Koronarokote historian turvallisin rokote

Anonyymi

Miljardeja annettuja annoksia, eikä yhtään ainutta oikeasti todistettua kuolemantapausta.

74

972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitään rokotetta ei ole koskaan pistetty näin paljon ja todellakaan yhtään kuolemantapausta ei todistetusti ole tapahtunut. Paljon on kyllä öyhötetty ja jonkun ihrapallon äiti sekosi 200-kiloisen poikansa kuoltua muutama viikko rokotuksen jälkeen. Lääkärien mielestä mitään yhteyttä koronarokotteeseen ei ole.

      Astra Zenecan rokote pantiin boikottiin neljästä epäillystä veritulpasta, kun taustaesiintyminen on normaalisti kymmenkertainen. Voidaan siis todeta, että rokote vähensi veritulppia 90 prosenttia.

      • Anonyymi

        No, nyt vähän hihnoja kireämmälle thl-trollit. Alkaa jutut menemään yli. Onko tullut otettua alkoholia perjantain kunniaksi? Kyllä vainajia ja heidän omaisiaan pitää kunnioittaa.
        Koronarokotteita voidaan verrata 'sikapiikkiin' eli Pandemrixiin.
        Fimean tilastoista voidaan päätellä että koronarokotteet ovat suhteessa annettuihin rokoteannoksiin hurjasti vaarallisempia kuin Pandemrix.

        Verrattaessa haittoja Pandemrixiin, on koronarokotushaittojen määrä laskettava toisen tai kolmannen rokoteannoksen jälkeen, että luvut ovat vertailukelpoisia. Eihän väitettu suoja muuten ole vastaava.

        Mikäli lasketaan vakavat haitat -suhdetta yhden rokoteannoksen jälkeen, niin päädytään lukuun 1124/2,285568=491,78. Verrattaessa edelleen Pandemrix-rokotteeseen, jossa vakavia haittoja oli 92 per miljoona rokotettua, niin koronarokotteiden vakavat haitat ovat edelleen moninkertaisia, eli 492/92=5,4-kertaisia.
        Toistan: KORONAROKOTTEET OVAT 5,4 KERTAA HAITALLISEMPIA KUIN PANDEMRIX, jonka antaminen lopetettiin haittojen vuoksi.


      • Anonyymi

        Taitaa olla trollin aloitus.
        Lääkeyhtiöillä, THL:llä ja EU:lla ym. on viestintästrategiat ja -budjetit, joissa on yhtenä osana somevaikuttaminen. Koronapiikki on niin tärkeä taloudellinen ja poliittinen satsaus, että väestön "rokote-epäröinti" tulee kitkeä.
        Maksettuja trolleja on normaaliaikaankin, mainostamassa eri asioita netissä. Tavallisina aikoina se toiminta vaan on pienimuotoisempaa kuin nyt.

        https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf
        https://yle.fi/uutiset/3-12013322


    • Anonyymi

      Vihdoinkin täällä puhutaan asiaa.

      • Anonyymi

        itseasiassa varmaan muuten suhteutettuna pitää paikkansa..ei tarvii ottaa vertailukohteeksi kun kun muutamien vuosien takaa lintuinfluenssa tai sikainfluenssa piikit ja vanhusten kuolleisuus suomessa....tämä oli tässä


    • Anonyymi

      Just nii, näinhän se on......kukaan ei oo kuallu rokotteeseen....eihän....näin ainakin uskotellaan....vai....eikö oikiasti oo kuallu....eikö....?!?!
      Ne on kuallu muuten vaan....niin ku kaikki aikanaan.....kualoo...

      • Anonyymi

        No sulla on esittää lääketieteelliset tilastot nistä jotka muka on kuollut?


      • Anonyymi

        Hauskaa oli kattela kuinka uutista luettiin suoraan etu vasemmalta,, Sannkin toisti samaa mantraa alussa oli hauska video Youtubessa joka nyt siivottu 1 000 000 muun mukana. Uutiset tuotetaan korona ohjaamosta taudein Leviämien on siis ennalta sävelettyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No sulla on esittää lääketieteelliset tilastot nistä jotka muka on kuollut?

        Ei kuollut rokotteeseen vaan... Sydänlihastulehdukseen, aivoveritulppaan, ym. Tulivat vain sattumalta koronarokotteen jälkeen.
        Mikä olisi teistä se 'selvä syyyhteys?' Sekö että joku löisi rokotepiikin silmän läpi aivoihin?


    • Anonyymi

      Saunan takana tavataan tai nahkurin orsilla ... hus pois persutrolli.

      https://openvaers.com/covid-data

      Mitä nyt 17.000 kuollut jenkeissä - Suomessa n. 100 ehdollisen myyntiluvan saaneella "rokotteella" - ihmiskoe loppuu vuonna 2023.

      • Anonyymi

        Näillä ei ole mitään tekemistä rokotteen kanssa. Lue Fimean tiedotteita, niin et vaikuta kahelilta.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Koronapassin voi itse printata OmaKannasta tai pyytää sitä terveyskeskuksesta. Koronapassia kannattaa pitää mukana myös paperiversiona. Tai kuvan siirtää kännykän näyttökuvaksi. Toimenpiteillä nopeuttaa passin tarkistusta julkisiin tiloihin siirtyessä. Kännykkäkotelon taskuun virallinen henkilöllisyystodistus mukaan! Passi ei päde ilman sitä.

      Tuetaan ravintola-, baari-, elokuvateatteri- yms. yrittäjiä! Koronapassilla todennat asenteesi. Niin tai näin, itse valitset, kumpaan ryhmään sinut identifioidaan, kumpaan haluat kuulua.

    • Anonyymi

      Millainen EU-liittovaltion jämävaltio Suomi on vuonna 2030 ? Katsotaanpa mitä siitä kirjoitettiin jo vuonna 2016 ... onnellinen, tuskin - uskoo ken lystää, sosialismi ei ole tähänkään mennessä toiminut missään.

      https://www.kansakunnantila.fi/tervetuloa-vuoteen-2030/

    • Anonyymi

      Aloittaja on varsinanen YLE:n ja iltapäivälehtien suurkuluttaja.
      Elikkä, elää tynnyrissä.

      • Anonyymi

        Ja sinä luet ainoastaan MV- lehden sivuja?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä, kyllä, minullakin alkoi 10 vuotta vanhaan kaljuun kasvamaan tuuhea tukka, yltää jo olkapäille.
      Akalle tuli pituuskasvua 5 senttiä ja painoa lähti 12 kiloa. Rokotuksen jälkeen myös autosta katosi abs-jarrun vikavalo ja keittiön altaan hana lakkasi vuotamasta.
      Mitä on muutamia kymmeniä kuolemia näiden rinnalla?

      Tämä oli rokotetuille osoitettu vitsi, ei teidän rokotteissa ollut mitään vikaa, vaikkei näitä parannuksia tullutkaan. 🤪

    • Anonyymi

      Rokotehaittamyönteiset ovat ihan into piukeena vaatimassa samaa kurjuutta kaikille, ihme sadisteja. Tätä se naapurikateus käytännössä on - terveiden ajojahti.

      • Anonyymi

        Mene nyt vain lukemaan lisää Venäjän trollien propagandaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene nyt vain lukemaan lisää Venäjän trollien propagandaa.

        Kuule mielelläni venäläiset ovatkin paljon fiksumpaa ja kauniimpaa kansaa kuin tämä rumien rääväsuiden suolilandia


    • Anonyymi

      Kerro toki minne ? Näidenhän piti olla julkista tietoa.

      Tiesitkö myös että natsi- ja venäjä-kortin esiinvetäjä häviää heti ? Koska argumentit loppuvat.

    • Anonyymi

      Alavudella kuoli piikkiin 66 v nainen.
      Myrkkypiikki ja ihmiskoe

      • Anonyymi

        No sulla on heittää joku kivemkova lääketieteellinen todista asiasta?


    • Anonyymi

      Ei yhdelläkään lääkärillä ole motivaatiota tutkia kuoliko joku rokotteen takia, eikä juuri edullisia keinojakaan. Joutuu vaan silmätikuksi ja menettää työnsä. Mutta rokotteisiin kuolleita on varmasti lukuisia, etenkin vanhemmissa ihmisissä. Totuudella ei ole enää väliä. Nyt vaan uskonnollisesti valitaan joko rokotettujen tai rokottamattomien puoli.

      • Anonyymi

        Juu viis lääketieteestä. Kyllä Suoli24:n foorumilla tiedetään paremmin.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Jos kirjoittaisin tänne että rokotuksen jälkeen seuraavan päivä minulle kasvoi häntä, rokotusvastaiset jakaisivat silmät sumeina asiaa eteenpäin, koska pätkääkään ei kiinnosta tutkia ja varmistaa asioiden aitoutta, pääasia että saa meuhkata.

      • Anonyymi

        Geenimanipuloituja rokotteita...Älä manaa, voi olla, vaikka sulle vielä häntä kasvaisikin. 🤓


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Geenimanipuloituja rokotteita...Älä manaa, voi olla, vaikka sulle vielä häntä kasvaisikin. 🤓

        Housussais on.


    • Anonyymi

      THL ohjeistaa tulevaa pikkujoulukautta. Suositeltavaa olisi, että myös yksityiset tapahtumajärjestäjät käyttäisivät koronapassia. Olisi tärkeää, että koronapassi olisi voimassa aina, ei vain tietyn kellonajan jälkeen.

      THL:n ohjeet pikkujoulua juhliville ja niiden järjestäjille:
      -Juhli vain terveenä. Jos sinulla on koronavirustartuntaan sopivia oireita, älä osallistu pienenkään porukan kokoontumiseen, vaikka olisit rokotettukin. Pysyttele tällöin kotona, ja jos oireesi ovat vakavia, mene lääkäriin. Tarkista, mitä kuntasi ohjeistaa koronatestiin hakeutumisesta ja toimi sen mukaan.

      -Juhli porukassa vain, jos olet rokotettu. Täysi, yleensä kaksi rokotusta sisältävä rokotussarja antaa tehokkaan suojan vakavaa tautimuotoa vastaan. Vielä ehdit hakemaan rokotuksen omaksi ja muiden turvaksi. Vaikka rokotus ei täysin poista tartunnan saamisen ja levittämisen riskiä, se pienentää merkittävästi viruksen erittymistä ja siten myös leviämistä ihmisestä toiseen.

      Olis muuten ihan kiva päästä Suomen hienoimpaan elokuvateatteriin 10.12. alkaen Seinäjoella, vai mitä? Koronapassilla se toive toteutuu.

    • Anonyymi

      Minkä helvetin takia pitäisi ottaa (korona)natsipassi jonnekin muutaman tunnin pikkujouluihin ?
      Siellä ne SAMAT TYÖKAVERIT hilluu ja ui liiveihin kuin työpaikallakin päivittäin.
      Onneksi (taas) tämän järjettömän suosituksen antoi THL ja sitä ei todellakaan kukaan tervejärkinen pikkujoulujärjestäjä noudata vaan kohottaa vaan olkapäitään koko asialle. Taas apinaa koijattiin.

      • Anonyymi

        Rokotevastaisuus ja esivaltavastaisuus, vähän sama asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotevastaisuus ja esivaltavastaisuus, vähän sama asia.

        Rokotevastainen, esivaltavastainen jne erottuvat nyt joukossa, kun tyypit ei pidä maskia. Silmin todettavissa kuten ylipainoisetkin. Valitettavan usein kuulema samoja. Hupeneva ryhmä jos keuhkot menee rihmoiks, jos iso virusmäärä kerralla pääsee kehon sisälle temmeltämään. Rokotus vähentää viruksen eritteitä, tartunta ei olisi niin raju. Negatiivisen ihmisen elimistö menee stressitilaan, tukkoon. Tähän saumaan virus iskee kaikkein ärhäkkäimmin. Neulakammoinen säästyy piikittämiseltä mutta pääsee kokemaan hengityskoneen mikäli osastolla tilaa sattuu olemaan. Tai hoitajia enää. Tähän on tultu Suomessakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotevastainen, esivaltavastainen jne erottuvat nyt joukossa, kun tyypit ei pidä maskia. Silmin todettavissa kuten ylipainoisetkin. Valitettavan usein kuulema samoja. Hupeneva ryhmä jos keuhkot menee rihmoiks, jos iso virusmäärä kerralla pääsee kehon sisälle temmeltämään. Rokotus vähentää viruksen eritteitä, tartunta ei olisi niin raju. Negatiivisen ihmisen elimistö menee stressitilaan, tukkoon. Tähän saumaan virus iskee kaikkein ärhäkkäimmin. Neulakammoinen säästyy piikittämiseltä mutta pääsee kokemaan hengityskoneen mikäli osastolla tilaa sattuu olemaan. Tai hoitajia enää. Tähän on tultu Suomessakin.

        Hengityskoneet on lähetetty Latviaan koska meillä ei ole niille käyttöä.On ylitarjontaa koneista ja pandemiaa liioitellaan.


    • Anonyymi

      En ole rokotevastainen (en vastusta perinteisiä testattuja rokotteita), vaan kritisoin tällä hetkellä ehdollisella myyntiluvalla olevaa m-RNA geenimanipulaatio "rokotetta", jota nyt testataan ihmiskokeella vuoteen 2023 asti.

      Nämä on kaksi eri asiaa.

      Tietämättömyys ei ole peruste olla vastustamatta. Etsivä kyllä löytää tietoa.

      Uusimman suomalaisen tutkimuksen mukaan näiden kokeellisten m-RNA "rokotteiden" teho on Suomen vilkkaimmalla paikalla n. 0,02% - wuhan-flunssaan liittyen potilaina on pääasiassa suomen- ja ruotsinkieltä puhumattomat , sekä sairaalloisen "perusterveet" eli ylilihavat k-rokottamattomat ja k-rokotetut. Tämän voi kuka tahansa tarkistaa vanhan printtimedian uutisoinnistakin.

      https://mvlehti.net/2021/11/06/hus-alueella-rokote-on-vahentanyt-yksilon-vakavan-infektion-riskia-002/

      • Anonyymi

        Olisko sulla linkkiä oikeaan uutiseen?


      • Anonyymi

        Mitä v****a eli Mv-lehden "juttuja" on turha lukea.


      • Anonyymi

        No just. Mv- lehdestähän se totuus tosiaan löytyy :D J


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä v****a eli Mv-lehden "juttuja" on turha lukea.

        Paitsi jos uMV-lehti referoi ja käyttää lähteenä HUS:n itsensä tekemää tutkimusta.
        Ei aina kannata ampua sanantuojaa vain siksi jos sillä on väärän värinen paita päällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi jos uMV-lehti referoi ja käyttää lähteenä HUS:n itsensä tekemää tutkimusta.
        Ei aina kannata ampua sanantuojaa vain siksi jos sillä on väärän värinen paita päällä.

        Missä se Husin linkki on?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Huono koulutus näkyy nyt Etelä-Pohjanmaan rokotuskattavuudessa. Tännekö jää vain amiksen käyneitä? Analfabeetikkojakin suuri osa näköjään.

      • Anonyymi

        Vau...analfabeetikko...kyllä kannattais käydä kouluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vau...analfabeetikko...kyllä kannattais käydä kouluja.

        Joka kahdeksas 15-vuotias poika ei osaa lukea. On vain lipsahtanut luokalta toiselle säälipisteillä. Oppisopimuskoulutus tai amis on näille sälleille parasta koulutusta, fyysistä tekemistä, kun lukeminen ei suju. Oppivelvollisuusikää nostettiin vasta tänä syksynä. Koronaohjeet näköjään menevät vielä ohi silmien ja suun.


    • Anonyymi

      Älä nyt tee itsestäsi enää enempää naurettavaa

    • Anonyymi

      Näin on.

    • Anonyymi

      ”Sodan ja rappion, lännessä syttymässä olevan vallankumousliikkeen ja Venäjän työläisvallankumouksen kasvavien voittojen ilmapiirissä ei ole sellaisia vaaroja ja vaikeuksia, jotka voisivat kestää teidän rynnäkkönne.”

      - J.V. Stalin SDP:n kokouksessa Helsingissä 27.11.1917

      Jonnet ei vaan tiedä eikä voi muistaa ...

    • Anonyymi

      Jos ei pelkää kauhuelokuvia ,,, uskallatko katsoa kahden vuoden aikana tulleita rokotehaittoja ?

      Halloween jo meni, mutta haitat jäivät:

      https://olliposti.fi/k-piikit

      • Anonyymi

        Kun noita kauhujuttuja lukee, alkaa plasebo vaikuttaa ja sairastuu johonkin ihan jo tästä syystä, vaikkei mitään tartuntaa olisi saanutkaan. Luulosairauden saa, kun riittävästi luulee.


    • Anonyymi

      Onko joku täällä vielä sitä mieltä että m-RNA geenimanupulaatio injektiot joita k-rokotteiksi kutsutaan ovat maailman turvallisin rokote ikinä ? Astukoon esiin kivitettäväksi rikoksista ihmiskuntaa kohtaan.
      Ei ihminen voi esitettyjen todisteiden ja tilastojen jälkeen olla niin umpityhmä, jos kerran osaa kirjoitustaidonkin. Lukemisen ymmärtämisessä toki voi olla vikaa jos lukee kuin koulukirjoja hauki on kala - tajuamatta mitään tai kyseenalaistamatta mitään.

      Suomi on yhden totuuden maa. Suomi on hölmölä.

    • Anonyymi

      Uskokaa Ylilääkäriä.Muiden jutut voi jättää lukematta kuten hoitaja Risikon ja median

    • Anonyymi

      Sairaanhoitaja Risikko (virkavapaalla koko korona-ajan) ... uskoisko tuota, en mä.

    • Anonyymi

      ensimmäisestä rokotteesta kulunu jo yli 6kk,eli sen teho on jo poistunut.mutta onneksi kohta saa kolmannen ja amerikassa jaetaan jo neljättä rokotetta nimellä täysi rokote suoja???

      • Anonyymi

        Niin se on, rokotus pitää uusia. Johtuu siitä, että viruskin uusiutuu, muuntuu. Toisen rokotuksen teho saattaa yli neljän kuukauden päästä olla joillakin vain 40 % koskien koronan delta-muunnosta. Nykyisiä sairaalan piikkejä ei kannata pelätä, eikä vatuloida. Maailma on nyt muuttunut äkkirysäyksellä.


    • Anonyymi

      Apostolillahan oli mainio piikki kertakaikkiaan sittenmin👏👐🙌🙃🩸🔥🕊️

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koronapassin käyttöä laajennetaan Etelä-Pohjanmaalla!

      https://yle.fi/uutiset/3-12189999

      "Koronapassia voidaan kysyä sisätiloissa järjestettävissä kertaluonteisissa yleisötilaisuuksissa Varsinais-Suomessa sekä Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla. Yleisötilaisuuksiksi katsotaan esimerkiksi urheilutapahtumat, elokuvateatterit, messut, teatteri, konsertit, festivaalit, markkinat sekä päiväkotien ja oppilaitosten juhlat. Tarkka lista löytyy Aluehallintovirastojen sivuilta avi.fi . "

      Koronapassia ei kysytä jatkuvaluonteisessa toiminnassa, esimerkiksi uimahalleissa, kuntosaleilla, urheiluseurojen vakiovuoroissa, taloyhtiön tai järjestön hallituksen kokouksessa, sisäleikkipuistoissa, museoissa, huutokaupoissa, yksityistilaisuuksissa tai uskonnollisissa kokoontumisissa. Syynä on se, että kokoontumisrajoitukset eivät näitä tapahtumia tällä erää koske. Jos yksityistilaisuus kuitenkin järjestetään ravintolassa, saattaa ravintola vaatia koronapassia.

      • Anonyymi

        Vanhemmat saavat lain mukaan vaatia lapsiltaan koronapassia, kun tulevat joulu viettoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhemmat saavat lain mukaan vaatia lapsiltaan koronapassia, kun tulevat joulu viettoon.

        HYVÄ NIIN


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HYVÄ NIIN

        Hyvä juttu tuo koronapassi. Estää koronan leviämistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä juttu tuo koronapassi. Estää koronan leviämistä.

        Eipäs nyt vitsailla.


    • Anonyymi

      Koronapassilla takaat itsellesi varmimmin sen, ettet joudu tehohoitoon. Sairaalan pedillä makaat vatsallasi, putki kurkussa. Maski naamalla. Ei kiitos.

      • Anonyymi

        Teholla voi joutua asumaan viikkoja, jos sinne joutuu. Onneksi on sattunut syntymään alueelle ja sukuun, jossa esiäidit ja esi-isät ovat panostaneet terveyteensä. Hyvät elintavat olen omaksunut omalta perheeltäni. Ja elämäni pysynyt terveenä. Koronaviruskin kuritti vain hienoisesti. Kun tauti iski, olin onneksi jo rokotettu. On hyvin helpottavaa tietää, että rokotettuna tartuttaa virusta vain lievänä eteenpäin. Rokottamaton sen sijaan jakaa virusta suurina ja ärhäkkäinä annoksina. Rokottamattomien pitääkin syyttää toisiaan, jos kovan taudin saavat. Kovan tautityypin on tartuttanut joku toinen rokottamaton. Ellei sitten satu olemaan tupakkamiehiä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Osaako joku sanoa millä perusteella koronarokote on kaikkien aikojen turvallisin, linkkaan WHO:n viralliseen kuvaan jossa on päivitetty tieto rokotteista:

      Haluaisinkin todellakin kuulla, miksi !

      https://i.ibb.co/Tbwr2Jd/FEv-Ac-XIX0-AMspnv.jpg

    • Anonyymi

      Tuon tilaston mukaan sota on rauhaa, vapaus on vankeutta jne.

      Eli WHO:n oman tilastonkin mukaan kaikkein vaarallisin.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1844
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      230
      1517
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      242
      1476
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      50
      1342
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1298
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1169
    7. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      278
      1122
    8. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      154
      1121
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1113
    10. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      190
      899
    Aihe