaan kanavan puukuljetukset loppuvat kahden viikon päästä. Ilman selitystä, ilman logiikkaa. Kolmas kerta jotain muuta. "Pelastaja" löytyy Kremlistä. Näin hän voi pestä verta käsistä, jota on tullut Syyrian pommituksista. sotatoimista Itä-Ukrainassa ja Krimin valtauksesta. Puhutaan, että EU:n pitää muuttaa asennettaan. Vot, Kremlissä voi katsoa peiliin.

12

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ludvig II oli Baijerin kuningas vuosina 1864–1886. Hänet muistetaan käytökseltään omalaatuisena kuninkaana, joka rakennutti useita satumaisen hienoja linnoja. Ludvig II rakennutti Neuschwansteinin linnan yksityiseksi residenssikseen. Linna ei sisältänyt tiloja hoville, vaan ainoastaan Ludvig II:lle ja palvelijakunnalle. Kuningas omisti linnan itsensä lisäksi säveltäjä Richard Wagnerille.
      Kuningas muutti asumaan keskeneräiseen linnaan 1886, kun rakennustyöt olivat jatkuneet jo liki 20 vuotta.
      Kesäkuun 9. päivä 1886 Ludvig syrjäytettiin julistamalla hänet mielisairaaksi. Wikipedia

      Tarina on melkolailla yhdenmukainen erään meidän aikamme mielisairaan ja satumaailmoissa elävän "omalaatuisuuden" toimien kanssa? Sillä erotuksella, että Richard Wagnerin sijasta tällä nykyisellä "skitsofreenikolla" fanaattinen ihailu kohdistuu Josef Staliniin, vähän erilaisista teoista tunnettuun "neroon".
      Ja myös sillä, että Ludvig saattoi vahingossa aiheuttaa joidenkin rakentajien kuoleman hoputtaessaan heitä aina vain nopeampaan työtahtiin vaarallisilla työmailla!
      Mutta meidän aikamme mielisairas rakastaa "listiä" ihmisiä harrastusmielessä! Hän rakastaa löytää uusia, ja entistä vaikeammin todistettavia tapoja lopettaa ihmisen elintoiminnot. Siinä ovat olleet jo Polonium 210 ja Novitshok testeissä. Tosin jälkimmäisen tuntemus on lapsenkengissä, kun eivät osanneet töhriä Skripalien ovenkahvaan ja Navalnyin sinisiin kalsareihin riittävästi talkkia ( Muistakaapa räjäytetyistä kerrostaloista löytyneet "sokerisäkit )! Mutta sydämen pysäyttämiseen lienee jo hyvä aine löytynyt? Navalnyitä heti alussa hoitanut Omskilaisen sairaalan ylilääkäri sen hengellään todisti! Kuin myös tutkija Matthew Puncher, joka määritti Litvinenkon saaman poloniumannoksen määrän. Hän löytyi myöhemmin kotinsa keittiöstä kuolleena puukotettuaan itseään kahdella eri veitsellä seitsemäntoista kertaa!!!
      Muilta osin elämäntarinat täsmäävät! Molempien tavoitteena on ollut tehdä itsensä "kuolemattomaksi" ulkoisella prameudella ja kullatuilla vessaharjoilla! Uransa alussa tämä "ansiottoman arvonnousun" kokenut pääministeri lupasi listiä kaikki "tsetseeniterroristit" vaikka sitten ulkohuussiin!! Aikookohan nyt sitten kullatulla vessaharjalla siivota mielestänsä kaikki Tsetseniassa suorittamansa ihmisoikeuksien loukkaukset?
      Luulen, ettei hän kykene edes katumukseen! Nytkin on kaavailemassa Venäjän omaa ihmisoikeustuomioistuinta.
      Ludvig oli vallassa 22 vuotta, kunnes kuoli hukkuen epäselvissä olosuhteissa. Naapurimme diktaattorilla on alkanut 21. vuosi vallassa. Voisikohan satumme päättyä niin onnellisesti, että noiden kahden "vajaamielisen" elämäntarinat noudattaisivat viimeiseen loppuun asti samaa kaavaa.

      • Anonyymi

        Jottei totuus vallan unohtuisi :::


        Venäjä on siitä harvinainen kauppakumppani että se on täyttänyt sopimukset ja sitoumukset vimeiseen piiruun. Ukraina taas on edellisinä talvina varastanut kuutiokilometreittäin EU:n kaasua putkesta ja on jälleen uhannut katkaista ja jättää Etelä-Euroopan jäätymään. Gazprom on sijoittanut suuren summan NS2:een taatakseen toimitukset. Tämä ei sovi USA:lle joka haluaisi alistaa EU:n oman kalliin kaasunsa armoille. Kaasun maailmanmarkkinahinta on noussut Venäjästä riippumatta ja monet pitkiä sopimuksia tehneet Gazprom asiakkaat onnittelevat itseään.
        Tilanne on lähellä kylmänsodan aikaa jolloin CIA:n partiot kävivät räjäyttelemässä länteenkulkevia kaasuputkia.


    • Anonyymi

      Taloudelliset sanktiot Venäjää vastaan alkoi Ukrainan takia.

      Venäjä vastaa noihin sanktioihin ja muuttaa talouttansa ulkoisten paineiden mukaan.

      • Anonyymi

        Ukraina on tosi arvaamaton naapuri.


    • Anonyymi

      Kyllä pitää taas vaan uskoa, ettei naapuri ole miksikään muuttunut. Ei pidä olla riippuvainen mitenkään idästä.

    • Anonyymi

      Ukraina ja Valkovenäjä on menossa Putinille, aivan selvä juttu. Tilapäinen oli niiden "itsenäisyys". Putin kärsii Neuvostoliiton hajoamisesta.

    • Anonyymi

      Sosialismi on arvaamaton mädättäjä.
      Myös Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Länsi on mennyt liian lähelle venäjää ydinaseineen.
      Sitä saadaan mitä tilataan.EU,vain ei meinaa tajuta mitä karhua menee ärsyttämään.

      • Anonyymi

        Käy koulusi loppuun ja tule sitten kommentoimaan, tai muuta pysyvästi takaisin Uralille!


      • Anonyymi

        Mitä merkitystä on sillä kuinka lähellä Venäjää ydinaseet ovat? Ydinaseila on kyky lentää ja tulla lennätetyksi.


      • Anonyymi

        Ja kukahan se tässä aloitti? 2010-luvun alussa Eurooppa oli rauhallinen paikka jossa oli kylmän sodan loputtua vähennetty voimakkaasti omia ja amerikkalaisia sotajoukkoja. Ruotsikin luopui asevelvollisuusarmeijastaan. Putin joka ei ole ikinä hyväksynyt sitä että Neuvostoliitto hajosi ja Itä-Euroopan maat saivat itsenäisyyden, käytti tilannetta hyväkseen ja aloitti laajentumistoimet. Nyt sitten itkee kun länsimaat eivät annakaan kaikkea ilmaiseksi vaan panevat vastaan. Venäjälle tarvittaisiin samanlainen käsittely kuin useita sotia aloittaneelle Saksalle annettiin 1945: valtio ja sen armeija murskattiin maan tasalle ja naapurit jakoivat sen miehitysvyöhykkeisiin ja pitivät sen lujassa otteessa niin kauan että saksalaiset oppivat olemaan ihmisiksi ja häpeämään menneisyyttään. Noin pitäisi tehdä Venäjällekin. Itäosa voitaisiin jakaa vaikkapa Intian, Kiinan ja Venäjän kesken. Länsipuoli voitaisiin jakaa Euroopan isojen maiden miehitysvyöhykkeisiin. Ja toki Stalinin tekemät aluevaltaukset palautettaisiin ainakin Japanille ja Puolalle, Suomikin voisi saada Petsamon. Jokohan viimein loppuisi se iänikuinen pienempien maiden kiusaaminen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      122
      2896
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2652
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2158
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe