Kuppilat Kuntoon

Anonyymi

Hans Välimäki haukkuu mennen tullen ihan kaikki! Juu, ohjelmassahan onkin se idea mutta se kuinka muuttaa ravintoloiden menut... ihan paskaa!! Hyvää ruokaa meille tavallisille tallaajille tekevät.
Hans pilaa ihan kaikki!! Eikä tuo ees osaa kaikkia perusasioita.

Summasummarum! Hän on niin kade koska itse suunnittelee niin surkeita ruokia. Maistettu on.

Sabotoimalla hyviä suomalaisia ravintoloita, koittaa nostaa omaa statustaan "MUKAhyvänä" kokkina. En ikinä menis tuon ravintolaan ituja syömään!

18

1065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensi kesänä ajattelin kiertää kaikki nuo raflat mistä Hans tehnyt niin mahtavan...katsotaan 🤔

      • Anonyymi

        Ai kierrät mamujen paskaset keittiöt en usko tollasta uhoomista. Taidat olla mamu


    • Anonyymi

      Ei nuilla annoksilla näläkä lähe

    • Anonyymi

      Ei ole köyhällä enää vara syödä missään kun tää jannu pistää paikat ihan herroille..

    • Anonyymi

      Nämä TV-kokit ovat ihan oma kusipäinen ihmislajinsa. En koskaan haluaisi tavata noita elävässä elämässä. En uskaltaisi koskaan mennä tuollaisten pissipäiden ravintolaan syömään, vaikka rahaa onkin. Sitä miettisi väkisinkin, että onko ne kuinka vittumaisia työntekijöilleen - vai onko ne työntekijät samasta puusta veistettyjä. Ei olisi yhtään tervetullut olo sellaisessa ravintolassa.

      • Anonyymi

        Joo... just se että nuo julkkis ns kokit vie työt ja asiakkaat reiluilta ja hyviltä porukoilta. Ei kaikki halua maksaa kymmnenia euroja jostain pikku pöperlstä millä ei lähe ees nälkä 😬


      • Anonyymi

        Juurikin näin


    • Anonyymi

      Kyllähän kalustus on muuttunu monessakin ravintolassa ok!!!. Mutta sit kun kokit niin Sukula kuin Hans maistelee ne annokset niin vähän pistää miettii.!!. Kyllä parantamista on varmaan mutta!!!.

    • Anonyymi

      Edellisessä muutti paikalliset ruuat voileiviksi mitä saa mistä tahansa, vaikka subista, nyt sitten piti tulla muka paikallista, mutta eipä nuo paikallisilta näyttäneet, herkullisen näköisiä kylläkin. Kehuihan se niitä hampurilaisiakin, vaikka myöhemmin sanoi paskaksi.

      Varmasti on keskimäärin uusi ruokalista parempi, mutta jos asiakkaat haluaa jotain tiettyä niin tetysti kannattaa sitä myydä. Sisustuskin muuttuu yleensä selvästi paremmaksi, mutta oliko se tampereella kun muuttivat kaiken entiselleen ruokalistoja myöten, terassillaikin tuolit riviin, ihme porukkaa.

    • Anonyymi

      Hansia mitenkään puolustelematta (en edes tykkää hänestä persoonana), niin onhan näissä paikoissa aina ollut jotain aivan pielessä. Sukulan aikana tuli ohjelmaa enemmän seurattua.
      Jos asiakkaat karsastaa ravintolaa, pöydät on tyhjillään, myynti takkuaa, tulosta ei tule, niin onhan siellä jotain tehty väärin. Usein ulkopuolisen on helpompi nähdä missä on menty metsään. Omistaja on yleensä hyvin sokea omille virheille ja itsepäisesti yrittää aina vain samalla kaavalla, vaikka ei ole onnistunut siinä aiemminkaan.
      Siinä olen samaa mieltä, että ylihinnoiteltuja, liian pieniä annoksia ei näissä pikkuisten paikkakuntien kuppiloissa kannata edes harkita ottavansa menuun. Hyvin valmistettua, simppeliä ruokaa laadukkaista, tuoreista raaka-aineista alusta loppuun itse valmistettuna. Annokset tarpeeksi isot niin että kukaan ei lähde nälkäisenä ja pettyneenä. Kuppilan yleisilme siisti ja hyväkuntoinen, palvelu aina ensiluokkaista. Siitä se lähtee.

    • Anonyymi

      Mikseiköhän Hanssi voi vaan tehdä paremmaksi niitä huonoja ruokia? Osa vois olla oikeasti kunkkuideoita.

    • Anonyymi

      Eihän nää ravintoloitsijat pyydä Hansia 'pelastamaan', jos ravintolan keittiö olisi kunnossa.... Ulkopuolinen havaitsee virheet.
      Ei näissä paikoissa mitään gourmet tai 100e 'fine dining' aterioita valmisteta Hansin käynnin jälkeen....

    • Anonyymi

      Hans haukkuu kyllä välillä aivan asiastakin,. toista on täällä sivustoilla haukutaan kaikki vaikka ei olis yhtään mitään syytä niin tehdä .

    • Anonyymi

      Hansin ohjelmassa usein on esillä mamujen tosi paskaset keittiöt. Eivät ymmärrä puhtaudesta luulevat että osaavat tehdä ruokaa mutta ruoka on mautonta mössöä missä vaan chili ja curry maistuu. Eipä toista kertaa tartte mennä. Ruuanlaitto on taitolaji. Mamut ei tykkää kun sanotaan ruoka oli pahaa

    • Anonyymi

      Pipsa joka ei saanut omaa toimintaa kannattavaksi niin neuvoo muita....? Entregote Ranualla voi ristus. Kokit ei osaa tilata tavaraa istuu kännykät kädessä. Ei tekisi yhtä päivää enempää mun keittiössä töitä. Aivan kölin alta suoritus. Ammatti taito nolla ja koulut käyty ja tästä kansa maksaa. Nyt on potkurit täys paskaa.

      • Anonyymi

        Ne entiset ruoka-annokset oli paljon syötävämmän näköisiä kuin nuo Pipsan uudet annokset.


      • Anonyymi

        Tuo kävi juu silmään että pulska kokki istui kännykkä kädessä tai seisoskeli tyhmän näköisenä tekemättä mitään.


    • Anonyymi

      Ja jatkan vielä. Kyseinen lihapala josta entregote pihvit leikattiin niin taisi olla luuton naudan etuselkä. Ok ei sinänsä väärin siitä se entregote tulee mutta mihin meni loppu. Meillä päin noin rasvattomasta etuselästä tehdään lihakeitto tai hyvä laatuinen jauheliha.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe