Ylivieska ei tue yrittäjiä

Anonyymi

Lähipiirissäni on jo kaksi pois muuttanutta korkeasti koulutettua ihmistä, jotka muuttivat pois, sillä ylivieska ei tukenyt heidän yrittäjyyden alkutaivalta.

Molemmat saivat tuen eri kaupungista.

Aika huonoa on kaupungin, te-keskuksen ja leikkimielisen kuntakokeilun touhut.

Hävettää olla ylivieskalainen!

41

710

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   nimettömä saapi kirjoittaa mitä sattuu,

  • Anonyymi

   Kyllä tuo on ykasa huomattu, täälä ei kyllä muuta tarjota kun kyykytystä jos vaan sytyke-toivo paikkoihin joutuu. Nämät kuntakokeilut on suojatyöpaikkoja jossa ihmisiä mollataan kasvotusten. Siinä taas älähti joku suojatyöpaikan omaava te keskus täti tai kuntakokeilun päällikkö. Pysykää kaukana nuista jos haluatta ihmisarvon säilyttää.

   • Anonyymi

    hoopola ja nivala on kaukana ,sieltä yritätte nyt molla meitä suurkaupunkilaisia.mutta terveluloa tänne kasvotusten,ei tartte nimettömäkirjoitella,


   • Anonyymi

    Selkeä suojatyöpaikka, huonoa käytöstä ei kenenkään työttömän tarvitse ja saa hyväksyä. Tarvittaessa kannelkaa ja valittakaa eteenpäin. Asiat ei muutu paremmaksi, jos niihin ei puututa. Lakia ja hyviä tapoja pitää te-toimiston henkilökunnankin noudattaa. Työkykyiset ja haluiset ei kuulu 9 e kulukorvaus pelleilyihin.


  • Anonyymi

   Parempi onkin perustaa yritys muualle, Ylivieskalla on paikkakuntana mainehaittoja Kärkkäisen ja Kärkkäistä palkitsevien poliitikkojen vuoksi.

  • Anonyymi

   Tämä on jo ehkä 30 vuotta vanha juttu, Ylivieskan kaupunki vihaa yrittäjiä. Moni uusi yritys ei tänne perustu. Vaaleissako korjataan ?

   • Anonyymi

    joo korjataan äänestetään vihervasureita täyteen valtuusto,niinsaadaan oikei yrittäjiä poisajava valtuusto,


  • Anonyymi

   Kyllä puheet on toista, mutta käytäntö Ylivieskassa on yrittäjiä syrjivää, varsinkin aloittelevia ja pienyrittäjiä. Nämät on just niitä suojatyöpaikkoja joita luodaan hyvä veli järjestelmillä esim. SIEVIN sdp ehdokkaalle, lässyttää huoneessaan ihan typeriä p.in naamaa. Honka mikä honka. Kiertäkää kaukaa. Nivala on hyvä paikka jossa tukea saa vanhat ja uudet yrittäjät.

  • Anonyymi

   Jos bisnesidea on niin huono että se tarvitsee "tukea" niin kannattaa sen korkeastikoulutetun miettiä menikö koulut hukkaan.

  • Anonyymi

   Nyt on taas suojatyöpaikan ressukat puolustelemassa itseään. Kyllä alku on vaikea kampaajille, kosmetologeille, kauppiaille, kuntosalille, että lauseessa kuvastuu hyvin Ylivieskan yrittäjäystävällisyys. Kannattaa tulla Nivalaan, täällä tukea saa ja yrittäjiä on aina tuettu. Ykassa on kuultu usein tuota sytyke ja huonoja te palvelijoitten juttuja ja nyt siellä on joku pellekin kuntakokeilupäällisenä, narsisti emäntä.

   • Anonyymi

    tukea tuenperässä kannattaa juosta,mutta pitäis saada niitä asiakkaitakin,eiköniin,


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tämä on se yrittäjä ystävällinen ylivieska, haha mikä mainostemppu ylivieskalta, voi häpiä, eipä saanu ees uus erikoistavara-kauppias tukia kun olis aloittanut yrityksen Ylivieskaan, mitenpä maksavat vuokrat kun yritys on uusi ja asiakkaat on hankittava. Voitas muuttaa ylivieskan lausetta kasvun tappava kaupunki ja ei tuo ainakaan ihmeitä muuta kun työttömien laukaisuun tukitoimiin että kaupunki ei joudu maksumieheksi ja pysyy nämät sdp n toivomat kuntakokeilut eli kyykytyspaikat.

   • Anonyymi

    oliko tuossa kuka tuonon kirjoittanut,en huomannut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    oliko tuossa kuka tuonon kirjoittanut,en huomannut.

    huonot ja epäonnistuneet yrittäjät valittavat,yrittäjyys lähtee pitkistäpäivistä,omasta selkärangasta ei mistään tukiaisista.nykyajanyrittäjä onkuin työntekijä luulee että työaika on 8 tuntia jakotiin,


  • Anonyymi

   Niin lähtee, mutta vasta valmistuneena 19 vuotiaana vähän pelottaa mistä saa ekat asiakkaat istumaan penkkiin kun ei ole vielä kampaajana mainetta, no tämä palsta tukee kyllä ajatusta että mekin muutamme Tampereelle, mieheni saa sieltä työn ja minä, kyllä, teidän ykalaisten yritysvastaisten mielestä haen starttitukea alkuun 6kk tta. Kerron kyllä jos menestyn kampaajana kuinka en saanut tukia vaan piti muuttaa pois vanhempien läheltä. Inhoan valheellista kuvaa että täälä muka sais yrittäjä apua, ehkä joku miljoonayritys mutta emme nuoret ainakaan!

   Eikä muuten muuteta enää ikinä tänne, kesällä ja jouluna käydään vanhemmilla, muttahe ymmärtävät miksi saatiin tästä yritysvastasesta kylästä riittävästi. Olisin joutunut olemaan työtön kampaaja mutta enpä suostunut siihen.

  • Anonyymi

   Ylivieskassa on ihan tarpeeksi ettei jopa liikaa erilaisia kampaamoja. Joten hyvä että ei tukea herunnut. Joku järki näissä yritys hommissa kannattaa pitää eikä vaan mennä sillä mentaliteetilla koska minä haluan ja tiedän.

   • Anonyymi

    Näin on.


  • Anonyymi

   Onpa kyllä jääny erikoiskaupatkin ilman tukea, kyllä ne vuokrat on nuorelle ja aloittavalle kuolinisku jos ei tukia saa ja heti asiakkaat rynnistä sisälle. Kampaamoja on kyllä jo liikaa ja naamojenhoitajia, mutta erikoisemmat yritykset olis plussaa kaupunkikuvalle. Ikävä kyllä kuulen näitä tylytyksiä kovin usein joita aloittavat yrittäjät saavat muka auttavista kuntakokeilun ja te:n naisilta. Luen suunnitelmia työkseni, valmennan ja huomaan että usea hyväkin yritys jättää ylivieskan vaikka suku on täällä kun eivät saa alkuun tarvittavaa tukea.

   Totuus on että pikkupomoilla valta sokaisee, kumma kun kaupunki ei puutu näihin ja tarkistele heidän toimia, virassa nämä naiset siellä nokkivat kaupunkilaisia.

   • Anonyymi

    kertokaapa millaisia yrityksiä olisikiva saada tänne.en keksi mitään mitä täältä uupuu.


  • Anonyymi

   Taidat olla yksinkertainen jos aivot ei leikkaa :) tyhmistä suojatyöpaikkalaisista kärsii koko ylivieskan maine. Nämä te keskukset ja varsinkin kuntakokeeilut on juuri näitä työpaikkoja joita annetaan niille jotka tykkäävät leikkiä pikkupomoja.

   Moni on joutunut ahtaalle näiden ihmisten takia, he kyykyttävät ja jopa yrittävät saada työhaluiset (oikealla palkalla) kuntouttaviin töihin jotta ohjaavat kyykytyskavereileen. Luulisi sdpn mustikkamaan jo älähtävän jos ei tykkää kyykytyksestä.

   • Anonyymi

    Mitä sinä selität? Ja kenelle.


  • Anonyymi

   Hyvä tietää. Virkamiesten on noudatettava lakeja ja hyviä tapoja. Työttömien pilkkana pitämistä tarjota 9 e kulukorvaus pelleilyjä. Tätä kyytiä yhteiskunnan moraali rapistuu, todella järkyttävää.

   • Anonyymi

    tukia tuki tukiaisia,opetelkaa yrittämään,afrikkakin elää vain tukiaisilla samoin rysseli sinne suomikin maksaa tukiaisia että eu pysyy.


  • Anonyymi

   Yksittäisestä virkailijasta rohkeasti kantelua kehiin, jos on aihetta. Kyllä työttömälläkin on oikeusturva. Vääryyttä ei saa hyväksyä. Meidän veronmaksajien piikkiin ovat töissä. Pitäkää puolenne, älkää uskoko kaikkea mitä väittävät. Näistä kokeiluista hyötyy lähinnä henkilökunta, todella järkyttävää! Kansalaisilla tulee verot ja maksut nousemaan.

  • Anonyymi

   Huonoa hallintoa ei saa hyväksyä. Virkailijat toimii virkavastuulla, he voivat syyllistyä virkarikokseen. Kunnianloukkaus on asianomistajarikos. Pitäkää oikeuksistanne kiinni!

  • Anonyymi

   Osa virkailijoista luulee itsestä liikoja. Laittakaa tarvittaessa oikeusprosessi liikkeelle, jos muu ei auta. Aviin ja oikeusasiamiehelle rohkeasti kantelemaan. Virkailijat ovat kansalaisten palvelijoita. On niitä asiallisia ja fiksujakin virkailijoita, onneksi.

  • Anonyymi

   Jos sinua kohdellaan kaltoin, rohkeasti kantelemaan eduskunnan oikeusasiamiehelle. Jos kunniaasi on loukattu, voit laittaa oikeusprosessin käyntiin, tarvittaessa. Epäkohtiin kannattaa puuttua rohkeasti, laitetaan virkailijat kuriin. Vääriä toimintatapoja, jotka eivät ole laillisia, on valitettavasti paljon. Moni on kiristetty ja narrattu väärin perustein kuntouttavaan työtoimintaan/ työkokeiluun. Pitäkää arvoisat työttömät työnhakijat oikeuksistanne kiinni. Tsemppiä ja jaksamista!

   • Anonyymi

    näin semenee.kuormitetaan viranomaisia valituksilla,ja elokapinalla


  • Anonyymi

   Ilmainen vinkki jos haluat näillä seuduin onnistua eikä koske vain ykaa vaan koko tätä seutua. Alat lestaadiolaiseksi ja hommaat keskustan jäsenkirjan niin johan rupeaa hommat rullaamaan!

  • Anonyymi

   Koko yhteiskunnan kannalta on tärkeää, että jokaista kohdellaan asiallisesti ja oikeudenmukaisesti virkailijoiden toimesta. Virkailijat käyttää julkista valtaa, on tärkeää että sitä käytetään oikein. Lakia ja hyviä tapoja pitää virkailijoidenkin noudattaa. Osa virkailijoista luulee itsestä liikoja, heitä pitää suitsia. Laki suojaa jokaista, myös virkailijoiden mielivallalta. Laitetaan virkailijat kuriin!

  • Anonyymi

   Asiakkaiden haukkuminen ja tyly käytös on typeryyttä, siihen pitää puuttua. Huono käytös on irtisanomisperuste, koskee myös virkailijoita. Korruptio mädännyttää yhteiskunnan. Virkailijoiden leväperäisyys on vaarallista.

   • Anonyymi

    Jos kokee että on väärin kohjeltu,Voisko kahtua peiliin ja miettiä miks.???????????


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos kokee että on väärin kohjeltu,Voisko kahtua peiliin ja miettiä miks.???????????

    Kunnian loukkaus on rikos. Jokaisen kannattaa katsoa peiliin. Virkailijoiden on käyttäydyttävä hyvin, pois turhat selitykset.


  • Anonyymi

   Asiakaspalvelutaidot on osalla virkailijoista onnettomia. Selkeä suojatyöpaikka, meidän veronmaksajien piikkiin, joka näkyy tekemisessä. Kunnianloukkaus on rikos, josta voi seurata tuntuvia seurauksia.

   • Anonyymi

    tämä aihe käsitelty.


  • Anonyymi

   Häpiää kuunnella mervi joku honka esitys hallituskokouksessa, puhuu puuta heinää että olisi työllisyyden kuntakokeilu tuonu tulosta kaupungin kassaan, menua se tuo vaan joten äkkiä tuo leikki poikki ja honka hakemaan töitä sytykkeeltä tai toivosta. Suojatyöpaikka ja ihmisen kyykytys saa loppua ylivieskassa. Miten tuota kehtaa etes hallitus tai kaupunkinjohtaja kuunnella. häpiä mikä kaupunki meillä on näitten suoja työllistettyjen virkailijoiden takia.

  • Anonyymi

   Son sosialitoimisto sitävarten bos ei pysty perustamaan ei se pystysäkään pysy. On monenlaista työllistävää yritystä ykassa esim ET. Maler. Kaupat.ja myös palveluissa ne parturiliikkeet. Mutta ei ole jo toimivia saman alan liikkeistä kohtaan OIKEIN. Että kilpailiaa tuetaan sanoohan sen järkikin.

   • Anonyymi

    loppu se häämöttää,sanoivat ilmastokokouksessa,olkaavaan huoletonna yrittäjät.


  • Anonyymi

   Joo on se haahka, ei pitkään suojatyössä pysy, törkeä. Eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelu. Lentää kuin leppäkeihäs kun muutama jaksaa ilmoittaa kyykytyshaahkasta

   • Anonyymi

    hyvä kun edes leppäkeihäs lentäs,suomalaisilta eimuulennä


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   272
   6715
  2. Jättäkää Marin rauhaan.

   Hänellä on ollut pääministerin pesti erittäin vaikeana aikana ja siihen nähden hän on suoriutunut hyvin. Minne piiloutuivat vanhemmat ja kokeneemmat h
   Maailman menoa
   522
   3584
  3. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   3297
  4. Yllätyspaljastus! Jaajo Linnonmaa OUT, Antti Holma IN! Hän on Haluatko miljonääriksi? uusi juontaja

   Nyt on megauudistus, kun Antti Holma istahtaa ikoniseen Haluatko miljönääriksi? juontajan tuoliin. Jaajo Linnonmaa jää syrjään. Saako Holma pidettyä s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2602
  5. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   84
   2381
  6. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   291
   2154
  7. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   47
   2074
  8. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   209
   2029
  9. Shirly Karvinen kärsi tästä yhdestä inhokista Selviytyjät-saarella: "Nousee kunnon traumafobia..."

   Ex-missi Shirly pelasi todella kovaa peliä Selviytyjissä. Juonittelua ja strategista suunnittelua piisasi yllin kyllin, ja radiojuontaja voitti koko k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1782
  10. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   253
   1670
  Aihe