Taas Joulu yksin

Anonyymi

Jälleen kerran joulu yksin. Nyt jo kauhulla miettii kuinka se on henkisesti raskasta. Oikeen ku on perhe juhla ja ollaan kumppanin kanssa ja omien lasten kanssa. Ilon juhla.

Olisihan tuo mukava rauhoittua ja viettää joulua oman rakkaan naisen kanssa. Ja lastenkin. Mutta kun ei ole tuollaista ihmettä päässyt edes elämässä käymään.

En tiedä jaksanko tätä joulua enää, onko lopullisesti sit viimeinen joulu..

19

609

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      tänä vuonna, aika monetkin on yksin, ihan pelkästään tän koronan takia, ja nyt etenkin kun taas on uusi tarttuvampi muoto, et siis ole ollenkaan ainoa !!

      hautausmaalle vaan käveleen, ja katteleen kynttilöitä, voi siellä toisiakin yksinäisiä olla kävelemässä, siitä sitten vaan toivotteleen siellä Hyvää Joulua, kyllä sitä juttua siinä sitten voi syntyä, toisen yksinäisen joulunviettäjän kanssa.

      joissakin kaupungeissa kirkot / kirkot järjestää yksinäisille jouluaterian, sinne vaan !

    • Anonyymi

      Tämä syksy on ollut kamala, on tuntunut että masennus iskee... mulla on kaveri, ehdittiin olla muutama hetki yhdessä, sitten tuli hiljaisuus.. etsin netistä ja löysinkin uuden, tämä suhde on suht erikoinen mut on pelastanut mua pahimman yli... no nyt tää hiljaisuus-kaveri soitti mulle... ai että mä leijuin... on ollu alamaissa ihan niinkuin minäkin... nyt on taas suht ihana olo, kyllä tästä selvitään... sit mulla on kolmas kaveri, olemme vain kavereita mut hänen kanssaan olen viettänyt enemmän aikaa kuin näiden kahden muun kanssa yhteensä vaikka summan kertois neljällä...

    • Anonyymi

      Yksin vietin viime joulunkin koronan vuoksi, lapset perheineen vietti joulua omilla tahoillaan. Saa nähdä miten tänä vuonna, ehtisinkö saada jo kolmannen rokotuksen ennen joulua.

    • Anonyymi

      Eka joulu tulos yksin. Aah saa olla rauhassa. Viime joulun aatonaattona puoliso ilmotti muuttavansa sossun järjestämään kämppään lapsen kanssa uutenavuotena. Jouluna ei puhuttu mitään eikä syöty jouluruokia.

      Suo siellä, vetelä täällä.

      • Anonyymi

        Hmmm... Vanhempana sitä huomaakin, mitä tuo sananlasku oikeasti tarkoittaa. Eikä siihen auta Viagrakaan, kokeiltu on.


    • Anonyymi

      Yksin jouluna, liikaa sitä vouhotetaan perhejuhlana kun meitä sinkkuja on paljon eikä kaikilla ole mitään sukua, perhettä,yms keiden kanssa jouluna aikaansa viettää.
      Joten itse olen kuin sunnuntaina ja saunaan ja järveen ehkä joku avanto sauna on auki!
      Sitten syön lohta ja katson leffan! Yksin !

      Nyt vieläkin yksinäisempänä kun parisuhde ei jaksanut enkä tiedä miten sitoutunut pitää olla jos parikymmentä vuotta asunut yksin ja seurustellut kuitenkin yhdessäoloa , sitä ja esiteinien isäpuolena ja kaikki se matka ja ne elämän jäljet siinä!

      Mutta mutta ei vaan samaan osoitteeseen muuttoa eikä ainakaan asunto lainaa, kymmenen vuotta eläkkeelle ei lainaa ,ei!

      Kaupunkiin muuttoa ei !

      Olen varmaan vaikea ihminen!

      Sitoutumiskammoinenko samassa firmassa kuitenkin 35vuotta!

    • Anonyymi

      Taitaa tilastollisesti jouluna tulla eniten niitä eroja, juuri noiden kieroutuneiden mielikuvien takia.

    • Anonyymi

      Jos et yhtä päivää jaksa niin ihan hyvä lähteä.
      Mullakin on joulu yksin, ja se on yksi suosikeista yksinäisenä. Mulle yksi päivä voi olla mukava tai pitkä viikonloppu vielä parempi. Siksi joulu ei ole mitenkään erityinen.

    • Anonyymi

      Viime Joulu meni juopotellessa. Ja kirjoitellessa juovuksissa Skypeen tyhmyyksiä joita häveten poistelin sitten. En tiedä menivätkö tyhmyydet perille vai eivät. Ainakaan kukaan ei ole ottanut yhteyttä. Ehkä tänä Jouluna juopottelen taas yksikseni, mutta yritän välttää kiusauksen kommentoida kenellekään mitään tämän kanavan tai Skypen kautta.
      Sain viime yönä tiedon päivämäärästä 20.10.2022. Se saattaa olla tämän inkarnaationi päättymispäivä ja hyvä niin. Olen valmis lähtemään. Toivottavasti ei tarvitse palata enää tälle maailmakaikkeuden aínoalle Helvetille koskaan. Itse planeettahan on mahtava, mutta kaikki Luciferin hallinnassa. Enemmän tai vähemmän muistan kahden tai kolmen edellisen inkarnaationi tapahtumia ja vähän siitä, mitä minulle luvattiin tässä inkarnaatiossani. Kaikki toteutui.

    • Anonyymi

      Jouluja niin paljon yksin että siihen tottuu,Mieli ei tee siitä itselle enää numeroa..Ei pahaa mieltä.

    • Anonyymi

      hei eihän se ole kuin tavallinen pyhä.,ei siitä kannat murehtia jätä joulukuusi ja jouluvalot ostamatta niin ne ei ole muistuttamassa tuosta tyhjänpäiväisesta kaupallisesta juhlasta.
      Yksin minäkin olen joulut viettänyt jo monta vuotta ja se on oikeastaa mukavampaa kun helvetinmoinen hälinä ja ruokien valmistus. Joulukuusta minulla ei ole koskaan ollutkaan.eipähän ole sitten siivoamista.

    • Anonyymi

      Erosin kirkosta heti kun pystyin, eikä ole uskonnollinen hapatus sen jälkeen vaivannut.

    • Anonyymi

      Oi autuas joulu! Saan olla rauhassa. Niin monta joulua meni ukon juopotellessa ja riehuessa. Nyt on vihdoin rauha maassa.

      Käyn hautausmaalla, vien kynttilän ukon haudalle ja sanon sille: "Koita pärjätä!" Minä menen onnelliseen, lämpimään kotiin.

    • Anonyymi

      Puukkoa vaan vastaantulijan kurkkuun niin saat erilaisen joulun

      • Anonyymi

        Entäs jos päätätte tällä palstalla olijat yhteisestä joulusta?
        Helsinkiläiset, turkulaiset ym.
        Ilmoittakaa paikkakunnat niin tuumitaan yhdessä.
        Tarjoilu nyyttikesteinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäs jos päätätte tällä palstalla olijat yhteisestä joulusta?
        Helsinkiläiset, turkulaiset ym.
        Ilmoittakaa paikkakunnat niin tuumitaan yhdessä.
        Tarjoilu nyyttikesteinä.

        Vois pitää myös teamsillä yhteistä joulua!


    • Anonyymi

      Lähde matkaan jo nyt. Silloin edellinen joulusi olisi ollur viimeinen. Tsemppiä, ei se satu 😊

    • Anonyymi

      Itselleni tämä joulu on ensi kerta viettää yksin. En tuota osaa enemmälti pelätä. Aion viettää sen, kuten muutkin päivät. Harrastusten, lueskelun, käsitöiden , jne. parissa. Minusta ne " perhejoulut" ovat usein varsinainen helvetti, kuten olen kuullut. Riitoja, eroja, humalaisia, ei kiitos. Mieheni kanssa vietimme joulut yleensä kahdestaan, kaikessa rauhassa. Ja nyt totuttelen pärjäämään itsekseni. Ei siinä sen kummempaa. Ei jouluhälyä tai krääsävuoria. Tai epämieluisia vieraita.

    • Anonyymi

      Mulla oli vuosia ihan karseita jouluja. Vietin ne pienessä kämpässä yksin, kun en päässyt sieltä ulos lähtemään. En pystynyt viettämään joulua perheeni kanssa, kun olin niin vihainen. Ei sitä kukaan usko, mutta terapia pilas multa joulutkin, sillä olin viettänyt suht normaalin lapsuuden/nuoruuden, mutta sen terapiassa tapahtuneen rääpinnän jälkeen en pystynyt olemaan perheeni kanssa tekemisissä vuosiin. En vieläkään tiedä, mitä siinä kävi. Yhtäkkiä selittelin kaikille, että äitini on narsisti/alkoholisti. Ei siis ole kumpaakaan. Mulle tuli ällöttäviä seksuaalisia pakkoajatuksia isääni liittyen. Kun kerroin niistä terapeutille, niin se sanoi mulle, että mitä jos oikeesti kuitenkin haluaisin seksiä isäni kanssa. Tämä vaan pahensi kyseistä oireilua ja hankaloitti mun yhteydenpitoa perheeseeni.

      Kun jouduin psykiatriselle osastolle hoitovastuu siirrettiin taas omaisille, koska resursseja ei ollut. Taas olin samassa tilanteessa eli hoito pilasi nämä omaissuhteet. Näistä hoitoasioista ei voi siellä hoidossa puhua, koska eivät halua kuulla. Kauheinta on, että olet riippuvainen tästä systeemistä, sillä nämä henkilöt kirjoittavat sulle lausunnot, joilla saat rahaa elämiseen. Sen tämä porukka kyllä tietää. Voivat sitten hoitaa milloin ja miten lystäävät ja jos sanot yhdenkin poikittaisen sanan, niin papereihin kirjataan, että potilasta vastuutetaan, sillä potilas on riippuvainen sekä lääkkeistä että hoidosta. Ja sitten sairaalasta pihalle. Tätä kutsutaan psykiatriseksi hoidoksi. Valituksia voit tehdä, mutta ne joko kähmitään piiloon tai pidetään potilasta hoidotta tai ”hoidossa”, jolloin potilas eipystyniitä välituksia tekemään eikä enää voi valittaa, sillä valitusajat menivät jo 20 vuotta sitten.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      65
      2880
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      407
      2782
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      98
      2233
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      83
      1962
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      72
      1900
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      6
      1818
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      8
      1808
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      148
      1767
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1562
    Aihe