Autokaupoilla.

Anonyymi

Ostin käytetyn auton bemaksilta . Kauppakirjaan merkittiin " myydään kolaroimattomana ja kilometritakuulla ". No tottakai se oli kolaroitu ja myyjä oli siitä tietoinen. Kun ilmoitin myyjälle kolarivaurioista liike kiisti virheen koska se oli korjattu "merkkiliikkeessä" . Merkkiliikettä ei koskaan löytynyt ja ovikin oli erimallin autosta.Maksoin autosta yli 15000 joka olisi ollut sopiva hinta ehjästä autosta. Löysin kys. Autosta ilmoituksen 9000.- euroa. Tuskin liike oli sitäkään maksanut. Kiista kesti 1,5 vuotta jona aikana kilometrejä tuli yht. n.45000. Kuluttajariitalautakunnan päätös 15senttiä /kilometri hyvitystä autoliikkeelle = 45000×0.15=6750.-. Eli jos palautan auton liikkeeseen menetän tuon summan. Jos autoliike maksoi esim.8000.- kyseisestä kolariautosta lopullinen hinta olisi tämän mukaan 1250.- kustannusta liikkeelle. Samaan aikaan täsmälleen samanlaisia autoja melko tarkkaan samoilla kilometreillä myytiin netissä 13900.-. Ei paljon lämmittänyt vaikka kuluttajariitalautakunta tuomitsi myyjän syylliseksi kaikkiin kohtiin joista heitä syytin.

18

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eli olet ostanut täysin ehjän auton, jolla olet ajanut 50tkm täysin ilman ongelmia ja haluat palauttaa sen ja saada täyden hinnan. Vedä tumppuun

      • Anonyymi

        Noin vastaa epärehellinen automyyjä. Teitä on tuhansittain. Aivopestyjä, ahneita, provisiopalkkaisia kouluttamattomia pellejä.

        Kaikkien huijatuiksi tulevien kannattaa nostaa kaikki paljastuneet tapaukset aina julkisuuteen mahdollisimman monessa paikassa. Myyjän nimen ja liikkeen nimen ja omistajan nimen saa julkaista. Heille pitää tarjota kaipaamaansa julkisuutta. Huijaukset eivät koskaan vanhene, joten vielä kymmenenkin vuotta vanhat tapaukset kannattaa nostaa esiin. Näin pahimmat nimet nousevat parhaiten esille. Nimet aina perusmuodossa otsikkoon.


    • Anonyymi

      Kyllä tässä autokauppias BEMA X sais sen kommentoijan kanssa vetää.t........ Ilmoitin viasta n. 2vk. kaupan jälkeen mutta myyjä vetkutteli asian kanssa . Lisäksi kuluttajansuojassa kesti yli vuoden. Minut pakotettiin ajamaan 1,5v kys autolla. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi ollut kannattavampaa ostaa 7000.- auto ja ajaa sillä ja pitää kyseinen auto tallissa. Silloin olisin saanut täyden korvauksen ja olisi ollut vielä se toinen auto käytössä. Tiedoksi sille ekakommentoijalle vielä, että autokauppias BEMAX toumittiin kaikesta mistä valitin.

    • Anonyymi

      Mutta mikä oli vika? Miten se ilmeni? Miten se laski auton arvoa? Käyttöarvoa?

      Jos viestin sisältö on ”ostin käytetyn auton käytetyn hinnalla ja ajoin sillä 50tkm ilman ongelmia, kyllästyin siihen ja nyt minua on huijattu”

      • Anonyymi

        Jahas. Täällä taitaa ollakin vastapouli kommentoimassa. Lue ne paperit. Kylkikolari. Ovi vaihdettu erimallisesta mahdollisesti toisesta kolariautosta. Maalaukset varsinkin sisältä huolimatonta. Jokainen tietää myös BEMAX että kolari pudottaa auton arvoa. Eivät tätä tai muutakaan kiistäneet. Tällaiset korjaukset tuppaavat kukkimaan muutamassa vuodessa.
        Myyjä tiesi kolarista ja kilometreissäkin epäselvää. Yritin saada yhteystiedot myyjän kertomaan " merkkikorjaamoon ". Siellä olisi varmaan ollut tietoa vaurioista. Eipä uskaltanut niitä lähettää.


    • Anonyymi

      Minkälainen kolari autolla ajettu ja miten se ilmeni? Onko vaihtoarvo ihan normaalia arvonpudotuksen seurausta? Runsaasti kilometrejä ja mallisarja vanhentunut yhdellä korimallilla? Autoilu edullisena pidetyllä autoverkkokaupan halvimmalla pikkukipolla yksityisleasingilla olisi maksanut 1,5v aikana lähes tuplat.

      Oliko auto siis kolaroitu lunastukseen?

      Jos puskuri on maalattu jonkun kamikaze-kärpäsen tai lumipenkan takia ni auto ei vielä ole kolariauto.

      • Anonyymi

        Sitä yritin selvittää " merkkikorjaamoa " kysellessäni. Eipä onnnistunut. Lisäksi otin BEMAX / VAIHTOAUTOMAAN lisäturvan. Eihän se mikään lisäturva ollut. Kun otin yhteyttä liikkeeseen siellä pestiin kädet koko hommasta ja kehotettin ottamaan yhteyttä vakuuttajaan. Näin siirrettiin koko vastuu asiakkaan kontolle. Lisäturva turvaa tekniikan ja voimansiirron. Tässä oli kysymys korista ja REHELLISYYDESTÄ. En enää ikinä astu jalallani Bemax / Vaihtoautomaan myymälään. Tämä vielä tiedoksi auton ostajille. Lopetan nyt kommentointini ja päästän sen "autokauppiaan " jatkamaan sättimistä. Hyvää syksyn jatkoa kaikille.


    • Anonyymi

      Tarjosin autoa vaihdossa n. 33000.- maksavaan uuteen autoon. Hyvitys olisi ollut vähän päälle puolet ostohinnasta. Lisäksi suoralla kaupalla olisin saanut vielä tonnin halvemmalla. Siinä ammattilaisen arvio autosta.

    • Anonyymi

      Jokainen myyjän tietoisesti ja tahallisesti kertoma yksittäisenkin valhe pitäisi aina riittää kaupan purkamiseksi ja koko ostohinnan palauttamiskeksi. Kysehän on ammattimaisesta huijauksesta. Rikoksesta.

      Ei tarvita mitään epäpätevää "oikeutta" arvioimaan ostajalle syntynyttä haittaa tms., jos kauppoja ei varmasti olisi syntynyt ilman valheellista tietoa. Ostajalla on aina ollut muitakin vaihtoehtoja.

      Jos ilmoituksessa on auton tehoksi ilmoitettu 123 kW, mutta ostajalle onkin myyty hiukan vanhempi malli, jonka teho on vain 119 kW, niin kauppa pitää peruuttaa ja koko ostohinta palauttaa asiakkaalle, vaikka valhe paljastuisi sattumalta vasta vuoden ajon (50 km) jälkeen. Eihän ostaja olisi tuollaista vanhaa mummumallia olisi ostanut, vaikka olisi saanut sen ale-hintaan. Asiakas voi tietysti myös pyytää jotain lisäkorvausta menetetystä ajonautinnosta ja muista kokemistaan kärsimyksistä. Paljonko?

      Epärehellisille myyjille on aina tultava todella tuntuva tappio jokaisesta valheellisesta tiedosta. Ei saa vedota yleiseen käytäntöön ja maan tapaan.

      • Anonyymi

        Muutama varoittava esimerkki riittäisi poistamaan valheet ja epärehelliset myyjät. Mutta tällöin epärehellisiltä oikeuslaitosten työntekijöiltä ja epämääräsiltä asianajajilta jäisi saamatta miljoonia. Ensin pitäisi vaihtaa kaikki oikeuslaitoksissa työskennneet henkilöt. Pitkä ja kallis prosessi kaikkine valitteluineen.


    • Anonyymi

      Eli et siis tiedä miten autoa on kolaroitu, etkä tiedä miten se ilmenee. Et ole edes saanut selville onko sitä kolaroitu. Olet vain pahoittanut mielesi, kun autosta saa myydessä vähemmän kuin ostettaessa syystä, että se on vanhentunut ja siihen on tullut huomattavan paljon kilometrejä lisää

      • Anonyymi

        Vaikka päätin etten enää kommentoi , täytyy tuollaiseen paskapuheeseen vielä vastata. 1. Myyjä BEMAX / VAIHTOAUTOMAA myönsi kolarin. 2. BEMAX / VAIHTOAUTOMAA väitti korjauksen tapahtuneen " MERKKILIIKKESSÄ " Jota ei koskaan löytynyt. 3. Ovi oli eri mallinen kuin toisen puolen alkuperäinen. 4. BEMAX / VAIHTOMAAN ilmoittaman " MERKKIKORJAAMON " maalari oli kyllä huolimaton. Täytyy kyllä sanoa että ajattelin tekeväni luottamuksellisen kaupan ja se että kyllästyisin tavoittelemaani automalliin kahdessa viikossa???? Et usko tähän itsekkään.


    • Anonyymi

      Hienoa, viikon aiheettoman huutelun ja pahan mielen purkamisen jälkeen tuli jo ensimmäistä kertaa hieman ilmi mikä autossa harmittaa.

      Yksittäisen oven vaihto ei sinäänsä ole sellainen toimenpide mistä pitäisi erikseen ilmoittaa. Merkkiliike ei edes saa ilmoittaa edellisen omistajan aikana tehtyjä hommia ja yleensä eivät ota kantaa tai ”nää mitään.”

      Jos ovi on erilainen ja huonosti maalattu, niin eikö se osunut silmään puhtaana myyntihallissa? Kyllä reilu myyjä tietysti korjauttaisi sen oven samanlaiseksi ja oikean väriseksi

      • Anonyymi

        Ovi vaihdettu. Mitä muuta korjattu. Koko kylki? Vääntynyt runko ? Oliko poistettu rekisteristä ? Mitään näistä ei annettu selvittää. Lisäksi valehteleminen on valehtelemista vaikka kyse olisi autokaupasta VAIHTOAUTOMAAN kanssa.


    • Anonyymi

      sinua on kustu suuhun ,senkin ahne paska, kuvittelit saavasi halvalla priimaa ja nyt nysväät sen junan alle jääneen paskasi kanssi, get over it.

    • Anonyymi

      Automyyjät alkoivat taas puolustelemaan epärehellistä toimintaansa ja syyttelemään asiakasta. Sairasta.

      Väärien valheellisten tietojen antamine ostajalle on aina rikolista ja näin toimivat yritykset toimivat rikollisesti. Ei asiakkaan taritse lähteä selvittelemään valheiden suuruutta tai lukumäärää tai niiden merkittävyyttä.

      Epärhellinen myyjä on ottanut tahallisen riskin, koska kiinnijäämisen todennäköisyys on pieni. Jos riksi totetutuu, kauppa pitää tietysti perua ja makaa asiakkaalle koko ostohinta ja kaikki mahdolliset kulut asian selvittelystä. Sitten aloitetaan uuden kaupan hieronta liikkeen jonkun toisen myyjän kanssa oikeilla tiedoilla.

    • Anonyymi

      Rekisteristä poiston / vaurioituneena poiston kee itse ilmaiseksi traficomin sivuilta. Pelkkä oven vaihto ei vieläkään tee autosta kolariautoa. Onhan se voitu vaihtaa vaikka koritakuuseen ruostumisen takia

      • Anonyymi

        Kaikea on voitu tehdä tai jättää tekemättä, muttei se huijausta ja velehtelua miksikään muuta.

        Ei ostajan tarvitse lähteä hakemaan tietoja mistään Traficon sivuilta tai muualtakaan. Myyjäliike hoitaa kaiken selvittelyn. Kyllä he kaiken tietävät ja ovat varmasti myös kaikki viat ja puutteet kertoneet auton heille myyneille. Jos uudelle omistajalla näytettäisiin liikkeen ostopäällikön laatima "vikalista", niin yksikään auto ei menisi kaupaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sähköpotkulautaonnettomuus

      Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
      Vantaa
      281
      3704
    2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

      On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
      Ikävä
      74
      2439
    3. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      88
      1680
    4. No nainen...

      Mitkä on fiilikset nykyään?
      Ikävä
      114
      1640
    5. Skuuttikakarat itse syypäitä onnettomuuteen - Yle syytti autolijaa

      Tulokulma uutisissa oli se että – vaikkakin peitellysti – autoilija olisi ollut jotenkin yksin syypää tapahtuneeseen onn
      Maailman menoa
      325
      1532
    6. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      408
      1416
    7. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

      Ikäväsi kohteessa?
      Ikävä
      67
      1353
    8. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

      Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
      Sinkut
      78
      1300
    9. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

      ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
      Ikävä
      99
      1289
    10. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      89
      1188
    Aihe