Seksiä bussissa tai junassa

Anonyymi

Onko naisia kun on kokeillut antaa miehen hieroa tissejä hyväillä pillua ja työntää sormet sisälle bussissa tai junassa onko joku kun tekisi mieli?

18

2450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No minä olen kokeillut. Tai paremminkin joutunut lomamatkalla Egyptissä.
      Meitä oli Hurghadassa kaksi tuttavapariskuntaa ja all inclusive hotellissa miehet alkoivat nauttia nestemäistä turhankin paljon. Kyllästyimme ja rouvat saimme päähämme lähteä käymään Luxorissa. Matkaan lähdimme aikaisin aamulla paikallisbussilla ja tietysti kuumuudesta johtuen aika kepeässä vaatetuksessa. Jos jotain tarvittaisiin, niin perillä ostettaisiin. Toisella rouvalla oli kevyt kesämekko ja minulla valkoinen pusero ja lyhyehkö liehuvahelmainen puolihame.
      Bussi saapui ajallaan ja oli hotellimme lähipysäkillä jo melkoisen täysi. Jouduimme seisomaan ja bussi pysähteli lähes joka pysäkillä ja vaikka väkeä lähti, niin enemmän tuli eikä istumapaikkaa löytynyt. Vähitellen jouduin tungoksessa siirtymään aivan bussin takaosaan ja etäännyin matkakumppanistani. Bussi huojui ja heilui ja jouduin pitelemään kiinni kaksin käsin katon rajasta olevasta tangosta. Valtaosa bussin muista matkustajista oli miehiä. Aivan edessä istui pari-kolme paikallista naista. Muita turisteja ei autossa näkynyt.

      Siinä huojuessa ja heiluessa väkisinkin vartalot törmäilivät muihin seisojiin. Vähitellen kiinnitin huomiota, että paikalliset olivat järkiään pukeutuneita paikallisasuihin.

      Miehet juttelivat keskenään, mutta siitä ei ymmärtänyt tietenkään mitään. Tangosta kiinni pitäessäni seisoin poikittain ja kapealla käytävällä myös takanani seisoi mies ja törmäili minuun varsin reilusti, jolloin välillä painauduin kohti reunapenkillä istuvaa parrakasta kauhtanamiestä. Hän mittaili minua katseellaan sanoi jotain toisille ja äkkiä muitta mutkitta ojensi kätensä ja kohotti hameenhelmani kunnolla ylös, jolloin mustat stringini paljastuivat kokonaan. Myös toinen istuja kumartui lähemmäs ja koetteli kädellä pöksyjäni, ennenkuin ehdin reagoida mitenkään. Irrotin toisen käteni ja tempaisin vihaisesti helman alas. Samalla auto huojui ja heilui ja jouduin taas pitämään kiini molemmin käsin. Istujat vain naureskelivat ja toinen tuntui puhuvan muillekin jotain. Samantien tunsin kuinka kaksi vahvaa kouraa puristui ylätangolle lukien käteni paikoilleen ja tunsin kuinka takaani painauduttiin tiukasti vartaloani vasten. Takaani ojentui kädet rinnoilleni alkaen puristella ja tunnustella niitä. Yritin kieltää englanniksi ja väistellä, mutta eihän se mitään auttanut. Pian puseroni helma oli jo kohotettu pois hameen vyötärönauhan alta ja tunsin selvästi miten puseron nappeja avattiin ja kädet tunnustelivat pakaroitani.

      Pian oli rintaliivini esillä ja toinen rinta samantien paljaana. Aioin turvautua kunnon huutoon, mutta silloin näin edessäni istuvalla jonkinlaisen veitsen kädessään ja huutoni jäi vain pihaukseksi. Takaani painettiin selästä niin kovasti että vartaloni taipui eteenpäin kuin tarjoten rintavarustustani istujille ja veitsimies tarttui nopeasti rintaliiveihini ja leikkasi olkaimet ja edestä kuppien välistä poikki ja liivini vedettiin pois.

      Paljaita rintojani kourittiin ja puristeltiin niin edestä kuin takaakin. Äijien pulina oli kova.

      Olen joskus nähnyt seksifilmin, jossa Japanissa nuori nainen joutui saman tyylisen ahdistelun kohteeksi täydessä bussissa usean miehen toimesta ja nyt seistessäni kourittavana tuo filmi tuli mieleeni ja muistin kuinka filmi oli kiihottanut minua kovasti.

      Nytkin vaikka miesten julkea toiminta ja ahdistelu suututti minua huomasin äkisti kuin yhdessä humauksessa kiihottuvani ihan valtavasti. Salamana tunsin kuinka nännini kovettuivat ja turposivat miesten käsittelyssä ja he kyllä huomasivat sen. Tunsin kuinka puseron helmat vedettiin seläntaakse ja solmittiin, niin että etupuoli jäi täysin paljaaksi miesten katsella ja kouria.

      Hameeni kohotettiin vyötäisille ja taas istujan veitsi toimi. En uskaltanut liikahtaakkaan kun hän kiireettä leikkasi stringin nauhat poikki ja olin siinä käytännössä alastomana. Hameeni mytättiin vyötäisille kuin vyö. Joku painoi polvella ristiselästä, jolloin lantioni työntyi kuin tarjolle istujille. Yritin puristaa jalkoja yhteen, mutta ihan turhaan. Nilkkoihini kietaistiin ilmeisesti miesten kaapujen vyönauhat ja jalat vedettiin haralleen vastustuksestani huolimatta. Rintoja tutkittiin, pakaroita puristeltiin, jolloin lantioni työntyi lisää eteenpäin ja edessäni istujilla oli vapaa reitti ja näköala kuumottavaan ja nyt jo märkään pimppaani.

      Miehet tutkivat sormin pimppaani, sormia työntyi sisääni tunnustelemaan ja vetäytyi taas pois. Etualalla istunut katsoi mehuistani märkiä sormiaan, haistoi niitä ja vaikka en ymmärtänyt sanoja niin varmasti kertoi muille märkyyteni ja kiihotukseni. Niin paljon pulinaa ja lisätutkimuksia se aiheutti. Käsiä tuntui olevan joka puolella. Miehet jatkoivat tutkimusretkiä vartalollani ja huomasin, kuinka kännykät kuvasivat alastonta vartaloani. Kameroita tunki joka suunnalta salamat välähtelivä myös jalkovälissäni. Sitten käteni irrotettiin ja ikkuna puoleinen istuja tarttui niihin ja vartaloni taivutettiin eteen ja kasvoni painettiin hänen syliinsä.

      • Anonyymi

        Ihanaa islamilaista kulttuuria, sitä on pakko toimittaa Suomeen rikastuttaan suomalaista kulttuuria, kansalaiset, vaikuttakaa päättäjiin tämän ihanuuden saamista Suomeen äänestämällä vasemmistolaisia hoitaan rikastuttamisen.


      • Anonyymi

        olisin halunnunut olla sinun paikalla


      • Anonyymi

        entä jos minä mies olisin ollut heidän välissään


    • Anonyymi

      Kokemuksesi jäi selvästi kesken. Taisitkin olla niin kiimassa, että olit inollola mukana. Naitiinko sinua?

    • Anonyymi

      Kyllä tekisi mieli - pillu kostui jo ajatuksesta. Joskus lentokoneessa pitkällä lennolla harrastanut peiton alla omaa kivaa, mutta eihän se ole sama....

      • Anonyymi

        emmanuelle


    • Löytyisikö naisia kun haluaisi kokeilla tätä tulisin mielellä mukaan koittamaan tissejä ja pillua olisi kiinnostavaa. Kirjoittakaa mistä saisi yhteyttä teihin.

    • Anonyymi

      intin aikoina opin hyväksi imemään jopa bussissa ja junassa

    • Vaikka minua oli varoiteltu niin siltikin minulle Intialaisessa metrossa näin tapahtumaan. Siellä ahtaudessa pystyi tuskin hengittämään enkä voinut juuri mitään kun takanani ollut nuori mies sai aikansa törkeästi kähmiessä lopulta koeteltua minua sieltä. Niin noloa etteivät sanat riitä!

      • Olisi hänen kähmiä kunnolla koittaa tissejä ja riisua sinua lopuksi panna sinua olisi ihana toivoisin että minulle tulisi sellainen mahdollisuus eteen että saisin kähmiä ja panna naista bussissa tai junassa


      • kjef kirjoitti:

        Olisi hänen kähmiä kunnolla koittaa tissejä ja riisua sinua lopuksi panna sinua olisi ihana toivoisin että minulle tulisi sellainen mahdollisuus eteen että saisin kähmiä ja panna naista bussissa tai junassa

        Kyllä tämä pervo selkeästi yrittikin mutta metro pysähtyi asemalle ja kun ihmisiä poistui, niin lähdin minäkin.


      • RoosaRva kirjoitti:

        Kyllä tämä pervo selkeästi yrittikin mutta metro pysähtyi asemalle ja kun ihmisiä poistui, niin lähdin minäkin.

        Mitä ajattelet jos olisi useampaa miestä jota kähmisi sinua ja et pääsisi mihinkään ja olisi aina joku joka panisi sinua. Pääsisikö panemaan sinua se tekisi hyvä.


      • kjef kirjoitti:

        Mitä ajattelet jos olisi useampaa miestä jota kähmisi sinua ja et pääsisi mihinkään ja olisi aina joku joka panisi sinua. Pääsisikö panemaan sinua se tekisi hyvä.

        Kun nyt kysyit, niin ajatuksena hyvin hyvin kiihoittavaa mutta teoriassa... en oikein osaa sanoa.
        Tuosta metro tapauksesta olen usein leikkinyt ajatuksella, mitä jos se poika olisi onnistunut ottamaan minut ja olisiko siinä ollut muitakin halukkaita sen nähtyään. Nuo Intialaiset olivat aivan hulluina vaaleaan suomalaiseen ja siellä sai pitää varansa muuallakin kuin täpötäydessä metrossa.


      • RoosaRva kirjoitti:

        Kun nyt kysyit, niin ajatuksena hyvin hyvin kiihoittavaa mutta teoriassa... en oikein osaa sanoa.
        Tuosta metro tapauksesta olen usein leikkinyt ajatuksella, mitä jos se poika olisi onnistunut ottamaan minut ja olisiko siinä ollut muitakin halukkaita sen nähtyään. Nuo Intialaiset olivat aivan hulluina vaaleaan suomalaiseen ja siellä sai pitää varansa muuallakin kuin täpötäydessä metrossa.

        No jos se vaikutti kiihoittavalta niin ota yhteyttä koska minua todella kiinnostaa ajattele että koittelisin tissejä päältä päin avaisin puserosi jatkaisin tissien puristusta nännien hyväilyä koittelisin pillusi housien päältä laittaisi käsi pillusi hieroisin laittaisin pari sormea sisälle runkaisin pilluasi risuisin sinua työntäisin kalu takapäin sisällesi samalla hyväilisin klitorista ja tissejä laita s-posti talteen jos tekisi mieli [email protected]


    • Anonyymi

      H­e­i! Ku­­tsum­me sinu­­­t kä­­­ymään uude­ss­a cha­tis­­­sa! Mei­­tä on yl­­­i mil­­jo­­ona! 👉 http://akaplafor.tk/H/g4Oo 👈

    • Anonyymi

      Juu olisitte kevyesti pukeutuneet turistinaiset saattaneet saada poliisiasemalla uudelleen pamppua. Noissa maissa on paras tulla toimeen omin nokkineen. Tarttuiko mikään tauti?

      • Anonyymi

        Noissa maissa kevyesti pukeutuneet turistinaiset ovat paikallisten silmissä kaikki huoria ja vapaata käyttökamaa.

        Olisitte nyt menneet jonkun syrjäkylän poliisiasemalle tekemään ilmoitusta niin olisitte saaneet kunnon kohtelua. Teidät olisi pidätetty, riisutettu, tutkittu perusteellisesti ja naitu porukalla.


    Ketjusta on poistettu 56 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1974
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      254
      1677
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      247
      1592
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      54
      1544
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1408
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      20
      1281
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1187
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1172
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1163
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      38
      1015
    Aihe