Orgasmin saantivaikeus (naisella)

Anonyymi

Ajattelin kirjoittaa tänne, kun en oikein tiedä että mistä muualta etsiä kokemuksia tai apua tilanteeseeni.
Olen siis 25-vuotias nainen ja mieheni minua vuoden vanhempi. Olemme seurustelleet kaksi vuotta, seksiä olemme harrastaneet ja harrastamme noin 1-3 kertaa viikossa mutta toki vähenemään päin ollut nyt alkuhuuman alettua laantua. Ongelmana on se, että en vain tule. (Yhdynnän aikana laukean kun käytän klitoriksen hyväilyyn vibraa.) En tule kun mies antaa suuseksiä, en hänen kädellään, en edes omalla kädelläni.
Olen käyttänyt vibraa tyydyttämiseeni jo muutaman vuoden, niin olenko voinut tottua siihen liikaa? Ylitse pääsemätöntä vain olla käyttämättä sitä, kun muilla tavoin en tule. Itsekseni hommaillessa tulen tuolla vibralla helposti ja orgasmi on voimakas, mutta yhdynnässä samalla kapistuksella saatu orkku tuntuu vain ”pakotetulta” ja laimealta. Tunnen tuolloin aina lauettuani helpotusta, että tulihan se sieltä ja onneksi ennen miestä. Silloin kun en tule seksissä, niin pakko sitten mieheltä salassa pitää omaa kivaa ja saada paineet purettua.
Kun saan mieheltäni suuseksiä, se tuntuu hyvältä, mutta päässäni pyörii koko ajan, että laukeankohan taaskaan ja väsyyköhän mieheni, että jaksaakohan hän enää ja entä jos maistun tai haisen vaikka pahalta. En vain jotenkin osaa heittäytyä nautintoon. Jännitän myös sitä, että jos laukeamiseni kestää liian pitkään, ja tuntuisi epäinhimilliseltä pistää mies nuolemaan vaikka puoleksi tunniksi. Ja tuskin onnistuisi silloinkaan, kun alkaisi ahdistaa se kuluva aika.
Olen iloinen, että saan orgasmin edes vibralla, mutta ongelma on siinä, että haluaisin tulla miehenikin kosketuksesta. Huomaan myös hänen harmistuvan usein, kun en ikinä tule (ei ole sanonut kuitenkaan suoraan minulle asiasta, epäillyt vain että hänen taitonsa eivät riitä mutta siitä ei ole kyse ja sen olen sanonutkin.) Myös hänen erektionsa usein lopahtaa, kun hän niin kovin väsymykseen asti yrittää saada mut tulemaan ja itse taas stressaan koko sen ajan.
Myöskin mietin seksin aikana paljon, että miltä tunnun ja näytän mieheni mielestä, ja siksi seksi tuntuu usein suorittamiselta. Asiaa ei myöskään paljoa helpota se, että mieheni ei aina laukea sisääni, joka saa minut miettimään, että olenko jotenkin viallinen tai epäseksikäs. Tiivistettynä siis ajatukset alkavat karkailla seksin aikana milloin mihinkin.
Nyt siis kaipaankin neuvoja, että mitä tehdä tässä tilanteessa? Kuinka oppia heittäytymään, päästä stressaamisesta eroon ja saada orkku? Asiaa vielä hankaloittaa se, että mieheni laukeaa muutaman päivän taukojen jälkeen suhteellisen helposti, ja jos hän monta kertaa joutuu pidättämään, niin ei tule ollenkaan. Siksi onkin tietty ”määräaika” jossa minun ”pitäisi” laueta ennen häntä.

2

788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä ajattele liikaa niin saat helpommin tai sitten kuvittele että siellä on sun pimpissä joku josta olet haaveillut ja anna myös hellyyttä.miehellesi hyväilemällä hänen vartaloa ,sillä.mieskin kaipaa hyväilyä eikä pelkkä panoa.

    • Anonyymi

      Analysoit selvästi tilannetta liikaa ja alat miettimään epäolennaisia. Keskity vain omiin tuntemuksiisi, äläkä ainakaan mieti että mitä miehesi miettii sinusta. Varsinkin suuseksin antaminen naiselle on niin kivaa, että puoli tuntia menee siinä puuhassa rattoisasti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe