NAANTALI JA LUONTO

Anonyymi

ASUNTOMESSUJEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ EHDOTTAA, ETTÄ KAUPUNKI SOLMISI SOPIMUKSEN DIESELBUSSIEN KÄYTÖSTÄ SÄHKÖBUSSIEN SIJAAN.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mielestäni ihan järkevää että saadaan kattava liikenne aikaseksi . Sähköbusseja ei uskoakseni ole saatavana riittävästi kun ovat vasta viimeaikojen tulokkaita.

    • Anonyymi

      Taloja rakennetaan luonnon keskelle, ja sen jälkeen ajellaan Diesel busseilla saastuttamaan ei kuulosta järkevältä. Sähköbusseja olisi saatavilla, mutta kun tulevat maksamaan liikaa. Turha puhua ilmastotalkoista, kun loppupelissä raha kuitenkin ratkaisee.

      • Anonyymi

        Jos väkisin siirrytään sähköbusseihin niin matkustusmaksut nousee tuntuvasti mikä vähentää käyttöä ja homma sakkaa. Ei sähkö mikään poissulkeva ratkaisu ole sillä silläkin on omat rajoitteensa ja myös kustannuskysymykset. Jos linja auton lataus on samaa tasoa kuin henkilöauton, eli 8 t latausta ja 4 tuntia tai 400 km ajoa ja taas lataukseen niin en näe näissä mitään mullistavaa ilmastotekoa tai säästöä.


    • Anonyymi

      asuntomessujen ajaksi siis, Vajaa kuukauden päivät. Sähköbusseja eivät operaattorit tarjonneet. Kaksi tarjousta tuli ja molemmissa dieselbussit. Eipä siinä tilaajalle jää muuta vaihtoehtoa. Lakia julkista hankinnoista on noudatettava.

      • Anonyymi

        Näinhän se menee, en itekään tuota hiffannut on ilmiselvä menettely kun muuta ei ole saatavissa


    • Anonyymi

      Naantaliinko tulossa kolme uutta hiilivoimalaa`?

      Raisioon yksi.

      • Anonyymi

        siis joo, elämme vuotta 2021 emme enää 1950 luvun alkua jolloin hiilivoimalat olivat energiantuottamisen toivelistan kärjessä.


    • Anonyymi

      TARVITAAN NIITÄ BUSSEJA ASUNTOMESSUJEN JÄLKEENKIN. ILMASTON TAKIA TURHA KAAVOITTAA TONTTEJA KORPEEN. PITKÄ MATKA PALVELUIHIN ,JA ILMASTO SAASTUU...

      • Anonyymi

        mikä matka tuo on tervejalkaiselle ihmiselle. Kävellen ja pyöräillen pääsee keskustan iloihin jos tarvetta on. Nimenomaan Suomessa pitääkin asua väljemmin. Harvaan asuttu maa. Lääniä riittää. Ilmasto siitä sen enempää saastu. Mielenterveydelle ja fyysiselle kunnolle tekee hyvää olla vähän syrjempänä. Itse asiassa tulee kulutettua luonnonvaroja ja materiaa vähemmän kun syrjemmällä pitää kortteeriansa. Mitä syrjemmällä asut sitä luonnonmukaisemmin asut.


    • Anonyymi

      Mahtavatko kävellä esimerkiksi Turkuun töihin päivässä tollaset lähes 50km edestakaisin. Totuus on se, että bemarit käyntiin, ja saastuttaminen alkaa, lasten harrastukset mopoautolla kapakkareissut taksilla, ja tiety vene polttomoottorilla kesäisin. Kauas on pitkä matka, ja todelliset saastuttajat siellä asuvat ns. luonto ihmiset..

      • Anonyymi

        Autohan tuolla tarvii olla


    • Anonyymi

      Asiaa tonttien hinnatkin sitä luokkaa,että ostamaan pystyy vain tosi hyvätuloiset.Autoja pihalla tulee olemaan enemmän kun yksi. Saastuttamisen määrä tulee olemaan valtava. Naantalilla ei ole mitään tarvetta kaavoittaa koko saaristoa.

    • Anonyymi

      Dieselbusseilla ollaan ajettu lähiliikennettä aina, ja ylivoimaisesti suurin osa paikkureista on edelleen dieselillä kulkevia. Miten ne yhtäkkiä ovatkin kauheita saastuttajia?Herätkää todellisuuteen, vaikka kaikki Suomen paikkurit olisivat sähköllä kulkevia, se ei vaikuta ilmaston lämpenemiseen yhtään mitenkään. Esim Aasiassa ja Venäjällä avataan jatkuvasti uusia fossiilisia voimalaitoksia ja jenkeissä luotetaan isoihin polttomoottoreihin. Suomesta taas raijataan vanhat autolauta Välimerelle.

    • Anonyymi

      Se nyt vaan on tämän hallituksen päätös,ja kuntien tulee sitä noudattaa unionin nopeimmalla aikataululla maksoi mitä maksoi. Mitään järkeähän siinä ei ole, kun samalla kaavoitetaan saaristo täyteen, ja ilmasto vaan saastuu kun ajomatkat pitenee. Hallituspuolueen jäseniä löytyy Naantalin valtuustosta, joten sopii kysyä onko järkee vai ei.....

    • Anonyymi

      Eiköhän se ole ihan sama millä ne bussit messujen ajan kulkee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1710
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1349
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1278
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      184
      1178
    5. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1053
    6. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1051
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      902
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      876
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      794
    Aihe