Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sekoiletko Prisman avajaisissa?

Anonyymi

Cittari jo on ja pian tulee PRiSMA!! Mitä väliä vaikka on korona? Aiotko sekoilla huolella Prisman avajaistarjouksissa? Osteletko kerrankin kärryt täyteen, niin että vaimon/miehen pitää tulla toisella farkulla kiskomaan tavaraa kontti täyteen? Sumeneeko jo järki kun näin monin kaupoin Vammalaa taas hemmotellaan?

12

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos Prismaan tulee edes jollain lailal järkeviä miesten vaaatteita tarjolle, niin voi olla että jonkun vaatteen sieltä joskus haen. Citymarketti on ollut avoinna nyt jo 4 vuotta, mutat en ole koskaan löytänyt yhtä ainoata miesten asustetta sieltä.

      Kun olis edes tavallisia T-paitoja tarjolla. Muuta en pyydä, kuin että kokoa 3XL ja sellainen T-paita jossa on rintatasku. Citymarketin ainoassakaan miesten T-paidassa ei ole 4 vuoteen ollut rintataskua, eikä ole ollut 3XL kokoa tarjolla.

      Paljon en laske ai toivo kyllä Prismankaan varaan. Tavaratalot ei vaan halua enää myydä vaatteita miehille, vaan vain naisilla ja lapsille.

    • Anonyymi

      Kyllä, silmät soikeina surffailen vihreiden ostoskärryjen kanssa ympäri Rismaa. Huokailen onnesta, välillä nipistelen itseäni - onko tämä totta vaiko unta. Kävelykilometrejä kertyy ostosreissun aikana, ei tarvitse lenkkipolkuja tallailla senkoommin. Kaksi kärpästä samalla iskulla.
      Pakettiauto peräkärryineen on jo viriteltynä. (Kuorma-auto on harkinnassa) Eiku nilkka suorana ostoksille.
      Voi sitä ilon ja onnen päivää.

    • Anonyymi

      En sekoile, sekä vaatteet ostan vaatekaupasta. Ruoat haen huittisten picknpaysta, se on paras.

      • Anonyymi

        Kuskaan säännöllisesti kolmea eläkeikäistä naista ostoksille ja lounas-kahvittelemaan Huittisiin. Kerran ne halusivat viime vuonna käydä tutustumassa Pick & Pay kauppaan, mutta nyt eivät enää mene sinne.

        Kuulemma maito ja leipä ja jotkin heille tutut vertailutuotteet olivat tuolla kalliimpia, kuin Huittisten vanhassa Hullumies kaupassa. Tai mikä Löytömarket se nykyään on. Sinne ne haluaa perusostoksillensa mennä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuskaan säännöllisesti kolmea eläkeikäistä naista ostoksille ja lounas-kahvittelemaan Huittisiin. Kerran ne halusivat viime vuonna käydä tutustumassa Pick & Pay kauppaan, mutta nyt eivät enää mene sinne.

        Kuulemma maito ja leipä ja jotkin heille tutut vertailutuotteet olivat tuolla kalliimpia, kuin Huittisten vanhassa Hullumies kaupassa. Tai mikä Löytömarket se nykyään on. Sinne ne haluaa perusostoksillensa mennä.

        Eläkeläiset muuta ostakkaan kuin maitoa, leipää ja hiivaa, sekä penkovat poistotuotehyllyt. Mikä tahansa ruokamrket ottaa mieluummin asikkaakseen lapsiperheitä. Mutta siis, jokainen ostaa sieltä minkä itselleen kokee parhaaks, oli se sitte edullinen hinta, valikoima tai mikä tahansa syy. Itse liputan myös picknpayn puolesta, sekä s-marketin. Ainakin huittisten kookaupoissa on hinnat aika kovat. Asioin myös vammalan cittarissa, aika kallis se myös on.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Onko siellä kovemmat hinnat kuten citymarketissa verrattuna alueen muihin citymarketteihin, siis Nokia , Pirkkala tai Ylöjärvi????????????????????????????

      • Anonyymi

        On.


      • Anonyymi

        Minkähän takia Sastamalan Citymarketissa on ruokapuolen elintarvikkeilla niin kovat hinnat? Joku sanoo, että eihän se ole kuin vaan 10...15% kalliimpaa, kuin kilpailijoilla.

        Mutta kyllä se tällainenkin hintaero kertaantuu, kun kymmenkunta kertaa kuukaudessa käy kaupassa ruokaostoksilla. Ja joka kerta on siellä ne kalliit hinnat.-


    • Anonyymi

      Prismaan mennään rinta kaarella, varsinkin jos Vanttilan ilmaisen ämpärin saa. Mulla on jo neljä ämpäriä, vielä kun saisi sinisen niin avot✌

    • Anonyymi

      Helvetti ton oon huoamnnut että on kalliita tuotteita. Tampereelta saa kalaa halvemmalla ja Tyrväälä saa maksaa! Miksi Hukkanne myy sinne halvemmalla ja omalle pitäjälle kalliilla?

      Ajan vaikka vittuillakseni edelleen Huittsiin pikpayhin jos Prisma on kalliimpi kuin Lielahden Prisma! Voin käydä myös Lidissä Perkele! Kyllä helvetti pitää olla samat hinnat kuin muissa helvetin kaupoissa. Mikä vittu tässä on että taas saatana Vammalaa kustaan silmille?

    • Anonyymi

      Käsittääkseni Prismassa ja Citymarketissa toimitaan niin että saman ketjun kaupoissa samat hinnat.

      Hukkasesta en tiedä mutta mahdollista että torilta ostettuna kalliimpaa kun tulevat varta vasten autolla paikanpäälle ja myyjätkin tarvitsevat palkkansa. On tullut usein ostettua.

      Jos halvalla haluaa niin kannattaa lähteä Viroon, Espanjaan ta Aasiaan, siellä on Pic and Paytakin halvempaa.

      Ps Posittivinen elämä ja toisten sekä yritystoiminnan ymmärtäminen on arvostetravia asioita. Muutoin toivotan Hyvää matkaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe