Tulihan sieltä selityskin hörhökäytökseen

Anonyymi

Aivotutkijat löysivät selityksen ufojen näkemiseen. Kyseisillä kokijoilla on löytynyt kammottavia aivosairauksia kummallisinen klöntteineen aivoissa ja mätäneviä paikkoja aivorungossa.

Kysymys onkin nyt siitä kumpi oli ensin. Olivatko nämä sairaat nähneet ufoja ja sairastuneet niistä johtuvista syistä. Vai olivatko he sairastuneet maallisista syistä ja alkoivat nähdä ufoja sen takia että olivat sairastuneet.
Tutkijat päätyivät jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

https://www.the-sun.com/tech/4249299/ufo-encounter-symptoms-garry-nolan-brains/

Magneettikuvausta suositellaankin pahimmille hörhöille pikimmiten.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi sen riman noinkin tulkitsemalla alittaa.

      • Anonyymi

        Useat tiedemiehet ja USAn hallituksen jäsenet ovat nähneet UAP:tä ja tuntemattomia lentäviä esineitä ilmassa aivan riittävän vahvoin todistein.
        Väitätkö että jenkkien tiedemiehet ovat väärässä? Taidat olla se palstan kaliiperimies jolla on korvat, suu ja silmät peitetty?

        Tuossa löytyy riittävästi faktaa:
        https://www.governmentattic.org/43docs/NASAemailAACetkindUAP-2021.pdf


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Useat tiedemiehet ja USAn hallituksen jäsenet ovat nähneet UAP:tä ja tuntemattomia lentäviä esineitä ilmassa aivan riittävän vahvoin todistein.
        Väitätkö että jenkkien tiedemiehet ovat väärässä? Taidat olla se palstan kaliiperimies jolla on korvat, suu ja silmät peitetty?

        Tuossa löytyy riittävästi faktaa:
        https://www.governmentattic.org/43docs/NASAemailAACetkindUAP-2021.pdf

        Tuossa se riman alitus on.


    • Anonyymi

      Lääketiede: Usko näkyy aivoissa

      Toronton yliopiston tutkimuksessa ilmeni 2009, että uskovaiset ihmiset ahdistuivat testitilanteessa tekemistä virheistään vähemmän kuin ei-uskovaiset. EEG-käyrien perusteella muun muassa limbinen järjestelmä (ACC) ei reagoinut omiin virheisiin yhtä selkeästi kuin ei-uskovaisten.

      Uskonnon selittäminen geenillä edustaa pikemmikin naiivia geeniuskovaisuutta kuin tieteellistä ajattelua

      Johannes Lehtonen

      Emerituspsykiatri Johannes Lehtosen mukaan uskonnollinen herkistyminen voi aktivoida mielihyvähormoneja, kuten serotoniinintuotantoa.

      – Serotoniini ei kuitenkaan selitä uskonnollisuutta kokonaan, kuten dopamiini tai oksitosiini eivät selitä rakkautta tai kiintymyssuhteita kokonaan, Lehtonen tarkentaa.

      Yhden tai kahden uskontogeenin metsästäjät ovat Lehtosen mukaan hakoteillä. Uskonnollisuus voi vaikuttaa evoluutioon, jos se on onnistunut parantamaan epävarmuuden sietokykyä tai sopeutumiskykyä muutoksiin.

      – Tämän selittäminen muutamalla uskonnollisuutta tuottavalla geenillä edustaa pikemmikin naiivia geeniuskovaisuutta kuin tieteellistä ajattelua.

      Neurotieteilijä, psykiatri Stephan Saleniuksen mukaan uskonnollisuus näkyy aivoissa yhtä varmasti kuin kaikki mielen ilmiöt.

      – Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voisimme mitata ja tunnistaa uskonnollisuutta, joka on terminäkin epäselvä, Salenius lisää.

      Uskonnon ja epilepsian yhteys on kiehtonut antiikista lähtien. Saleniuksen mukaan niillä on korrelaatio, muttei syy-seuraussuhdetta. Epilepsia näkyy aivojen ohimolohkossa. Epilepsiakohtaus voi aiheuttaa hallusinatorisiaaistimuksia, jotka henkilö voi tulkita uskonnollisiksi.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Noilla trolleilla on selvästi heikot eväät vastata ja valehtelevat sen vuoksi.


      • Anonyymi

        Miksi tyrkytät jotakin Miami Vice tv sarjan sivua?


    • Anonyymi

      Ja silmien muljattelu liiterissä laittaa näkemään hämähäkinverkkoja.

    • Anonyymi

      Uskovainen kalibrointipoika on käynyt läpi kaikki mahdottomat selitykset ufoilmiölle huonoin tuloksin. Vielä voisi ehdottaa vaikka että ufot on edesmenneiden porkkanoiden sieluja jotka levotonna lentää aina vaan. Paljonkaan muita selityksiä hänellä ei enää ole jäljellä.

      • Anonyymi

        Lähinnä pyrkivät provosoimaan ja hämmentävät keskusteluja tuollaisilla avauksilla ja näyttää toimivankin. Ei tällä palstalla kovin hyviä ja syvällisiä keskusteluja ole enää aikoihin näkynytkään. Negatiiviset sielut tekevät häirintää etenkin nyt kun totuus on paljastumassa.
        Totuus on uhka monille.

        Luukanen Kildestäkin tuli ikääntyessään vihaisen oloinen ja etenkin kristittyjä suorastaan inhosi näiden kapeakatseisuuden ja tekopyhyyden takia. Monet ateistit ovat samanlaisia ”käänteisuskovia” ja aidon hengellisen ja henkisen totuuden vihaajia.

        Tällä planeetalla on niin paljon hyvin erilaisia ja eri kehitysvaiheissa olevia sieluja, että väkisinkin alkaa miettimään sitä, että mikä tämä planeetta oikeastaan on. Mikä on elämän perimmäinen tarkoitus täällä? Äärimmäinen pahuuskaan kun ei ole täällä harvinaista ja kiinnijääneet edustavat ”jäävuoren” huippua.

        Yksinkertaiset, tietämättömät ja naiivit ihmiset ovat erikseen. Heitä saattaa pelottaa ja se selittää torjuntaa ja monimutkaisten asioiden yksinkertaistamista.


      • Anonyymi

        Paljompa harmittaa kalibrointimies kun täytyy noin sekoja juttuja keksiä. Hörhöjen hörhö olet.


    • Anonyymi
    • Aivoissa on erilaisia alueita jotka aktivoituvat tietyistä tunnetiloista. Ne ovat täysin luonnollisia syy- ja seuraus asioita kaikille meistä.

      Hämmennykselle on omat alueensa ja varsinkin sille tunteelle, jos kokee menettävänsä kontrollin. Se on hyvin voimakas tunne se että koet jotakin yliluonnollista tai jota et voi käsittää.

      Se aiheuttaa tunnemyrskyn ja voi aiheutta postraumaattisen stressin, joka näkyy myös aivoissa ja myös verikokeen hormoni- ja stressitasoissa.

      Abduktionsa jälkikäteen muistaneet kokevat sen äärimmäisen ahdistavan stressinä. Voi vaan kuvitella miltä se tuntuu, kun sinut siepataan ja kohdellaan tunteettomasti kuin koe-eläintä, et voi tehdä mitään etkä voi tietää selviätkö siitä vai ei.

      Einsteinin aivoissa ei havaittu muuta poikkeavaa, kuin että hänellä eri aivonosien välillä oli poikkeuksellisen paljon rihmoittumista joka auttoi häntä käyttämään isompaa osaa aivokapasiteetistaan, kuin normi pulliainen.

      Oliko Einsteinin aivojen rihmoittuminen tulosta ankarasta ajattelusta, vai auttoiko luontainen rihmoittuminen ajattelemaan häntä tehokkaammin?

      Mielenkiintoisena yksityiskohtana miesten aivoista kerrottakoon se että tutkijat löysivät joku vuosi sitten miesten aivoista kohdan, joka aktivoitui vain heidän nähdessään Jennifer Anistonin. Kukaan muu nainen ei saanut samaa kohtaa aktivoitumaan.

      Summa summarum, kyllä se saattaa näkyä hyvinkin se ufohavainto aivoissa ja ainakin lähikontakti. Kyllä siinä meni itselläkin varmaan viikko ennenkuin nukkuminen normalisoitui havainnon jälkeen. Sen verran oli mieli kiihtyneessä tilassa kun koetti miettiä mistä ne tulee ja mihin ne menee ja mitä ne tekee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe