Kyllä kepussa osataan

Anonyymi

https://psykiatri-seppo-makinen1.webnode.fi/tietoa-meista/
Että tässäkö on julkista herjaamista harjoittava psykiatri itse ihan terveenoloinen vai onko?

Mitä oikeasti tapahtuu kepussa ja miten se käyttää omaa lehteä häväistysjuttuja julkaistessaan, miettikääpä onko keinot ihan tavallista kepulaisessa kierossa maalmassa. Menisitkö itse tällaisen psykiatrin vastaanotolle, joka voi sitten toimia kuin sika pellossa.

Kyllä kepulaiset on alhaista sakkia.

29

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008350414.html
      Uskomatonta, Suomenmaa jätti herjakirjoituksen sivuilleen, postettuna kirjoittaja törkeimmät solvaukset.

      Vain kepu on toiminut näin törkeästi aina. ottaa varmaan koville kannatuksen romahtaminen, mutta tällaisen kirjoituksen julkaiseminen Suomenmaasa on tarkoitushakuista.

    • Anonyymi

      Ettei vain olisi tuo poikapsykiatri samaa sarjaa kuin katolinen papisto?

      • Anonyymi

        Joku törkylehti vois kaivella Seposta kaiken, eikä se päivänvaloa kestäisi...psykiatrit ovat usein itse mieleltään sairaita kummajaisia, eikä Seppo eroa heistä !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku törkylehti vois kaivella Seposta kaiken, eikä se päivänvaloa kestäisi...psykiatrit ovat usein itse mieleltään sairaita kummajaisia, eikä Seppo eroa heistä !!!

        Psykiatrit suosivat korruptioita ja ihmisoikeusrikoksia:
        https://www.madinamerica.com/2020/06/opposing-corruption-psychiatric-science-necessary-rights-based-approach/

        Psykiatria ei ole tiedettä, vaan retoriikkaa kuten politikointikin.


    • Anonyymi

      seppo Näkinen ja Suomenmaan päätoimittaja eivät ole tehtäviensä tasolla;

      "Suomen Psykiatriyhdistyksen arvot:
      Yhdistyksen säännöt, 2§: Yhdistyksen tarkoituksena on edistää psykiatrien tieteellisen ja ammatillisen toiminnan edellytyksiä sekä mielenterveystyötä.

      Professio tarkoittaa ammattikuntaa, jonka harjoittajia yhdistää vaativa tieteellinen koulutus ja ammatinharjoittamiseen liittyvä vankka moraalinen arvopohja. Perusarvoja ovat elämän ja ihmisyyden kunnioittaminen, korkea ammattitaito ja kollegiaalisuus. Ammattikunnan voima syntyy näistä ydinarvoista ja keskinäisestä luottamuksesta. Terveydenhuolto on voimakkaassa muutoksessa, jossa psykiatrien työhön ja ammattikuntaan kohdistuu huomattavaa ulkoista painetta. Tarve kustannusten ja prosessien hallintaan saattaa olla ristiriidassa psykiatrian perusarvojen kanssa.

      Psykiatri yrittää työssään tehdä hyvää potilaalleen, välttää vahinkoja, toimia oikeudenmukaisesti ja kohdella ihmisiä tasavertaisesti. Psykiatrisen hoidon kehittämisen ja hoidon tavoitteena ei ole kustannusten säästäminen vaan tehokkaan avun tuottaminen avun tarvitsijoille - voimavaroja tuhlaamatta. Psykiatrin tulee suojella oikeuttaan toteuttaa ammattinsa edellyttämiä velvoitteita, toteuttaa laadukkainta mahdollista asiantuntijuutta hoidossa, välttää taloudellista tai poliittista etua tavoittelevaa toimintaa, joka vaarantaa potilaan hyvinvointia. Psykiatri kantaa vastuuta potilaiden ja ammattikunnan leimautumisesta vastustamalla potilaiden tai oman työnsä vähättelyä.

      Psykiatrian olemassaolon oikeutus syntyy potilaalle koituvan lisäarvon eli terveyshyödyn tuottamisesta. Potilaan ja psykiatrin kohtaaminen on psykiatrisen hoitojärjestelmän kulmakivi. Korkeasti koulutettu, ammattitaitoinen psykiatri on potilaan hyväksi toimiva lääketieteen asiantuntija, joka toimii etulinjassa pyrkien jatkuvasti kehittämään omaa toimintaansa".

      Nyt jäivät kepulaiset kiinni housut kintuissa. Toivottavasti Annika Saarikko saa nöyristellä jatkossa, Saarikon pitää vaatia Suomenmaan etusivulle anteeksipyyntöä. Lehden toiminta osoittaa, että törky on kepun aseena , vai mitä Pysty?

      • Kyllä myös ulospäin näyttää, ettei Marin ole oikein vakaassa tilassa. On hyvä, että asia nostettiin esille, yleisen edun näkökulmasta.


      • Anonyymi
        AITORehtiSOTILASaa kirjoitti:

        Kyllä myös ulospäin näyttää, ettei Marin ole oikein vakaassa tilassa. On hyvä, että asia nostettiin esille, yleisen edun näkökulmasta.

        Hehhehhehheh, sinäkö oikein täällä näet onko joku tetve tai sairas. Minä taas näen kirjoitustesi perusteella, että sinä olet kaikkea muuta kuin terve.

        https://www.suomi24.fi/profiili/AITORehtiSOTILASaa


      • Anonyymi

        Bull shit -tyyppi luulee olevansa yli-ihminen. Ja tietävänsä mututuntumalla mitä muut on arvioinut, oisko 30 vuotta firmoille rekrytointia tehnyt mitään sinuun verrattuna? Ei tietystikään,sinun kategoriassa.


      • Anonyymi

        Vainoharhaisuus saa sinut luulemaan kaikkia Jombeksi.

        BÖÖ, Jombea ei oo näkynyt. Sulla menee siis arviot perseelleen, ihan perseelleen ja varmaan on mennyt aina.


    • Anonyymi

      Ja seiskan törkyjuorujen pahin kilpailija YLE juoruakkoineen levittää tätä sontaa tehokkaasti kaikelle kansalle.

      • Anonyymi

        Yle on korvannut noin viikon studion satiiriohjelman aamutv:llä ja iltaisilla "ajankohtaisohjelmilla". Ja kohteita ei jostain syystä löydy kuin nykyhallituksesta.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Lääkärinoikeudet pois tuollaiselta henkilöltä! Ja heti!
      Ei ole sopiva henkilö harjoittamaan tuota ammattia. Häpeäksi lääkäreille.

      • Anonyymi

        Höpö, höpö näkeehän Marinin neuroosit tavallinen ihminenkin.


    • Anonyymi

      Tuollainenhan voi paljastella vaikka omien potilaidensa tietoja, jos se palvelee hänen poliittista kepunäkemystään. Suomenmaa toimii auliisti julkaisukanavana. Ja tekopyhä päätoimittaja kertoo, ettei olisi pitänyt julkaista, sattui virhe ja voi voi sentään taas...

      Ei suinkaan ole lestalaisuuskin takana?

      • Anonyymi

        oikeisto ja lestat yhdessä niin paskaa lentää ja valetta tulee koko ajan


    • Anonyymi

      Motiivi kirjoittaa oli satavarmasti poliittinen, mikä muu se muka olisi?
      Motiivi julkaista oli satavarmasti poliittinen, mikä muu se muka olisi?
      Kirjoittajan lääkäriluvat pois ja Suomenmaa JSN:n käsittelyyn.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Hyvä kommentti!


    • Anonyymi

      Onpa hieno todeta olleensa oikeassa ja pari vuotta sitten.Eli,kun kepu saa maakuntahallintouudistuksen läpi,se käy kaikin keinoin kaatamaan hallitusta saadakseen oikeistohallituksen johon toivoo pääsevänsä mukaan.Mutta ei se vaan kepun kannatus nouse vaikka kuinka puukottaa muita hallituskumppaneita selkään!Joka viikko tulee joko Saarikolta tai joltain muulta kepuääliöltä hallituksen enemmistöä haastava aivopieru.Eli taitaa olla totta kun kepulaiset sanoo että heillä on seinät leveällä ja katto korkealla kun ovat yhtä aikaa hallituksessa ja oppositiossa.

    • Anonyymi

      Tarkastin oikein tuomarilta, että täyttääkö psykiatri Seppo Mäkiseltä keskustan tilaama herjakirjoitus kunnianloukkauksen ja kyllä se niin on, että siitä saa tuomion.

      "Usein kyse on siitä, että tiedotusvälineissä on vihjattu tai annettu ymmärtää toisen syyllistyneen rikokseen tai muuhun halveksittavaan tekoon. Väitteillä on oltava riittävät perusteet. Väitteen esittäjä joutuu esittämään näyttöä väitteidensä totuudellisuuden tueksi. Toisaalta kunnianloukkauksesta rangaistaan vain tahallisena tekona, joten jos väitteiden esittämiseen on ollut vahvoja perusteita ja todennäköisiä syitä pitää totena, herjaustahallisuus puuttuu. Se, kuinka vahvoja perusteita väitteiden totuudellisuudesta tulee esittää, riippuu aina väitteen laadusta ja mahdollisuudesta tietojen tarkastamiseen.

      Kunnianloukkauksena pidetään myös muuta halventamista. Tällöin kyse ei ole perättömästä väitteestä, vaan muulla tavalla tehdystä toisen loukkaamisesta. Arkikielessä voidaan käyttää ilmaisua ”solvaus”. Kyseeseen voivat tulla loukkaavien mielipiteiden esittäminen, kuten esimerkiksi mielisairaaksi solvaaminen. Koska kunnianloukkauksesta rangaistaan vain tahallisena tekona, on solvaajan oltava tietoinen lausuman loukkaavasta luonteesta. Oikeuskäytännössä mm. ”huorittelua” on pidetty tässä tarkoitettuna halventamisena.

      Vahingon, kärsimyksen tai halveksunnan vaara

      Jotta kyse olisi rangaistavasta kunnianloukkauksesta, väitteen julkistamisen on oltava omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa. Tosiasiallisen vahingon syntymistä ei edellytetä. "

      On kyllä aivan uskomatonta, että Suomenmaa tilaa jutun, jossa herjataan ja solvataan pääministeriä. Tästä lähtee kyllä Julkisen Sanan Neuvostoon selvityspyyntö ja Oikeusasiamiehelle kirjelmä Seppo mäkisen toimimisesta lääkärin etiikan vastaisesti ja Lääkäriliitolle toimintaluvan epääminen solvausten ja väärän diagnoosin tekemisestä.

      • Anonyymi

        Käväisipä itsellänikin mielessä, että kirjoitus olisi "tilattu". Mutta ei siinä ajatuksessa oikeastaan ole mitään järkeä. Miksi kepuläpyskä tilaisi tuollaisen kirjoituksen tekeleen joltain yksityispraktiikkaa pitävältä tohtorilta? Nyt uskoisin, että se tuli "pyytämättä ja yllättäen", mutta sopi erinomaisesti kepuläpyskän linjaan, joten se julkaisi sen.
        (Anneli Jäätteenmäen takavuosien "pyytämättä ja yllättäen" tarinaa en usko eikä muuten uskonut Helsingin käräjäoikeuskaan).


      • Anonyymi

        Samoin kannattaa ilmoittaa Valviralle.


    • Anonyymi

      Ei tainnut mäkispoika kirjoitustaan muihin lehtiin edes tarjota kuin kepun pää-äänenkannattajaan? Ja sinnehän se kas kummaa kelpasikin oikein hyvin.

      • Anonyymi

        oikeiston kepun reilua hallitusyhteistyötä josta läski kujertaa infotilaisuuksissaan


    • Anonyymi

      Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin talipytty kommentoi taas että nyt ei ole aika riidellä vaan katsoa eteenpäin!Kuulosttaa varmaan tutulta kun on ollut kepun tapana vuosikymmeniä eli puukko selkään ja sitten muka ollaan niin sovittelevia että!Ja eikö sille Saarikolle vois määrätä ikuisen maskipakon ettei sen ylimielistä virnistelyä tarvitsisi jatkuvasti katsella!?

      • Anonyymi

        osuvaa txt


    • Anonyymi

      Mitähän tämä Mäkinen itse tuumaisi, jos joku toinen hänen alansa ammattilainen tekisi julkisen diagnoosin Mäkisestä Mäkisen kirjoituksen perusteella?
      Toivottavasti kukaan ammattilainen ei sitä tee, ettei ala vaikuttaa koko ammattikunta samanlaisilta mäkisiltä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansanedustaja vähättelee raakkutuhoa

      On ihan käsittämätöntä, että muuten niin ryhtilinjan puolueen jäsen vähättelee luonnonsuojelua ! Minäkin vastustan hait
      Maailman menoa
      408
      4773
    2. Mulle ei oo ketään missään

      Että turha tässä on enää ikävöidä mitään. Masennun lopullisesti ja häviän tältä planeetalta.
      Ikävä
      309
      2123
    3. Oletko nainen siis

      Ihastunut vai rakastunut?
      Ikävä
      65
      1995
    4. Mies rakkain

      Meidän rakkaus ei pala tulessakaan❤️‍🔥
      Ikävä
      42
      1845
    5. Laita kaivattusi

      Sukunimen ensimmäinen kirjain tähän. Katsotaan tuleeko osumia. 🙂
      Ikävä
      66
      1699
    6. Sinulle kaunis ihana yh...

      Kerro jotain lisää elämäntilanteestasi ja itsestäsi. 😊
      Ikävä
      66
      1655
    7. Karpo kujalla

      PrimeTimessä joku demari pyörittää Karpoa 100-0.
      Ähtäri
      47
      1566
    8. Vaikenen vaikka

      haluaisin sanoa sinulle niin paljon.
      Ikävä
      106
      1435
    9. Sointu Borg keikistelee vartaloa nuolevassa mekossa -Kohukaunotar Marika Fingerroos kuittaa "Mikä.."

      Sointu Borg ei jätä kylmäksi edes aikansa kohukaunotarta, Marika Fingerroosia. Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihd
      Kotimaiset julkkisjuorut
      21
      1432
    10. Näytit minulle

      aivan uudenlaisen maailman. Sellaisen, jossa peilien pinta ei ole säröillä. Ihastuin sinuun mitä paremmin opin sinut tun
      Ikävä
      46
      1318
    Aihe