Mitä kannattaisi tehdä henkilön kanssa joka on aikuisuuden kynnyksellä, masentunut

Anonyymi

ja näkee unia itsensä tai muiden vahingoittamisesta?

Tunnen erään henkilön joka on todella kiltti ja luotettava,mutta joka on ollut koulussa pitkään piilovittuilun kohteena ja hänen mielenterveytensä on alkanut hitaasti murentua tämän takia johtaen siihen että välillä hän haluaisi pistää itsensä kylmäksi ja välillä nämä vittuilijat. Hän on tunnustanut että on tuntenut aikanaan ihailua ihmisiä kohtaan jotka ovat "kostaneet kokemansa vääryyden" pistämällä nämä jotka ovat olleet siihen syyllisiä kylmäksi ja nähnyt jopa unia sellaisesta,mutta samaan hengenvetoon kuitenkin sanonut ettei todellakaan tekisi sellaista ja että pääsee kyllä ajan kanssa tästä yli ilman ammattiapua eikä oikeasti ihaile näitä mänttejä jotka ovat jotain tällaista tehneet.

En minä usko että hän mitään siis tekeekään mutta pitäisikö hänen kuitenkin puhua jollekin ammattilaiselle ja saada vaikka jotain rauhoittavia lääkkeitä tms?

3

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hän voisi kertoa noista fantasioista hänen kiusaajille, sitte ne ei enää ehkä uskaltaisi kiusata häntä.

    • Hei,

      Hienoa, että kyselet apua tuttavasi puolesta! Tässä tiedoksi paikkoja, joihin hän voisi ottaa yhteyttä. Näissä voi asioida anonyymisti ja matalalla kynnyksellä.

      Sekasin-chat nuorille https://sekasin247.fi/

      Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 9-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

      Tukinet -tukipisteesi netissä, https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa itseään mietityttävästä aiheesta. Tukinetissä on monia tukisuhdepalveluia esim. Mieli Tukisuhde https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/ tai Etsivan nettityön tukisuhde https://tukinet.net/teemat/etsivan-nettityon-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja ryhmächattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

      Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tukinetin kaikki palvelut saa maksutta käyttöönsä, kun on anonyymisti rekisteröitynyt ja kirjautunut sivuille. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

      Toki ko. henkilöä voi ohjata myös kouluterveydenhoitajalle tai koulupsykologille.

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    • Anonyymi

      Itse laittaisin hänet pakkohoitoon ja kun hän sen jälkeen suorittaa sen hyvin ennalta arvattavan massamurhan, tulkitsisin sen mielisairaudesta johtuvaksi. Rääkkäisin oikein kunnolla, laitaisin kehon täyteen myrkkyjä, nöyryyttäisin laittaisin eritykseen, tahdon vastaiseen sähköshokkihoitoon ja heittäisin sitten ulos kodittomana ja rahattomana vain kultaakin kalliimpi lääkärin resepti kourassa ja miksi ei vaikka ladattu ase sopivasti toisessa kädessä, mitä sitä nyt turhaan teeskentelemään. Sitten julkisuudessa nousseen hirvittävän kohun johdosta saataisiin aikaan kaikkien mielisairaiden velvoitteinen avohoito eli pakkolääkitys, sekä muiden perusoikeuksien rajoitukset joilla suojellaan ihmiskuntaa ja kansakuntaa mielisairaiden järjettömiltä teoilta. Kannustaisin lapsiani myös rääkkäämään pienestä pitäen sanoin ja teoin ihmisiä, jotka eivät osaa puolustautua esimerkiksi hakkaamalla, eristämällä ja haukkumalla heitä heidän elämänsä ensimmäiset kymmenen vuotta, niin saisimme tehokkaammin eristettyä mielisairausgeenit omaavat ihmiset normaaleista "puhkaisemalla" heidän geneetisbiologisen sairausaltiutensa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe