Mikä piiskaamisessa kiihottaa?

Anonyymi

Järki yrittää sanoa, että ajatuksena aika naurettavaa.

Mutta jokin juttuhan siinä on. Kiinnostaisi, että mikä juttu ja mistä johtuu? Onko se vallan ja alistamisen tunne. Lapsuuden kokemukset? Tai tunne olla toisen 'armoilla'. Liittyykö tuolle alueelle hermoratoja, jotka tilanteessa siirtävät hermoimpulsseja intiimialueella ja sitä kautta aivoihin.

On sitä harrastettu tehnyt jo vuosisatoja. Ja kyllä minullakin jotakin herättää. Vaikka tv:stä tulee jotakin aihetta sivuavaa, tulee 'jännä' olo. Asiasta on tehty tarinoita, maalauksia. Lieneekö aiheesta tehty mitään tutkimusta?

64

2525

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä siinä varmasti tärkeä osa on sillä toisen armoille joutumisella. Jos joku sanoo minulle, että nyt saat piiskaa, niin sen vaikutus riippuu aivan sanojasta ja hänen persoonastaan. Jos sanoja on huomattavan paljon minua pienempi, niin minussa ei tapahdu mitää. Jos sanoja on minun kokoinen ja voimainen, niin kyllä siitä seisokki syntyy. Mutta jos piiskaajaksi ilmottautuu joku, joka on paljon minua voimakkaampi, niin rakettini on lähtövalmis heti ja koko maailma tuntuu värisevän ympärilläni ja minä sen mukana. Tunnen itseni pikkupojaksi ja piiskaajan karisma tekee minusta helpon tapauksen.

   Laukeaminun naisen kanssa on fyysisesti saman oloinen kuin piiskan saaminen mieheltä. Mutta miehen piiskatessa tilanteeseen liittyy paljon häpeää, joka voimistaa tuntemuksiani.

  • Anonyymi

   En tiedä tai ei ainakaan fantasioissa itse piiskan saaminen kiihota, vaan se kun kuvittelee että ottettaisiin piiskattavaksi yllättäen ja ns. pakolla. Armotta kyselemättä paljaaksi, ja sitten sitä oltaisiinkin jo pakarat punaisina ja kuumottavina vastaanottamassa mitä piiskaajalle mieleen tulisi.

   • Anonyymi

    Minulle keikka on onnistunut, jos saan oikeasti piiskaa, vieläpä niin, että olen päässyt rimpuilemaan vastaan. Onhan se hyvä jos porukka piiskaa, mutta huippu on kyllä, jos joku mies suorittaa yksin piiskauksen. Minusta on aivan turhaa antaa vapaaehtoisesti itseään piiskata, ei irtoa sellaisesta piiskaajalle yhtään pistettä.

    Vielä vuosienkin jälkeen kummasti kutkuttaa, jos törmää sattumalta entiseen piiskaajaansa.


  • Minä olen niin hullu että nautin kun joku käskee riisua minun vaatteet pois ja minä joudun paljastaa minun vartalo ja sen lisäksi saada piiskaa!Se on niin alistettava tunne joka minä nautin kun saan tuntea minua alistettua ja nöyryyttynyt!Minulla on niin kaunis vartalo,sileä ja aika hoikka että nautin kun saan olla alasti ja paljastaa minua!

  • Anonyymi

   En osaa sanoa onko piiskaamisesta nauttiminen geeneissä vai opittua. Niin pienestä kuin muistan olen ankarasti pistänyt vastaan piiskaa saadessani, mutta aina huonolla tulokselle. Eli vitsaa tuli paljaalle pyllylle ja katsomassa sai olla kuka vain sattui paikalle.

   Murrosiässä huomasin, että piiskasta puhuttaessa sain seisokin ja toivoin, että joku antaisi piiskaa, jopa yritin järjestellä itselle piiskasaunoja. Ainut ongelma oli, että en halunnut ulkopuolista tarkkailijaa paikalle. Mutta toteutus piti tapahtua lapsuuden kaavan mukaisesti. Teini-iässä olin niin kiihottuneessa tilassa, että piiskaaja selvisi helposti hommastaan. Jälkeenpäin minua harmitti, että en ollut onnistunut pitkittämään toimitusta. Piiskansaannissa tärkeintä minulle oli "puheet ja väännöt" mutta pakarojen käsittelyn kestin piiskaajan mieliksi. Jos en olisi ottanut piiskausta vastaan, niin uusintaa ei olisi enää tullut.

  • Anonyymi

   Kyllä se siihen nöyryytykseen liittyy. Tuskin on häpeällisempää tilannetta, kuin saada piiskaa paljaalle pyllylle toiselta mieheltä.

   • Jo,se on se että joudun paljastaa vartalo j strippaa ja se että toinen ihminen käskee minua ja minä olen alamainen nöyrä ja tottelen ja otan rangaistus vastaan!Pyllistää paljalle pyllylleni!


   • Anonyymi
    strykpojke kirjoitti:

    Jo,se on se että joudun paljastaa vartalo j strippaa ja se että toinen ihminen käskee minua ja minä olen alamainen nöyrä ja tottelen ja otan rangaistus vastaan!Pyllistää paljalle pyllylleni!

    Eihän sulla ole ees varaakaan mihinkään luuseri


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän sulla ole ees varaakaan mihinkään luuseri

    Minä kirjoitin oikein pitkaä vastaus sinulle mutta se ei meni sisään,ehkä liian pitkä ilmoitus?Tule asumaan minn kansani,koko minun omaisuus ja raha tule sinun!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän sulla ole ees varaakaan mihinkään luuseri

    Tule anna luuseri piiskaa!En lähettä sinulle rahaa!Sinä saat kun asut täällä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän sulla ole ees varaakaan mihinkään luuseri

    Hei kaikki Suomen naiset!En minä ole joku mies joka vaatii ammattidomina!Minä haluan tavallinen Suomen nainen joka voi ehkä kerran viikkossa leikkiä jotain minun kansani!Esim. että minä olen tottelematon laiska poikasi ja sinä olet ankara äitini joka annaa minulle vitsa paljalle pyllylle!Eli mitä tahansa teatteri joka piiskaa sisältää!Muuten me elämme aivan tavallinen elämä kuin muut pariskunnat!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän sulla ole ees varaakaan mihinkään luuseri

    Sinä joka kutsut minulle luuseri tule tänne nyt ja ole täällä viikonloppu yli ja jos viihdyt kunnes ne vievät meitä vanhinkodille!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän sulla ole ees varaakaan mihinkään luuseri

    Se tule fifty shades of grey tänä iltana!Minä katson aina ne kolme eri filmejä ja minä fantasioidaan että minä olen se tyttö eli nainen joka saa piiskaa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän sulla ole ees varaakaan mihinkään luuseri

    Minä ajattelen sinua!Tiedätkö että jos pidän sinua kaikki minun rahat ja koko minun omaisuus sinä saat jakaa mun kansa,minä voin kirjoittaa testamentti sinulle tai sinun lapset!Minulla on 7v vanhempi veli Tukkholmassa mutta olen riida hänen kansa ja hänen vaimonsa ja heidän tytär ja en tunne heidän lastenlapset!Siis sinulla on hyvä mahdollisuus saada minun rahat jos rupeat asumaan minun kansani!


  • Anonyymi

   Vallan tunne puolin ja toisin.
   Raippa ja sidonta ovat minulle vallankäytön välineitä. Kummassakin roolissa!
   Olen mies. Amatöörikuvioissa on helpompi touhuta masterina kuin subina.
   Onnekseni vaimoni on viimein, sub vuosiensa jälkeen ja niiden kokemusten opettamana, omaksunut myös dominajutun.

   Pelkkä sidottuna alistetuksi joutuminen on kiihoittavaa. Pakotettuna erilaisiin dominan oikkuja toteuttaviin toimintoihin. Fyysisen hallinnan lisäksi on kiihottavaa kun domina tehostaa valtaansa myös sanallisesti. Koskaan ei tiedä mihin finaalivaihtoehtoon päädytään.

  • Anonyymi

   Piiskauksen valmisteluun kuuluu sellaiset puheet toiminnan lomassa, jotka saavat minut lamautumaan vastaan taistelussa.
   Muutama hyvä lause piiskaajan suusta ja minä laukean. Sen jälkeen en viitsi enää vastustella vaan otan kurituksen kiltisti vastaan. Tunnen itseni pikkupojaksi piiskaa saadessani ja mielessäni ihailen riskiä jässikkää, joka minua kurittaa.

   Yksi huono puoli meidän systeemissä on, en ole vieläkään varma pystyisikö kaverini minut tosi tilanteessa oikeasti piiskaamaan, kun keskittyisin täysin puolustautumiseen.

   Häpeä olisi taydellinen, jos piiskaus olisi joka suhteessa aito rangaistustilaisuus. Syynkin kuritukseen pitäisi olla todellinen.

   • Anonyymi

    Minuun tekee syvän vaikutuksen, jos piiskaaja sanoo:
    " Sinä et mahda sille mitään, kun aikuinen mies sinut piiskaa."


  • Anonyymi

   Minua piiskattiin aika säännöllisesti varsinkin teini-iässä, nuorempana ei niinkään. Äiti piiskasi, ja hakeuduin piiskattavaksi joskus ihan tahallani, kun jotenkin pidin sitä jännittävänä. Kerrankin, kun äiti lähti käymään jossakin pyörällään, menin tupakalle paikkaan, josta minut nähtäisi, kun äiti tulee takaisin. Näin, kun hän ajoi ohi ja katsoi minuun päin, mutta en ollut näkevinäni. Tupakan poltto oli ankarasti kielletty ja olin saanut siitä piiskaa ennenkin. Kotona oli sitten piiskat jo laitettu esille ja sama entinen kaava; housut alas ja pöytää vasten nojaamaan, ja piiskaa takamukselle. Olen harrastanut näitä piiskaleikkejä sitten vanhempana säännöllisesti, kun on sopiva pari

   • Minä hävettää olla joka paikka täällä mutta oletko mies eli nainen?En tiedä missä sinä asut mutta jos asut lähellä minua me voisimme leikkiä!Vaikka itse haluan saada piiskaa olen valmis piiskaa sinua jos olet nainen?Piiskattu perse on niin kaunis,siis jos en saa katsoa oma peilissä minä voin nauttia katsoa muiden perseet!


  • Anonyymi

   Minua hävettää mutta myös kiihottaa tieto siitä, että minun 115 kiloinen leikkikaveri pystyy yksin minut sitomaan. Sen jälkeen pyllyni onki hänen armoillaan. Hävettää, että olen niin vessula, mutta kuitenkin ihailen hänen jykevän rehevää olemustaan ja voimaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Se minä ennen piiskausta kiihottaa, se piiskauksen jälkeen hävettää.

   • Anonyymi

    Pyysin kerran yhtä läheistä henkilöä (iäkkäämpi naishenkilö) antamaan minulle piiskaa, kun olimme kahden. Ensin hän haukkui minut pystyyn, jonka jälkeen hän sitten sanoi antavansa oikein mieluusti piiskaa. kun olen sellainen pervo, että moisia kyselee. Ja piiskasikin sitten.
    Sen jälkeen hävetti pitkään, vaikka asiasta ei puhuttu muuten kuin hän aina joskus siitä vihjaili.


  • Anonyymi

   Kyllä se vaan ihmeesti kiihottaa; kerroin vaimolle, että hän saa illalla piiskaa, kun on oli eilen illlalla liian myöhään kyläilemässä. Hän odottelee nyt sitä iltaa housut märkänä.

  • Anonyymi

   Minulla ainakin seisokki on kiusallisen kova, jos roteva aikuinen mies rupeaa piiskaa antamaan. Asetelma voi aluksi vähän hymyilyttääkin, mutta kyllä hymy hyytyy, kun piiskaaja ryhtyy tositoimiin.

   • Anonyymi

    Olenkohan minä tosikko, kun olen aivan varinasurahuu ja hirmuinen seisokki, jos joku rupeaa puhumaan piiskaamisesta.


  • Anonyymi

   Harmi ettei kukaan psykologiaan perehtynyt ei ole ottanut kantaa asiaan. Asiasta löytyy kyllä englanninkielistä aineistoa netistä, mutta huonolla kielitaidolla aika työlästä käännellä. Saattaa olla väärä osio missä kysymys on esitetty?

  • Anonyymi

   Haaveeni on, että joku 16-20-vuotias riski poika piiskaisi minut, saisi piiskata niin lujaa ja niin kauan kuin pystyisi. Sellaisia selkäsaunoja sain veljeltäni alta parikymppisenä. Veli piiskasi kunolla ja tyytyväisyys loisti aina hänestä lopuksi. Nyt pitäisi löytää tuollainen miehekkään olinen ja voimaksa kaveri piiskaamaan aikuinen mies.

   • Anonyymi

    Ja sen jälkeen nakki perseeseen niinkö huora?


  • Anonyymi

   Tyypillistä wannabeetä. Ei uskalleta kokeilla, jolloin asia selviäisi. <koetetaan uskoistaa kokemus.

  • Anonyymi

   Minun suurin haaveeni on saada veljeltä piiskaa. Aluksi pistäisin vastaan, mutta lopulta taipuisin kuritukseen. Veli olisi paras piiskaajaksi, koska tuttavapiirissäni ei ole ketään toista yhtä riskiä miestä.

   Veli piiskaajana kiihottaa minua valtavasti sen vuoksi, että tiedän hänen oikeastikin pystyvän piiskaamaan minut. Saan kunnon stondiksen, kun kuvittelen miten veli pitelee minua aloillani ja räpsii koivupiiskalla pyllyäni. Vitsa laulaisi niin kauan, että minulta pääsisi itku.

   Kirjoitti se heikompi veli

  • Se jännityksen ja häpeän tunne että sinulle todetaan tylysti saavasi pian piiskaa tahdoit tai et, saa vatsaan perhosia sanoin kuvaamattomalla tavalla!
   Alistuneena sitten, kun nöyryyttävästi paljaaksi komennetusta pepustaan tuntee ja kuulee armottoman kämmenen läiskinnän kuumentavan papakarat, kaikki muu ajatus seisahtuu ja olet vain avuttomana siinä vastaanottamassa sen, jonka joku sinulle haluaa tehdä, etkä määrää enää lainkaan itsestäsi.
   Tunnet kiihoittuneesi tästä kaikesta häpeästä äärimmilleen mutta se häpeä siitäkin, vain lisää kihoitustasi!

   Miksi oikeuden menettäminen itsestään ja henkisen ja fyysisen nöyryytyksen, alistuksen ja kivun tunteminen saa kenetkin kiihoituksen huippuasteille, on jostain syystä jäänyt tutkimatta ja teoriat siitä, ovat jääneet lähes pelkästään satavuotta sitten tehtyjen heikkojen psykoanalyysien varaan.

   • RoosaRva hyvä kirjoitettu!


  • Anonyymi

   Kokeile niin tiedät.
   Järjen käytössä sinulla näyttää olevan hankaluuksia.

   • Jos tilanteeni ei olisi nykyisen kaltainen ja olisin vielä hieman nuorempi, voisin ehkä jopa uhrautuakin tutkivan psykoanalyysin alttarille masokisti taipumusten selvittämiseksi.


  • Anonyymi

   Koivuniemen herra tekee naarmuja, rottinki juomuja ja vyö mustelmia.
   On hyvä vaihtoehto. Kastellaan pellavainen pyyhe ja sillä mäiskitään. Hyvä tuntuma!

   • Anonyymi

    Itse innostun vitsasta (mieluiten koivua) taikka "isän kädestä". Mikään muu ei aiheuta niin hyvää stondista. Ilmeisesti ne korostavat piiskaajan arvovaltaa ja ylivoimaa. Yhteys pikkupoikana saatuihin kurituksiin aivan ilmeinen. Ajatus siitä, että joku pystyy pitämään sinut sylissään pylly paljaana on aivan hirmuinen.


   • Anonyymi

    Hieno neuvo. Kokeiltu nyt on ja ai että hyväksi havaittu!

    Pyyhe kasteltiin, kuivaksi väännettii, rullalle laitettiin ja parilla pienellä narun pätkällä sidottiin ja sitten mäiskittiin. Pikkasen vettä lensi, mutta niin lensi piiskattavan silmistäkin. Tuli oikein helakkaa jälkeä.


  • Anonyymi

   Kyllä se on piiskaaja, joka minua kiinnostaa ja hänen tekemisensä.

  • Anonyymi

   Piiskaaminen on jo sanana sellainen, joka kiihottaa. Siitä puhuminen ja sen valmistelu saavat jo punan poskelle. Meillä on yksi pienistä makuuhuoneista ikään kuin omistettu piiskaamiselle; siellä on kaikenlaista rekvisiittaa valmiiksi esillä. (ovi pidettävä kiinni, jos tulee vieraita...kerran jäi auki ja oli selittelemistä)

  • Anonyymi

   H­­ei! Om­­a str­­eam. Sisää­nkäynti k­­aiki­lle, jotka haluavat pi­­tää ha­­­uskaa 👉 http://3733444.com/H/fX03 👈

  • Anonyymi

   Muistan kouluaikana kuinka yritin vältellä kontaktia riskien poikien kanssa. Aina se ei onnistunut ja joku voimakas kaveri teki minulle jonkun tempun, esim. lumipesun jne. Onneksi he eivät laittaneet liikenteeseen tietoa kuinka heikko kaveri olen.

   Murrosiässä minulle selvisi, että tykkäsin nujakoida ja hävitä noille vahvoille kavereille. Erityisen mannaa oli piiskan saanti. Muistan hyvin ensimmäisen laukeamiseni toisen pojan käsittelyssä. Hänellä oli sininen toppatakki ja farkut. Hän oli kunnioitettavat neljä vuotta vanhempi ja näytti tosi riskiltä keverilta. Tuo korsto nappasi minut vasempaan kainaloonsa ja paukutteli pakarani. Onneksi hän ei tiennyt minun laukeamisesta.

   Nykyisin minua kiinnostaa miehet, jotka painavat puolta enemmän kuin minä, eli oavat yli 100 kiloisia. Tuhtia kevereita ovat ja hauis pullistelee komeasti. Tuollaisen jässikän käsittelyssä jään varmasti häviölle, mutta se ei haittaa. Minua kiihottaa ajatus, että olen tuollaisen voimanpesän holhouksessa, se lisää turvallisuuden tunnetta, että on tuollainen kaveri. Mutta kaikella on tietysti hintansa, tässä tapauksessa maksan sen piiskan saantina. Monihaarainen koivunoksa se on puhuttelevin.

   Olen päättänyt, että häneltä en pääse karkuun, enkä siksi paljoa rimpuile, vaan nautin hänen jykevästä olemuksestaan. Kun en turhia rimpuile, niin piiskaus kestää kauan ja minä leijun jossain häpeän ja ihailun rajamaastossa. Ollaan me joskus kokeiltu, kuinka siinä kävisi, jos hänen pitäisi minut oikeasti piiskata. Samaten siinä kävi, paitsi että en kerennyt nauttimaan holhouksessa olemisesta, vitsa puri nopeasti ja lujaa. Pakarat olivat sen näköiset, että minut oli kunnolla piiskattu. Minulle on tärkeä asia, että kaveri pystyy minut oikeasti alistamaan, mutta käytänössä olemme samanarvoiset. Ja minä mielelläni ihailen hänen voimiaan ja väitän että hän on 105 kiloisista miehistä Suomen voimakkain.

  • Anonyymi

   Pelkkä puhuminenkin asiasta kiihottaa. Kerran murkkuiässä menin kaverin kanssa hänen kotiinsa. Silloin minulle selvisi, että me olimme myöhässä. Pojan isä sanoi, että pojat pitää piiskata, kun eivät kellosta mitään ymmärrä.

   Silloin minulla jysähti hirveä seisokki. Tuntui että en pysy seisomassa ja sydän hakkasi niin, että kaikkialla kehossa tuntui. Sellaisessa shokkihoidossa en ollut koskaan aikaisemmin ollut.

   Vajaassa sekunnissa olin ajatellut kaikki realiteetit asian suhteen:
   -kaveri tapasi saada vielä piiskaa vaikka oli minun ikäiseni
   -kaverin isä oli normaalimittainen, mutta tunnettiin kylällä hyvin vahvana miehenä
   -asia oli selvä, jos isäntä rupeaa piiskaamaan, niin se on menoa
   -karkuun en kehdannut lähteä, sitä paitsi se voisi yllyttää isäntää.

   Siitä se pikkuhiljaa tilanne jäähtyi ja päästiin työn alkuun. Mutta vieläkin piiskasta puhuminen saa seisokin aikaiseksi.

  • Anonyymi

   Itse piiskaus ei sinällään kiihota. Tekee kuitenkin senverran kipeää, että aikamoinen masokisti saa olla jos se kiihottaa.
   Sensijaan asiasta puhuminen ja sen ajatteleminen kiihottaa kovastikin.
   Yhtä yksittäistä syytä ei varmaan ole. Se on se kokonaisuus. Piiskaajaan persoona ja auktoriteetti, ilmoitus tulevasta selkäsaunasta, käsky ottaa pylly paljaaksi kurittajan edessä, nuhtelu, käsky hakea kuritusväline, käsky asettua määrättyyn paikkaan ja asentoon.
   Tunne, että on täysin toisen armoilla ja että kohta sattuu. Oikeasti. Ja kipu on kestettävä. Joskus kurittaja saattaa pitää tauon ja torua kesken piiskauksen. Peppua kirvelee ja entistä suurempi häpeänaalto pyyhkäisee yli. Ja hetken päästä kuritus jatkuu.
   Ja piiskaamisen jälkeen nurkkaan häpeämään pylly paljaana. Kurittajan valvovan silmän alle. Tunne, kun seisoo siellä ja tietää että toinen katsoo.
   Nurkassa olon jälkeen anteeksipyyntö siitä mitä oli tullut tehtyä. Eikä saa mumista, vaan pitää sanoa kuuluvalla äänellä. Tämän jälkeen kurittaja ottaa syliin, silittelee ja halailee. Ja sanoo hiljaisella, rauhallisella äänellä, että kaikki on hyvin.

   • Oletko mies eli nainen sinä Itse piiskaus ei sinällää kiihota?Minä joudun fantasioida että joku toinen ihminen piiskaa minua kun minä piiskaan minua itse!


   • Anonyymi
    strykpojke kirjoitti:

    Oletko mies eli nainen sinä Itse piiskaus ei sinällää kiihota?Minä joudun fantasioida että joku toinen ihminen piiskaa minua kun minä piiskaan minua itse!

    Olen mies (poika) ja toivon ja haaveilen, että ankara ja tiukka nainen, täti/rouva/mami piiskaisi ja kurittaisi minua .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen mies (poika) ja toivon ja haaveilen, että ankara ja tiukka nainen, täti/rouva/mami piiskaisi ja kurittaisi minua .

    Ok,ikävä,me haluamme sama asia,siis nainen!


  • Anonyymi

   Nyt aikuisena piiskaaminen on osa parisuhdetta. Melkein aina, kun aloitamme vaimoni kanssa piiskaleikin, muistuu mieleen se ihan ensimmäinen kerta. Asuin murrosikäisenä yhden lukuvuoden erään sukulaiseni asunnossa ja silloin tuli "emännän" mielestä tehtyä sellaista, että oli kaksi vaihtoehtoa, joko hän antaisi piiskaa oikein kunnolla, että tuntuu tai sitten muuttaisin muualle. Keskustelimme keittiön pöydän ääressä ja sanoin itku kurkussa, että piiskaa sitten. Hän käski odottaa siinä, ja meni ulos hakemaan piiskaa. Kun tuli takaisin, menimme minun huoneeseen ja minun piti riisuuntua. Se oli kova paikka, kun olin kovin ujo. Riisuunnuin kuitenkin ja käsilläni pöytään nojaten otin piiskauksen vastaan. Olin muuten aika hiljaa, mutta ihan paniikissa, kun "pippeli" tapitti ihan pystyssä. Piiskaaja ei sanonut siitä mitään ja sen jälkeen piti seisoa jonkin aikaa huoneen nurkassa miettimässä. Olisin saanut varmaan siemensyöksyn, mutta olin vissiin niin nuori vielä että ei sieltä mitään tullut, tuntui vaan. Tällainen tapaus, joka jäi luultavasti meidän kahden väliseksi, kun siitä ei kukaan muu koskaan puhunut kuin me kymmenien vuosien jälkeenkin

   • Anonyymi

    Pelkkää satua. Jos ihminen on itku kurkussa ja paniikissa, pippeli ei todellakaan tapita "ihan pystyssä " ja siemensyöksyistä on turha haaveillakaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pelkkää satua. Jos ihminen on itku kurkussa ja paniikissa, pippeli ei todellakaan tapita "ihan pystyssä " ja siemensyöksyistä on turha haaveillakaan.

    Tunnejuttu. Täytyy itse kokea, jotta pystyisi ymmärtämään.


  • Anonyymi

   Meillä emäntä määrää ja pitää piiskaamalla perheen miehen kurissa. Itseppä "alistun"

  • Anonyymi

   Kun tulee piiskaaminen edes mieleeni niin raivostun. Äitini keksi aina jonkin tekosyyn piiskata miltei päivittäin muka kasvatusmielessä. Asiaan kuului myös henkinen väkivalta, murentaen itsevarmuuteni ja itsetuntoni. Sitä kesti koko lapsuuteni ajan, pienestä pitäen. Siitä jäi pahat traumat. Nyt se saatana on ollut kuolleena jo monta vuotta.

   • Anonyymi

    Sinulla ei ole edes käsitystä koko asiasta. Tuo sinun muistosi on pakotetusta piiskauksesta. Nyt puhe on vapaaehtoisuudesta. Piiskaa halutaan.


  • Anonyymi

   Itsellä kiinnostus piiskukseen alkoi jo hyvin varhain. Aluksi se oli pelkkää uteliaisuutta asiaa kohtaan. Elin lapsuuteni 80-luvulla, eli aikana jolloin ruumiillinen kuritus oli jo lain mukaan kiellettyä. Toki sitä joissain perheissä silloinkin vielä tehtiin, mutta ei meillä. Eivätkä kaverinkikaan koskaan saaneet. Tai kukaan ei ainakaan koskaan kertonut, että olisi saanut.
   Joka tapauksessa kuuntelin korvat höröllä aina kun, missä tahansa puhuttiin piiskaamisesta ja ylipäätään vanhanajan kurinpidosta. Ja jos leikittiin "kotia" halusin aina olla se pojanviikari, jonka "äiti" laittaa nurkkaan häpeämään.
   Mutta koskaan omat vanhemmat, eikä kukaan muukaan aikuinen piiskalla uhannut. Mielenkiinto asiaa kohtaan ei kuitenkaan laantunut ja olisinko ollut kymmenen vanha, kun suoritin ensimmäisen itsepiiskauksen. Koulusta kotiin tultuani otin äidin hiusharjan menin omaan huoneeseen, laitoin sälekaihtimet kiinni, laskin housut nilkkoihin ja aloin läisiä pyllyä harjalla. Enhän minä kovin kovaa lyönyt, mutta sain jotain tuntumaa asiaan.
   Sitten kun vuodet kuluivat, ikää tuli lisää ja elimistössä tapahtui tiettyjä muutoksia huomasin kiihottuvani, aina kun mietin piiskaa saamista tai muita entisajan rangaistuksia. Nurkassa häpeämistä, suun pesemistä saippualla jne. Sekä yläasteella, että lukiossa ollessani kuvittelin tiettyjen naisopettajien (niiden kaikkein ankarimpien) piiskaavan ja kurittavan minua. Ja nämä kuvitelmat saivat pippelin jäykistymään kunnolla.
   Ensimmäisen varsinaisen kokemuksen sain parikymppisenä erään ammattidommen luona. Hän antoi kämmenpiiskauksen polviensa päällä ja remmiä ollessani sängyllä nelinkontin. Ensimmäinen kerta ei ollut se paras kokemukseni, mutta on jäänyt kyllä mieleen. Itse asiassa kävin muutaamaa vuotta myöhemmin uudestaan saman naisen luona saamassa kuritusta. Sillä kerralla hän piiskasi minut puisella hiusharjalla, pesi saippualla suun ja laittoi nurkkaan häpeämään.
   Oma kumppani, sellainen jonka kanssa näitä juttuja voisi tehdä, nainen joka pitäisi ankarassa kurissa ja nuhteessa, olisi hieno löytää. Mutta vaikeaa se tuntuu olevan.

   • Anonyymi

    Jos kotona ei piiskattu, eikä kaveritkaan saaneet, niin mistä kiinnostus lähti?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos kotona ei piiskattu, eikä kaveritkaan saaneet, niin mistä kiinnostus lähti?

    Koska itseäsi kiinnostaa, miksi ihmettelet?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos kotona ei piiskattu, eikä kaveritkaan saaneet, niin mistä kiinnostus lähti?

    Jaa? Enpä itseasiassa edes muista. Milloin ja miten ja miksi? Kaipa sitä kuunteli uteliaana korvat höröllään, kun aikuiset näistä asioista puhuivat. Ja koulussa, ala-asteella opettaja, viisissäkymmenissä ollut naisope joskus taisi kertoilla entisaikojen kurinpitomenetelmistä. Sieltä se kiinnostus varmaan lähti.
    Siis piiskan saamiseen. Kyllähän nurkassa seisominen ja suun saippuapesu olivat jo tuttuja asioita päiväkodista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos kotona ei piiskattu, eikä kaveritkaan saaneet, niin mistä kiinnostus lähti?

    Saanko minä vastaa tuo kysymys!Ihmiset joka saanut piiskaa kertoi minulle kuinka nöyryyttävä se oli ja kuinka paljo se kirveli mutta se että joudun riisua vaatteet pyllistää paljas pylly ja paljastaa etupuolellakin se on kiihottava!Ei meillä oli sauna missä me olimme alasti,yksitellen me makasimme kylpyallas ja otti uudet vaatteet mukana sinne,että me emme oli koskaan alasti!Kylpyallas oli wcssä ja ovi suljettu kiinni!


  • Anonyymi

   Miten piiskaajat ovat suhtautuneet ennen piiskausta tai sen aikana alkaneeseen kiihottumiseen? Ovatko olleet täysin välinpitämättömiä, vai kommentoineet asiaa jotenkin.

   • Anonyymi

    Minulla kiihotus tapahtui hyvin herkästi, esimeriksi piiskaamisella uhkailu sai "pikkumiehen" seisomaan. Samaten kävi, jos vanhempi ja vahvempi poika nappasi pääni kainaloonsa. Siinä otteessa rimpuillessani seisokki oli ankara. Kiihotuin aina, jos jouduin "taisteluun" itseäni vahvempaa vastaan.

    Vitsan saanti lopetti seisokin. Enkä muista, että kukaan olisi koskaan kiinnittänyt huomiota kiihotukseeni tapahtumahetkellä. Jälkeenpäin itse näin, että jonkinlaista vuotoa oli tapahtunut, vaikka varsinainen laukeaminen jäikin puuttumaan.


   • Anonyymi

    Kun saan kuulla tiukalta, ankaralta naiselta saavani piiskaa, tämä käskee ottamaan pyllyn paljaaksi, tai toruu ja nuhtelee, on pippeli pystyssä. Mutta kun piiskaus konkreettisesti alkaa, niin kipu kyllä vie erektion pois.
    Osa naisista, jotka minua ovat kurittaneet eivät ole kiinnittäneet asiaan mitään huomiota. Jotkut ovat todenneet asiasta jotain, kuten : "sekin taitaa olla kiinnostunut ", tai "joku taisi herätä." Mutta ei juuri muuta. Nurkassa piiskauksen jälkeen on usein pitänyt seistä kädet selän takana. Varmaan osittain siksi, ettei tulisi hiplailtua.


  • Anonyymi

   Tuosta pippelin seisomisesta: Oli ikäkausi, jolloin pippeli seisoi milloin sattui. Esimerkiksi muistan keskikouluajoita, että joskus oli vaikeuksia nousta pulpetista vastaamaan, kun pippeli oli pystyssä. Piti olla jotenkin kumarassa. Ja jos oli puhettakaan, että olisi piiskaa tarjolla, niin ihan varmasti seisoi. Ja usein piti mennä johonkin piilopaikkaan näpräämään, että sai se seisotuksen loppumaan edes vähäksi aikaa. Hyvältä tuntui, vaikka juuri mitään ei olisi tullutkaan. Minulla oli pieni oma huone ullakolla, jossa nukuin. Kerran jäin itse teossa kiinni, kun äiti tuli yllättäen ovesta sisään. Avokämmenellä paljaalle pepulle heti.
   Nyt, kun valmistaudun piskattavaksi, on lähes laukeamistilassa. Harvoin kuitenkaan laukeaa.

  Ketjusta on poistettu 179 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   650
   2402
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   98
   1804
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   1531
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1288
  5. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   27
   1161
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   86
   1041
  7. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   979
  8. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   76
   964
  9. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   40
   930
  Aihe