Koska aletaan arvostamaan maalintekijöitä ja hienojen kikkojen tekijöitä?

Anonyymi

Junnumajut ovat täynnä samasta muotista taottuja jätkiä, jotka luistelevat suoraan aivan helvtein kovaa, mutta joiden kädet on puusta, vedot ties mistä, peliäly persuksista jne jne selässä lukee ehkä joku hyvä nimi, joka onkin sitten ainut meriiitti.

Brad Lambert lienee harvoja mielenkiintoisia taitojätkiä, jonka hyvät taustajoukot ovat vieneet jäbää eteenpäin. Nomenklatuurille Brad tietysti on punainen vaate!

14

840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Con limones de cojos Suomi kiekko!

      Eli onnea vaan, mutta nyt on aika muuttaa suuntaa!

    • Anonyymi

      Lambertin kohdalla ongelma ei taida olla pelkästään pojan taitotaso, vaan myös se, että pojan taidot on peräisin muualta kuin perinteiseltä seuratehtaalta.

      • Anonyymi

        Mikäs ongelma se sit on?


    • Anonyymi

      Varmaan jos seurassa on kaveri, jonka isällä on tietotaitoa, niinhän onhan se tietenkin ihan hirveää. Pitäähän moinen saada loppumaan, ettei nyt jollekin seuravalkulle ja sen suosikkipojille tuu paha mieli.

    • Anonyymi

      Luistelutaito ja maalinteko on ainakin sellaisia taitoja jotka voi mitata ja joita voi verrata. Tuo peliäly on sitten sellainen käsite joka on katsojan korvien välissä. Maajoukkue valmentajat onneksi ovat ammattilaisia.

    • Anonyymi

      Täytyy toivoa Lambertille onnistumisia. Noin taitavia pelaajia on Suomessa vähän, eikä Suomessa lajipiireissä arvosteta taitoa, koska se kateus.

      • Anonyymi

        Yleisössä jotkut haluaa kärkikynää, jotkut haluaa nyrkkitappeluja, mutta valmentajat ja yleensä pelaajat haluavat voittaa pelejä ja se tapahtuu hyvällä joukkuepelillä jääkiekossa. Itse katson mieluiten hienoja syöttökuvioita. Kikkailuja jos kaipaa, niin suunnaksi salibandy tai kaukalopallokatsomot.


    • Anonyymi

      Syöttökuviot = jalkapallo.

    • Anonyymi

      Itse kannatan väkivaltaista jääkiekkoa. Aivovammat ovat olennainen osa voittavaa jääkiekkoa.

    • Anonyymi

      Väkivaltajääkiekko pois lukien, jääkiekkoon voi kuulua useita elementteja, mikä tekee jääkiekosta maailman parhaan lajin. Kikat ja taidot siis voivat olla osa lajia.

    • Anonyymi

      Oletteko huomannut, että jo junnuissa on huippuhyviä pelaajia, jotka osaavat purkaa kiekon omalta alueelta pois? Muuta ne ei sitten osaakkaan, mutta tälläkin pääsee helposti Liigaan kolmospakkipariin.

    • Anonyymi

      Itse ainakin olen siirtynyt katsomaan enemmän änäriä liigan sijasta, koska peli Suomessa on aivan hirveää räiskämistä. Taitavatkin pelaajat pakotetaan pelaamaan jotakin pystysuunnan kiekkoa, vaikka edellytyksiä pelaamiseen olisi olemassa.

      • Anonyymi

        Jep. About kaikki sm-junnuporukat pelaa tuota tylsää suunnanmuutosraidekiekkoa, jossa punaviivan jälkeen pelataan päätyyn tai ränniin ja sit painetaan hulluna perään.
        Sveitsi pelasi tuolla systeemillä joskus 90-luvulla syystä, että taito ei vielä riittänyt. Saattaa olla siis n.s. turvallinen ja tehokaskin pelitapa, mutta ei se kyllä junnujen taito- ja pelikäsityskehitystä tue.
        Kyllä alkaa luovat ja maltilliset pelaajat olla harvinaisia.


    • Anonyymi

      Junnuissa on tullut törmättyä ilmiöön, missä valmennus tähtää kohnotusjääkiekkoon taitavien kavereiden saadessa kritiikkiä. Kuitenkin myös kohnoille ja niiden typerälle pelille naureskellaan. Siis toisin sanoen joukkueessa ei ole valmennuksen mielestä kuin neitejä ja tyhmiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5165
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3247
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe