Talu Viin

ConOfTheBitch

Onko kenellekkään tuttu toi talu viin? Ainakin Alcomeeter Tallinnassa myy semmosta jonkunverran halvemmalla kun virua tai saarenmaata. Entä onko kukaan käynyt tuolla Alcomeetterissä? Jonkunlainen viinatukku vissiin on, mutta kyseleekö ne jotain jostain firmasta?

15

24863

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • zzzzzzzzzz

   http://viinaralli.com/?c=5&t=646
   sivustolla kommentteja kyseisestä liikkeestä. Talu viin taitaisi olla halvempaa Feenoxissa 40% 10x50 cl=438 eek, 80 % 10x50 cl=850 eek. Itsellä ei kokemusta kyseisestä vodkasta eikä myöskään liikkeestä. Tuskinpa se vodkaa kummallisempaa on.

   • eräs viron viina asikas

    Kaikki ne on on samaa viinaa erinimellä vaan paitsi älkää ostako Laua Víinaa haisee ja maistuu ihan asetonille mut huomaahan sen hinnasta 2.98€ 0,5 litran pullo 40% ties vaikka olis jotain pahempaakin myrkkyä kuin piotäs olla


   • eurodoku

    Kuka tietää missä tallinnassa on sellainen viinatukku missä sitä talua myydään ,jossain siinä keskustassa mutta missä.


  • Enologi

   Virossa on useita "halpaviinoja", eli sellaisia, joiden vähittäismyyntihinta reilusti alle "merkkiviinojen" (Viru Valge, Saaremaa jne). Laadultaan halpaviinat eivät ole sen huonompia vaan jokaisen tulisi maistelemalla löytää se oma merkkinsä. Oma suosikkini halpaviinoista on Livikon Laua Viin (saa parhaimmillaan noin 40 EEK/ puoli litraa lasipullossa), se pesee makunsa puolesta monen prestiizhiviinan. Mutta, maistakaa itse ja löytäkää se oma suosikkinne, silloin 10-15 EEK enemmän tai vähemmän pullosta ei ole olennaista.

   • Mara5

    Saaremaa viina on suomalaista viinaa. Entinen alko on siellä nimellä ofelia 40% votka on sama kuin koskenkorvan viina .Mutta suomen lain säännöt eivät anna käyttää nimeä votka koska siihen hiukan sokeria.


  • Talu Viin

   Toin itse sitä ja ihan juotavaa oli, Feenox oli halvin paikka.

   • vodkaharrastaja

    Talu ja Laua sun muut "vodkat" todellakin maistuvat ja haisevat asetonille tai vastaavalle. Lähinnä vodkan irvikuvia moiset liemet.


  • tolumies

   Kavereiden kanssa päätimme suomentaa ko. viinamerkin ja tuloksena tuli tietenkin TOLU. Mutta on poijaat loistava ja edullinen fiiliksen luoja. Haittapuolena paljon nautittuna aamulla on pahahko olo ja vierestä herää tyypillisesti rumemman sortin naaras, mutta ihminen kuitenkin.
   Tosin saman olen diaknosoinut alkon tuotteillakin ;)

   • alkkis

    kumpi on sitä oikeeta lasipullossa vai muovipullossa.


   • NiCHolaZ

    Talu Viin 80% maistuu pahalle, kannattaa maksaa hiukan enemmän ja ostaa kunnon tuote, R-alkossa saa 80% pullon jotain muuta merkkiä esim hundijala vesi 80%, 0,5l ,89EEK. Usein vaan ko. tuote ollut loppu kun olen kysynyt.


   • jeesus

    mahtavaa/paskaa


  • radi

   Oon ostanu tota virosta. toi on ihan asiallista ja halpaa vieläkin on jotain 6-7 litraa jälellä :) eiku vaan ostaa.

   • taluttaja

    hyvää tavaraa on. kaks kertaa jo ostanu, superalkosta sain n.39 € / kymppisäkki. mutta omasta mielestäni kolme euroa kalliimpi valge viin on paremman makuista. itsestä kiinni


   • ggg86
    taluttaja kirjoitti:

    hyvää tavaraa on. kaks kertaa jo ostanu, superalkosta sain n.39 € / kymppisäkki. mutta omasta mielestäni kolme euroa kalliimpi valge viin on paremman makuista. itsestä kiinni

    Voi jumalauta alkaako joku tosissaan maistelemaan noida vodkia, varsinkin jotakin 80prossasta mikä polttelee kurkussa niin perhanasti. Nopea kulautus suoraan kurkusta alas. Ei sitä vodkaa ruveta siinä haistelemaan tai maistelemaan. Nousee laatta vähemmästäkin. Käytetään se vodka siihen känninhankintaan. Viinit on sit hienostelijoille. En mä nyt kyllä mitään tramaattisia eroja Talu Viinan tai Saaremaa vodkan suhteen löytänyt.


  • viinatohtori

   Talu Viin (talonpojan viina) on AS Remedian valmistama, pirtu sen valmistukseen tuodaan ulkomailta (todennäköisesti Slovakiasta) ja se laimennetaan virolaiseen suodatettuun veteen. Näissä viron pienten tuottajien pullottamissa halpisvodkissa on se ongelma, että pirtu on tuotu ties mistä eikä vedensuodattimetkaan ole välttämättä samaa laatuluokkaa kuin Altian ja Livikon tehtaissa, joten krapulaa aiheuttavien epäpuhtauksien määrä voi olla huomattava.
   Viron vodkista kannattaa ostaa Altian valmistamia, koska niihin tulee pirtu Koskenkorvan tehtaalta. Tai sitten Viru Valge, joka on ainut Livikon vodka johon käytetään virossa valmistettua pirtua, muihin Livikon vodkiin (Laua Viin yms.) tuodaan pirtu ulkomailta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   289
   4599
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   3275
  3. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   91
   1392
  4. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1332
  5. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   272
   1215
  6. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   40
   992
  7. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   980
  8. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   7
   903
  9. Aiotko saattaa sen loppuun

   ..mikä on meillä pahasti kesken..ja milloin...en jaksa odottaa enää..
   Ikävä
   54
   869
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   821
  Aihe