Parjattu sokeri, parjattu rasva, parjattu gluteeni ja parjattu liha nyt uusinpana.
Liikalihavuus on yleistynyt vauhdilla jo vuosikymmeniä sitten. Me ihmiset paisumme kuin pullataikinat, samaan aikaan uusia pikaruokaketjuja rantautuu Suomeen kotiinkuljetuksineen vieri viereen. Uusia kuntosaleja avataan joka kulmaan. Uusia hyvinvointivalmentajia nousee rahastamaan lihavia epätoivoisia kuin sieniä sateella.
Meitä ihmisiä syyllistetään milloin mistäkin vääränlaisesta ruokavaliosta. On liikaa rasvaa, liikaa sokeria, vääränlaista lihaa, liian vähän parsaa jne. Maitotuotteet on nykyään poikkeuksetta rasvattomia, joihin lisätty proteiinia lue rahkat. Kaikki maidon oma rasva otettu pois, jolloin jäljelle jää vain maidon värinen vesi sokereineen.
Kun palaamme vähän taaksepäin ajassa ja mietimme että mistä ihminen pääosin koostuu, niin vastaus ei ole proteiini - vastaus on vesi. Olemme lähes kokonaan vettä. Mitä tapahtuu kun veteen lisätään paljon suolaa? Paino moninkertaistuu, koska suola sitoo itseensä lisää nestettä. No tämä hidastaa aineenvaihduntaa, niin kuin arvata saattaa. Suola nostaa verenpainetta ja ylikuormittaa munuaisia, joiden tehtävänä on poistaa haitalliset aineet elimistöstä virtsan mukana.
Ihmisillä on aina ollut tietty määrä rasvasoluja syntyesssään. Rasvasolut ja parjattu rasva ei lisäänny, vaan rasvasolut turpoaa. Ne varastoi rasvaa, mutta ovat enimmäkseen täynnä nestettä lue vettä ja sokeria. Aivot käyttävät sokeria hyödykseen, mikä on selviytymisen kannalta erittäin tärkeää.
Meille yritetään syöttää puppua että rasva on kaiken pahan alku ja juuri, vaikka todellinen syy on suolan käytön lisääminen joka elintarvikkeeseen! Suolan makuun turtuu, siksi ihminen ei maista sitä enää tietyn kynnyksen ylitettyä. 💉🧪🩸🚑 Lääketeollisuua hyötyy siinä missä ruokateollisuuskin. 💀☠️
Salaliitto liikalihavuus ja suola!
17
225
Vastaukset
Ja lisään tähän että ylimääräinen sokeri, esim rasvattomiin tuotteisiin lisätty sokeri varastoituu rasvasoluihin (ei siis muutu rasvaksi). Mutta suola on syy miksi neste kertyy rasvasoluihin. Muutoin ylimääräinen sokeri tulisi ulos aineenvaihdunnan seurauksena eli virtsan mukana.
Parjaapas hiilihydraaatteja yleensäkin, ei sokeria, niin alat olla liikalihavuuden todellisilla jäljillä.
Hiilihydraatteja (eli pääosin peruna ja viljat) kun ei voi syösdä ilman voimakasta maustamista tai sokerointia, niin tässä on liian suolan ja sokerin saanninkin salaisuus.
Kokeilpaapa perunamuusia ilman mitään mausteita, paljaaltaan! Ei mene alas.
Sanamagiakin lienee aiheuttanut sen, että monet luulevat lihan lihottavan.
Liha ei lihota. Sen sanoo myös TV-lääkäri ohjelmassa "Hengenvaarallisesti lihavat", ja hän on asiantuntija.- Anonyymi
Minä käyn Lidlissä n. kerran viikossa ja ostan silloin kilon paketin nauta-sika jauhelihaa hintaan 5,95.
En sitä paista koska se menee silloin ihan paskan makuiseksi vaan nautin sitä joko raakana ruisleivän päällä tai sellaisenaan maustettuna suolalla ja pippurilla. Nam. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä käyn Lidlissä n. kerran viikossa ja ostan silloin kilon paketin nauta-sika jauhelihaa hintaan 5,95.
En sitä paista koska se menee silloin ihan paskan makuiseksi vaan nautin sitä joko raakana ruisleivän päällä tai sellaisenaan maustettuna suolalla ja pippurilla. Nam.Lidlin Reilu sika-nauta jauheliha 22 % maksoikin vain 4,99 € / kg.
Päälle lämmitän Kania-hernekeittoa a/ 0,59 € /prk.
Kyllä nyt kelpaa Joulun tulla ! Hiilihydraatit eivät pidä nälkää yksinään, ja tosiaan onhan ne aika tärkkelystä ilman mitään makua. Jauhot ei esim. maistu sellaisenaan miltään. Olet oikeassa. Mutta mielestäni peruna on keitettynä ihan hyvä lisä, eikä sinällään lihota.
Liha ei lihota ketään, mutta joidenkin ruoansulatus on hitaampaa, koska mahahapot eivät ole yhtä happamia sulattamaan lihaa kuin toisilla. Tähän perustuu veriryhmiin perustuva ruokavalio.
O-veriryhmäläisille sopii parhaiten punainen liha (on ehdoton). Tähän vaikuttaa tietysti moni muukin asia. Itselle paras liha on kanan/broilerin tai kalan liha. Syön kyllä myös punaista lihaa, mutta vähän harvemmin.Anonyymi kirjoitti:
Minä käyn Lidlissä n. kerran viikossa ja ostan silloin kilon paketin nauta-sika jauhelihaa hintaan 5,95.
En sitä paista koska se menee silloin ihan paskan makuiseksi vaan nautin sitä joko raakana ruisleivän päällä tai sellaisenaan maustettuna suolalla ja pippurilla. Nam.Olen joskus kuullut puhuttavan tästä raakalihan syömisestä - sillä taisi olla joku ihan oma nimityksensä.
Jauhelihassa piilee vakava ruokamyrkytysriski - aiheuttaa jopa usean päivän ripulin ja kramppeja https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/d77ba11d-bc5c-4f81-af76-3a63726f22cd
Tosiaan tätä epäilinkin, että raa’assa sianlihassa on loisten saannin mahdollisuus, joten harkitsisin. Taisi olla vielä joku bakteerikin, mikä saattaa aiheuttaa ongelmia. Mutta jokainen tekee niin kuin itse parhaaksi näkee, eikä siihen ole muilla nokan koputtamista.Perhosvaikutus kirjoitti:
Olen joskus kuullut puhuttavan tästä raakalihan syömisestä - sillä taisi olla joku ihan oma nimityksensä.
Jauhelihassa piilee vakava ruokamyrkytysriski - aiheuttaa jopa usean päivän ripulin ja kramppeja https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/d77ba11d-bc5c-4f81-af76-3a63726f22cd
Tosiaan tätä epäilinkin, että raa’assa sianlihassa on loisten saannin mahdollisuus, joten harkitsisin. Taisi olla vielä joku bakteerikin, mikä saattaa aiheuttaa ongelmia. Mutta jokainen tekee niin kuin itse parhaaksi näkee, eikä siihen ole muilla nokan koputtamista.Lihassa voi lähinnä myrkykytysvaarana olla jo alkanut mutta huomaamaton pilaantuminen.
Ei siinä juuri muuta.kekek-kekek kirjoitti:
Lihassa voi lähinnä myrkykytysvaarana olla jo alkanut mutta huomaamaton pilaantuminen.
Ei siinä juuri muuta.Tartar- ruoat- ja ruisvoileivät ovat parasta ikinä enkä koskaan ole niistä saanut mitään ruikkupaskeleita kuten tuolla eräs hra väittää.
Toki ituhippikommunistit vastustavat ja inhoavat kaikkea liharuokaa.
Antakaa myös sioille onnellinen Joulu he kirkuvat.....
- Anonyymi
Syön vain sitä lihaa, jonka itse saalistan, siis järvikalaa ja riistaa.
Hiilihydraatteja on monta sorttia: muun muassa täysjyväviljat, marjat, hedelmät, kasvikset, juurekset, pähkinät ja papukasvit sisältävät hyviä hiilihydraatteja, kun taas sokerit ja kuorittu vilja niitä elimistölle huonoja.
Natriumia ihminen saa nykyruokailussa 10-kertaisen määrä tarpeeseen, ja sen käytön vähentämiseen voi totutella asteittain.
Hyvin valmistettu ja maustettu ruoka ei juuri suolaa tarvitse ollakseen maukasta.
Alkoholi on liuotin ja solumyrkky, joka aiheuttaa terveysriskin käyttäjälleen.
Päivittäinen liikunta ja lihaskunnon ylläpito joko työllä tai erillisellä lishaskuntoharjoitteilla on tärkeää.Tosiasiassa kaikki tärkkelys ja sokeri (eli ihmiselle käyttökelpoinen hiilihydraatti) on ihan sitä samaa, saitpa sen luomuporkkanoista, täysjyväviljasta, metsän puolukoista taikka kaupan vehnäjauhoista ja sokerista.
Sisävesikaloistamme eritoten hauki on erittäin epäterveellinen korkean elohopeapitoisuutensa takia. Sitäpaitsi hauki on suorastaan pahanmakuinen kala. Ja ne muut järvikalamme onkin sitten sellaisia säälittäviä ruotoisia sinttejä. Ahvenkin, enimmäkseen vaan ruotoa ja nahkaa.
Makrillit purkissa on parempia ja terveellisempiä.
Jo kauan sitten on ollut selvää, että sairaan lihomisen yksi syy on mahalaukun venyminen turpoavan kasvisruoan ansiosta.
"Onpa niin täysi olo", hihkuu "terveellisen" kasviaterian nauttinut... ja on taas kohta hetimiten nälkäinen...- Anonyymi
Niin, ja kasvisruoka ei maistu miltään ilman suolausta tai rasvaa. Eli aika tyhjiä ovat sellaisenaan. Niiden valmistaminen esim. hauduttamalla tai keittämällä poistaa melkoisen määrän niiden hyödyistä eli vitamiineista ja antioksidanteista.
Anonyymi kirjoitti:
Niin, ja kasvisruoka ei maistu miltään ilman suolausta tai rasvaa. Eli aika tyhjiä ovat sellaisenaan. Niiden valmistaminen esim. hauduttamalla tai keittämällä poistaa melkoisen määrän niiden hyödyistä eli vitamiineista ja antioksidanteista.
Kasvikset on pääosin vettä ja kuitua, minkä takia ne ei lihota sinällään ja tukevat ruoansulatuksessa toimintaa.
Perhosvaikutus kirjoitti:
Kasvikset on pääosin vettä ja kuitua, minkä takia ne ei lihota sinällään ja tukevat ruoansulatuksessa toimintaa.
Nimenomaan hiilihydraattipommit viljat ja peruna ovat kasveja, turvottavaa, täyttävää ruokaa, vatsalaukkua venyttäviä ja lihomisen aiheuttajia.
Peruna kuivapainoltaan (75% vettä) vastaa lihottavuudeltaan samaa määrää sokeria. Eli kun 1 kg perunaa kun syö, on sama kun heittäisi mahaan 250 grammaa sokeria.
Ennen vanhemmat ihmiset sanoi lihavista että onpas "hyvässä kunnossa" tuokin.
Ja vastaavasti jos joku laihtui niin olivat huolestuneita että onpas tuo mennyt "huonoon kuntoon".- Anonyymi
Tämä on liian mustavalkoinen.
Tuskin pitivät jotain 200-300 kiloista joka tuskin saa liikuttua "hyväkuntoisena". Anonyymi kirjoitti:
Tämä on liian mustavalkoinen.
Tuskin pitivät jotain 200-300 kiloista joka tuskin saa liikuttua "hyväkuntoisena".Vanhaan hyvään aikaan ruoan puutteen takia sellaisia amerikkalaisia normitapauksia ei meillä liene ollutkaan.
Nytkin ovat harvinaisia Suomessa sellaiset.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nurmossa kuoli 2 Lasta..
Autokolarissa. Näin kertovat iltapäivälehdet juuri nyt. 22.11. Ja aina ennen Joulua näitä tulee. . .1448199Joel Harkimo seuraa Martina Aitolehden jalanjälkiä!
Oho, aikamoinen yllätys, että Joel Jolle Harkimo on lähtenyt Iholla-ohjelmaan. Tässähän hän seuraa mm. Martina Aitolehde432201Kaksi lasta kuoli kolarissa Seinäjoella. Tutkitaan rikoksena
Henkilöautossa matkustaneet kaksi lasta ovat kuolleet kolarissa Seinäjoella. Kolmas lapsi on vakasti loukkaantunut ja262092- 951708
Miksi pankkitunnuksilla kaikkialle
Miksi rahaliikenteen palveluiden tunnukset vaaditaan miltei kaikkeen yleiseen asiointiin Suomessa? Kenen etu on se, että1811647- 301217
Tunnekylmä olet
En ole tyytyväinen käytökseesi et osannut kommunikoida. Se on huono piirre ihmisessä että ei osaa katua aiheuttamaansa p1071081Taisit sä sit kuiteski
Vihjata hieman ettei se kaikki ollutkaan totta ❤️ mutta silti sanoit kyllä vielä uudelleen sen myöhemmin 😔 ei tässä oik51009- 53995
Odotathan nainen jälleenkohtaamistamme
Tiedät tunteeni, ne eivät sammu johtuen ihanuudestasi. Haluan tuntea ihanan kehosi kosketuksen ja sen aikaansaamaan väri28860