Huijatkaa kaikkia huijareita ja leikkikää tyhmää niin kaun kuin pystytte.

Anonyymi

Älkää tehkö mitään, mitä huijari pyytää teitä tekemään älkääkä antako mitään oikeita tietoja. Ja älkää missään tapauksessa tehkö mitään, mitä huijareiden toimintaa suojelevat toimittajat ja viranomaiset neuvovat teitä tekemään.

Koska olette tyhmä ja kokematon ja osaamaton ja oppimiskyvytön, kaikki mitä teette epäonnistuu jostain ihmeen syystä. Pyytäkää neuvoja miten satte tietokoneen toimimaan ja miten saatte ladattua huijarin tarjoaman ohjelman tietokoneellenne. Keksikää aina joku syy, miksi asennus ei onnistu tai miksi joku turvaohjelmanne estää tekemästä jotain. Ja jos joku maksaminen ei onnistu, kertokaa pankin estäneen maksun. Laittakaa huijari keksimään vaihtoehtoja. Pyytäkää koko ajan anteeksi osaamattomuuttanne.

Pudottakaa välillä vaikka puhelin kesken lauseenne ja katkaiskaa "vahingossa" puhelu ja antakaa huijarin soittaa uudelleen. Pyytäkää huijaria selittämään kaikki tekniset termit ja kyselkää erilaisia neuvoja asian vierestäkin. Huomaatte aika nopeasti, kuka se oikeasti tyhmä on.

Jos huijarin ohjelma yrittää saada teidät kirjautumaan valepankkiin tai johonkin muuhun valepalveluun, antakaa ohjemalle keksittyjä (pankki)tunnuksia ja salasanoja. Kyllä nekin jostain ihmeen syystä toimivat. Kokeilkaa useamman kerran ja pyytäkää tuttujannekin kokeilemaan.

Älkää turhaan paljastako vain leikkineenne tyhmää. Yrittäkää saada heidät ottamaan uudelleen yhteyttä ja jatkakaa leikkiä. Keksitte kyllä aina uusia huijareita työllistäviä metkuja. Huijareiden elämää ei saa tehdä helpoksi! Jos olette saanee heidän sähköpostiosoitteen, lähettäkää heille jollakin ei aktiivikäytössä olevalla sähköpostiosoitteellanne viestejä, joissa kyselette erilaisista vaihtoehtoisista maksutavoista. Ehkä ne toimisivat paremmin! Voi kysellä ihan mitä vain muutakin tyhmää.

6

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heh, kuulostaa haasteelliselta. Hyvä idea. Minulle onkin tullut noita pankkitietojen päivityspyyntöjä.

      • Anonyymi

        Päivittele useamman kerran. Eihän sinulta eikä muilta banaanisormilta mikään ekalla tai edes kymmenennellä kerralla onnistu. Poista välillä mahdolliset evästeet ja yritä automatisoida päivitys mahdollisimman helpoksi.


        Pitää yrittää saada huijarit reagoimaan jollakin tapaa ja päästä kuluttaman jollakin tavoin heidän aikaansa. Jostain syystä viranomaiset tai pankit eivät halua ohjeistaa kaikkia ihmisiä suojelemaan aidosti hyväuskoisia hölmöjä.


    • Anonyymi

      Taas oli Ilta-Sanomissa idioottimainen juttu, jossa "asiantuntijat" neuvoivat, ettei huijarien tuottavaa liiketoimintaa saa mitenkään häiritä. Eikös tuo ole jo kanssarikollisuutta?

      Jokaisen velvollisuus on lain mukaan suojella heikko-osaisia höppänöitä. Tehkää huijareiden huijaamisesta viihdettä. Älkääkä missään tapauksessa paljastako itseänne, vaan olkaa loppuun asti tyhmä tumpelo. Ei ole vaikeaa. Jos ja kun he soittavat joskus uudestaan, kertokaa vaikka miten vanha tietokoneenne meni rikki ja kyselkää jotain neuvoja uuden tietokoneenne käytöstä. Kyllä he neuvovat. Ette tietysti tiedä mitään teknisiä yksityiskohtia koneestanne. Ehkä joku uusi "Upuntu".

    • Anonyymi

      Menkää töihin

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vastatkaa kaikkiin selviin huijauksiin ja tehkä huijareiden elämä mahdollisimman vaikeaksi.

      Viranomaiset ja lehdistö tietysti neuvovat teitä oleman mitenkään häiritsemättä huijareita. Hyötyvät aina jotenkin kaikista onnistuneista huijauksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe