Muslimit huutaa "Germany Germany" Puolan rajalla!!!

Anonyymi

Valko-Venäjän puolelta kuvatuissa filmeissä näkyy, miten tuhannet arabimiehet huutavat ”Germany”. Toiveena ilmeisesti päästä Valko-Venäjän metsistä Saksaan lihapatojen ääreen.

Rajalla Valko-Venäjän puolella on tuhansia miehiä. Mutta niin näyttää olevan puolalaisia sotilaitakin hyvässä valmiudessa. Puolan mediat ovat kertoneet, että maa on asetettu jonkinlaiseen poikkeustilaan mahdollisen sotilaallisen konfliktin takia.

Eihän nuo mitään siirtolaisia ole vaan huijaavia muslimeita, jotka haluaa ilmaisen elatuksen lännessä.

Ja kauanko menee ennen kuin Puolan rajavartijat avaavat tulen?

70

933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pian alkaa paukkuun....

    • Anonyymi

      EU.n nopean toiminnan joukot ovat paikalla varmaan jo keväällä.

    • "Muslimit huutaa "Germany Germany" Puolan rajalla!!!"
      Kuulitkohan sinä ihan oikein?

      Tämän palstan kirjoitusten mukaanhan puoli Syyriaa on tulossa Suomeen.

      Mää ihmettele oikke kauhiast tämmöst ja ole niinkun klavul päähä lyöty.
      Terveisin Moktar. ;)

      • Anonyymi

        "Tämän palstan kirjoitusten mukaanhan puoli Syyriaa on tulossa Suomeen."

        -- No ei, vaan taisi olla niin että suomalaisen mediakentän ( YLE /HS/ sun muut hyväkkäät ) mukaanhan tänne Suomeen oli tulossa vallan kauhiast niit Syyrian sottaa pakkoon lähteneitä naisia ja lapsosia.... vaan mitä saatiin ?

        Tuliko syyrialaisia lapsiperheitä ? Ei tullut ei. Tulipa kymmenintuhansin irakilaiskäpykaartilaisimiehiä ja afgaaneja Iranin leireiltä ja muutama sata Syyrian Suurta Sottaa säikähtänyttä somaliakin...

        Kyllä se on ihmeellistä tämä nykyajan pakolaisbusiness. Varmin voittaja on logistiikka.


      • Anonyymi

        Ne vaan huutaa siellä Saksaa, videosta kuulee.

        Siellä on jo 10 000 muslimia.


      • Anonyymi

        "Ainakin ilmoittavat olevansa läääkäreitä ja muita korkeastioppineita."

        "Jospa näillä tunkeutujilla on jo mukana kirveet ja kuokat niin ? "
        Sairaalat ainakin tarvitsevat lääkäreitä niin nuo kirveillä varustautuneet olisivat oivallisia paikkaamaan lääkärien vajausta.

        "Ei jätetä tilaisuutta käyttämättä. TÄTÄKÄÄN."


    • Anonyymi

      Niiden pitäisi nyt kipitellä Puolan rajoilla Ukrainan, Slovakian ja Tšekin välissä kohti Saksaa, niin pääsevät maaliinsa. Eikö kansainvälinen yhteisö ole ollenkaan huolissaan siitä, ettei pakolaiset huoli turvapaikkaa niissä monissa muissa siinä välissä olevista maista, jotka tuossa vaelluksen varrella on!?
      Tämän touhun tarkoitus on ainoastaan romahduttaa läntisen maailman kantokyky ja yhteiskuntarauha. Kaaosta ja sekasortoa on tulossa, to be continued and based on true stories. Lue aiempien sivilisaatioiden tuhoista, vaikkapa Rooman valtakunnan tuhosta alkaen ja viisastu.

    • Anonyymi

      maailma herää , mutta se väki joka on kaiken takana , emme unohda teitä 🤣

    • Anonyymi

      Miksi ne ei huuda saudi Arabia

    • Anonyymi

      Saudi-Arabia ssa on 4,5 miljoonaa vierastyöläistä
      Muissa upporikkaissa Persianlahden maissa miljoonia ja miljoonia

      Miksi ne ei mene sinne

      • Anonyymi

        Niin... ” vierastyöläisiä” siellä Saudi-Arabiassa. Tännehän tullaan hakemaan ” oleskelulupaa”. Onhan siinä vähän eroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin... ” vierastyöläisiä” siellä Saudi-Arabiassa. Tännehän tullaan hakemaan ” oleskelulupaa”. Onhan siinä vähän eroa.

        Saudi arabiassa ja muissa rikoksissa öljyvaltioissa joutuisivat tekemään töitä eivätkä ole töitä hakemassa vaan elättäjää. Noissa maissa ahkerat filippiinot, ja muut kaakkoisaasialaiset tekevät työt. Eivät edes huolisi näitä läpsytteleviä uskonveljiään maihinsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saudi arabiassa ja muissa rikoksissa öljyvaltioissa joutuisivat tekemään töitä eivätkä ole töitä hakemassa vaan elättäjää. Noissa maissa ahkerat filippiinot, ja muut kaakkoisaasialaiset tekevät työt. Eivät edes huolisi näitä läpsytteleviä uskonveljiään maihinsa.

        Rikoksissa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikoksissa...

        Rikkaissa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin... ” vierastyöläisiä” siellä Saudi-Arabiassa. Tännehän tullaan hakemaan ” oleskelulupaa”. Onhan siinä vähän eroa.

        Missähän vaiheessa sotaurhot tulivat jäädäkseen?
        Heidänhän luulisi kiireellä rientävän omiin maihinsa, kun sota loppuu. Ei se näin ole, eivät edes uskalla pyrkiä takaisin, mistä tietää, mitä ovat tehneet, kun on pitänyt lähteä häntä koipien välissä ja kun on tottunut elätykseen, eihän siitä nyt luovuta noin vain.
        Suomessakin riittää elätystä vieraille uroksille, valtio ottaa velkaa ja nostaa veroja. Näinhän se toimii.


    • Anonyymi

      Itse asiassa suurin osa huutaa Finland, Finland...

      • Anonyymi

        Kyllä tänne sopii, täytetään koko maa islamisteilla. Jospa he puolestaan elättäisivät meidät . Suomen kansa vanhenee ja jää eläkkeelle.
        Voisi olla tulijoita aika vähän, jos näin olisi. Annetaan koko Suomi islamistiuroksille, jäädään itse vain odottelemaan valmista.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten kulttuurinrikkaudesta on tullut kiristyskeino. Jopa Tanskan demarit ovat ymmärtäneet missä maahanmuuton ongelmat ovat. Ruotsi tuskin ikinä ymmärtää mitä tapahtui.

    • Anonyymi

      Kyllä Merkel viime tekoinaan ottaa heidät avosylin vastaan ja saksalaiset saavat heidät eläteikseen. Se tuntuu olevan tämän nykymaailman ihmisoikeus; tunkeudutaan laittomasti johonkin maahan toisten työssäkäyvien eläteiksi. Täytyisi pitää koko EU;n alueella kansanäänestys siitä, halutaanko jatkuvasti vastaanottaa ja elättää näitä tunkeilijoita. Tuskin monikaan käy työssä sitä varten.

      • Anonyymi

        Pitäisi koko Eeuun ympärille kymmenmetrinen muuri. Siitäkin sotaurhot tulisivat läpi vaikka kynsin repimällä, niin on kova kiima päästä ikieläteiksi.
        Pitäisi poistaa koko maailmasta taikasana "asylum ", koska tunkeutujat eivät noudata sääntöä lähimmästä turvallisesta maasta ei meidänkään tarvitse nöyristellä heidän edessään.
        Jokaikinen työnnettävä takaisin, kyllä se retkeily loppuu, kun ottamot vähenevät.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      IHMISKILVIN rynnivät rajalla, toisinsanoen- näin islamia levitetään ja levitäytyy

      • Anonyymi

        Oikeasti tuolla nuo raakalaiset käyttävät julmasti pieniä lapsia kilpinään.


    • Anonyymi

      Rasmuslaiset haluaa nuo kaikki tänne.

    • Anonyymi

      Ja lihaa tulee kuin Raatteen tiellä

    • Anonyymi

      Eivät ole mitään siirtolaisia, ei heitä kukaan (hullukaan) siirtele, kutsu eikä edes halua (paitsi Suomi, kun on huutava työvoimapula).
      Mistä näitä jäppisiä oikein sikiää??
      Pian on puoli maailmaa vain akkojen asuttama, kun kaikki urokset ovat paenneet mikä sotaa, mikä akkojaan ja mikä mitäkin, Eurooppaan pitää päästä, maksoi mitä maksoi.
      Euroopasta on tehty oikein urosten elättämö, liekö tarkoitus vetää tämä maanosa samaan kurjuuteen ja sekasortoon kuin näiden lähtömaat ovat. Esim. Somalia on maailman neljän korruptoituneimman maan joukossa. Ihmiset tekevät maasta korruptoituneen ja kun pakenijat ovat jo aikuisia uroksia, he ovat jo ehtineet oppia maansa tavoista yhtä ja toista. He tuovat tapansa tullessaan.
      Minnekkään joutunevat Suomen hulppeat kehittymisapurahat, joita jaellaan avokätisesti useammalle surkealle maalle? Kyllä ne joku kuittaa, mutta ei kiitä. No ei se mitään, annetaan lisää.
      Jokatapauksessa eivät nämä urospaljoonat ole mitään oikeita pakolaisia, koska on varaa soppailla, meneekö sinne vai tuonne, mikä on se eldorado, joka tarjoaa eniten.
      Pakolaiselle pitää kelvata se lähin turvallinen maa, jossa ei ole sotaa.
      Siitä on lyhin matka takaisin omaan maahansa, kunhan "oikeat" soturit ovat saaneet rauhan aikaan tai viholainen on ottanut maan haltuunsa.

    • Siellä Puolan rajalla huutelee enää varhainen talitintti.

      Jihadistit on viety lentokentälle ja lähetty takaisin kotiinsa. Tästä Lukašenkan ja Putin koepallosta lähti ilmat heti ensi potkulla.

      Uusi koepallo on testissä. Kuten olette huomanneet, laivat seilaavat Itämerta ja junat vievät tavaraa Valko-Venäjälle. Ovat nämä aikamoisia veivaajia. Kun oma jakkara horjuu, silloin on aika hämmentää.

      Eiköhän naureta tovi. ;)

      • Anonyymi

        Näin.

        Nytpä met nauramme oikein yhdessä MoktarGubta n kanssa , kerrankin!

        Tuota..tuota…et kai edes sinä ole niin typerä , ettet käsitä syytä MIKSI hädänalaisten irakilaistaksikuskien , parturien, käpykaartilaisten ja sekatyömiesten tulo Euroopan kultamaille tyrehtyi ja sitten loppui tyystin? Sehän ei suinkaan pysähtynyt eikä tyrehtynyt
        Itsestään ihmisoikeuksien tähden , vaan se pysäytettiin ja nimenomaan niin että tyrvapaikkakanava mitätöitiin käytännössä. Muutoin siellä kävisi hitonmoinrn rumba edelleenkin.

        Tämähän oli oikein tyyppiesimerkki siitä , miten härskisti tätä nykymuotoista turvapaikkakanavaa pystytään ja yritetään käyttää hyväksi ja meikäläisiä ihmisoikeuksia kunnioittavia pidetään suorastaan pilkkanaan.

        Tämä muuttoaalto ei pysähtynyt siksi , että turvapaikanhakijoiden ihmisoikeuksiin luettu oikeus hakea turvapaikkaa olisi mitenkään toteutunut , vaan tämä ruljanssi pysäytettiin vastoin näitä sovittuja kansainvälisiä menettelytapoja ja puhumattakaan siitä miten rajusti irakilaismiesten ikansainvälisedti tunnustettuja ihmisoikeuksia loukattiin tuolla Puolankin rajalla.

        Näin. On mukava havaita , että veli Moktarkin on ottanut lusikan kauniiseen käteen ja myöntää , että turvapaikkakanava EIple mikään siirtolaisten maahanmuuttokanava ja ne kansainväliset sopimukset ja jopa jakamattoman loukkaamattomat ihmisoikeudet voidaan pistää ”jäähylle” tarvittaessa ….

        ….katsos ystävä hyvä , kun muuten me olemme kusessa tällaisessa maailmassa missä elintasokuilu on näin raju ja informaatio kulkee sekunneissa ympäri maailman.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näin.

        Nytpä met nauramme oikein yhdessä MoktarGubta n kanssa , kerrankin!

        Tuota..tuota…et kai edes sinä ole niin typerä , ettet käsitä syytä MIKSI hädänalaisten irakilaistaksikuskien , parturien, käpykaartilaisten ja sekatyömiesten tulo Euroopan kultamaille tyrehtyi ja sitten loppui tyystin? Sehän ei suinkaan pysähtynyt eikä tyrehtynyt
        Itsestään ihmisoikeuksien tähden , vaan se pysäytettiin ja nimenomaan niin että tyrvapaikkakanava mitätöitiin käytännössä. Muutoin siellä kävisi hitonmoinrn rumba edelleenkin.

        Tämähän oli oikein tyyppiesimerkki siitä , miten härskisti tätä nykymuotoista turvapaikkakanavaa pystytään ja yritetään käyttää hyväksi ja meikäläisiä ihmisoikeuksia kunnioittavia pidetään suorastaan pilkkanaan.

        Tämä muuttoaalto ei pysähtynyt siksi , että turvapaikanhakijoiden ihmisoikeuksiin luettu oikeus hakea turvapaikkaa olisi mitenkään toteutunut , vaan tämä ruljanssi pysäytettiin vastoin näitä sovittuja kansainvälisiä menettelytapoja ja puhumattakaan siitä miten rajusti irakilaismiesten ikansainvälisedti tunnustettuja ihmisoikeuksia loukattiin tuolla Puolankin rajalla.

        Näin. On mukava havaita , että veli Moktarkin on ottanut lusikan kauniiseen käteen ja myöntää , että turvapaikkakanava EIple mikään siirtolaisten maahanmuuttokanava ja ne kansainväliset sopimukset ja jopa jakamattoman loukkaamattomat ihmisoikeudet voidaan pistää ”jäähylle” tarvittaessa ….

        ….katsos ystävä hyvä , kun muuten me olemme kusessa tällaisessa maailmassa missä elintasokuilu on näin raju ja informaatio kulkee sekunneissa ympäri maailman.

        ”Tämähän oli oikein tyyppiesimerkki siitä , miten härskisti tätä nykymuotoista turvapaikkakanavaa pystytään ja yritetään käyttää hyväksi …”. Sitähän tämä oli. Sanokaamme myös yhteen ääneen ja kuuluvasti väärinkäyttäjien nimet: Aljaksandr Ryhoravitš Lukašenka ja Vladimir Vladimirovich Putin.

        Turha meidän on syyllistää hädänalaisia ihmisiä, joita härskisti houkuteltiin lentomatkalle Minskiin ja siitä sitten sotilaiden valvomana kuljetettiin rajalle. Kyllä pöljimmänkin persun pitäisi osata tunnistaa kyberhyökkäys, sillä onhan esimerkkejä jo nähty kylliksi: Krimin vihreät miehet, Donetskin alueen venäläiset joukot, jotka eivät ole venäläisiä, pakolaisryntäys 2015 Venäjältä Norjan ja Suomen pohjoisille raja-asemille, lentoliikenteen GPS-järjestelmien häirintä pohjoisilla alueilla.

        Jos soppa maistuu kovin kummalliselta, on syytä epäillä kokkia.

        Parhain terveisin, Moktar.

        PS. Listasin joutessani nämä pienet puutteet: MoktarGubta n, tyrvapaikkakanava, hitonmoinrn, ikansainvälisedti, Eiple.

        Mitäpä jos yhdessä antaisimme palstan oikolukijalle, wanna-be-kielipoliisille kirjallisen varoituksen? Tuletko mukaan?

        Terveisin taas, Moktar. ;)


      • Anonyymi

        Ei noihin guptan öyhötyksiin kannattaisi vastailla. Huudelkoon yksinään pöljyyksiä aikansa. Ilman juttuseuraa ei se jaksa höperehtiä kauaa.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        ”Tämähän oli oikein tyyppiesimerkki siitä , miten härskisti tätä nykymuotoista turvapaikkakanavaa pystytään ja yritetään käyttää hyväksi …”. Sitähän tämä oli. Sanokaamme myös yhteen ääneen ja kuuluvasti väärinkäyttäjien nimet: Aljaksandr Ryhoravitš Lukašenka ja Vladimir Vladimirovich Putin.

        Turha meidän on syyllistää hädänalaisia ihmisiä, joita härskisti houkuteltiin lentomatkalle Minskiin ja siitä sitten sotilaiden valvomana kuljetettiin rajalle. Kyllä pöljimmänkin persun pitäisi osata tunnistaa kyberhyökkäys, sillä onhan esimerkkejä jo nähty kylliksi: Krimin vihreät miehet, Donetskin alueen venäläiset joukot, jotka eivät ole venäläisiä, pakolaisryntäys 2015 Venäjältä Norjan ja Suomen pohjoisille raja-asemille, lentoliikenteen GPS-järjestelmien häirintä pohjoisilla alueilla.

        Jos soppa maistuu kovin kummalliselta, on syytä epäillä kokkia.

        Parhain terveisin, Moktar.

        PS. Listasin joutessani nämä pienet puutteet: MoktarGubta n, tyrvapaikkakanava, hitonmoinrn, ikansainvälisedti, Eiple.

        Mitäpä jos yhdessä antaisimme palstan oikolukijalle, wanna-be-kielipoliisille kirjallisen varoituksen? Tuletko mukaan?

        Terveisin taas, Moktar. ;)

        Itse haukuit Cannonbaalit kotimaisiksi pölvästikseiksi ja samaan aikaan tuli uutisen SDP poliitikon yhteyksistä cannobaaliin

        eikö tiedotus toimi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei noihin guptan öyhötyksiin kannattaisi vastailla. Huudelkoon yksinään pöljyyksiä aikansa. Ilman juttuseuraa ei se jaksa höperehtiä kauaa.

        Landorffi sama?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei noihin guptan öyhötyksiin kannattaisi vastailla. Huudelkoon yksinään pöljyyksiä aikansa. Ilman juttuseuraa ei se jaksa höperehtiä kauaa.

        "Ilman juttuseuraa ei se jaksa höperehtiä kauaa."

        Tiedätkös, että katteeton optimismi on sekin typeryyttä?
        Eiköhän naureta yhdessä. ;)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Itse haukuit Cannonbaalit kotimaisiksi pölvästikseiksi ja samaan aikaan tuli uutisen SDP poliitikon yhteyksistä cannobaaliin

        eikö tiedotus toimi?

        "...uutisen SDP poliitikon yhteyksistä cannobaaliin..."
        Siinä on vain pölvästi hakenut toisten samanmielisten seuraa.



        Eiköhän naureta tovi. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        ”Tämähän oli oikein tyyppiesimerkki siitä , miten härskisti tätä nykymuotoista turvapaikkakanavaa pystytään ja yritetään käyttää hyväksi …”. Sitähän tämä oli. Sanokaamme myös yhteen ääneen ja kuuluvasti väärinkäyttäjien nimet: Aljaksandr Ryhoravitš Lukašenka ja Vladimir Vladimirovich Putin.

        Turha meidän on syyllistää hädänalaisia ihmisiä, joita härskisti houkuteltiin lentomatkalle Minskiin ja siitä sitten sotilaiden valvomana kuljetettiin rajalle. Kyllä pöljimmänkin persun pitäisi osata tunnistaa kyberhyökkäys, sillä onhan esimerkkejä jo nähty kylliksi: Krimin vihreät miehet, Donetskin alueen venäläiset joukot, jotka eivät ole venäläisiä, pakolaisryntäys 2015 Venäjältä Norjan ja Suomen pohjoisille raja-asemille, lentoliikenteen GPS-järjestelmien häirintä pohjoisilla alueilla.

        Jos soppa maistuu kovin kummalliselta, on syytä epäillä kokkia.

        Parhain terveisin, Moktar.

        PS. Listasin joutessani nämä pienet puutteet: MoktarGubta n, tyrvapaikkakanava, hitonmoinrn, ikansainvälisedti, Eiple.

        Mitäpä jos yhdessä antaisimme palstan oikolukijalle, wanna-be-kielipoliisille kirjallisen varoituksen? Tuletko mukaan?

        Terveisin taas, Moktar. ;)

        Kas vain.

        Enpä olisi uskonut , että kaikkien ”hädänalaisten irakilaispartureiden paras ystävä” MoktarGubta osoittautuu rasistiseksi valkoisen ylivallan vankkumattomaksi kannattajaksi, mutta uskottava se on omia silmiään.

        Lainaus:
        Aljaksandr Ryhoravitš Lukašenka ja Vladimir Vladimirovich Putin.

        Turha meidän on syyllistää hädänalaisia ihmisiä, joita härskisti houkuteltiin lentomatkalle Minskiin ja siitä sitten sotilaiden valvomana kuljetettiin rajalle”

        - Onpa varsin erikoinen tulkinta tuosta tapahtumaketjusta. En havainnut missään kuvassa joita tuolta alueelta välitettiin , kummankaan en Putinin kuten en myöskään Lukashenkon huutamassa Germany…Germany, mutta senkin edestä värillistä ihmisarvokasta miesväkeä .

        Kyllä näillä ihmisillä ,jotka tuonne Puolan rajalle matkasivat on aivan oma tahto ja persoona. Ei heitä kukaan pakottanut missään vaiheessa Bagdadin lentoasemalla nousemaan Kiovan koneeseen, kyllä he tekivät sen vakaasti harkiten omasta tahdostaan ja tyhmyydestään.
        He eivät ole mitään tahdotonta värillistä massaa , kuten sinä ylimielisyydessäsi nämä ihmiset määrittelet, vaan inhimillisiä ihmisyksilöitä ,vaikka sinä tahdotkin heidän jakamattoman ihmisarvonsa kiistää niputtamalla kaikki yhteen nimettömään ja tahdottomaan joukkoon.

        Sietäisit hävetä valkoisen yliherruuden harhojesi kanssa!

        Otetaanpa vielä toinen lainaus törpön tekstistä:

        ”Kyllä pöljimmänkin persun pitäisi osata tunnistaa kyberhyökkäys, sillä onhan esimerkkejä jo nähty kylliksi: Krimin”

        — Näin sitä pitää MoktarGubta.

        Todellisuudessahan se meni niin , että persiuilla ei ollut mitään vaikeuksia tunnistaa hybridioperaatiota mutta Suomen hallituksessa ( valitettavasti ) napottavien VIHREIDEN ministerien OHISALON ja PEKKA HAAVISTON aivotoiminta pätki pahemman kerran ja siellä oli melkoisia vaikeuksia tunnistaa käynnissä oleva hybridioperaatio ,ihan persujenkin edestä.

        Josko nyt kuitenkin yrittäisit , edes siteeksi, pysytellä järjissäsi näissä jutuissasi. J


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kas vain.

        Enpä olisi uskonut , että kaikkien ”hädänalaisten irakilaispartureiden paras ystävä” MoktarGubta osoittautuu rasistiseksi valkoisen ylivallan vankkumattomaksi kannattajaksi, mutta uskottava se on omia silmiään.

        Lainaus:
        Aljaksandr Ryhoravitš Lukašenka ja Vladimir Vladimirovich Putin.

        Turha meidän on syyllistää hädänalaisia ihmisiä, joita härskisti houkuteltiin lentomatkalle Minskiin ja siitä sitten sotilaiden valvomana kuljetettiin rajalle”

        - Onpa varsin erikoinen tulkinta tuosta tapahtumaketjusta. En havainnut missään kuvassa joita tuolta alueelta välitettiin , kummankaan en Putinin kuten en myöskään Lukashenkon huutamassa Germany…Germany, mutta senkin edestä värillistä ihmisarvokasta miesväkeä .

        Kyllä näillä ihmisillä ,jotka tuonne Puolan rajalle matkasivat on aivan oma tahto ja persoona. Ei heitä kukaan pakottanut missään vaiheessa Bagdadin lentoasemalla nousemaan Kiovan koneeseen, kyllä he tekivät sen vakaasti harkiten omasta tahdostaan ja tyhmyydestään.
        He eivät ole mitään tahdotonta värillistä massaa , kuten sinä ylimielisyydessäsi nämä ihmiset määrittelet, vaan inhimillisiä ihmisyksilöitä ,vaikka sinä tahdotkin heidän jakamattoman ihmisarvonsa kiistää niputtamalla kaikki yhteen nimettömään ja tahdottomaan joukkoon.

        Sietäisit hävetä valkoisen yliherruuden harhojesi kanssa!

        Otetaanpa vielä toinen lainaus törpön tekstistä:

        ”Kyllä pöljimmänkin persun pitäisi osata tunnistaa kyberhyökkäys, sillä onhan esimerkkejä jo nähty kylliksi: Krimin”

        — Näin sitä pitää MoktarGubta.

        Todellisuudessahan se meni niin , että persiuilla ei ollut mitään vaikeuksia tunnistaa hybridioperaatiota mutta Suomen hallituksessa ( valitettavasti ) napottavien VIHREIDEN ministerien OHISALON ja PEKKA HAAVISTON aivotoiminta pätki pahemman kerran ja siellä oli melkoisia vaikeuksia tunnistaa käynnissä oleva hybridioperaatio ,ihan persujenkin edestä.

        Josko nyt kuitenkin yrittäisit , edes siteeksi, pysytellä järjissäsi näissä jutuissasi. J

        "...Bagdadin lentoasemalla nousemaan Kiovan koneeseen..."
        Jospa nyt ensin orientoituisit aikaan ja paikkaa, puhutaan sitten lisää.

        Terveisin, Moktar. ;)

        PS. Kiova on Ukrainassa. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Landorffi sama?

        On.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei noihin guptan öyhötyksiin kannattaisi vastailla. Huudelkoon yksinään pöljyyksiä aikansa. Ilman juttuseuraa ei se jaksa höperehtiä kauaa.

        Loppuu kun kylmän pierunsa viimein heittää.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "...Bagdadin lentoasemalla nousemaan Kiovan koneeseen..."
        Jospa nyt ensin orientoituisit aikaan ja paikkaa, puhutaan sitten lisää.

        Terveisin, Moktar. ;)

        PS. Kiova on Ukrainassa. ;)

        Sorry, niin onkii.

        Mutta aika pahasti tuli kyllä tuubaa teikäläiseltä ,mutta mitäs me pienistä.


    • Anonyymi

      Ja otsikko jatkuu; Ja Persu huutaa MAAHANMUUTTAJA! MAAHANMUUTTAJA!, ja työvoimapula hyydyttää Suomen kilpailukykyä ja kehitystä.

    • Anonyymi

      nyt siellä on myös ammuttu sanoo uutiset

      • Anonyymi

        Saksmanni kun herää, kyl musukat saakin kyytiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saksmanni kun herää, kyl musukat saakin kyytiä

        Niin saksmanni kuskaa mussukat hyvä tasoiseen majoitukseen ilmastoiduilla mersuilla…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin saksmanni kuskaa mussukat hyvä tasoiseen majoitukseen ilmastoiduilla mersuilla…

        Epäilen jot aivan muula kyytitetään kameleiten maikke
        - ei sakujen sota-suunitelmistakaan tietoja tihkunut alku-rykäisyssä sakut osaa koota voimansa


    Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1438
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1225
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1174
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1062
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe