Kirjolohen maku oli pettymys. Saimaan tuore.

Anonyymi

43

6391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sukula suosittaa Saimaan tuoreesta tehtyä sushia. Se on hänen bravuuri.

    • Anonyymi

      Saahan loheen mudan maun jos sitä ei osaa oikein valmistaa. Nämä haukkujat ovat joko kateellisia kun joku onnistuu tai avuttomia kokkeja. Ei vielä kukaan ole haukkunut andrizin tehtaan toimitusta Brasiliaan?

      • Anonyymi

        Miksi juuri tämän firman kaloja ei osattais valmistaa.? Pskasta ei saa mansikkaa millään konstila.


    • Anonyymi

      Jokainen varkautelainen kalastaja ja kalaa käsittelevä ammattilainen tietää Saimaan tuoreen maun. Tavallinen kommilalainen kuin joutenlahtelainen jättää sen ale viimeisellä tunnilla Prismaan.

      • Anonyymi

        Ihan just joo.Saimaan tuoreessa oli kesällä Joroisselältä saadun lahnan ja särjen maku.
        Ne oli pakko savustaa pöntössä pihalla.Maku pippurilla sitruunalla ja tillillä.Hyvää oli.
        Kuhassa ei ole ollut mitään vikaa.Parasta kalaa.Naapurikin sai sitä julmetun isoa kuhaa paistettavaksi.Herkkua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan just joo.Saimaan tuoreessa oli kesällä Joroisselältä saadun lahnan ja särjen maku.
        Ne oli pakko savustaa pöntössä pihalla.Maku pippurilla sitruunalla ja tillillä.Hyvää oli.
        Kuhassa ei ole ollut mitään vikaa.Parasta kalaa.Naapurikin sai sitä julmetun isoa kuhaa paistettavaksi.Herkkua.

        Alapuolen vesistöjen kalaa en syö, niissä on tehtaan paskajäämät.


    • Anonyymi

      Kun joukkoon tulee muutama huono yksilö, siitä leimautuu koko lohi tuotanto. Sama on nähtävissä yhdessä uskon lahkossa, siellä muutama epäkurantti yksilö pilaa koko lahkon maineen.

      • Anonyymi

        Samassa sumpussa ne kalat ui.Samaa vettä ne vetää kiduksiin.Samaa rehua ja samat jätökset.


      • Anonyymi

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣hitto mitä potaskaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samassa sumpussa ne kalat ui.Samaa vettä ne vetää kiduksiin.Samaa rehua ja samat jätökset.

        Mene kauppaan osta haista ja maista.Älä osta maustettua.Ei kelpaa sushiin.Relanderin kadulla vinkattiin niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene kauppaan osta haista ja maista.Älä osta maustettua.Ei kelpaa sushiin.Relanderin kadulla vinkattiin niin.

        Tämä on lähes kaikkien sisävesien ongelma. Geosmiini ja isoborneoli on ongelma.
        Käsivarren lapissa kalastettu kala on siitä vapaata. Se on taivaallisen hyvää ja herkullista.
        Tämä on ongelma on hyvin tiedostettu ja ymmärretty ongelma myös Norjassa.
        Tätä ongelmaa on myös joissakin vuonoissa.

        Siksi lohenkasvatusta siirretään avomerelle, missä olosuhteet ovat vaikeat ja kalan kasvatus tulee kalliiksi. Siellä tuotettu kala on laadultaan ehdottomasti parasta.
        Myös laatu paranee, kun veden happipitoisuus nousee sekä veden lämpö laskee,
        Samalla kalataudit ja patogeenit vähenevät. Pohjoisen Atlantin Altavuonon pohjoispuolen kala on parasta.
        Kustannukset nousee, kun kasvu hidastuu kylmässä vedessä, mutta laatu paranee.

        Ehdottomasti paras superior pohjoisen lohi lennätetään Japaniin. Arvostetuin lohi on erittäin rasvaista 6 kiloista. Sitä samaa käyttää Järvenpään Citymarketin sushimyymälä. Se on ehkä maailman parasta !


        "markkinat"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on lähes kaikkien sisävesien ongelma. Geosmiini ja isoborneoli on ongelma.
        Käsivarren lapissa kalastettu kala on siitä vapaata. Se on taivaallisen hyvää ja herkullista.
        Tämä on ongelma on hyvin tiedostettu ja ymmärretty ongelma myös Norjassa.
        Tätä ongelmaa on myös joissakin vuonoissa.

        Siksi lohenkasvatusta siirretään avomerelle, missä olosuhteet ovat vaikeat ja kalan kasvatus tulee kalliiksi. Siellä tuotettu kala on laadultaan ehdottomasti parasta.
        Myös laatu paranee, kun veden happipitoisuus nousee sekä veden lämpö laskee,
        Samalla kalataudit ja patogeenit vähenevät. Pohjoisen Atlantin Altavuonon pohjoispuolen kala on parasta.
        Kustannukset nousee, kun kasvu hidastuu kylmässä vedessä, mutta laatu paranee.

        Ehdottomasti paras superior pohjoisen lohi lennätetään Japaniin. Arvostetuin lohi on erittäin rasvaista 6 kiloista. Sitä samaa käyttää Järvenpään Citymarketin sushimyymälä. Se on ehkä maailman parasta !


        "markkinat"

        Ongelman ytimessä on geosmiini ja isoborneoli . Esimerkiksi karppi Keski-Euroopassa. Tsekeissä se on joulukala ja sitä uitetaan käytännössä aina kylpyammeessa jouluna.
        Sen annetaan paastota puhtaassa vedessä jopa viikko.
        Viikossa mudan maku on vähentynyt...


        https://www.youtube.com/watch?v=aXp-rRkb6k8

        "markkinat"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ongelman ytimessä on geosmiini ja isoborneoli . Esimerkiksi karppi Keski-Euroopassa. Tsekeissä se on joulukala ja sitä uitetaan käytännössä aina kylpyammeessa jouluna.
        Sen annetaan paastota puhtaassa vedessä jopa viikko.
        Viikossa mudan maku on vähentynyt...


        https://www.youtube.com/watch?v=aXp-rRkb6k8

        "markkinat"

        Uskon, että Saimaan tuore pystyy korjaamaan tuotannon makuvirheet.

        Looginen ratkaisu on paastoallas ja aktiivihiilipuhdistettu vesi. Myös humus on saatava pois vedestä sekä ammoniakki.
        Kustannuksia tulee, kun kaloja pidetään riittävän kauan paastoaltaassa.


        https://www.kalankasvatus.fi/wp-content/uploads/2019/09/Geosmiini_Kesäpäivät_201906.pdf

        "markkinat"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on lähes kaikkien sisävesien ongelma. Geosmiini ja isoborneoli on ongelma.
        Käsivarren lapissa kalastettu kala on siitä vapaata. Se on taivaallisen hyvää ja herkullista.
        Tämä on ongelma on hyvin tiedostettu ja ymmärretty ongelma myös Norjassa.
        Tätä ongelmaa on myös joissakin vuonoissa.

        Siksi lohenkasvatusta siirretään avomerelle, missä olosuhteet ovat vaikeat ja kalan kasvatus tulee kalliiksi. Siellä tuotettu kala on laadultaan ehdottomasti parasta.
        Myös laatu paranee, kun veden happipitoisuus nousee sekä veden lämpö laskee,
        Samalla kalataudit ja patogeenit vähenevät. Pohjoisen Atlantin Altavuonon pohjoispuolen kala on parasta.
        Kustannukset nousee, kun kasvu hidastuu kylmässä vedessä, mutta laatu paranee.

        Ehdottomasti paras superior pohjoisen lohi lennätetään Japaniin. Arvostetuin lohi on erittäin rasvaista 6 kiloista. Sitä samaa käyttää Järvenpään Citymarketin sushimyymälä. Se on ehkä maailman parasta !


        "markkinat"

        Koben härkä on erittäin rasvaista ja siinä rasva näkyy, siksi vastaava lohi on Japanissa arvostetuinta.

        "markkinat"


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvää Wagua !

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008369192.html


        "markkinat"

        Markku Hautala on ollut maailman paras kauppias !

        Sepon Lihatorilla on petrattavaa. Siellä minut tunnetaan ! Tuli vähän kiistaa ! !


        "markkinat"


      • Anonyymi

        Kaikki samanlaisia ilveilijöitä lahkoissa. Ei se sielun pelastus vaadi lahjoa ku nämä ymmärtäs. Jokaisella on oma risti kannettavana tässä elämässä. Lahkot ja muut höpötykset sokeuttaa sinut ja vie ajan hukkaa.


      • Anonyymi

        Samaane on kaikki lahkoissa ku eivät ymmärrä että jokaisella on oma risti kammettava ei se lahkoa vaadi sekoittaa vaan sun ajatukset ku saarnataan itse keksittyjä asioita nuo lahkot on ihmisestä syntiä.


    • Anonyymi

      Moi, juuri ostin kalaa ja ei sitä kyllä syö kaikkea kolmea ostettua pakettia. Mikähän huijausfirma tässä taustalla? Yritys tuottaa tappioo monta miljoonaa....

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kerran erehdyin ostamaan. Mudan maku ja kamala haju.

      • Anonyymi

        Mikähän mustamaalauskampanja tämä ketju on, olisko kilpailijalta, jolla menee huonosti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän mustamaalauskampanja tämä ketju on, olisko kilpailijalta, jolla menee huonosti.

        Samaa mieltä olen ostanut, ja ostan edelleen. Ei kyllä ole kertaakaan tuottanut pettymystä. Ihme mustmaalausta, taitavat olla niitä "antibiotti "merilohen suuskuluttajia, niistä tulee kyllä kipeiksi.


    • Anonyymi

      Joo nin on Venäjä yhteyksiä - toiminta taitaa olla laitonta Suomessa tällä hetkellä - tässä US:n juttu https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001943613.html

      Vieläköhän mm. ELY keskus rahoittaa tätä Venäläistä yritystä suomalaisten rahoilla?

    • Anonyymi

      Kalat ui samassa nesteessä kuin Venäläiset ruplat.

    • Anonyymi

      Jokainen varkautelainen tietää sen omassa liemessä kasvatetun kalan maun.

    • Anonyymi

      Jääpi myymäti.
      Eipä kelpaa ees kissille.

    • Anonyymi

      lox

    • Anonyymi

      Totta se on
      Haju on epämiellyttävä. Roskiin meni 8,5 euron ostos
      Ei millään pahalla. Kunnioitan yrittäjyytttä

    • Anonyymi

      Eläinrääkkäystä uida omassa jätöksessä koko elämänsä. Ei ihme jos haisee ja tarttuu maku. Raikas järvi/merivesi kaloille kiitos!

    • Anonyymi

      Viimeksi tällä viikolla vanha avopari kertoi pettymyksestään kyseiseen loheen.

    • Anonyymi

      Onko tää kalafirma sen Pihlas Resortin omistajan firma?

      • Anonyymi

        Eiköhän, kyseinen herra suunnitteli valloittavansa tällä mullalla maistuvalla lohella Venäjän.


    • Anonyymi

      On hyvää ja nyt viedään ulkomaille

    • Anonyymi

      Neljä vuotta vanha aloitus😁😁😁😁🤍✌🏼✌🏼✌🏼

    • Anonyymi

      Nyt tämä loppuu.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen 70vuotias ja tiedän miltä hyvä lohi maistuu.Tänään ostin teidän tuotetta Oulusta Linnanmaan Prismasta..Tein lohikeitton.Aivan hirveän makuista.En osta teidän tuotetta koskaan enään.Viimeinen käyttö päivä kalassa on 14.10.Pakattu 6.10t.maria

      • Anonyymi

        Valehtelet.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      puoliveli vihaa minua kuuntelen sharp 9595 harvinainen

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heh, Riikka runnoi Suomen BKT:n miinukselle

      Suomi on Riikan irvistysten ansiosta ainoa negatiivisen talouskasvun maa EU:ssa. Ei tästä ainakaan EU:ta voi syyttää, ku
      Maailman menoa
      31
      5079
    2. Sanna vaihteeksi Australian "60 minuuttia" ohjelmassa

      Kansanvälinen superstaramme esiintyi tällä kertaa toisella puolen maapalloa esitettävässä ohjelmassa. Kiinnostus on kova
      Maailman menoa
      70
      1961
    3. HihhuIi-Päivi täpinöissään Viktorin tapaamisesta

      Eiköhän nyt kaikille ole vihdoin selvää kenen joukoissa tämäkin putinisti seisoo. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a
      Maailman menoa
      114
      1841
    4. Erään T miehen viimeinen aloitus tänne

      Moi Olen kirjoittanut täällä säännöllisesti yli 5 vuotta. Kaivannut kuten kuuluukiin, mutta myös unohdellut ja selvitel
      Ikävä
      29
      1814
    5. Yritykset verolle ja yritystuet 10 mrd. eur/v pois

      Kiristämistapauksissa yrityksille sanotaan hei hei. Suomi ei tarvitse yhteiskunnan rahoilla "yrittämistä". Yhteiskunta v
      Maailman menoa
      7
      1767
    6. Minkä lempinimen olet

      antanut kaivatullesi?
      Ikävä
      111
      1700
    7. Björn Wahlroos ykkösaamussa nautittavaa kuunneltavaa

      Ehdottomasti viisaimpia ja tietävämpiä ihmisiä mitä Suomesta koskaan tullut. Naureskeli viherpiipertäjille jotka ihan p
      Maailman menoa
      235
      994
    8. Kumpi teki aloitteen?

      🤗🤗🤗🤗
      Ikävä
      71
      921
    9. Yritän saada sinut pois mielestäni ja ajatuksistani nainen

      Turhaan. Mitä enemmän yritän, sitä enemmän haluan sinut ja sinua. Miten voitkaan olla niin ihana ja tuntua niin hyvältä.
      Ikävä
      44
      907
    10. Leikitään tavuleikkiä

      Millaiset nimitavut muodostuvat jos yhdistät oman etunimesi ensimmäisen tavun ja kaipaamasi ihmisen etunimen ensimmäisen
      Ikävä
      54
      853
    Aihe