NIINIMAAN LÄHTÖ!!!!!

bonasa-bonasia

Kun ekan kerran kuulin että niinimaa lähti WC joukkueesta, ajatteli että täys neiti koko jätkä,..etunimen nimestä vois ottaa etukirjaimen pois(Anne).....Mutta ASIAAN PAREMMIN PEREHDYTTYÄNI ja factoja seuraillen,on kantani muuttunut....
-ensiksi niinimaalla oli kokojoukkueen tuki,kun hän lähti...olisiko tätä tukea ollut jos niinimaa olisi lähtenyt räknäten summasen vähän ääntä korotettua....Toiseksi vaatii runsaasti rohkeutta,että lähtee joukkueesta pois yhtääkkiä,varsinkin kun suomen kokoisesta maasta puhutaan...lähtijöitä olisi ollut enemmänki ,mutta rohkeutta ei.
Kolmanneksi Janne Niinimaa on pelannut 650 ottelua NHL:ssä, ja niinkuin jokinenkin sanoi siellä kaikki valmentajat huutavat kovemminkuin summanen,joten niinimaa on varmasti tottunut että hänen peliään haukutaan päin naamaa....eli summanen on puhunut jotain uskomattomia hävyttömyyksiä tai/ja yksityisasioita..jossta ei mediassa puhuta.
-Summanen on varmasti loistava valmentaja ja sai tulosta mutta tälläkertaa hänellä taisi mennä vähän yli ja taisi sanoa muutakin kuin: "S**T*N*N pitkä letti, ylipalkattu nhl pelaaja. Lähe heittään perhoo."....eli en usko että niinimaan lähtö oli neiteydestä kiinni.....I presume...

12

1378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bob

      Niinimaa lähti kesken turnauksen ja alkoi saman tien sabotoida joukkuetta itkemällä mediassa kohtaloaan.

      Lähteä voi, mutta pidetään ne mölyt mahassa pari viikkoa että tiimi voi pelata rauhassa.

      Tätä nykyä itkijänainen Niinimaa on silmissäni petturi, jota en ikinä halua nähdä maajoukkueessa.

    • ..joo...

      ... Summanen sanoi jotain tähän suuntaan "Jannekin sitten lopettaa kaatuilut ja sooloilut." ... lukekaa Urheilulehti #17 ja viisastukaa ....

      • raanasjellona

        Olen lukenut ton jutun, mutta en usko edelleenkään, että vain tollaista kommenttia on Summasen suusta tullut... Suututtihan äijä Jari Kurrinkin puheillaan. Taitaa toi Urheilulehden juttu olla vaan joku Summasen maineen kohotus sepostus josta on sopivasti jäänyt pahimmat sanankäänteet kirjoittamatta.


    • KITOS OIKEIN PALJON

      KIITOS ANNE KIITOS. SAADAAN KATTELLA WESTERLUNDIN RUSETTILUISTELIJOITA. KIITOS IHAN SIMONA.
      VITUN ITKUPILLI, PERKELE!

    • Tietoa on

      Kyllä tässä tapauksessa on Summanen se paskapää. Jostain ihmeellisestä syystä RS oli ottanut Niinimaan silmätikuksi ja joka käänteessä vain haukkunut ja mollanut tätä nimeenomaan ihan henkilökohtaisuuksiin menemällä ja aina koko joukkueen ja jopa muidenkin kuullen. Eikä tämä ollut ainoastaan yhden kerran juttu, vaan tätä oli jatkunut pitkän aikaa.

      Jossain vaiheessa Janne oli sitten napannut Summasen kiinni ja sanonut, että jos sulla on jotain henkilökohtaista hampaankolossa, niin istutaan alas ja jutellaan asiat selviksi, niinkuin miehet, ettei jatkuvasti tarvi räkyttää. Oli kai siinä sitten asiat sovittu ja homma taas jatkui entiseen malliin. Entiseen silläkin tavalla, että Summanen jatkoi edelleenkin samaa rataa heti seuraavan kerran porukan ollessa pukukopissa.
      Summanenhan se varsinainen märylaukku ja oikea neiti on, kun ei sen vertaa ollut miestä, että olis lopettanut räksyttämisen, koska asioista oli jo sovittu.

      Oli kuulemma ollut siinä kinttaalla, ettei homma olisi mennyt ihan fyysiseksi tappeluksi. Ja oli ihan varmasti joukkueen etu, että Janne lähti porukasta kesken kisojen, eikä pieksänyt Summasta sinne pukukopin nurkkaan.
      Kovin ihmeellinen käsitys sillä Summasella oli itsestään tuntunut olevan. Olihan hän haukkunut myös Kurrin ja Jutilan niin, etteivät nämä suostu enää tekemään yhteistyötä tämän herran kanssa. Ei sota yhtä miestä kaipaa, oli tämä sitten kuinka pätevä tahansa. Ja tällä kertaa yksi mies on Summanen.

      Olen ihan varma, että yksikään tällä foorumilla sähläävistä tyypeistä ei olisi ollut Niinimaan tilalla siellä niinkään pitkään. Sitähän se Janne myös ihmettelli, että jos/kun sillä Summasella oli häntä vastaan hampaankolossa niin paljon, niin miksi Summenen välttämättä halusi hänetkin siihen joukkueeseen.
      Mutta sen tiedän, että Summasella nuo hampaankolossa olleet asiat ovat melkoisen kaukaa, vuosien takaa. Niiltä ajoilta, kun Summenen itsekin vielä pelasi ja olivat Jannen kanssa samassa maajoukkueessa. Nämä jutut eivät missään tapauksessa johtuneet jostain kiekon menetyksestä, tai jostain muusta kämmistä pelissä, jossa Summanen jo oli valmentajana.

      ""KIITOS ANNE KIITOS. SAADAAN KATTELLA WESTERLUNDIN RUSETTILUISTELIJOITA. KIITOS IHAN SIMONA.
      VITUN ITKUPILLI, PERKELE!""

      No se nyt ei varmasti ole Niinimaan vika, jos tämä nykyinen joukkue ei pärjää. Ja ei sekään ole Niinmaan vika, jos Erkka ei itse osaa valmentaa, vaikka onkin opettanut Summasen siihen hommaan.
      Onhan siellä kyllä muutama pelaajavalinta vähintäänkin ihmeellinen, mutta sekään ei varmasti Niinimaan vika ole.

      Mies pelasi todella hyvän kauden Kärpissä, vaikka oli loppukaudesta loukkaantunutkin aika pahasti. Puudutettunahan hän pelasi play offit koko finaalisarjan.
      Sarjan ratkettua hän on jo käynyt Usa:ssa polvileikkauksessa. Ja kunhan siitä toipuu, on taas entistä ehommassa pelikunnossa.

      • Nuijamies2

        Hmm, kiinnostaisi tietää että mitä vanhoja 'vihoja' Ramilla oli Jannea kohtaan? Viittaat vanhoihin maajoukkueisiin, aikaanko n -95?


      • tiedä??
        Nuijamies2 kirjoitti:

        Hmm, kiinnostaisi tietää että mitä vanhoja 'vihoja' Ramilla oli Jannea kohtaan? Viittaat vanhoihin maajoukkueisiin, aikaanko n -95?

        vai ettekö tajua....Summanen on 100%:sti HETERO ja näin ollen se vihaa luonnostaan "sillä silmällä poikia" jokos tajusitte.


      • vaan!
        tiedä?? kirjoitti:

        vai ettekö tajua....Summanen on 100%:sti HETERO ja näin ollen se vihaa luonnostaan "sillä silmällä poikia" jokos tajusitte.

        Tais janne käydä polkemassa summasen vaimoo!


      • polkemaan
        vaan! kirjoitti:

        Tais janne käydä polkemassa summasen vaimoo!

        jos tykkää "suklaasta" ei silloin mansikka maistu :-)

        Älkää nyt alkako sitä puolustamaan, eiköhän se tule kohta kaapista ulos.


      • kateus vie kalatkin vedestä
        polkemaan kirjoitti:

        jos tykkää "suklaasta" ei silloin mansikka maistu :-)

        Älkää nyt alkako sitä puolustamaan, eiköhän se tule kohta kaapista ulos.

        Taitaa pojilla pikkusen kateus nakertaa, kun totuus kumminkin on, että Jannellakin on akkoja enemmän kuin teillä yhteensä.
        Mutta vanha perinteinen tapahan täällä peräkamaripoikien Suomessa on alkaa mollata sellaista, jolla hommat on 100 prosenttisesti hanskassa


      • kaunat
        Nuijamies2 kirjoitti:

        Hmm, kiinnostaisi tietää että mitä vanhoja 'vihoja' Ramilla oli Jannea kohtaan? Viittaat vanhoihin maajoukkueisiin, aikaanko n -95?

        Ihan yksityiskohtaisesti en viitsi täällä julkisella foorumilla alkaa noita tapahtumia erittelemään, mutta sen kuitenkin tiedän, että kaukaa, vuosien takaa, nuo Summasen kaunat juontavat.
        Ei ne alkaneet mistään pelillisestä mokasta kentällä silloin kun Summanen on ollut päävalmentajana. Ihan niin kusipää ei Ramikaan ole, että pelkästään niistä ketään ottaisi noin silmätikuksi. Kyllähän hänkin vanhana pelaajana tietää, että virheitä sattuu jokaiselle. Niistä toki sanotaan, joskus kovemminkin, mutta ei niitä jäädä jauhamaan jatkuvasti. Ilman noita vanhoja juttuja koko episodi olisi jäänyt syntymättä.

        Sehän tuossa Summasen touhussa ainakin minua eniten ihmetyttää, että kun kerran asiat on kertaalleen sovittu, niin senkin jälkeen piti vielä räksytystä jatkaa. Kyllä meillä päin ainakin, jos asiat miesten kesken sovitaan ja vaikka sen jälkeen ei ylimpiä ystävyksiä oltaiskaan, ei sovituista asioista enää jälkeenpäin natkuteta kuin akat.


      • vasta.....
        kateus vie kalatkin vedestä kirjoitti:

        Taitaa pojilla pikkusen kateus nakertaa, kun totuus kumminkin on, että Jannellakin on akkoja enemmän kuin teillä yhteensä.
        Mutta vanha perinteinen tapahan täällä peräkamaripoikien Suomessa on alkaa mollata sellaista, jolla hommat on 100 prosenttisesti hanskassa

        "hanskassa" onkin :-)hahhahhaaaaaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe