Maajussi-Stiina aristaa vakavaa suhdetta tämän sulhon kanssa: "Ettei vaan sattuis, jos lähtisin..."

12

960

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Halua kuitenkin olisi,kun ohjelmaankin on lähtenyt.

   • Anonyymi

    Kaikki tosi-tv ohjelmiin lähteneet on julkisuustyrkkyjä.?


  • Anonyymi

   Ei löydä. Nuorena naisena on tottakai hyvin valikoiva. Saattaa hyvinkin käydä niin, että lyhyenpuoleinen suhde alkaa, mutta mies kyllästyy hoitamasta oman työnsä ohessa hevostilan raskaimmat työt.

   • Anonyymi

    Ei niin nuori enää, tulee pian kiire jos aikoo lapsia saada. Naisilla parasta ennen päiväys menee pian ohi.


  • Anonyymi

   En lähtis rengiks,työtä tekemään. Kyllä se rakkaus löytyy muualta.

  • Anonyymi

   Kyllähän toi nyt aika karulta kenestä tahansa kuulostaa, jos ihastus uskoo jo toisen valintaan. Sen voi ottaa kahdella tapaa, joko uskoo toisen itsetunnon olevan huono tai luulee ettei tätä oikeasti kiinnosta.

   Noin suora ja rehti nainen kaipaisi saman rinnalleen, eikä tuollaisia vässyköitä.

  • Anonyymi

   Kelpaiskohan Stiina sille 50v maajussille, ehtisi pyöräyttää vielä pari lasta.

  • Anonyymi

   Voi hyväpäivää tätä ohjelmaa!! Kuka tähän lähtee jos vähänkin miettii et aivan lapsellista touhua aikuisilta!

   • Anonyymi

    Lapselliset kiukuttelee netissä osallistujista.


  • Anonyymi

   Ei löydä.
   Stiinalla ei ole riittävästi rohkeutta ihastua/rakastua. Pelkää liikaa saavansa näpeilleen. On jyrkkä ja arka, sanoisin melkein ahdistunut siitä mitä jos hän ihastuisikin johonkin. Jahkaa ja jaarittelee diibadaapaata, ei kuitenkaan katso ketään miesehdokasta edes suoraan silmiin. Kulkee samoissa harmaissa gollegeverkkareissa tallilla paskaa luomassa ja kohta ravintolassa syömässä ihmisten ilmoilla. Silloin kun ihminen ei jaksa pitää huolta itsestään, ei hän jaksa panostaa parisuhteeseenkaan.
   Viimeinen niitti on se, ettei Stiinan ja miesten välillä näy tippaakaan seksuaalista ihastusta. Ilman seksuaalista halua ja paloa toiseen parisuhde on kaverisuhde.

   Tämä seksuaalinen kipinä puuttuu täysin myös Patrikin ja hänen ehdokkaitten väliltä. Jotenkin tuntuu ettei Patrik oikeasti ole ohjelmassa edes parisuhdetta hakemassa, on vain tyhjänpäiväinen täyte kun ketään muuta "oikeaa" maajussia ei ole ohjelmaan saatu.

   Matti taas, on juokssut tansseissa viikottain vuosikymmeniä. Matin mielestä tansseissa käyvät vapaat naiset vaihtavat miestä kuin paitaa. Tansseista ei ole vuosikymmeneen löytynyt sopivaa kumppania. Silti hän käy yhä 3 krt viikossa tanssimassa, ilmeisesti siellä on kuitenkin tanssitettavia naisia, tai saa sieltä jotain muuta, esim. yhden yön suhteita tms.

   Matin pitäisi keskittyä itse valitsemiinsa tilalla olevaan kolmeen naiseen, mutta naisten mukaan, minkäänlaista kiinnostusta ei heitä kohtaan kuitenkaan osoita.
   Naisista jokainen olisi ollut Matista kiinnostunut, ilmiselvästi myös seksikumppanina. Ei tule Matillekaan ikinä parisuhdetta kenenkään kanssa, jos ei pysty omia tapojaan muuttamaan.

   • Anonyymi

    Eipä noissa Matilla ollut valitsemista, oikea löytyy muualta. Ihan ihme valittajia koko ajan.


  • Anonyymi

   Tuo Stiina on outo. Esiintyy määrätietoisena mutta ulkoinen olemus ja pihan ja ympäristön rappio näyttää toista.
   Ja tuo miehen lapsijuttu, pojan kannattaisi perääntyä. Jos hän jää tuonne tilalle asumaan niin millainen noita-akka Stiina olisi lapselle kun lapsi tulee isäänsä tapaamaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   381
   2807
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1672
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   705
   1626
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1116
  5. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   818
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   45
   784
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   669
  8. Noniin tänään on ensimmäinen päivä

   Jolloin aion keskittyä muuhun ja ajatella vähemmän sinua! Ei tosin alkanut kovin vahvasti. 😅 Pakko nyt vaan irrottaa ja unohtaa. Toivoa on vasta sitt
   Ikävä
   45
   653
  Aihe