rokottamattomat

Anonyymi

Rokottamattomat pois kaupoista! Nettikaupat toimivat paikkakunnan molemmissa kaupoissa ja joka ei pysty niitä hyödyntämään niin se on mars rokotuksille. Jos ei ota rokotuksia, niin ei tarvi palvelujakaan. Rokotusvastaiset itkevät kuinka heidät laitetaan eriarvoiseen asemaan. Itsehän he sitä kerjäävät, laitetaan kunnolla sitten toppi palveluille.

79

3127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos olet itse sen verta vainoharhainen, että pelkäät sattuuko kauppaan sinun lisäksesi joku rokottamaton, niin tilaa itse nettikaupasta? Ai niin, eihä elintarvikekaupat toimita sinulle kunnan vuokrakämppään tupakkia tai keskiolutta, eikä A-Marketistakaan saa suoraan tilattua kotiovelle. Ulkomailta tuskin osaat tilata...

      • Anonyymi

        Rokottamaton ei ole sairas vaan täysin terve.
        Oireeton eli terve ei voi tartuttaa tautia.
        Vainoat siis täysin terveitä ihmisiä.
        Koronarokotuksissa ei ole kysymys terveydestä, vaan politiikasta. Vallankaappauksesta.


    • Anonyymi

      Rokotettu tai rokottamaton, aivan samalla tavalla levität tautia jos sattuu sellainen olemaan. Pysy kotona ja mielellään myös poissa internetistä niin ei meillä muilla tule pääkipeäksi jutuistasi.

    • Anonyymi

      Itsellä tulee tosi turvaton olo kun ei tiedä kuka on rokotettu ja kuka ei. Olisiko mahdollista esim. hihamerkillä tai ommeltavalla merkillä erottaa kuka on rokotettu ja kuka ei? Mitähän laki sanoisi tähän? Poisjättämisellä tuli sakkoa.

      • Anonyymi

        Kylläpä nyt vitsin murjasit. 😂😂😂😂


    • Anonyymi

      Onhan se kalliimpi työnantajallekin työntekijä, joka on ensin 2 viikkoo karanteenissa ja siihen vielä sairaslomalla, kun ei usko, että flunssa on nyt sitten pitkäkestoisempi. Työnantaja saa kysyä rokotuksista tartuntalakiin vedoten. Joka ei vastaa, tuskin tulee valituksi.

      • Anonyymi

        Nämähän ovat hallituksen keksimiä kiristyksiä.
        Terveelle alle 60-kymppiselle korona on tavallinen kausi-infulenssa. Toki joukkoon mahtuu niitäkin joille tauti on pahempi, mutta tälläisiä on ollut joka vuosi.
        Miksi korona jyllää nyt pahempana kuin viime vuonna joulukuussa? Vaikka rokotekattavuus on yli 80%? Kyllä tälläisellä kattavuudella olisi tavallisilla infulenssarokotteilla tauti talttunut.
        Rokotteet eivät ole vain tehottomia, vaan pitävät yllä ja voimistavat tautia!
        Eikö tule tunne että meille valehdellaan?


    • Anonyymi

      Rokotetutki levittää, koska heitllä ei tarvi jäädä karanteeniin altistuttuaan.

    • Anonyymi

      Taipaleelle ei pitäisi jäädä kenkään.

    • Anonyymi

      Tuo rokoteinfo olisi helppo saada Omakannasta joka kunnalla ja sitten niille rokottamattomille ensin postia että rokotteelle. Jos eivät tottele niin sitten pakottaa käyttämään hihamerkkiä tai muuten tulee sakkoa.

    • Anonyymi

      Kylmaar te ny niim pal kauhiast meist rokottamattomist hualta kannatt, et mää ihan kovin ihmettelisin.

      Kuis se sitt ollekka ei aut se teittin rokotusrumpa, koht jo piikkii ja piikkii vaa pistettä joka pualel!!! kai täs ny kummone tiäremiäs tartt oll, ett tajjuu ne mittä autta.

      Ei sunkaa teill mittä hualta ole... ROKOTETUIL!!!

      • Anonyymi

        samaa mieltä. kerran on rokotettu niin eiköhän sitten ole turvassa. miksi kitistä vielä.


    • Anonyymi

      Nyt pitäisi hallituksen ryhdistäytyä ja päättää että vain rokotetut saisivat asioida kaupoissa. Rokottamattomat voisivat asioida netin kautta omat tarpeensa, tämä palvelisi koko yhteiskuntaa parhaiten.

    • Anonyymi

      Tai voisi tehdä joku alue mihin rokottamattomat vietäisiin asumaan ja toimitettaisiin ruokaa soppatykeillä niin eivät sieltä poistuisi ollenkaan.

    • Anonyymi

      Aina ne on maksullisia teillä olleetkin. Inhimillisyyttä ei pidä sotkea siihen.

    • Anonyymi

      Gmo! Rokotetut pois kaupoista, tiede todisti jo että GMO!rokotetut kehittävät variantteja ja levittävät lieväaoireisena koronaa. Että omicron nääs.

      • Anonyymi

        Salaliittoteorioille on ihan oma keskustelupalsta.


    • Anonyymi

      Rokottamattomat omalle saarelle johon ruoka pudotetaan helikopterista. Tätä kun tehdään parin viikon ajan niin sillä selätetään korona tästä maasta.

    • Anonyymi

      GMO!Rokotetut " oikeamieliset" voisi perustaa katu partioita.

      Ei teillä mitään oikeutta olisi kysyä mitään terveyteenliittyvää keneltäkään, mutta voisitte vaikka uhkailla ihan vastaavilla vapauden menetyksillä ihmisiä, kuin nyt teette täällä foorumeilla.

      Von der leye-jugend, voisi valvoa ja ahdistella, sekä "verbaalisesti muiluttaa" "väärinajattelijoita" ilman tieteellistä perustaa olevilla yhdenmedian manipulointi raporteilla, vailla omatuntoa tai ymmärrystä TOTUUDESTA

      Sit - vaikka Transhuman-jugend, tai vaikkapa ihan Gestapo2.0. Joka voisi , kiertää pilkkaamassa, sekä levittämässä henkilöä halventavia lisävalheita, vahvalla ovelta ovelle panostuksella, sekä kaveeraamisen ja selkäänpuukotuksen kautta henkilöä ja ihmistä halventavilla valheilla hajoittamaan ryhmiä, kuten perheitä, yhteisöjä ja kansakuntia.

      Sitten voisitte lääkelobbareiden kautta syöttää valheinformaatiota , kaikkiin valtion instansseihin valitsemillanne lääkäreillä, jotka ovat sopivasti rahalla tms. manipuloitavissa. Valhe voisi kuulua vaikka näin: Rokotetut, terveet , normaalin immuniteetin omaavat ihmiset ovat vaarallisia, Transhumanismille ja GMO! -Teknologian patenttien ja muokartujen organismejen omistajille.



      Voisitte pitää okkultistisia iltamia, jossa luette ennustuksia wef agendoista vuosien varrelta, säestämällä oma totuuttanne vielä "sanoma" n Voimakkaalla Sanalla.

      • Anonyymi

        Kato , tuo edellähän on satiirija ja vitsiä, koska eihän mitään salaliittoja oo tulossa niinkuin ei koronapassiakaan, Kato kun nyt ollaan JO REAALi- tilanteessa , jossa Nürnberg sopimusta yritetään ohittaa, perusteluilla " eiköhä me olla opittu jo natseista" . niin , täytyy jälleen rehellisesti ihmetellä? Kuka tästä hyötyy ? Kuka poistaa itseltään vastuun, sekä saa siten syytesuojan jo mahdollisesti tapahtuneista rikoksista ihmisyyttä vastaan, raivaamalla rajoitukset edestä, jotta voi vaikka suorittaa vakavan rikoksen ihmisyyttä vastaan sitten jatkossa ilman mitään ongelmaa.

        Hehe ,tää on kaikki enää vaan "teatteria". Kohta , aivan kohta aurinko on ylimmillään ja valo vahvimmillaan, silloin on jumalan luoma ihminen todella oleva vapaa maailmassaan. Rakkautta. Terveisin "korona-on-peruttu".


    • Anonyymi

      Eihän tässä ole mitään juutalaisbainoihin verrattavaa kuitenkaan tehdä. Pääasia että saadaan tuo rokottamattomien kansanosa rajattua muusta normaaliyhteiskunnasta ja selkeästi merkittyä heidän rokottamattomuus että meillä normaaleilla olisi turvattu elämä.

    • Anonyymi

      Kyllä näyttää termillä "me normaalit" esiityvät olevan vähemmistönä... Oikeastaan kannatan että "me rokottamattomat" saataisiin joku hihamerkki, niin tietäisi kaupassa käydessäkin keskustella vain ja ainoastaaan samaan ryhmään kuuluvien kanssa. Nyt tosin on jo pidempään ollut muutenkin mukava asioida kaupassa ilman maskia, yksikään vainoharmainen "ostoskärryterroristi" ei ole ajanut hyllyjen takaa päälle, vaan pakki löytyy siitäkin vehkeestä? Samoin kassajonossa ei tule tönimistä kun saa varmasti omaa tilaa ympärilleen.

    • Anonyymi

      Eipä auttanut Haavistoakaan rokotteet, miten lie ne muut 13000 paikalla olijaa

      • Anonyymi

        Vasta kolmas rokote antaa kunnon suojan joten ei tässä mitään kummallista ole. Haavistolla vasta kaksi rokotetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vasta kolmas rokote antaa kunnon suojan joten ei tässä mitään kummallista ole. Haavistolla vasta kaksi rokotetta.

        Ja minulla ei ole yhtäkään koronaa eikä yhtään rokotusta? Kuinka monta ihmistä te, rokotetut, tartutatte kun ette näytä tietävän voivanne toimia koronan levittäjinä rokotuksistanne huolimatta? Näin se propaganda toimii...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja minulla ei ole yhtäkään koronaa eikä yhtään rokotusta? Kuinka monta ihmistä te, rokotetut, tartutatte kun ette näytä tietävän voivanne toimia koronan levittäjinä rokotuksistanne huolimatta? Näin se propaganda toimii...

        Niin mutta meillä rokotetuilla se on vaan ei asia koska me ei kuormiteta nyt jo äärirajoilla olevaa tehohoitoa. Rokottamattomien takia tärkeitä leikkauksia ei voida suorittaa vaan joudutaan siirtämään.


    • Anonyymi

      Kyllä kannattaa käydä piikillä jos on vaikka tippuri.

    • Anonyymi

      Jos rokotteet toimii niin miksi rokotetut pelkäävät rokottamattomia? Miten rokottamaton voi antaa koronan rokotetulle jos rokote toimii?

      • Anonyymi

        Juurikin näin, mutta nämä ihmiset nyt muutenkin ovat taipuvaisia joukkohysteriaan?


    • Anonyymi

      Tässä taitaa olla kyse siitä, että ihmiset tykkää kuulua valtavirtaan koska siellä on muitakin jotka tehneet saman päätöksen joten eivät voi olla väärässä. Tärkeintä on että on ihmisten hyväksyntä ja ei poikkea valtavirrasta. Näinhän se on ollut aina niillä jotka eivät uskalla poiketa normeista.

    • Anonyymi

      Itse heränneenä kolme rokotetta saaneena tiedän, että tässä ei tule käymään hyvin. Selvät merkit osoittavat sen, että rokottamattomat ystäväni joutuvat keskitysleirille ja se on täyttä totta jo Australiassa. En voi rokotettuna ymmärtää tällaista. Herätkää jo synnin unesta rakkaat rokotetut ystävät. Viha ei ole oikein eikä Jumalasta, ei rokotettujen puolesta eikä rokottamattomien puolesta. Ihan kauheaksi on maailma mennyt ja menossa.

    • Anonyymi

      Niin mutta kun rokottamattomat ovat kaiken pahan alku ja juuri kun eivät ota pistosta. Koko Suomi on heidän panttivankeina ja emme pääse koskaan normaaliin elämään jos heitä pyörii tuolla vapaana. Ehkä leiri olisi sittenkin paras paikka heille niin saadaan muille takaisin normaali elämä.

      • Anonyymi

        Taidat itse olla niitä p***amahoja, jotka ensimmäisinä internoitaisiin leireille tosipaikan tullen? Tai ehkä teidänlaisenne voitaisiin pikakoulutuksella kouluttaa miinanpolkijoiksi, kuten kaikki elokapina-henkiset hihhulit... Joko olet sähköauton hommannut, ja piereskeletkin sisäänpäin, ettei tule kasvihuonepäästöjä, pienhiukkasista puhumattakaan?


    • Anonyymi

      Siis wau👏! Kyllä ihminen osaa sitten tuoda parhaat puolensa esille pelon kynsissä. Välillä paistaa piikkien ottaneiden kommenteissa sellainen pahuus, että ne kertoo enemmän sinusta kuin rokottamattomista. Kannattaisi välillä lukea jotain muutakin kuin Iltalehteä. Surullista miten kansa jakautuu.. Kaikkea hyvää kaikille ❤️

    • Anonyymi

      Jos median ympärivuorokautinen pelkoporno on aiheuttanut noin vakavia pelkotiloja niin eikö olisi viisaampaa itse jättää se kauppareissu väliin? Vai ihan oikeastiko kirjoittaja kuvittelee että tauti leijailee ilmassa ja iskee vaikka pidetään turvavälejä? Koska jos olisi niin tarttuva pöpö niin eiköhän me kaikki olisi sairastettu se jo moneen kertaan? Jotain rotia tähän sekopäisyyteen kiitos.

    • Anonyymi

      Mikään muu ei saa yhtähyvin hymyä kasvoille kuin se, että näkee kuinka ihmiset peloissaan maskit naamalla luimuilevat kaupassa ja läträävät itsensä ulkoisesti ja sisäisesti desillä.
      Toiset on luotu vain pelkäämään ja toiset ajattelemaan maalaisjärjellä!

    • Anonyymi

      Kyllä teidät rokottamattomat laitetaan ruotuun kun otetaan kaikki oikeudet kulkea teiltä pois! Koronapassit vaan joka paikkaan, kaikille työpaikoille ja liikkeisiin niin alkaisi se piikki kiinnostamaan! Kummaa jääräpäisyyttä kun alan parhaat asiantuntijat ovat tutkineet näitä rokotteita ja todenneet ne turvallisiksi.

      • Anonyymi

        Alan parhaat asiantuntijat maailmalla ovat nimenomaan ilmaisseet huolensa näitten ”rokotteiden” turvallisuudesta, mutta lahjottu media sensuroi heitä koska ei sovi sposoriensa (lääkeyhtiöiden) agendaan. Suomessa näiden ”rokotteiden” sisältöä ei THL tai muut tahot suostu edes tutkimaan.


      • Anonyymi

        Tiesitkö kuinka paljon meitä on jotka ei tule ikinä ottamaan piikkejä vaikka mikä olisi? Eikä se ole jääräpäisyyttä. Meillä on syymme miksei sitä haluta. Ja ei, keksi jotain parempaa kuin foliohattu, aika kulunut. Kaikki ei ole niitä. Niinkuin ei lampaitakaan.

        Minkä ihmeen takia pitää ottaa piikki mitä ei yksinkertaisesti HALUA. Siinä missä sinulla on oikeus ottaa piikki, kaksi, seitsemän, on minulla oikeus olla ottamatta. Sinähän olet turvassa hyvä ihminen! Siinä missä sinä otat riskin piikistä, otan minä taudista. Tasapeli.
        Tiedätkö kuinka paljon on piikkihaitoista kärsiviä? Entäpä jos jossain vaiheessa sinulle tulee seinä vastaan ja passisi vanhenee ja kauppaan ei pääse. Miksi sinun pelko koronaa kohtaa on oikeutetunpi kuin minun piikkiä kohtaan?

        Piikit ei toimi, passit ei toimi. Ketkä ne hilluu konserteissa jne kun me ollaan kotona.
        Se on varmaan kiva olla valtavirran mukana ja olla niin saatanan hieno ihminen. Lyödä lyötyä. Mutta ei hätää, me kyllä pärjätään 💪


      • Anonyymi

        Ihmiskokeet aloitettiin 1,5 vuotta sitten. Tutkimustuloksia ei siis vielä kovin pitkältä ajalta ole. Fimean haittavaikutusilmoituksia tehty jo 20.000 ja jonossa lähes toinen mokoma. Ei oo kiire piikille, joka ei näytä edes toimivan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiesitkö kuinka paljon meitä on jotka ei tule ikinä ottamaan piikkejä vaikka mikä olisi? Eikä se ole jääräpäisyyttä. Meillä on syymme miksei sitä haluta. Ja ei, keksi jotain parempaa kuin foliohattu, aika kulunut. Kaikki ei ole niitä. Niinkuin ei lampaitakaan.

        Minkä ihmeen takia pitää ottaa piikki mitä ei yksinkertaisesti HALUA. Siinä missä sinulla on oikeus ottaa piikki, kaksi, seitsemän, on minulla oikeus olla ottamatta. Sinähän olet turvassa hyvä ihminen! Siinä missä sinä otat riskin piikistä, otan minä taudista. Tasapeli.
        Tiedätkö kuinka paljon on piikkihaitoista kärsiviä? Entäpä jos jossain vaiheessa sinulle tulee seinä vastaan ja passisi vanhenee ja kauppaan ei pääse. Miksi sinun pelko koronaa kohtaa on oikeutetunpi kuin minun piikkiä kohtaan?

        Piikit ei toimi, passit ei toimi. Ketkä ne hilluu konserteissa jne kun me ollaan kotona.
        Se on varmaan kiva olla valtavirran mukana ja olla niin saatanan hieno ihminen. Lyödä lyötyä. Mutta ei hätää, me kyllä pärjätään 💪

        Ne haitat mitkä tulleet muka rokotteesta on vain pelkkää sattumaa tai sitten henkilö on niin helpottunut että voi tulla tämmöisiä psyykkisiä oireita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne haitat mitkä tulleet muka rokotteesta on vain pelkkää sattumaa tai sitten henkilö on niin helpottunut että voi tulla tämmöisiä psyykkisiä oireita.

        No nyt minä oon kaiken kuullu 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nyt minä oon kaiken kuullu 😂

        "– Kuukautiskiertoon vaikuttavat monet tekijät, kuten esimerkiksi stressi ja mahdollinen helpotus rokotuksen saamisesta sekä itse rokotteen aiheuttama reaktio kehossa, kertoo rokotustutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet."

        Tämä on sentään rokotustutkimuskeskuksen johtajalta joka näitä tutkinut koko elämänsä. Paremmin hänellä on tietoa kuin jollakin tavallisella ihmisellä jolla ei mitään tietoa rokotteista. Samanlailla kuin se helpotus vaikuttaa naisilla kuukautiskiertoon niin miehillä helpotus voi vaikuttaa sydämeen joka helpottunut stressistä vapautumisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "– Kuukautiskiertoon vaikuttavat monet tekijät, kuten esimerkiksi stressi ja mahdollinen helpotus rokotuksen saamisesta sekä itse rokotteen aiheuttama reaktio kehossa, kertoo rokotustutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet."

        Tämä on sentään rokotustutkimuskeskuksen johtajalta joka näitä tutkinut koko elämänsä. Paremmin hänellä on tietoa kuin jollakin tavallisella ihmisellä jolla ei mitään tietoa rokotteista. Samanlailla kuin se helpotus vaikuttaa naisilla kuukautiskiertoon niin miehillä helpotus voi vaikuttaa sydämeen joka helpottunut stressistä vapautumisesta.

        Rämetillä on niin rankat kytkökset lääkefirmoihin, että kyllä niiden rahojen eteen onkin syytä keksiä hyvät selitykset. Näyttää jopa menevän täydestä joihinkin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "– Kuukautiskiertoon vaikuttavat monet tekijät, kuten esimerkiksi stressi ja mahdollinen helpotus rokotuksen saamisesta sekä itse rokotteen aiheuttama reaktio kehossa, kertoo rokotustutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet."

        Tämä on sentään rokotustutkimuskeskuksen johtajalta joka näitä tutkinut koko elämänsä. Paremmin hänellä on tietoa kuin jollakin tavallisella ihmisellä jolla ei mitään tietoa rokotteista. Samanlailla kuin se helpotus vaikuttaa naisilla kuukautiskiertoon niin miehillä helpotus voi vaikuttaa sydämeen joka helpottunut stressistä vapautumisesta.

        Jos näin on niin näin on 😂. Kannattaa varoa, ettei stressit helpota. Pikku stressi on näkyy hyvästä.
        On niitä muitakin haittoja kuin menkat...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne haitat mitkä tulleet muka rokotteesta on vain pelkkää sattumaa tai sitten henkilö on niin helpottunut että voi tulla tämmöisiä psyykkisiä oireita.

        😂 ei voi olla paremmin aivopestyä porukkaa!


    • Anonyymi

      Tämä keskustelu ei johda mihinkään koska rokotevastaiset eivät vain ymmärrä ottaa sitä rokotetta joka olisi heidän ja koko yhteiskunnan parhaaksi joten parempi lopettaa tähän. Minä ainakin aion jatkaa kaupassa maskittomien välttelyä.

      • Anonyymi

        Kannattaa pysyä kotona jos on noin pelkoa täynnä.


      • Anonyymi

        Loistava päätös, eipä tartte kattoa naamaa joka on ko norsun v***u siellä maskin takana. Jos olet naissukupuolinen ja parisuhteessa, niin intiimielämä mahdollisen ukkosi kanssa tapahtunee myös maskit päässä, ja käsidesillä paikat huolellisesti putsattuina? Milloinkahan joku huippukiva.fi tuo markkinoille yhdistetyn liukkari- käsidesin, se käy myös vanhoille piioille ja peräkammarin pojille illan ja yön yksinäisiin hetkiin, eikä saa koronaa itseltään...


    • Anonyymi

      Oh,hoh jo on raakaa toimintaa nyky suomessa. ja kumma kun et tiedä asioita mitään. suomessa ei ole edes pandemiaa koronan suhteen. Katso vaikka Positv:n Uutiset Siinä selviää paljonko ihmisiä on kuollut kuluneena vuonna koronaan ja onko suomessa. https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-09/
      vakavaa pandemiaa. Mihin on kadonnut kristillinen lähimmäisen rakkaus. pakottamalla ei ennenkään ole saatu mitään hyvää aikaan. MIksi sote alan työntekijöitä on lähdössä pois töistä jos uhkaa rokotepakko. ja eiköhän ne itse tiedä onko se turvallinen

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taipaleelle ei saa jäädä ettei se koske.

    • Anonyymi

      Nyt ihan oikeasti kaikki rokottamattomat mars piikille kun omikroni leviää vauhdilla! Tänäänkin Taivalkoskella kolme sairastunutta ihmistä ja kohta se on kolme tuhatta!

      • Anonyymi

        Ai pakotat tappo piikille.


    • Anonyymi

      Roketevastaisten kanssa keskustelu on ajan hukkaa. Koska rokote on pistos, ei rokote.

      Heidän kanssaan pitää tehdä sopimus, jossa he lupaavat saírastuttuaan olemaan menemättä sairaaloihin hoitoa saamaan. Koska rokete on valetta.

      Sairastuneilta myös evätään katumus lehtien palstoilla heidän sairastuttuaan. Nämähän ovat vääräuskoisia todellisten uskovien rinnalla. Tai pettureita. Koska rokete on salaliito.

      Kun vain joku kertoisi kenen...

    • Anonyymi

      Antaa niiden piikittää ihteen rokote joka on aiheuttanu paljon haittavaikutuksia. se on myöhästä katua enää. nimittä rna rokotetta ei voi ottaa pois ja se muuttaqa ihmisen immuuni järjestelmää pysyvästi huonompaan suuntaan.

      • Anonyymi

        Verisuonet kalkkiutuu rokotteista.


    • Anonyymi

      Onneksi aloittajalla ei ole sitä päätäntä valtaa että näin tapahtuisi.
      Et onneksi ole kaikki tietävä. Kaukaa viisas etkä kaikki valtiaskaan.
      Että hajoo siihen. Kaupassa kuljetaan samalla lailla kuin sinäkin. Eikä tartuteta sen enempää kuin sinäkään. Samalla lailla sairastut sinä ROKOTETTU eli mitä hyötyä.

    • Anonyymi

      Onpas mukavaa kun itse selvisin rokottamattomana tästä ihmisten joukkopsykoosista puhdasverisenä ja - järkisenä.

      • Anonyymi

        Kuin myös, pari kertaa vielä soittivat tk:sta, että olen kuulemma altistunut koronalle. Eitarttunut siltikään, vaikka en yhtään rokotetta ole ottanut? Tuttavapiiristä sen sijaan useampi ihminen sairasti rokotuksista huolimatta, vai juuri niistä johtuen, koronan. Oys:ssäkin vietin päivän silmätautien poliklinikalla, eikä sieltäkään tarttunut. Että halleluja vaan teille, miten meni noin niin kuin omasta mielestä? Nyt olen viimein alkanut käyttää maskia asioidessani "ihmisten ilmoilla", luulevat minulla olevan oireita, niin saa taas pari metriä suojaetäisyyttä noilta (ali)-ihmisiltä... :)


      • Anonyymi

        Niin ja jatkossakin selvitään. Ei tule vuoden päästä mitään ihme juttuja, johon ei ole selitystä. Ja korvauksia on turha hakea. Esim, verisuonet kalkkiutuu, joka johtuu rokotteista.


      • Anonyymi

        Nin ja selvitään jatkossakin. Ei tule ihme sairauksia ja kuolemia johon ei löydy selitystä. Ja korvauksia ei makseta. Verisuonet kalkkiutuu rokotteesta.


    • Anonyymi

      reppanat ottaa rokotteen

    • Anonyymi

      Feikkiä koko korona. Nyt ollaan ilman maskeja. Ja rokotteet ei suojaa kun tietyn aikaa. Mutta jää elimistöön muuten myrkkyä loppu elämäksi. Ja näin ihmiskunta vähentyy ylikuormittamasta maapalloa.

      • Anonyymi

        Millä muulla tavalla epidemia olisi saatu kuriin kuin rokotuksilla, kerrotko? Ruotsissahan laumasuojaa yritettiin valtavin kuolinluvuin. Harva meistä on sinun laillasi rautayksilö, johon ei tartu tervakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä muulla tavalla epidemia olisi saatu kuriin kuin rokotuksilla, kerrotko? Ruotsissahan laumasuojaa yritettiin valtavin kuolinluvuin. Harva meistä on sinun laillasi rautayksilö, johon ei tartu tervakaan.

        En oo rokotetta ottanu, enkä ota. Enkä ole saanut koronaa. Enkä oo sairastanut muutakaan,flunssaakaan. Sitten vasta sairastuu kun ottaa rokotteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En oo rokotetta ottanu, enkä ota. Enkä ole saanut koronaa. Enkä oo sairastanut muutakaan,flunssaakaan. Sitten vasta sairastuu kun ottaa rokotteen.

        Eipäs minulle ainakaan. Että en ole tuo sama jolle MUKA tuli korona. Kevät flunssa korkeintaan, kun rillutaan vähissä vaatteissa.


    • Anonyymi

      No niin, nyt tarttui korona eikä ole ensimmäistäkään piikkiä otettuna. Oireet ovat : eilen väsytti, aamulla vähän kuumetta, kurkku karhea. Nyt ei edes kuumetta enää. Tämänkö takia koko maailma oli psykooseissa pari vuotta? Lääkeyhtiöt pääsi kyllä tienaamaan.

      • Anonyymi

        Johtuu siitä, että aikansa viruksen rehottaessa se muuttaa muotoaan ja sen teho hiipuu. Epidemia alkoi väkevällä viruksella, joka tappoi ihmisiä. Jos tuolloin olisit saanut koronan, olisit joutunut teholle ja jopa kuollut. Kuten moni kuoli. Rokotteilla pelastettiin ihmishenkiä. Nyt liikkuvat virukset ovat muuntoviruksia, jotka eivät saa joukkokuolemaa aikaan. Mutta emme tiefä, milloin uusi vahva virus pääsee valloilleen ja toivon totisesti, että rokottamattomat eivät saa sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johtuu siitä, että aikansa viruksen rehottaessa se muuttaa muotoaan ja sen teho hiipuu. Epidemia alkoi väkevällä viruksella, joka tappoi ihmisiä. Jos tuolloin olisit saanut koronan, olisit joutunut teholle ja jopa kuollut. Kuten moni kuoli. Rokotteilla pelastettiin ihmishenkiä. Nyt liikkuvat virukset ovat muuntoviruksia, jotka eivät saa joukkokuolemaa aikaan. Mutta emme tiefä, milloin uusi vahva virus pääsee valloilleen ja toivon totisesti, että rokottamattomat eivät saa sitä.

        Rokotettuja kuolee, tulee uusia joukkokuolemia. Väheneehän se ihmis kunta silläkin tavalla. Ambomaalle ei ole tarjottu rokotteita. He jatkaa porskuttelua. Ja lisääntyvät muutenkin kuin rutto.


    • Anonyymi

      Rokottamattomia yhdistää sama asia. He ovat pelkureita. Vakavan paikan tullen he painelevat ensimmäisenä paikalta.

      • Anonyymi

        Niinhän sinä oletkin pelkuri. Kun heti uskot kaikkeen puppuun mitä mediassa syötetään. Ota sinä ne rokotteet, vaikka 10 ja joka päivä. Se on onneksi vielä vapaa ehtoista ja jokaisen oma asia, ottaako vai ei. Ei se sinua luulis liikuttavan miten rokottamattomille käy. Kuhan sinä olet turvassa. TOISTAISEKSI. Älä sitten vuoden-kahden päästä ihmettele omituisia olo tiloja, jolle ei ole lääketieteellistä selitystä. Se johtuu niistä rokotteista, mitä olet ottanut. Ei ole hoitokeinoa. Ja korvauksia et tule samaan. Pahempi kuin narkolepsia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän sinä oletkin pelkuri. Kun heti uskot kaikkeen puppuun mitä mediassa syötetään. Ota sinä ne rokotteet, vaikka 10 ja joka päivä. Se on onneksi vielä vapaa ehtoista ja jokaisen oma asia, ottaako vai ei. Ei se sinua luulis liikuttavan miten rokottamattomille käy. Kuhan sinä olet turvassa. TOISTAISEKSI. Älä sitten vuoden-kahden päästä ihmettele omituisia olo tiloja, jolle ei ole lääketieteellistä selitystä. Se johtuu niistä rokotteista, mitä olet ottanut. Ei ole hoitokeinoa. Ja korvauksia et tule samaan. Pahempi kuin narkolepsia.

        Muista myös turvaseksi ko hakkaat tattia? Vähintään(!) kaksi(2) preservatiivia päällekäin...


    • Anonyymi

      Olipa pettymys kun korona ei tappanu

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe