Sanna Marin veikkasi väärää hevosta. Kaikki menee päin PER**TTÄ. Suomi on joulukuussa suljettuna

Anonyymi

Marin sanoi alun perin, että sitten kun rajoituksia on Suomessa alettu purkaa, sairaala- ja tehohoidossa olevien koronapotilaiden määrä on jo kääntynyt laskuun. Mutta miten on käynyt...Marin veikkaisi väärää hevosta. Suomi loistaa nyt punaisena.. Suomen rokotekattavuus on tällä hetkellä EU:n alinta tasoa. Alun perin oli sovittu että vasta sitten kun rokotekattavuus on 80% niin sitten vasta rajoituksia puretaan.

Marin nimenomaan itse halusi ravintolat vapaaksi rajoituksista, jotta hän itsekin pääsee halutessaan baari-iltoihin. Hän kuvitteli että SDP:n kannatus alkaa nousemaan kun rajoitukset puretaan juuri sopivasti kun alue-vaalit lähestyy. Marin ei välittänyt siitä vaikka koronapotilaiden määrä kasvoi huolestuttavasti – ja STM sanoi suoraan, että rajoituksia puretaan liian aikaisin.

https://yle.fi/uutiset/3-12131147

Joulukuussa Suomessa on taas ravintolarajoitukset päällä ja matkailu pysähtyy ja tästä on kiittäminen Suomen pääministeriä joka toimintaa ohjaa hänen oma intonsa kasvattaa omaa imagoaan ja suosiotaan some-kansan keskuudessa.

56

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sanna Marin itse on musta hevonen...ei kansa häntä ole valinnut pääministeriksi,

    • Anonyymi

      Persut herätkää ja menkää kouluun.

      • Anonyymi

        Vasemmistollahan se opetusminierin pessi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vasemmistollahan se opetusminierin pessi

        Senkö takia persut eivät käy kuin pakollisen apukoulun?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senkö takia persut eivät käy kuin pakollisen apukoulun?

        Vasurit reputtaa senkin.


      • Anonyymi

        "Pyyhkimään", huutaa v i s v a.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senkö takia persut eivät käy kuin pakollisen apukoulun?

        Kuinka surkea mahtaa olla ÄO:si, kun et osaa vastata mitään älykästä?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Marin syyttää rokottamattomia yhteiskuntaa suljettuna pitämisestä. Rokote on vapaaehtoinen eikä sitä voi millään mittakaavalla voi pakottaa ottamaan. Hallituksen laatimat rajoitteet sen sijaan laaditaan sen vuoksi jotta luodaan keinotekoisen vaikutelma siitä että Marinin johtamalla hallituksella olisi homma hanskassa ja että asioille on todella jotain tehty.

      • Anonyymi

        Nyt sitten on niin kiire syyllistää rokottamattomia, ettei malteta selvittää muita syitä pandemian leviämiseen. Kauheaa yllytystä kiihkoon. Jää koronan juurisyyt huomioimatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt sitten on niin kiire syyllistää rokottamattomia, ettei malteta selvittää muita syitä pandemian leviämiseen. Kauheaa yllytystä kiihkoon. Jää koronan juurisyyt huomioimatta.

        Nyt olemme taas kerran ikään kuin epidemian alkuvaiheessa. Viides aalto on jo alkanut ja nyt heitetään arpaa siitä minkälaisia rajoituksia pitää ottaa käyttöön.


      • Anonyymi

        Totta puhut


    • Anonyymi

      Täti oli siittä niin iloinen, silmät kirkkaana yrittää päteä suuressa virassa!!☃️⛄

      • Anonyymi

        ..ja lukee tiedostustilaisuudessa paperista avustajiensa valmiiksi kirjoitettua tekstiä niin kuin uutistenlukija


    • Anonyymi

      Täytyy muistaa, että rokotevastaisten suuri määrä yllätti kaikki, niin päättäjät kuin virkamiehet. Kun tilanne näyttää jämähtäneen tähän, tilanne luisuu väistämättä jälleen katastrofin partaalle. Turhaa kärsimystä, turhia koronakuolemia, Rokotevastaiset on jo leimattu kansan syvissä riveissä edesvastuuttomiksi, muista ihmisistä vähät välittäviksi sivistymättömiksi moukiksi, ihmishylkiöiksi, tappajiksi, persoonallisuushäiriöisiksi ja ties miksi. Ihmiseksi kasvaminen vie aikaa, rokotevastaisilta on turha odottaa nopeaa muutosta ja kasvupyrähdystä. Rokotevastaisten kurimusta ja kärsimystä on vaikea mieli tyynenä katsella mutta minkäs mahdamme. Hyväksykäämme siis heidät sellaisina kuin he ovat. Hehän toimivat parhaan kykynsä mukaan, ei eväitä enempään.

      • Anonyymi

        Rokotekiimaiset ovat helposti höynäytettävää porukkaa. Nyt kahden piikin jälkeen he ovat jälleen lähtöruudussa immuunijärjestelmä pilalla ja verisuonisto täynnä veritulppia.


    • Anonyymi

      Marin on harjoiteltu jo kohta kaksi vuotta uutisten lukua valmiiksi kirjotetusta paperissa median edessä. Nyt Marin on päässyt biletysvaiheeseen eikä sitä ihan vähällä kannata lopettaa. Katsotaan tilannetta sitten joskus myöhemmin ensi kuussa tai maakuntavaalien jälkeen. Ehtiihän tässä.

    • Anonyymi

      Kansa on saanut maistaa miltä vapaus maistuu. Marin ja SDP on on jo ilmoittanut miten he ovat voittaneet koronan. Ei kai kukaan kuvittele, että Suomen viinasta tykkäävä kansa enää haluaisi palata rajoituksiin? Marinilla oli virhetikki poistaa kaikki rajoitukset ja juhlia koronan loppumista. Nyt on suuria vaikeuksia saada kansaa takaisin siihen mitä koronan aikana saatiin kuritoimin aikaan. Marin ja SDP ei voi enää palata takaisin ilman että se näkyisi gallup-kannatuksessa.

    • Anonyymi

      Tässä sitä nyt ollaan sanoi mummo lumessa. Oliko ihan pakko mennä poistamaan lähes kaikki hyvin toimineet rajoitukset joilla suojeltiin koko väestöä yleensä niin käy että tyhmyydestä sakotetaan. Tässä tapauksessa Marinin tyhmyydestä kärsii koko kansa.

      • Anonyymi

        Lintilä se viime syksynä sai koronan leviämään vaatimuksellaan avata matkailu ja nyt sama peli, keskustan ainut toivo on kiristää hallitusta, hallituksen kaatamisella, jos ei heitin sanomisiin suostuta. Hallituksessa on viisi puoluetta he YHDESSÄ päättivät purkaa rajoitukset keskustan vaatimuksesta. On siis tyhmää syyttää sanantuojaa, varsinkin silloin, kun hän on oikeassa.


    • Anonyymi

      Mikä mättää? Mitä enemmän rokotetaan sitä enemmän koronapotilaita on sairaalassa! Miksi jo kahden rokotteen saaneita ei testata? Nämä ihmiset saavat vapaasti hillua koronalinkona väkijoukoissa. Koronapassin avulla rokotetut saa levittää raivotautisen koiran lailla tautia ravintoloissa ja yökerhoissa ym.

      • Anonyymi

        Rokote ei ole täydellinen, eikä ihminen, siitä tämä johtuu.


    • Anonyymi

      Kohta Kiuru ja PM kissatappelu !! Ellei ole jo ???! Lääkärit varoittaa jo että paskat housuissa , ennen oli pelko perseessä ! Kiinaanko lähetetään lasku koko taudista ???

    • Anonyymi

      Ongelma on ollut hitaasti etenevät rokotukset ja liian aikainen vapauttaminen . Kun eu ssa oli saanut 70% keskimäärin molemmat rokotukset Suomen tilanne oli 50%.

    • Anonyymi

      Irlannissa oli jo kuukausi sitten yli puolet sairaalassa olijoista kahdesti rokotettuja!

      Tuo on kauhean paljon tilanteessa, jossa saman aikaisesti koko väestostä 75% oli rokotettuja!

      Covid: 54% of hospital patients with virus are fully vaccinated

      https://www.irishtimes.com/news/health/covid-54-of-hospital-patients-with-virus-are-fully-vaccinated-1.4670229

      Kun siis yli puolet sairaalassa olijoista on tuplarokotettuja, ovat rokotetut niitä suurimpia viruslinkoja kuitenkin kokonaisuudessa!

      Lisäksi Viro on vaipunut ilkeään korona dystopiaan, häntäänsä purevan ja valehtelevan käärmeen; korona-alarmistin silmin maailmaa katselevan pahan valtaan, vaikka totuus on, että Suomessa oli ENNEN KORONAA, viikolla 14. vuonna 2018 pahempi ylikuolleisuus kuin nyt Virossa. Viossa ei ole mitään hätää, mutta ihmisiä pilkataan ja kiusataan! Sama kiusa ja pahuus uhkaa Suomeakin Varhilan ja pilkkaavan terveydenhuollon toimesta.

      Se että puhun totta näkyy tuon liitteen kartasta jota voi selata edestakaisin

      https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

      t. Atumin ystävä

    • Anonyymi

      Näköjään Historia toistaa itseään. Olisi vaan piänyt muodostaa presidentti Niinistön mainitsema koronanyrkki. THL ja STM jo kesällä varoitti että rajoituksista ei saa luopua, koska oli täysin selvää että uusi aalto on syksyllä tulossa ja yhä rajumpana.

      Hallitus hokee hokemasta päästyään että korona epidemia on hoidettu hyvin. No ei sinne päinkään. Voi vain ihmetellä miksi Sanna Marin toitottaa joka mediassa ja haastatteluissa ja kyselytunneilla että olemme hoitaneet koronan hyvin?. Nythän se todellinen epidemia vasta on alkamassa. Sairaalat täyttyvät tehohoitopotilaista. . Mistä ja millä palataan lisää hoitajia kun on jo huutava pula hoitajista hoitaa edes perusasioita. Pääministeri on täysin Ula-asemalla ja elää some-maailmassaan eikä näytä elävän nykyhetken reaalimaailmassa.

      • Anonyymi

        Kauanko aiot silla nyrkilla heiluä, josko saisit nuhan maailmasta pois?

        Iske nuhaa nyrkillä.

        On kyllä terveydenhuollolta sellaista utopiaa, ettei ole ennen ollut, sama on nuharokotteen kanssa, jolla ei mitään edellytystä toimia.

        Silti pahalle valehtelevalle pilkkaajakäärmeeelle silmänsä antaneet korona-alarmistit huutavat rokotettaan, valehtelevat häntäänsä purevan käärmeen silmin koronakuolemista, vaikka Suomessa oli vuonna 2018 enemmän ylikuolleisuutta viikolla 14 kuin koskaan koronan aikana.

        https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

        Se näkyy, kun selaa karttaa.

        Lisäksi Viro on vaipunut saman käärmeen dystopiaan, vaikka Virossa ei ole hätää tai kuolleita, sekin näkyy kartasta, ja se, että Suomessa oli todellakin jopa isompi ylikuolleisuus vuonna 2018, kuin Virossa juuri nyt. ....


      • Anonyymi

        Koronanyrkillä ja panssarinyrkillä on sama tavoite, eli tappaa köyhiä mahdollisimman paljon.


      • Anonyymi

        Ihan se sama, miten tätä epidemiaa hoidetaan, kaikki ehkä kuollaan ennemmin tai myöhemmin koronaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronanyrkillä ja panssarinyrkillä on sama tavoite, eli tappaa köyhiä mahdollisimman paljon.

        Samaa mieltä, korona on siksi juuri levitetty ympäri maapallon, että köyhät ja sairaat ja vanhat kuolisivat ensin Kiinassa, sitten joku osti Kiinasta pasillin, USA luultavasti , jolla muutenkaan ei ole omaatuntoa tekemisistään tuhotöistä.


    • Anonyymi

      Perupalveluministeri Krista Kiuru ansaitsee kunnianpalautuksen tässä kohtaa. Hän sanoi selväsanaisesti Marinille, että rajoituksia ei voida poistaa tällä hetkellä noin nopeasti. Marin sanoi tylysti, että nyt tehdään niin kuin hän sanoo.

      Hesari lällätteli jo, että Krista Kiuru on enää silkkaa poliittista painolastia puolueelle. Menneen aikakauden jarrutteleva ihminen, uudistuneen raikkaassa ja eteenpäin menevässä Sanna Marinin SDP-maailmassa.

      Mamma-Kiuru oli kuitenkin oikeassa, ja kaupan kassalla elämänkokemuksensa hankkinut Luihu-Marin neuvonantajineen oli väärässä.

      • Mitä useampi kokki sitä laihempi soppa. Hallituksella on legioona neuvonantajia-ja avustajia muut hännystelijät, ainoastaan selvinnäkijä puuttuu.


    • Anonyymi

      Itse haen tammikuussa kolmannen ILMAISEN rokotukset vaarallista tautia vastaan. Itselläni ei enää niin väliä, mutta mahdollisten virusten määrä ja tartuttaminen vähenee kohdallani.

      Sen lisäksi sitten, kun saan koronan (tulee kaikille, eikä kysy onko rokotusta) en kuormita terveydenhuoltoa, vaan sairastan kuin minkä tahansa nuhan.

      Rokottamaton sen sijaan kuormittaa terveydenhoitoa sitten, kun sairastuu. Tämähän kiertää koko ihmiskunnan läpi luultavasti useamman kerran. Turha tuudittautua siihen, ettenhän minä sairastu, koska en tiedä ketään koronaan sairastunutta.

      • Anonyymi

        Näin voi tehdä, elämme vapaassa maassa. Jos ei saa rokotteesta haittavaikutuksia, on suositeltavaa ottaa rokote.

        Silti on totta, että yhteiskuntaa koronarokotteet eivät auta kuten on luultu, vaan saattaa olla, että rajoituksiin palataan, Rokote on oletettua tehottomampi, eikä vierastyövoima välttämättä ole rokotettu ollenkaan.

        Työvoiman vapaa liikkuvuus invalidisoi lähes kaiken, mihin normaalin valtion pitäisi pystyä kansalaistensa terveyden ja hyvinvoinnin suojaamiseksi. Britannian ero EU:sta osoitti selvästi, miten haavoittuvaksi se valtiot tekee, ja sen olemme nähnteet monta, monta kertaa koronan torjumisen yhteydessä.

        Jos Eurooppa edelleen koostuisi perinteisistä kansallisvaltioista, tarvittavine ylikansallisine yhteistyöelimineen, olisi korona jo nujerettu tai ainakin rajattu tehokkaasti, ja maanosakin olisi vauraampi kuin on nyt. Myrkyn ja lääkkeen ero on annostuksessa ja täsmälleen sama pätee markkinoihin ja vapauksiinkin.


    • Anonyymi

      Osittain olen samaa mieltä mutta tuolloin otaksuttiin suomalaisten ottavan rokotteet mukisematta. Nyt näitä piikkikammoisia onkin yli puolimiljoonaa ja siitähän korona kiittää.
      Toisaalta en löisi koskaan vetoa tämän hallituksen ja thl:n "hevosen" puolesta. Menee niin metsään heidän toimet kun olla voi.

    • Anonyymi

      Jos 85% on jo ottanut ensimmäisen rokotteen niin miksi joku jättäisi toisen rokotteen ottamatta? Kattavuus nousee kuitenkin vielä, mutta rajoituksia purettiin liian aikaisin ja passin kanssa viivyteltiin.

    • Anonyymi

      Ek Lintilä niitä rajoituksien purkua on vaatinut koko ajan ei Marin. Potilaiden määrä oli alhainen silloin, kun rajoitukset purettiin. Kyllä ulkomailta koronan tuoneet pallo päät saisivat nyt ottaa vastuun ja alkaa makseleen itse hoitonsa.

    • Anonyymi

      Niin että joku riviministeri kuljettaa pääministeri tässäkin asiassa.

    • Anonyymi

      Tässä painaa niin monet asiat. Mara itkee joka käänteessä ravintolarajoituksista, mikä on ymmärrettävää. Teatteri ja muu kulttuuriväki on käärmeissään, mikä sekinnon ymmärrettävää.
      Täytyy muistaa, että Demareiden kannatus on riippuvainen em alojen kannatuksesta ja Marin haluaa niin nopeasti kuin mahdollista avata kannattajiensa portteja.
      Koronapandemian hoito pitäisikin eriyttää kokonaan pois hallitukselta -> terveysviranomaisille. Näin tästä ei muodostuiI poliittista peliä.
      On täysin selvää, että yökerhojen aika ei ole vielä ja voi olla, että menee koko ensi vuosikin samoissa merkeissä.

    • Anonyymi

      Marin ei ole pätevä hommaansa.

      • Anonyymi

        harvemmin kassalta löytyy päteviä vaativiin virkoihin.

        mutta kun on politiikka järjen paikalla silloin ollaan tässä j anyt.


    • Anonyymi

      En ota kolmatta piikkiä.

      • Anonyymi

        Mää otan vasta 10:nen rokotteen...en vielä ota näitä suolaliemiä. Eiköhän sieltä vielä markkinoille tule kunnon rokotteita joka tehoaa koronaan.


      • Anonyymi

        En ota kolmatta piikkiä, toisestakin oli kestämistä, kaikenlaisia oireita tuli, joita ennen ei ollut ja sitäpaitsi olen niin vanha, että olen valmis kuolemaan koronaan, jos se on tullakseen, kiitos näistä kahdesta piikistä.


    • Anonyymi

      Vituiks meni tää korona. Suomi on punainen läiskä koronakartalla.

    • Anonyymi

      Marin haukkuu rokottamattomia, jotka täyttävät sairaalat. Kyllä siellä sairaalassa on myös jo kaksi piikkiä saanutta. Itse tunnen tunnen viisi kaveria, jotka makaavat melkein kuoleman kielissä sairaalan punkassa.

    • Anonyymi

      Niinpä niin, hallitus tms. päättäjät eivät pistä tikkua ristiin! Vapautetaan vaan kaikki ravintolat ja festarit ja tauti lisääntyy. Rajoitukset, maskipakko, rokotuspakko heti uudestaan voimaan tai ei tästä pahasta tilanteesta ikinä päästä eroon!

    • Anonyymi

      Ei mitään järkeä ja logiikkaa. Tartunnat nousevat suoraan verrannollisesti, epämääräisten kokeellisten piikkien kanssa. Lähes jokainen potilas on tuplasti annoksen saanut. Rokotepassi on täysin fiasko. Mikäli piikin on saanut kuukauden sisällä, ihminen lasketaan rokottamattomaksi. Kaksi piikkiä saanut saa mennä baariin, vaikka oli saanut tartunnan ja kantaa virusta. Ongelma on siinä että kaksi piikkiä saaneita ei tarvitse testata.

    • Anonyymi

      Marin olisi nyt syytä ottaa "baari-pipo" pois päästä ja samoin myös yhteiskunnan ja päättäjien tulisi heti palauttaa puhe epidemian hallintaan vapaus-puheiden jälkeen ja myöntää, että tuli tehtyä virhe. Miksi tartuntatautilakia ei ole enää noudatettu nyt syksyllä. Ko. laki määrää rajoituksien käyttöönoton tällaisessa taudin kiihtymistilanteessa,

    • Anonyymi

      Nuhakuumeen ja muutaman pitkäaikaissairaan vanhuksen takia ei voi maata pitää loputtomiin kiinni. Menkää koronahysteeriköt pohjoiskoreaan, siellä on kuri, maa kiinni, eikä yhtään ainutta koronatapausta.

    • Anonyymi

      Hallituspuolueet joutaisi ottaa enemmän näin koronaikanakin maalaisjärkeä päätöksissään eikä vaan metsästää kannatuksensa nousua populistisilla unelmahötöllä.

      • Anonyymi

        näin on


    • Anonyymi

      Koronarajoituksia olisi pitänyt purkaa hallitummin, sanoo Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen.

      Koronapotilaiden määrä sairaaloissa on kasvanut joillain alueilla syksyn mittaan. Esimerkiksi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä jouduttiin viime viikolla jo siirtämään sydänleikkauksia. Leikkauksia on jouduttu siirtämään myös Päijät-Hämeessä, missä koronaviruksen suhteellinen ilmaantuvuus on tällä hetkellä maan suurinta.

      Tiistain A-studiossa vieraillut Ruotsalainen huomautti, että rokotuskattavuus Suomessa ei ole vieläkään saavuttanut 80:tä prosenttia, jota pidettiin tavoitteena rajoitusten purkamiselle. Suuri osa rajoituksista päättyi kuitenkin jo lokakuun alussa vaikka rokotekattavuus oli silloin vielä kaukana tavoitteesta.

      – Kyllä minä sanoisin, että rajoituksia olisi pitänyt purkaa hallitummin, koska meidän rokotuskattavuutemme ei ole edes vieläkään siinä 80 prosentissa, jota pidettiin jonkinlaisena tavoitteena, Ruotsalainen sanoi A-studiossa.

      https://yle.fi/uutiset/3-12151761

      • Anonyymi

        Ei Ruotsalaisen kommentit Marinia hetkauta


    • Anonyymi

      Sanna Marinin olisi nyt syytä ottaa "baari-pipo" pois päästä ja samoin myös yhteiskunnan ja päättäjien tulisi heti palauttaa puhe epidemian hallintaan vapaus-puheiden jälkeen ja myöntää, että tuli tehtyä virhe. Miksi tartuntatautilakia ei ole enää noudatettu nyt syksyllä. Ko. laki määrää rajoituksien käyttöönoton tällaisessa taudin kiihtymistilanteessa,

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      35
      3318
    2. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      222
      2061
    3. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      220
      1924
    4. Mitä haluat

      Toisesta vai haluatko mitään
      Ikävä
      190
      1740
    5. Tuli yhtäkkiä kova ikävä sinua, J

      Olisitpa täällä, niin voisin halata ja suukottaa sinua juuri nyt... Vaikka tilanne on mikä se on, enkä voi tätä oikeass
      Ikävä
      93
      1410
    6. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      109
      1225
    7. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      196
      1219
    8. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      199
      996
    9. Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joiden alkuperää ei tiedetä

      Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joita käytetään koko itää vastaan tietämättä niiden alkuperää. Aina kun o
      Hindulaisuus
      324
      960
    10. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      75
      836
    Aihe