Huijatkaa kaikkia huijareita ja leikkikää tyhmää niin kaun kuin pystytte.

Anonyymi

Älkää tehkö mitään, mitä huijari pyytää teitä tekemään älkääkä antako mitään oikeita tietoja. Ja älkää missään tapauksessa tehkö mitään, mitä huijareiden toimintaa suojelevat toimittajat ja viranomaiset neuvovat teitä tekemään.

Koska olette tyhmä ja kokematon ja osaamaton ja oppimiskyvytön, kaikki mitä teette epäonnistuu jostain ihmeen syystä. Pyytäkää neuvoja miten satte tietokoneen toimimaan ja miten saatte ladattua huijarin tarjoaman ohjelman tietokoneellenne. Keksikää aina joku syy, miksi asennus ei onnistu tai miksi joku turvaohjelmanne estää tekemästä jotain. Ja jos joku maksaminen ei onnistu, kertokaa pankin estäneen maksun. Laittakaa huijari keksimään vaihtoehtoja. Pyytäkää koko ajan anteeksi osaamattomuuttanne.

Pudottakaa välillä vaikka puhelin kesken lauseenne ja katkaiskaa "vahingossa" puhelu ja antakaa huijarin soittaa uudelleen. Pyytäkää huijaria selittämään kaikki tekniset termit ja kyselkää erilaisia neuvoja asian vierestäkin. Huomaatte aika nopeasti, kuka se oikeasti tyhmä on.

Jos huijarin ohjelma yrittää saada teidät kirjautumaan valepankkiin tai johonkin muuhun valepalveluun, antakaa ohjemalle keksittyjä (pankki)tunnuksia ja salasanoja. Kyllä nekin jostain ihmeen syystä toimivat. Kokeilkaa useamman kerran ja pyytäkää tuttujannekin kokeilemaan.

Älkää turhaan paljastako vain leikkineenne tyhmää. Yrittäkää saada heidät ottamaan uudelleen yhteyttä ja jatkakaa leikkiä. Keksitte kyllä aina uusia huijareita työllistäviä metkuja. Huijareiden elämää ei saa tehdä helpoksi! Jos olette saanee heidän sähköpostiosoitteen, lähettäkää heille jollakin ei aktiivikäytössä olevalla sähköpostiosoitteellanne viestejä, joissa kyselette erilaisista vaihtoehtoisista maksutavoista. Ehkä ne toimisivat paremmin! Voi kysellä ihan mitä vain muutakin tyhmää.

6

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heh, kuulostaa haasteelliselta. Hyvä idea. Minulle onkin tullut noita pankkitietojen päivityspyyntöjä.

      • Anonyymi

        Päivittele useamman kerran. Eihän sinulta eikä muilta banaanisormilta mikään ekalla tai edes kymmenennellä kerralla onnistu. Poista välillä mahdolliset evästeet ja yritä automatisoida päivitys mahdollisimman helpoksi.


        Pitää yrittää saada huijarit reagoimaan jollakin tapaa ja päästä kuluttaman jollakin tavoin heidän aikaansa. Jostain syystä viranomaiset tai pankit eivät halua ohjeistaa kaikkia ihmisiä suojelemaan aidosti hyväuskoisia hölmöjä.


    • Anonyymi

      Taas oli Ilta-Sanomissa idioottimainen juttu, jossa "asiantuntijat" neuvoivat, ettei huijarien tuottavaa liiketoimintaa saa mitenkään häiritä. Eikös tuo ole jo kanssarikollisuutta?

      Jokaisen velvollisuus on lain mukaan suojella heikko-osaisia höppänöitä. Tehkää huijareiden huijaamisesta viihdettä. Älkääkä missään tapauksessa paljastako itseänne, vaan olkaa loppuun asti tyhmä tumpelo. Ei ole vaikeaa. Jos ja kun he soittavat joskus uudestaan, kertokaa vaikka miten vanha tietokoneenne meni rikki ja kyselkää jotain neuvoja uuden tietokoneenne käytöstä. Kyllä he neuvovat. Ette tietysti tiedä mitään teknisiä yksityiskohtia koneestanne. Ehkä joku uusi "Upuntu".

    • Anonyymi

      Menkää töihin

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vastatkaa kaikkiin selviin huijauksiin ja tehkä huijareiden elämä mahdollisimman vaikeaksi.

      Viranomaiset ja lehdistö tietysti neuvovat teitä oleman mitenkään häiritsemättä huijareita. Hyötyvät aina jotenkin kaikista onnistuneista huijauksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      453
      4907
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1752
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1367
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1248
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1020
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe