Miksi varattu nainen esittää ihastunutta?

Anonyymi

En ymmärrä. Nainen on niin ihastuneen oloinen. Pitkät katseet, hermoilut, sanoissa sekoilut, lähelle tulo jne. Mutta silti hän on varattu, eikä hän edes ole kertonut minulle olevansa varattu, vaan muuta tietä olen asiasta kuullut. Miksi varattu nainen esittää olevansa ihastunut.

22

1037

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuskin hän esittää, eihän tuo nyt siltä kuulosta. Eihän hänen suhteessa olonsa estä sitä, etteikö voisi ihastua.

  • Anonyymi

   Leikkii ja pelaa. Sen taidon nääs naiset osaa.

   • Anonyymi

    Höpöhöpö


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpöhöpö

    Se on vaan kylmä totuus


   • Anonyymi

    No ainakin tämä"nainen" taotaa olla kuitenkin mies!


  • Anonyymi

   Miksi joku esittäisi ihastunutta? Eiköhän hän ole ihastunut. Kyllä sitä voi ihastua johonkin toiseen vaikka olisikin varattu, voi ihan jopa rakastua...

   • Anonyymi

    Aivan absoluuttista p*skapuhetta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aivan absoluuttista p*skapuhetta.

    No ihan miten vain haluat.


  • Anonyymi

   Jospa hän ei olekaan varattu. Tienviitat voivat joskus osoittaa väärin.

  • Anonyymi

   Ehkä se on ihastunut?

  • Anonyymi

   Itselläni on vastaavanlainen kokemus, paitsi että naisella vaihtui seurustelukumppanikin välillä. Silti olin aina siinä uskossa että hän oli ihastunut minuun. Ilmeisesti ei ollut, mutta muuta tulkintaa en hänen käytöksensä perusteella pystynyt tekemään.

  • Anonyymi

   Naiset ottaa ns. helpon miehen, pelimiehen, eivätkä sitä kenestä todella ovat kiinnostuneita. Tästä johtuu naisten tyytymättömyys suhteissa ja jatkuvat eroamiset.

  • Anonyymi

   Nainen on tyytymätön suhteeseensa ja etsii siitä ulospääsyä. Mahdollisesti on hyvinkin ihastunut sinuun ja miettii, kuinka kiva/ ihana sinä olet. Jos ei ole naimisissa/ alaikäisiä lapsia, eihän se vaikeaa ole vielä aloittaa uudelleen jonkun toisen kanssa ? Parempi vaan, että sellainen suhde loppuu, jolla ei ole tulevaisuutta.

  • Anonyymi

   Mä olen varattu mutta hiljattain tutustuin mieheen johon ihastuin heti vaikka en häntä kunnolla edes tunne. Luulisin että hän on tän huomannut mutta en aio tehdä asian suhteen mitään koska oletan tunteen olevan yksipuolinen.

   • Anonyymi

    No voi että, mulla sama juttu. Välillä teen kyllä tikusta asiaa, jotta hänestä kuulisin.


  • Anonyymi

   Testaavat vieläkö kelpaisi.

   • Anonyymi

    Ei ole tarvinnut koskaan testailla yhtään mitään


  • Anonyymi

   Sinulle on valehdeltu. Ei kannata uskoa mitään mitä muut miehet jostain haluttavasta naisesta juoruavat, siinä voi olla takana kaunaa ja oma edun tavoittelua ihan loputtomasti.

   Luuletko, että joku miesten välinen näennäinen yhteenkuuluvuuden tunne on todellista luottamusta ja tarkoittaa nyös ehdotonta rehellisyyttä? Älä ole typerä. Miesten maailma on kilpailun maailma missä kaikki keinot on sallittuja. Joku nappaa välistä ihastuksesi kun et osaa puolustaa itseäsi ja luotat vääriin ihmisiin vain sillä periaatteella että he ovat samaa sukupuolta kun sinä.

   Parisuhde on läheisin ja syvin luottamussuhde, eikä mikään veljesliitto, se on epänormaalia.

   Tai että joku nainen kertoo juttuja naisesta johon olet ihastunut koska itse haluaa sinut.
   "Näin sen jonkun miehen kanssa, näyttivät läheisiltä"-valhe on paras kun se on totta eikä sitä voi todistaa valheeksi vaan korkeintaan väärinkäsitykseksi. Epäilyt ovat murskaavat.

   Tai mitäs tykkäisit jos joku mustamaalaisi sinua Jodelissa satuja kertoillen lehtolapsistasi ja talousvaikeuksistasi? Pitäisikö naisen uskoa näihin kysymättä sinulta?

   Älä ole typerä juorukello.

   • Anonyymi

    Kukaan ole niin tyhmä että juoruja uskoo. Omilla aivoilla pääteltävissä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kukaan ole niin tyhmä että juoruja uskoo. Omilla aivoilla pääteltävissä.

    Pääteltävissä? Oot varmaan tosi syrjäytynyt kun sosiaalinen elämäsi on pelkkien luulojen varassa. Luulisi että aika stressaavaa ja epävarmaa olla jatkuvasti pelkkien omien luulojen varassa.

    Eli kuvittelet olevasi fiksu ja tietäväsi ihmisten asiat? Näet naisen puhuvan jonkun miehen kanssa niin hän on silmissäsi varattu. Mahtava päätelmä jota tukee omat epävarmuutesi ja huono itsetunto.

    Siinä tapauksessa oot tyhmempi kuin juorukellot, niillä ainakin on jotain selkeitä päämääriä puuhissaan.

    Voi jonkin verran kolahtaa, kun saatkin tietää, että nainen oli sinkku kokoajan ja sinusta aidosti kiinnostunut. Kunnes kyllästyi loputtomaan epävarmuuteesi.

    Ehkä haluatkin tätä, niin voit valehdella itsellesi, ettei nainen ollut tosissaan eikä sitten tarvitse myöntää ETTÄ OLIT VÄÄRÄSSÄ.


  • Anonyymi

   Oletko varma että on varattu. Tiesitko että jotkut ihmiset on vaan niin herttaisia ja avoimia, että käyttäytyvät kuin flirttailisivat, eivätkä sitä itse tajua. Ehkä se olet sinä joka tulkkaa ja olettaa naisen olevan ihastunut, ehkä on vaan oma itsensä ja pitää sinua mukavan kaverina.

   • Anonyymi

    Mutta ”pitkät katseet, hermoilut, sanoissa sekoilut” kertovat kyllä jostain syvemmästä. Eikä aloittaja ole ollenkaan puhunut flirttailusta. Ihastuminen ja sen mukanaan tuomat spontaanit oireet ovat eri asia kuin tietoisesti tapahtuva flirttailu.


  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   129
   5836
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   29
   2574
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1259
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   203
   1127
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1119
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   71
   1079
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   389
   1016
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   897
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   841
  Aihe