Kumpi huonompi? Dacia vai Suzuki

Anonyymi

Tässä on automaailman peränpitäjät. Dacia luonnollisesti ankeine sisustoineen ja tunkkaisella imagolla. Suzuki taas vaarallinen huonon ohjauksen vuoksi. Kysymys kuuluukin kumpi näistä huonoista merkeistä on se huonoin. Asiallisia vastauksia.

33

892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Molemmilla käy Lidlissä ostoksilla ja ajelee pois tiehensä. Normiautoja.

      • Anonyymi

        Miten Lidl liittyy asiaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten Lidl liittyy asiaan?

        "Miten Lidl liittyy asiaan?"

        Siten, että molemmilla käydään halpamarketeissa, kun parempaan autoon, eikä kauppaan ole yksinkertaisesti varaa.


    • Anonyymi

      Älä kommentoi Niuvan hoidokin massapostauksia dissauksia eikä mitään hänen avauksia. Ajokortiton hoidokki jollei mitään muuta elämässä kuin tämä Suoli trollaus. Kohta miljoona spammia postannut Suoleen. Joulunsakkin ja kaikki muutkin juhlapyhät viettää Suolessa spammaten paskoo tuuttiin tason 5v tasoista tuubaa. ÄLÄ KOMMENTOI ! ! ÄLÄ KOMMENTOI ! MT TROLLIA JOKA N 5V TASOLLA.

    • Anonyymi

      Makuasia, mutta Dacia on halvempi ja jotkut mallit siihen nähden tosi hyviä.

    • Anonyymi

      OSSS.ia on jo moneen lähtöön !

    • Anonyymi

      Dacia parempi. Suzukissa hengenvaarallinen ohjaus.

      • Anonyymi

        Älä houri.
        Suzukin ohjauksessa ei vikaa kuten juuri TM:n vertailutestissä todettiin. Suzuki voitti testin.
        Dacia selkeästi heikompi kaikin puolin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä houri.
        Suzukin ohjauksessa ei vikaa kuten juuri TM:n vertailutestissä todettiin. Suzuki voitti testin.
        Dacia selkeästi heikompi kaikin puolin.

        Toinen asia myös akarruttaa että kaikilla ei edes ole hajua tai eivät tajua millainen pitäis auton olla että sitä vois sanoa hyvä ajoiseksi. Autot joissa on yleensä simpukka ohjaus en laske hyvä ajoiseksi ja liian kova jousitus , myös lyhyt akseliväli !


    • Anonyymi

      Ennen kuin kysyy noin typeriä ehkä kannattaisi hankkia ajokortti itselle. Dacia on ylivoimaisesti huonompi. Suzuki on hyvä ajaa ja ellet sillä pysy tiellä kun ensin hankit sen ajokortin ,rahat auton ostoon, niin huomaat kuinka typerän kysymyksen teit.

      • Anonyymi

        Mitenkä niin tyhmä kysymys. Suzukin olen omistanut ja todistetusti nyky suzukeissa huono ohjaus. Siis oli erittäinkin relevantti kysymys aloittajalta. Sinulla tuskin on suzukia kun kehtaat kehua sen ajettavuutta. Onko edes ajokorttia?


      • Anonyymi

        Ennen kuin kysyy noin typeriä ehkä kannattaisi.................. No dacialla saa ainakin vetää jonkin painoista lastia kärryssä mutta miten Suzukin laita ??


    • Anonyymi

      Ainakin sx4 s-crossissa ja vitarassa heikko ohjaus. Jos ette usko tai luulette tämän olevan niuvan trollitehtaalta niin käykäähäm koeajamassa auto. Tajuatte sitten mistä täällä puhutaan. Ps. Olen omistanut suzukin s-crossin joten TIEDÄN MISTÄ PUHUN.

      • Anonyymi

        Hyvä oli ohjaus kun koeajolla kävin.


    • Anonyymi

      Ettekö te tosiaankaan osaa nykyään ostaa niitä autojanne käyttötarkoituksen mukaan, vai mikä oikein mättää? Pitääkö siinäkin äidin, tai iskän neuvoa?
      Ei se Formula ykkönenkään, jossa on varmaan ihan mahtava ohjaus, niin kyllä hääppöisesti maastossa mene, mistä nuo molemmat puolestaan selviävät leikiten. Varsinkin AINA nelivetoinen Suzuki.

      • Anonyymi

        Niinpä! Sen kyllä kaikki tietää että Dacia on aivan läpipaska.


    • Anonyymi

      Tässä teille tietoa asiasta. Dacia huono. Suzuki huonompi. Perustelut: koska minä sanon niin.

      • Anonyymi

        Ja Mersu huonoin.


    • Anonyymi

      Kysyi parivuotta sitten eräältä tunnetulta erittäin osaavalta autonkorjaajalta mikä auto nykyisin on hyvä, hän vastasi, ei mikään.
      Autoissa monissa on omat herkästi, herkemmin menevät osat jotka rikkoutuva, dachia tai miten se kirjotettiin, kuulut tukivarsien olevat ohuet ja pitkät. Erityisesti lapin alueella suhteessa niiden alueiden väkilukuun käittävät paljon dachia maastureita. Dachiassa vaikeakisi joissain malleissa tekee sekin, että renkaiden vaihdon yhteydessä jokin ärsyttävä valo pyytää tietokoneen muuttaan "renkaat vaihdettu?"
      Itsellä ollut vuodesta 2014 alken alle 100kilometriä ajettu Peugeot 208, maantiemelu aika kivaa kesärenkailla kesällä. Auton käyttö vaatii erikois osaamista jos haluaa auton kestävän teoriassa paremmin. Lähes aina ollut Peugeot joten niistä jo jotain oppinut. Yksi tärkeä asia Peugeottia ei saisi pysäköidä niin, että joutuu jonkun metrinki peruttaan mäkeä ylös, suuri todennäköisyys on vauhtipyörän tiivisteen rikkoutuminen ruhina ääni moottoritilassa kertoo sen vaaran. Peugeottien tukivarren kiinikkeet löystyvät herkästi jos rajusti kiihdyttelee, kytkin vaijeri voi useaanki kertaa katketa jos jarruttelee pienemmillä vaihteilla, kannattaa siis käyttää jalkajarrua tai hidastaa vakinopeuden säätimellä, kuitenki jyrkissä mäissä jarruttaa. Peugeot 205 GTI aikoinaan oli sen ajan rajupeli mutta suuret oli korjauskustannuksetkin, pelkästään venttiilivarren kumien vaihtamisen vuoksi moottori piti pistää melkeen kokonaa palasikisi. Tukivarret kesti heikosti ajamisia, yhtään kallistusvakainta ei tarvinnut 11vuoden aikana vaihtaa.
      Peugeot 208 on joka vuotisen huollon aikana lisäksi vaihdettu jarrupalat levyt, akku, tuulettimen hihna, pakoputken kannattimien uusiminen, jakohihnan vaihto suositellaan 5 vuoden kuluttua, kuuli aiempien vuosien vaihtovälien ihan sama auto ollee 10 vuotta niin vaihdettiin jakohihna 6 vuoden kuluttua. Takajarrujen tarkistus ja herkistäminen, tehtävään ei ollut taretta halusin vain nähdä jarruhihnojen kunnon. Niin uudet kesärenkaat. Eipä muuta, jos olisi ajellut autolla rajuja kiihdytyksiä ja kurvaillut autoon olisi täytynyt tehdä jo paljon nyt ajettu jonkun tuhannen yli 100000km yli 7 vuotta vanha auto. Oletus vikojen lisääntyvän noin 140000km tienoilla. Hienompaa autoa en ole ostanut siksi, että olen sen verran köyhä.

      • Anonyymi

        Tänä vuonna kun tein pitkästä aikaa peugot 208:n huollon itse, havaitsin öljyn likaisuuden lisäksi tulppasyvennysten olevan likaiset, eivät puhdistuneet vaikka ilmanpaine pistoolilla niitä yritin puhdistaa. Vaihdoin öljyn ja öljynsuodattimen ajoin 400km jonka jälkeen vaihdoin uudestaa uuden öljyn ajoin 500km jonka jälkeen vaihdoin jälleen uudet öljyt. Johan tuli niin puhdasta ettei vielä yli 6000km jälkeen erottaa millä korkeudell öljytikussa öljy on, työtyy katsoa moneen kertaan öljyn korkeus.


    • Anonyymi

      Mese on huonoin. Huonompi kuin dacia ja suzuki. Muistakaa välttää näitä automerkkejä. Tiedän asian olevan näin koska tiedän autoista PALJON.

    • Anonyymi

      Mun mesessä röyhyää v6 mosa kunnon äänimaailmalla. Tehokas diesel yhdistettynä automaattivaihteistoon tekee ajamisesta mukavaa. Sellaisesta voi vain dacia kuskit nähdä unia. Valitsen dacian huonoimmaksi autoksi. PARAS ON MESE.

      • Anonyymi

        Messerschmitt eli mese on saksalainen kääpiöauto, Voihan sekin olla paras johonkin käyttöön.


    • Anonyymi

      Mose ja Mese. Huonoja molemmat.

    • Anonyymi

      Päteekös se vaarallisen huono ohjaus sitten myös Toyotaan, Kun Suzuki Swace = Toyota Corolla ja Suzuki Across = Toyota Rav4 ???

      • Anonyymi

        Eipä päde. Nuo autot ovat tulleet tojotan linjastolta ulos elikkä eivät ole suzukin suunnittelemia. Toistan. Älkää sortuko s crossiin tahi vituraan. Niissä on huano ohjaus.


    • Anonyymi

      Dacia ja suzuki molemmat rojuja. Näillä merkeillä rajoittunut kysyntä.

    • Anonyymi

      Älkää ostako kumpaakaan merkkiä. Pysykää erossa ja välttäkää kuin ruttoa. Ankee sisusta. Todella tunkkainen imago. Yksi tähti euro ncapissa. Hyyyiii. Ei jatkoon.

      • Anonyymi

        Mökkitie on keskeltä liian kupera ja auton pohja rohisee. Talvella on lunta harvoista aurauksista huolimatta eikä 15 cm maavara riittäne. Mikäs kärry, halpa, tuohon kävisi, kun maantiematka mökille on 70 km ja huono tieosuus puoli kilometriä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mökkitie on keskeltä liian kupera ja auton pohja rohisee. Talvella on lunta harvoista aurauksista huolimatta eikä 15 cm maavara riittäne. Mikäs kärry, halpa, tuohon kävisi, kun maantiematka mökille on 70 km ja huono tieosuus puoli kilometriä?

        Vaikkapa Renault Kadjar.


    • Anonyymi

      Trollitehtaan avaus ja n 90% ns kommenteista. Älä kommentoi ! ! Älä ruoki trollitehdasta,

    • Anonyymi

      Molemmat samaa kuraa. Älä osta kumpaakaan. Daciassa tosin parempi ohjaus mutta on ankeutensa johdosta erittäin epämiellyttävä auto.

    • Anonyymi

      Trollitehdas sitä trollitehdas tätä. Laaduttomia epämukavia romuja on daciat vaikka kuinka trollitehtaasta täällä mölistäisiin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe