Wiljami Myllylä kertoo alko-ongelmastaan

Anonyymi

34

1769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi voi ...Samaa paskalässytystä ku Roope Salmisella,ollaan niin ..tun holisteja ja herkkiä...Olkaa turvat kiinni ja raitistukaa,haette vaan pisteitä itellenne tolla lässyttämisellä ku ootte heikkoja mutta vahvoja...Lapsellista!

    • Anonyymi

      Sitä voi raitistua tekemättä siitä numeroa nimittäin!Ei raitistuminen sankariteko ole!

      • Anonyymi

        Kyllä se on varsinkin nuorten päihteiden käyttäjien omaisille sankariteko. t: monta vuotta surrut mummi


    • Anonyymi

      Alkoholismi on sairaus ja vieläpä perinnöllinen.Kukaan ei halua sellaista elämää itselleen.Viina vie työpaikat,ihmissuhteet,itsetunnon ym.Viinapullon kyljessä ei ole varoituksia mitä liika käyttö aiheuttaa.Alkoholisti selittelee kommelluksien jälkeen että joku muu juo enempi jne. ja jatkaa ennenkuin pystyy myöntämään että viina ne ongelmat aiheuttaa eikä mikään muu.Ympärillä olevat ihmiset kärsivät myös omaisen juomisesta.Onneksi on AA alkoholisteille ja Alanon omaisille.Molempiin lämpimästi tervetulleita asian kanssa kamppailevat ihmiset.Toivotonta tapausta ei olekkaan on vaan toivottomia ihmisiä.

    • Anonyymi

      Hyvä kuntoinen urheilija kestää pikku kankkuset, arkena ja sunnuntaina ei mitään hätää!!🍺🍺

    • Anonyymi

      Ihiminen on heikko jos ei kykene raitistumaan yksin.Mä otan kuppia aina ku voin ja haluan,joskus tissuttelen vkon putkeen.Yhtälailla olen raittiina.Nautin molemmista elintavoista.En tarvi kumpaakaan elämäntyyliini tukijoita enkä oppaita.

    • Anonyymi

      JATKAN:Monet raitistuneet ei halua tajuta että he ovat ihmisiä joille ei päihteet sovi koska ovat pehmeitä,heikkoja,he eivät myöskään halua tajuta totuutta että on ihmisiä joilla on voimaa olla päihteetön välillä.

    • Anonyymi

      Ei ole kysymys heikosta tai kovasta luonteesta alkoholin suhteen.Tuurijuoppo pystyy olemaan jonkin aikaa juomatta.Sitten vedetään kaksin käsin muutama viikko putkeen.Elimistö huutaa viinaa siinä ei ukot eikä akat saati työpaikat paljon paina kun putki on päällä.Kukaan ei töpeksi selvinpäin niin paljon kuin humalassa.Ei siinä oo mitään hävettävää kun yrittää raittiina olla.Toista se on olla kuin kivi nyrkissä,räkä lahvilla ja kuset housuissa.

    • Anonyymi

      Tässä taas esimerkki miten julkisuuden henkilöiden lapsilla on jos minkäkinsorttista riippuvuutta ja ahdistusta. Niin että tyrkkyjulkut tunkekaa vaan ne lapsukaisenne julkisuuteen. Siinäpä sitten ihmettelette että mites tässä näin kävi. Muistakaa että omilla tekemisillä on vaikutusta myös muihin eikä se ole pelkästään oma asia.

    • Anonyymi

      Kyse on NIMENOMAAN LUONTEESTA että kykenee ottamaan kuppia hoitaen silti arkikuviot niin ettei mikään kärsi.Luonnetta vaatii myös lopettaa se tissuttelu eläen selvänä siitä myös nauttien.En mä tarvi ketään kuunteleen ku puhun miten olen ja elän.Enkä ketään tarvi myöskään ketään lähelleni ymmärtämään tai tuomitsemaan elämäntapaani.Hommat pitää hoitaa,muuten ollaan ku ellun kanat.

      • Anonyymi

        Jos olisit oikeesti kova jätkä, et ottais ollenkaan! Me henkisesti vahvat ei köytetä lainakaan alkoa, ei tarvitse. Sipuli kestää ilmankin!


    • Anonyymi

      Hienoa että osaat ottaa kohtuudella.Kaikilta se ei vaan onnistu lähtee lapasesta.

    • Anonyymi

      Niin lähtee.Ei oo helppoa lopettaa jokailtaista tissuttelua koska se on mukavaa ja kaikki hoituu,työt jne. On vaan tajuttava että sisuskalujen,pään,koko ihmisen mielen ja ruumiin pitää pysyä joskus puhtaana aineesta mikä tuo hyvän olon..

      • Anonyymi

        Nuoret kuvittelee, ettei tupakointi ja juominen jätä HEIHIN jälkeään. Valitettavasti se vaan jättää, jokaiseen! Sitten vanhempana valitetaan ja etsitään syytä muualta, kuin omista elintavoistaan.


    • Anonyymi

      Kaikki riippuvuudet ovat elämänlaatua heikentäviä kun ottavat ihmisestä niskalenkin.Alkoholi,ruoka,seksi,some,huumeet näitähän löytyy.

    • Anonyymi

      Minusta on hyvä jos päihteiden käyttäjän lapsi huomaa ajoissa osin perinnöllisen sairauden , ilmeisesti huumeet ei ehtineet sentään vielä tulla kuvioon, hyvä näin ensi askel on otettu raittiuteen. Meillä on kultuurinen ongelma viihdetähtien huumeiden käyttöä lähes ihaillaan, kuten ennenvanhaan alkoholisti viihdyttäjiä, saatana on estraadeilla ja seon vahva, saattaapa tuo pyrkiä kirkontiloihin. Myllylä pojan tunnustus tuli ajoissa täytyy vaan muistaa, paholainen ottaa tästäkin ilonsa ja yrittää enempi, voimia Wiljamille .

    • Anonyymi

      En todellakaan usko juomisen olevan geeneissä,täyttä paskapuhetta.Jos olet jotain periny olet nähny ja tottunu näkeen pienenä miten juodaan.Ja toimit sitte samoin.Ei se missään geeneissä kulje.Sama homma syömisen kans.Monet läskit syö liikaa koska ovat nähneet miten vanhemmat syö,ja mitä syö.

    • Anonyymi

      Ei ole uskon asia ihan todistettua tietoa.Naiset alkoholisoituu miehiä herkemmin.

      • Anonyymi

        Onko Viljami nainen?


    • Anonyymi

      Alkoholisoituu naiset helpommin tai ei kyse on nyt geneettisestä perimästä ,ei sukupuolesta.

    • Anonyymi

      Kyllä pitää paikkansa.

    • Anonyymi

      Naisista tulee helpommin juoppoja ihan kuten narkkareitakin.

    • Anonyymi

      Alkoholismi EI KULJE geeneissä,täyttä paskapuhetta koko väite.Ihminen oppii käyttään päihteitä vanhempiensa päihteidenkäyttöä katellessa.Ja lapsi toimii samoin,päinvastoin tai miten toimiikaan.Aivan sama juttu syömisen kanssa.

    • Anonyymi

      Jos soppa maistuu liikaa, siitä lähtee ensin terveys ja sitten henki.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos on alkoholisti mies tai nainen , elkää missään tapauksessa tehkö heidän kanssaan lasta.Geeniperimä on varma ja näin on lapsen elämä jo alkumetreillä tuhottu alkoholistiksi.

      • Anonyymi

        Täysin totta. Alkoholismigeeni on vahvasti periytyvä. Juoppojen lapsista tulee hyvin usein deekuja myös!


    • Anonyymi

      Tuo väite on täyttä sontaa-

    • Anonyymi

      no niinpä niin todellakin.....................

    • Mulla tippunut runsaasta viihdekäytöstä melko vähään. Joulu pöytään toki punkku ja muutama tumma olut. Luojan kiitos että ei enää lähde lapasesta. Mut paree olla ilman jos ongelmia on. Wiljamille tsemppiä! Kyllä se siitä!

    • Anonyymi

      Oliskohan kaipuu julkisuuteen ,nyt on siskoflikka rientäny avuksi ihan valokuva laitettu seiskaan .kyllä se on kova hinku julkisuuteen ,jos ei muuten niin otetaan viina kortti esiin.

    • Anonyymi

      Olisikohan haaskalinnuilla vaikeaa jos ei juorulehdet tarjoaisi jatkuvasti juttuja mitä voi kommentoida mukamas parempana ihmisenä. Taitaa tämänkin palstan juoruämmillä mennä aika 24/7 tissuttelessa kommenttien tasosta päätellen, töissä ei käy yksikään.

    • Anonyymi

      Ei olisi Wiljamista tullut liigakiekkoilijaa ilman alkoholiakaan,niin huono luistelija on.Maailma on täynnä alkoholisteja jotka uskottelevat itselleen ,että jos en olisi ryypännyt niin....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5828
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3555
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1905
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1376
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe