Varmaan on monelaisia paistotapoja. Ise paistan sähköuunissa paistopussissa ja kun se on kypsä niin lasken rasvan pos kulhoon ja poistan verkon ja läskin, sitten vielä uuniin hieman ruskettumaan. En laita sinappikuorrutusta .
Miten paistat kinkun.
11
79
Vastaukset
- Anonyymi
Tiilisessä puilla lämmitettävässä leivinuunissa. Alustava lämmitys jo edellisenä päivänä ja lopullinen samana päivänä. Kinkku uuniin kun lämpö on laskenut noin 160 asteeseen. Rasvaa kaadetaan pois ennen kuin sitä kertyy syvälle pellille liikaa. Paistetaan, kunnes lihan lämpötila on hitusen pääälle 90 astetta, tulee mureaa ja maukasta lihaa joka säilyykin paremmin kuin vetisemmäksi jätettynä alemmassa lämpötilassa.
- Anonyymi
Minä itse paistan erilaisella paistotavalla.
Meille tulee sinappihuntu.
Mut osaisko joku neuvoa kastikkeen teossa? Ajatus on laittaa kinkun paistoliemi, kerma, sinappu, ja mustapippuri. Tuleeko hyvä ja missä suhteessa aineksia laitettaisiin? Eli mitä minkäkin verran?
Saako liemen paistopussista helposti pois?
Hyvää joulun alus aikaa! Tv Timmy- Anonyymi
Kinkulle riittää kastikkeeksi pelkkä paistoliemi, ei tarvi suurustaa, eikä kermakastiketta kinkulle, -johan sen jo sanoo järkikin. Pippuria voi laittaa runsaasti niin halutessaan. paistopussista saa helposti pois liemen kaatamalla.
Anonyymi kirjoitti:
Kinkulle riittää kastikkeeksi pelkkä paistoliemi, ei tarvi suurustaa, eikä kermakastiketta kinkulle, -johan sen jo sanoo järkikin. Pippuria voi laittaa runsaasti niin halutessaan. paistopussista saa helposti pois liemen kaatamalla.
Joo. Kyllä paistoliemen sai helposti kattilaan. Mut kyl mä laitoin kermat sinapit ja mustapippurit. Ei ollut maizenaa niin keitin kastikkeen kasaan. Kyllä siitä vaan ihan hyvää tuli. :)
- Anonyymi
Timmyy kirjoitti:
Joo. Kyllä paistoliemen sai helposti kattilaan. Mut kyl mä laitoin kermat sinapit ja mustapippurit. Ei ollut maizenaa niin keitin kastikkeen kasaan. Kyllä siitä vaan ihan hyvää tuli. :)
Kerman keran siitä saa kaksin verroin parempaa.
- Anonyymi
kinkku ensin huoneenlämpöön kunnes sisälämpö on 10. sitten paistopussiin ja kulmaan pieni reikä.
lämpö 125 ensin puolitoista tuntia ja sitten lasketaan 100 asteeseen ja kun mittari näyttää 75 -77 niin kinkku on kypsä. sitten kinkku pois pussista ja poistetaan verkko. annetaan jäähtyä noin pari tuntia ja tehdään sinappikuorrutus ja korppujauhoja pinnalle. sitten uuniinja kun pinta on kauniin ruskea niin pois uunista ja jäähdytetään
ja se on siinä - Anonyymi
Jäinen raaka kinkku vuoltuna siivuiksi ja kossua päälle. Siinä teille marjanpoimijoille oikea resepti.
- Anonyymi
Mitä vikaa marjanpoiminnassa on?
- Anonyymi
Itse suosin Absolut-ruotsalaista tuotetta. Olen siis absolutisti, mutten mutisti enkä azimuutti. Poimin marjoja mutta päästän yleensä puolet niistä menemään. Raakaa lihaa ei syö muuten kuin jos se on oikeaoppisesti valmistettu ja silloinkin tunnen katkeruutta ja uskonnollista herätystä.
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 943552
Nainen olet minun
Olen ominut sinut itselleni, täysin itsekkäistä syistä. Haluan rakastella sinua nainen, toivottavasti sinäkin minua. Oli442917Sille ei voi enää mitään
Miten kaikki meni aiemmin. Oon aivan lukossa 🔒 Tuskin uskallat enää mitää tehdä. Ehkä pitää luovuttaa vaan.742396- 612328
Harmi jos ei enään nähdä
Ehkä se on parempi näin kuitenkin. Ehkä jotain uutta löytyy. Uskon ja toivon että olet onnellinen. Sinussa on kaikki512291Miten suhtauisitte jos kaivattunne sanoisi, ettei hänestä ole seurusteluun
mutta seksi, hellyys ja yhdessäolo kelpaa kyllä??1172267Kunpa minä tietäisin
Olisipa minulla tietoa, siitä oletko sinä nainen kiinnostunut minusta, miehestä joka tätäkirjoittaa, vai olenko minä aiv212153Vau miten upea nainen!
Näytit todella tyrmäävältä. 🤩😍 En meinannut saada katsettani irti sinusta.202127- 1152065
- 621984