Epäuskovaisten rakkaus on epäaitoa

Anonyymi

Meille on opetettu, jotta epäuskovaisten rakkaus olisi epäaitoa, eli teeskenneltyä. Maailmassa vallitsee epärehellisyys, jossa jokanen ajattellee vain omaa etua. Perheet hajoaa, on alkoholismia, riitoja, konflikteja jne. Ja tältä kaikelta Jumalan lapset säästyy. Kuitenkin lisätään, että kyllä se sielujenvihollinen Saatana täälläki kiusaa ja lyö kapuloita rattaisiin. Uskovaisten välilleki voi tulla riitoja ja joskus perhekkin saattaa hajota, mutta koettelemusten keskellä saamme luottaa edelleenkin Jumalaan. Onhan Jumalan lasten keskuudessa sentään Rakkaus, joka kumpuaa Jeesuksesta Kristuksesta. Ei siis lihasta nouseva eros-rakkaus, vaan Jeesuksen kirkkaudesta nouseva rakkaus, eli agabe-rakkaus. Ja se on sitä aitoa rakkautta, jota ei epäuskovaisten keskuuvesta löyvy!

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Meille on opetettu, jotta epäuskovaisten rakkaus olisi epäaitoa, eli teeskenneltyä" .

      Niin on opettu teille. Eikä ole ainoa asia, jossa teitä opetetaan tahallisesti muita ihmisiä vastaan. Se on kovin ikävää ja se erottaa meutä entisestä kauemmas toisistamme.

      Tuossa opetujsessa on tahallisesti poimittu raamatusta jotain, sovellettu hieman ja käytetty muiita vastaan. On sekoitettu Jumalan rakkaus ja ihmisten välinen rakkaus. Ne ovat kaksi aivan eri asiaa, vaikka sana on sama.

      Olen entinen vanhoillislestadiolainen. Voin omalta kohdaltani todeta, että kirjoituksesi ei pidä paikkaansa, vaan on selkeää propagandaa muita ihmisiä vastaan. Täällä maailmassa on paljon aitoa ja pyyteetöntä rakkautta, minullekin.

      • Anonyymi

        Surullista todeta tää, mutta sinä oletkin synnin pimentämä. Olet mennyt vihollisen ansaan ja luulet, että siellä olisi rakkautta. Totuuden nimessä olet kuitenkin hukassa. Paikassa, jossa ei ole todellista rakkautta rahtuakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Surullista todeta tää, mutta sinä oletkin synnin pimentämä. Olet mennyt vihollisen ansaan ja luulet, että siellä olisi rakkautta. Totuuden nimessä olet kuitenkin hukassa. Paikassa, jossa ei ole todellista rakkautta rahtuakaan.

        Niin ne hoitokokouksessakin puhuivat. Ihan rakkaudella. Ei minulle, vaan isoisälleni, joka ei ollut tehnyt mitään sellaista, mistä häntä syytettiin. Isolla joukolla syyttivät vanhaa miestä. Nämä oikeassa uskossa olijat. Kaikella rakkaudella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Surullista todeta tää, mutta sinä oletkin synnin pimentämä. Olet mennyt vihollisen ansaan ja luulet, että siellä olisi rakkautta. Totuuden nimessä olet kuitenkin hukassa. Paikassa, jossa ei ole todellista rakkautta rahtuakaan.

        Minulla on kuitenkin kokemusta molemmista, vanhoillislestadiolaisesta- ja sen ulkopuolisesta rakkaudesta. Ja takaisin en vaihda, sillä nyt on oikeasti niin hyvin.

        Ja kuten kirjoitin välimatkastamme, pidensit sitä aikalailla: "Olet mennyt vihollisen ansaan ja...". Tosin minä ja monet teidän miekestä muut epäuskoiset emme pidä teitä vihollisina.


    • Anonyymi

      Olen kirkosta eronnut koko iän lähimäsien rakaudella autanut NIITÄ IHMISIÄ ,JOITKA YKSIN Palkatta!. Suku, suvut hyläneet kristitynä kirkoon kuuluvina: Kun sairaudet astuu kuvaan ja vanhuus.Lähtee myös talosta raha lääkesiin ymm. Häviää juuri kristityt heidän elämästä .Hylkäävät. Kun henkilö,henkilöt EI HEILLE TUOTA MITÄÄN.KOKEVAT VAIVAKSI.Sekö on kristin uskoa ja lähimäisen rakkaus?

    • Anonyymi

      Hoitokokouksissa hoitajat maalasivat törkeän käytöksensä rakkaudeksi, jolla muka hoitivat ihmisiä yhteisössä. Eli ne toimet, joilla hoitajat kiusasivat ihmisiä/puhuttelivat itse keksimullään syillä, joita ei kerrottu puhuteltavalle. Jos puhuteltava ei arvannut, mistä oli kysymys, kiusaamista jarkettiin eri kokoonpanoilla ja ei se ymmärrä -periaatteella. Todellisuudessa näillä toimilla/useilla hoidoilla ei ollut mitään tekemistä puhuteltavan autuaaksitulemisen kanssa, vaan päämääränä hoitajilla oli oman edun tavoittelu. Toiminta perustui täysin "rakkaudeksi maalatulle" valheelle.

    • Anonyymi

      Kaikki kultit opettavat näin. Maailma on paha ja vain meidän suljetussa piirissämme on hyviä ihmisiä. Vanhoillislestadiolaisuus tekee tässä ehkä sen poikkeuksen ettei sillä ole yhtä erehtymätöntä johtajaa, vaan kultin kollektiivia palvotaan.

      • Anonyymi

        Meidän erehtymätön johtajamme on Herra Jeesus Kristus jonka jalanjälillä me kollektiivina tahdomme vaeltaa. Siksi tarvitsemme siis seurakuntayhteyttä, jotta toisia hoitaa voisimme. Emme palvo toisiamme, vaan hoidamme nöyrästi alhaalta päin. Ylhäältä päin jyrinä karkoittaa vain ihmisen lammaslaumasta. Myös epäuskovaisia, eli lauman ulkopuolisia tahdomme ohjata näille oikeille jalanjäljille, jota me Kristuksen seuraajina saamme taivaltaa. Tässä ajassa kannattee tehä ratkasu ja uskoa toisen Jumalan lapsen julistamana kaikki synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä. Tässä joukossa on hyvä olla ja vain tässä joukossa pääsee kerran perille taivaaseen. Näin lupaa myös elämän herra Jeesus Kristus!


    • Anonyymi

      Oppiminen todellakin vaatii sen että tulee ensin tilanteeseen. Hyvillä ihmisillähän ei ole kaipausta vaan tekosyitä. Kuva itsekkyydestä.

    • Anonyymi

      Vanhoillislestadiolainen rakkaus on kyllä ainutlaatuista. Se on rakkautta SRK:ta kohtaan. Eikä sitä löyvy mistään muualta.

    • Anonyymi

      Epäuskovaisten rakkaus on epäaitoa?

      Mutta pedofiliako on Rakkautta lestaadiolaisuudessa?
      Te sanotte epäuskovainen,se on teidän lahkonne määritelmä vaikka tiedän,ette te ole Jumalan pyhimpiä.
      Ettekö itse näe miten lapsenne oireilee?
      Koulukiusaaminen on teidän lasten tekemisiä,pienissä kouluissa.
      MINÄ TIEDÄN KUN NÄEN !
      Miten saastaista on sanoa,että toinen Kristytty on epäuskovainen,häh?
      Teillä se o se taito,kyllä tiedän kun tunnen teitä..oksettaa aina kuulla.
      En tiedä miksi teillä lestaadiolisiolla on nin paha asenne meihin ihmisiin vaikka me uskomme kyllä Kristukseen mutta olemme hiljaa asioista.
      Toivon teidän naisille parasta elämään,etteivät olisi kokoajan synnytys aihioita !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe