Verkkoturvakeskus VTK huijausta?

Anonyymi

Alottelevat pienyrittäjät VAROKAA!!

Tässä lyhyesti tämän firman toimintatapa:
1. Sinulle soittaa puhelin myyjä, joka kysyy tarkistetaanko firman tiedot täältä meidän palvelusta jne.. Et edes ymmärrä tekeväsi mitään sopimusta joka maksaa.
2. Viikko tästä firmallesi alkaa tulvia 150e laskuja hakemistopalveluiden tietojen ylläpidosta Scanria oy:ltä.
3. Ihmettelet mitä olet tilannut ja et aio maksaa laskua.
4. Kun taivaan lahjana muutama päivä edellisen laskun saapumisesta sinulle soittaa ystävällinen virkailija "Verkkoturvakeskus VTK"sta. Hän selittää että alueellasi on mennyt monia tähän huijaukseen ja kertoo, että auttaa irtisanomaan nämä hakemistopalvelu sopimukset. Paljastat virkailijalle, että näin on käynyt ja otat vastaan hänen tukensa.
5. Nyt oot jo kahdessa koukussa mukana. Sinulle tulee 2×200e/VUOSI lasku mitättömien sopimusten purusta.

Nyt kun ottaa selvää Verkkoturvakeskus VTKn nettisivulta mikä firma on kyseessä niin siellä kerrotaan takaperin tämä tarina.

Kysymys kuuluu mistä tämä VTK tietää, että sinulle on tullut laskuja hakemistopalveluista? No siitä kun nämä firmat on samaa kusetusta ja jostain listalta kertovat toisilleen.

Ja jos joku väittää et tietää siitä, että firmasi tiedot löytyvät hakemistosta ja sen perusteella VTK ottaa yhteyttä, niin voin sanoa, että täyttä paskaa jauha. He ovat lisänneet paljon pieniä yrityksiä alueeltasi näihin palveluihin ihan yritysrekisteristä löytyvillä tiedoilla.

MITEN TOIMIA JOS SAATTE LASKU:
1. Riitauttakaa lasku kirjallisesti asiamukaisella tavalla. Tämä estää perintätoimet.
2. Pyytäkää nauhoitettu puhelu kuuneltavaksija äänittäkää tämä.
3. YLEENSÄ perintätoimet loppuvat tähän ja nämä firmat siirtyvät seuraavaan uhriin.

6

5111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko ajatellut etteivät hakemistot hyötyisi mitään, jos heillä olisi kimppa irtisanomispalveluiden kanssa ja sama toisin päin. Mitä toinen yritys hyötyy siitä jos toinen paljastaa sen täysin hyödyttömän nettinäkyvyyden laskutuksen ja asiakas sitten osaa joko itse tai palkatun palvelun avulla riitauttaa kaikki maksulliset näkyvyytensä nettiin ja ei viisastuttuaan enää maksa turhasta nettihakemistojen näkyvyydestä ja saa jopa tilaamastaan palvelusta saamansa laskun riitautettua. Sinun ajatusmalillasi lakimieskin on huijari, koska hänen avullaan monet pääsee irti harhauttaen myydyistä palveluista. Onko lakiasiaintoimistoillakin kimppa hakemistojen kanssa ?

      Helpostihan kuka tähänsä näkee huonomaineisien "nettipuhelinluetteloiden" sivuilta sinne ilmestyneet uudet maksulliset näkyvyydet ja uudet yritykset. Siitähän he joka vuotisen maksun haluavat kun tiedot on lisätty lupaa kysymättä ennen myyntipuhelua heidän kotisivulleen. Sitten soitetaan yrittäjälle ja tarkistetaan onko tiedot sivulla oikein ja kerrotaan vuosimaksusta.

      Itse en maksaisi useaan eri hakemistoon tyyliin 100-300 euroa joka vuosi. Kertyy vuosien mittaan melkoisia summia. Jotenkin nuo sopimukset on saatava poikki ja kaikista ei ole itse taistelemaan käytännössä talousrikollisten ja perintätoimiston kirjeen kanssa. Noista hakemistoista mm. Scanria laittaa omat laskusaatavansa itse omistamansa Lex Perintä Oy perittäväksi. Scanriakin vetoaa lainsäädäntöön yrityksien välisistä kaupoista eli ei ole kuluttajan tapaan 14 vuorokauden peruutusoikeutta.

      Tärkeää on joko omin avuin, lakimiehen avulla tai irtisanomispalveluiden avulla saada täysin tarpeeton laskutus nettinäkyvyydestä poikki. Lakimies on liian kallis (250 euroa tunti!) ja poliisi taas ei ota kantaa yrityksien väliseen laskutukseen eli ei aloita edes tutkintaa mistään pienestä laskutuksesta. Tilanne on yrittäjille haastava.

    • Anonyymi

      Huijaripuijari toimintaa,pelkkää rahastusta!Älkää yrittäjät ottako tärä palvelua!

    • Anonyymi

      Nämä huijarit taas vauhdissa. Älkää menkö lankaan ja tilatko näiltä palvelua

    • Anonyymi

      VTK on paska palvelu. Rahat kyllä kelpaa, mutta silti asioille ei tapahdu mitään

    • Anonyymi

      On joo täyttä huijausta. Aggressiivista perintää ja nauhoittelevat puheluita ilman että ilmoittavat. Siitä palvelusta mitä myyvät, ei ole mitään hyötyä. Toivottavasti viranomaiset puuttuisivat jo viimein tuohon toimijaan.

    • Anonyymi

      Joo pysykää kaukana tästä verkkoturvakeskuksesta. Antavat väärää tietoa minkä ehtii ja riitelevät laskuista, sitten mollataan vastapuolta. Tämä Verkkoturvakeskuksen Jari-Pekka Hämäläinen varsinainen ”sarjayrittäjä”.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe