Tarina siitä kun toinen ei halua

Anonyymi

Olen itse yrittänyt vuoden -parinvuoden ajan pitää seksisuhdetta yllä. Olen huomioinut aktiivisesti toista, ostanut lisäkivaa erotiikkaliikkeistä petipuuhiin. Pitänyt itsestäni huolta. Aina olen itse se joka tekee aloitteen. Toinen osapuoli ei ole kiinnostunut alastomuudestani ei edes kiihotu alastomuudestani.
Tänään sauna reissulla olikin sitten viimeinen niitti. Tunsin itseni todella kuvottavaksi ja itsetunto romahti kertaheitolla. Päätin että en enää ole alasti mieheni edessä. Nyt riitti ja itsetunto meni nolliin. On niin paska fiilis. Päätin että en enää anna miehelleni koska minulta meni halut. Se että en ole hänen mielestään kiinnostava kaunis ja kiihottava.
En halua olla sellaisen ihmisen kanssa enää.
Ei meillä ole edes pusuja ei halauksia eikä kauniita kehuja.
Jokainen nainen kaipaa niitä.
Itselleni on tullut hirveä halauksen tarve ja kokea
olevansa seksuaalisesti vetovoimainen jotakin kohtaan. Kiihkeää seksiä muutakin kuin omalta osaltani.
Olen urheilullinen ja aktiivinen ja hyvinkin yllätyksellinen.
Kun mikään ei riitä.
Jaksan vielä olla uskollinen mutta nyt ei sitten seksi enää kiinnosta tässä suhteessa koska tunnen olevani kuvottava alasti. En tunne olevani laisinkaan seksikäs.
Vaikka tiedän kyllä ainakin 10 ihmistä jotka ottaisi edes sen pusun tai halauksen jos vain suinkin saisi.
Olen silti uskollinen edelleen. En vain enää jaksa yrittää yksin ylläpitää seksiä.
Asiallisia kommentteja kiitos.

32

1975

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletkohan nyt kuvitellut toisen ajatukset itsestäsi?

    • Anonyymi

      olettako ajautuneet kämmis kavedeiksi, arki sujuu mutta lemmen kustannuksella jossa toisesta tuli itsestään selvyys olemalla olemassa,

    • Itse tilasin naiselleni seksikaupasta pari vibraa, no ne sai laittaa samantien palautukseen. Sitten tilasin itselle tekopillun ja kauhea huuto tuli siitäkin. Mut kohta pitää hommata vierasta naista kun toinen on vaan välittämättä minun haluistani. Eikä sitä kiinnosta oikeen mikään seksiin liittyvä.
      Eli et ole yksin
      M34

      • Anonyymi

        Kyllikille siitä sitten vaan


      • Anonyymi

        Tekstin aloittaja olen.
        Ostin itse itselleni 3 vibraa ja miehelle olen ostanut lähi vuosina 9
        erilaista teko värkkiä ja muita kiihotus voiteita ja juttuja.
        Ja kaikkia niitä hänelle käyttänyt.
        Olen kyllä kaikkeni tehnyt.
        Ja toivoisin itse että hän joskus ostaisi minulle jotain vastaavaa


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tekstin aloittaja olen.
        Ostin itse itselleni 3 vibraa ja miehelle olen ostanut lähi vuosina 9
        erilaista teko värkkiä ja muita kiihotus voiteita ja juttuja.
        Ja kaikkia niitä hänelle käyttänyt.
        Olen kyllä kaikkeni tehnyt.
        Ja toivoisin itse että hän joskus ostaisi minulle jotain vastaavaa

        Voi kun oma puoliso tekisi edes 1/10 osan tuosta mitä sinä olet tehnyt.
        En tiedä mitä tässä oikein tekisi, lähtisikö sitä etsimään vihreää ruohoa aidan toiselta puolen.


    • Anonyymi

      Mitä harrastat?

    • Anonyymi

      Minulla on naisystävä jonka kanssa joka päivä nähdään,käydään mun mökillä ym kivaa,vaan kertaakaan ei olla samassa sängyssä oltu en tiedä edes miltä hän alasti näyttäisi.Tämä ei tullut yllätyksenä kun alussa noin 5v sitten ilmoitti ettei huvita,aattelin et jospa mieli muuttuu vaan eipä muuttunut.Nyt on niin ollut jo kauan et itsellänikin halut meni ehkä tuon takia niin en suosittele vastaavaan suhteeseen jäämään.

    • Anonyymi

      oli valmiiksi rima alhaalla kertojen määrässä suhteessa niin sinkkuus ei niitä vähentänyt,

    • Anonyymi

      Olen siis viestiketjun aloittaja. Mies ei tosiaankaan ei sitten pätkän vertaa ole kiinnostunut enään alastomuudestani eikä siis esim saunassa, suihkussa missä vaan millään tavalla kiihotu eikä osoita mitään kiinnostusta alastomuudestani. Itse olen hänelle myös ostellut shopista kaikkea. Ja silloin kun joskus kerta kahdesss kuukaudessa kerran tapahtuu niin on se minun alpittamana ja itse olen kyllä aktiivinen enkä mikään lahna. Ja osoitan selvästi.
      Nyt ei enää sitäkään vähääkää koska ei kiihotu.
      Ei vieraissakaan ehdi käydä kun näen kun hän tulee ja lähtee töihin. Itse teen töitä kotona.
      Uimahalleissa tykkää kyllä selvästi katsella muiden takamuksia ja rintavarustuksia joten nyt tästä edes kun itsetunto romahti kerralla niin en halua edes uimahallin huonon itsetunnon vuoksi.
      No antaapa olla.
      Muuten suhde on ihan hyvällä mallilla.
      Olen myöskin hänelle 5 kertaa aivan asiallisesti asiasta tämän vuoden puolella keskustellut avoimesti.
      Ei mitään elettä että muuttaisi. Edes sanallisesti sanois jos ei muuten. Olen 200 pros yhden miehen nainen. Joten ei sellasta olis että sen takia kiinnostaisi muita katsella että ei oma mies kiinnostaisi.
      Toki olemme olleet jo 11 vuotta yhdessä joten epäilen että on myöskin kyllästynyt.
      Itse en ole. Ja olen löytänyt shopista kaikkea kivaa yhteiseen puuhaan. Ei sekään auta enään.
      Toki hän on tehnyt pitkään yötöitä joten mietin että onko joku testosteroni juttu.
      Mutta ei se kyllä lomillakaan siitä muutu vaikka olis 4 VK päivä rytmissä.
      Pieniä lapsia meillä ei ole.
      Vain yksi 17 asustaa meillä joten ei lapsien takiakkaan.

    • Anonyymi

      Jaa, lause ” Olen urheilullinen ja aktiivinen ja hyvinkin yllätyksellinen” on vain ja ainoastaan sinun näkemys tästä. Miten mahtaa olla ns out of the box tilanne?

    • Anonyymi

      Tavallista parempaa jaksoa kehiin vaan.

    • Anonyymi

      Voisikohan ongelman todellinen syy löytyä jostain muualta kuin sieltä seksipuolelta? Niin kuin se usein löytyy... Kannattaa miettiä sitä yhteistä elämää vähän laajemminkin ja tarvittaessa panostaa ihan muihin asioihin kuin seksileluihin ja aloitteisiin. Saatat yllättyä.

    • Anonyymi

      Miksi perusparisuhdearki tulee aina joillekkin niin yllätyksenä? Eikä ole edes lapsia.

    • Anonyymi

      Saattaa olla jokin fyysinen vika miehelläsi. Patista lääkäriin.

    • Anonyymi

      Kyllä nämä pään sisäisiä ongelmia on, kiire ja läheisyyden tunne on kadonnut. Toinen on alkanut tuntumaan kaverilta, ei hellyyden kohteelta. Huomasin sanat "jokainen nainen" , ymmärrän kyllä naisten pitävän kehuista ja haleista. Mutta kyse on myös itsekkyydestä, nainen odottaa koko ajan miehen huomioivan naista, sekä kasvattavan naisen itseluottamusta ja hyvää oloa. Ei hyvin toimivassa liitossa tai juuri alkaneessa, odoteta toisen kauniisti kehuvan aamusta iltaan. Se vaatimustaso, saattaa väsyneen miehen hämmennyksiin ja tunteeseen ettei mikään riitä. Elämä on muutakin kuin seksiä, se on hellyyttä, ystävyyttä ja pitkiä yhteisiä keskusteluja ja suunnitelmia sunnuntai aamuna. Vaikutat kirjoituksesi perusteelta myös kireältä, ja asenne muutokselle myös omassa käytöksessä on tarvetta.
      Suosittelen Iltapäiväksi pukemaan ulkoiluasut ylle, siirtymään läheiselle metsäpolulle yhteiselle luontoretkelle, Kaunis syyssää, liikunnasta punaiset ja kylmenneet posket, tykkäävät luonnon tuoksuista sekä yhteishengen parantamiseksi annetuista ..
      https://youtu.be/h71OgHReJ28

    • Anonyymi

      Tosiaankin vielä viestiketjun aloittajan lisään sen että yhdessä puuhataan paljon muuta sitten. Ulkoilua ja reissailua. En nalkuta enkä huuda tai komentele koskaan. Annoin hellyyden osoituksia mutta nyt en jaksa niitäkään. Siis toinen osapuoli ei koskaan halaa ei pussaa ei koskettelee eikä kehu. Siis ei koskaan. Ehkäpä pitää lähinnä itsestään selvyytenä ja sitä että se on ollut minulta hänelle päin tapahtuvaa. Meillä ei ole kiirettä. Ja olen lopettanut ruuhkavuosissa juoksemisen Jo vuosia sitten. Ei ole sukulaisia riesana. Koska käyn usein sukulaisissani itsekseni koska ymmärrän että sukulointi ja anoppilassa istuminen ei joka miestä kiinnosta. Olen huumorintajuinen ja todella pitkä pinnainen. Sanotaanko että helppo elämän kumppani ja ihan oikeasti.

      • Anonyymi

        Voi sua mies, kun et osaa tai halua tässä kontekstissa osata noita yhdyssanoja


      • Anonyymi

        Olen pahoillani, oletin teitä nuoremmaksi. Joskus avioparit alkavat puuhaamaan paljon ulkomaan reissuja ja muuta "kokemuksia". Kyse on itsensä pettämisestä, rakkaus ei löydy Roomalaisesta ruokapöydästä, edes kynttilöiden kanssa. Olet ihminen joka antaa ja pitää hellyyden osoituksia tärkeinä. Ymmärrän tilanteen ajautuneen tälläiseksi, Olet huumorintajuinen, Helppo elämän kumppani, voisitko olla ajattelematta mikä miestäsi kiinnostaa?
        Ole kärsivällinen, jos pidät miehestäsi. Ota mies mukaan sukulaisiin ja jättäkää reissut vähemmälle. Säännöstele hellyyden osoituksia ja anna miehesi löytää teidän oma uudelleen.
        Kaunista syksyä ja onnea!

        https://youtu.be/3XFlBvme0uE


    • Anonyymi

      Menkää pariterapiaan.

    • Anonyymi

      Aloittajan vastaus edelliseen emme ole naimisissa. Ei hän ole kosinutkaan. Emmekä kihloissa edes. Ei ole kysellyt. Käsikkäin ei halua kävellä ulkona. Siis reissaamme suomessa paljon. Kansallispuistoja yms. Olemme siis rauhallisia. Emme riitele kuin kerran kuukaudessa. Ei parisuhde terapia auta jos toista ei kiinnosta. Olisi kyllä paljon hyvän näköisiä miehiä jotka on selvästi osoittanut kiinnostuksensa. Ja kaupassakin hymyjä tulee. En itse avoimesti ole katsellut edes flirtti mielessä ketään koska itselleni on tärkein tämä suhde. Olemme 36 v. Ei ole mieleen tullut pettää kuin yhden kerran kun ei ollut seksiä ollenkaan pariin tai kolmeen kuukauteen ja sattumoisin alkoi yks auton korjaaja laittamaan sen verta kiihkeitä viestejä että vaati käymään hänen luonaan ja kehuja tuli jos jonkinlaista ihan sekuaalis sävytteistä. Meinasin sortua silloin. Mutta en sortunut. Nyt myöskin ajattelin että en näyttele paljasta pintaa enään kun ei kiinnosta. Meikkaan ja pidän itseäni siistinä. Ja otan ja annan hymyjä ja juttelen jos vastaan tulee kivoja tyyppejä. En kuitenkaan pettämään ala vieläkään. Antaa nyt ajan mennä. Surullista vaan kun ei ole asiallisella keskustelulla ottanut onkeensa. No jospa tämä on nyt joku välivaihe tässä suhteessa. Itse en enää ota oma aloitteisesti seksuaalista kontaktia. Ja turha ottaakkaan kun ei tunnu kiihottuva .

    • Anonyymi

      Aloittaja vielä siis täällä :)
      Siis tämän asian vuoksi on jo muut miehet ja vehkeet ajatuksissa. Ei siis niin että lähtisin pettämään. Vaan pelkkiä haaveita. Silloin kun seksiä oli en koskaan miettinyt muita vehkeitä. Oman vaan. Ei ole ollut tarvetta. Eikä olisi nytkään jos tämä toinen osapuoli olisi hommassa mukana. Aivan tuossa naapuritalossa on lomalla yksin nuori komea ja aktiivinen mies. Haaveissa olisi sinne pimeällä oppilailla villisti :) mutta nämä ovat vain haaveita eikä tälläsiä ole ollut aiemmin laisinkaan vain nyt tullut ja ainoastaan sen vuoksi että omalle ei kelpaa vaikka mitenpäin ja mitä kaikkea olisin itse valmis tekemään. Mutta kohtapuolin ollaan jo siinä pisteessä että en kyllä tiedä kieltäyisinkö jos tämä nuori mies ilta teelle kysyisi.
      Joten jos teillä on parisuhde niin kannattaa todellakin sitä toista huomata ja seksuaalisesti myös kyllä sitä voi yrittää vaikka ei aina kiinnostaisikaan.

    • Anonyymi

      Aloittaja täällä ;)
      Käyttään ikkunasta naapurin uutta nuorta miestä. On aktiivinen kaveri :) pihalla hääräilee ja treenailee.
      Istun myös ikkunassa ja toivon aina että jotain vilahtaisi hänen ikkunasta illalla kun pimeää ja valot paistaa :D
      Haaveissa on. Olen jutellut kerran hänen kanssaan pitkän tovin ja juttu luisti.
      Mutta ei teoissa kyllä ole aikomustakaan.
      Haaveita vain. Haaveita vain.
      Olen tähänkin asti ollut hölmöilemättä. Enkä aio hölmöillä.

    • Anonyymi

      Kuulostaa itselleen valehtelulta, kun kuvailet itseäsi urheilulliseksi. Todellisuudessa olet ylipainoinen, mutta pyrit joka viikko käymään jossain liikunnassa, ettei realistiseen peilikuvaan tarvitsisi herätä.

      Kokeile laihduttaa niin saattaa mieskin jälleen kiinnostua sinusta.

      • Anonyymi

        Sovinisti mies ole hiljaa siinä.


    • Anonyymi

      Olen kevyttä bodailun tyyppistä urheilua harrastava joten nroppa on sopusuhtainen joka puolelta :)
      Mutta ei toki mikään missin kroppa. Ihan normi urheilullinen.
      Eikö varmasti pitäisi edes sellaisia vaatimuksia parisuhteessa olla että täydellistä kroppaa haettaisiin

    • Anonyymi

      Nyt aloin miettimään vaihtoehtoja.
      Jos vaikka sanoisin suoraan miehelle että hän on nyt sitten selibaatissa osaltani kaksi kuukautta niin alkaisikohan se kiinnostumaan jos ei pitäisi itsestään selvyytenä vaan tietäisi että vaikka haluaisi niin ei saisi pariin kuukauteen.
      Tai sitten sanon suoraan että menee lääkäriin ja käy testosteroni mittaukset ennenkuin seuraavan kerran edes yritän.

    • Anonyymi

      Minä otin puheeksi lopulta pettämisen vaimon kanssa kun häntä ei seksi ja muu läheisyys kiinnostanut vuosiin. Lopulta hän jotenkin heräsi. Pari vuotta aikaisemmin lopetimme hormonikierukan käytön. Nyt mennään ehkäisyllä " keskeytetty yhdyntä" . Nyt on välillä jopa kolmenakin iltana viikossa seksiä mutta voi olla myös viikon tauko.
      Vaikeina aikoina aikaisemmin itselle oli lopulta vaikea valinta mennä puhtaasti vaimon ehdoilla, eli seksiä on vain silloin kun hän haluaa. Jossain vaiheessa oli 6 viikon tauko, ja olin melkein valmis panemaan ketä tahansa vastaantulijaa.
      Nyt siis lopulta 5 vuoden kuivan tauon jälkeen menee hyvin vaimon kanssa.
      Tsemppiä AP:lle.

      • Anonyymi

        6 viikkoa......voi hitto mitä mamoilua...itse olin 6 vuotta antamatta kun ei huvittanut, kyllä kerran 7 vuodessa seksiä pitää naiselle riittää.


    • Anonyymi

      Puhukaa asiata. Kerro mitä mieltä olet ja mitä asialle voitaisiin tehdä? Kysy mitä mies haluaa? Onko aika erota? Haluaako mies erota?

    • Anonyymi

      Kun ihminen käy töissä ja kuluttaa energian sinne niin kyllä seksistä pitää silloin jo maksaa jotta sitä viitsii vapaa.ajallaan harrastaa, mikään ei ole enää ilmaista ja toinen pointti on se kun nykyään mies hipaisee naista niin syytetään jo lähes raiskauksesta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      607
      4448
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3489
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      149
      3165
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2439
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2275
    6. 246
      1810
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe