Purralle treeniä

Anonyymi

Nyt tarvitaan kovasti konsultointia jonkin esiintymisvalmennusfirman kanssa. Oli tuskaa seurata hänen esiintymistä kaikkien maneereiden kanssa. Lauseet alkavat aaaaaa ja sitten puhetta. Katse pyörii pitkin tilan kattoa.
Kuka sen Kulmunin valmensi? Eivät rahat menneet hukkaan. Turhaan erosi muutaman kympin takia.

14

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Palstahäiriköllähän se kyky onkin arvioida, esiintymiskykyä, käytöstä, älykyyttä, asiallisuutta jne. jne. Itseluottamustahan yleensä riittää, niillä hölmöimmillä arvostelemaan kaikkea mitä eivät edes ymmärrä. Siitä palstahäirikkö on paras esimerkki. Täydellinen nolla, mutta "äänessä" jatlkuvasti hölmöillä aloituksillaan ja kommenteillaan.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Eikä vieläkään minkäänlaista älyllistä toimintaa havaittavaissa, ei mitään palstalle littyvää vaan pelkkää henkilöihin käyvää toistelua.


  • Anonyymi

   Tekir Oy ja tarjolla on myös iki ihana Katleena Kortesuo. Katleena suositteleekin työnohjausta ja psykoterapiaa. Voisko sitä harkita ja samalla kuin esiintymiskoulutusta Tekir oy:stä.

  • Anonyymi

   Kaiki konsultit ja terapeutit on jo palkattu auttamaan Marinia ja Saarikkoa.

   • Anonyymi

    Marin osoitti jo Tampereen valtuustossa, ettei tarvitse puheopetusta.


  • Anonyymi

   Riikka on silmiensä liikkeet oppinut suoraan idoliltaan Halla-aholta, Jussikinhan tuijottelee vuoroin tyhjyyteen ja vuoroin lattiaan tai kattoon.

  • Anonyymi

   Mikä tuossa aloituksessa ärsyttää? Sehän on vain huomioita oikeista asioista. Nuo kuntoon niin kannatus nousee. Tuo antipersuleimakirves heilahtaa liian herkästi.

  • Anonyymi

   Et ymmärrä persukieltä se on salaista informaatiota ja tulette siitä syystä häviämään.

  • Anonyymi

   Purran kallonmuotokin on epäilyttävä. Kantikas pää .... ei suomalainen.

  • Anonyymi

   Pitääkö oppia nokkimaan kanan lailla niinkuin Andersson ja Marin. Jaakko Loikkanen kertoi telkkarissa että Marinin omituinen esiintyminen on häntä kouluttaneen esiintymisvalmennusfirman syytä.
   Haluatko ihan aikuisten oikeasti, että politiikassa ei saa olla rehellinen oma itsensä vaan pitää näytellä jotakin "esiintymisvalmennusfirman" opettamaa roolia?

   • Anonyymi

    No ei se varmaan pahitteeksi olisi jos pahimmat poliittiset moukkamme (läh. persuja) yrittäisivät käyttäytyä edes keskivertoimmeisen tavalla. Jos ei siihen kykene niin sitten oppia saamaan itseään fiksummilta. Varsinkin näin, koska persut voivat ajautua vastoin tahtoaan seuraavaan hallitukseen ja se tietää myös muutamaa ministeripaikkaa. Ja ministerit joutuvat kumminkin hoitamaan asioita ulkovaltojen suuntaan ... ei auta persulainen impivaaralaisuus siinä asiassa. Ulkomaille on mentävä ja siellä jos jossa ne käytöstavat korostuvat.


  • Anonyymi

   No, ihmiset joiden käsityskyky ei riitä asioiden ymmärtämiseen kiinnittävät yleensä huomiota epäolennaisiin asioihin ja pahimmassa tapauksessa kannattavat ihmistä/puoluetta pelkästään "ulkoisten" asioiden perusteella.

  • Anonyymi

   Pikaista esiintymisvamennusta Riikka tosiaankin tarvitsisi, sillä eihän hän noin vaatimattomalla irvistelyllä pysty vahvistamaan kannatustaan puoluejohtajana peruspopulistien keskuudessa.

  • Anonyymi

   Kieltämättä Purra antaa epävarman vaikutelman. Voim pitkälti johtua siitäkin, että tietää puhuvansa täyttä soopaa.

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jättäkää Marin rauhaan.

   Hänellä on ollut pääministerin pesti erittäin vaikeana aikana ja siihen nähden hän on suoriutunut hyvin. Minne piiloutuivat vanhemmat ja kokeneemmat h
   Maailman menoa
   725
   6641
  2. Yllätyspaljastus! Jaajo Linnonmaa OUT, Antti Holma IN! Hän on Haluatko miljonääriksi? uusi juontaja

   Nyt on megauudistus, kun Antti Holma istahtaa ikoniseen Haluatko miljönääriksi? juontajan tuoliin. Jaajo Linnonmaa jää syrjään. Saako Holma pidettyä s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   4494
  3. Shirly Karvinen kärsi tästä yhdestä inhokista Selviytyjät-saarella: "Nousee kunnon traumafobia..."

   Ex-missi Shirly pelasi todella kovaa peliä Selviytyjissä. Juonittelua ja strategista suunnittelua piisasi yllin kyllin, ja radiojuontaja voitti koko k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   3040
  4. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   2761
  5. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   281
   2243
  6. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   190
   1674
  7. Martina Aitolehti sädehti itsenäisyyspäiväjuhlissa , Olalla keikkui yli 1600 euron ökyveska

   Olikohan Stebun ostama laukku,tuskin Hanun ainakaan,vai olisko Bahan,Hyvösen,Palomiehen,Eskon 🤭, Eremenkon,vai jonkun muun....kolmijalkainen.....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   1204
  8. Seiska maksoi kalenterit

   https://www.seiska.fi/kotimaa/stefan-thermanilta-torkea-temppu-teki-opiskelijoille-julmat-oharit-ja-jatti-joulukalenterit Vai sillälailla, onneksi se
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   1092
  9. Voiko käydä niin et joku luulee olevansa

   aivan mahtava saalis, vaikkei Olekaan?
   Ikävä
   63
   822
  10. Pikkujouluista koronalinko ?

   Aivan käsittämätöntä, että kunnan työntekijät ja valtuutetut läksi kimpassa pikkujouluihin Hankasalmelle kuppilaan samalla kun Konnevedelle kirjattiin
   Konnevesi
   22
   809
  Aihe