Älkää koskaan maksako aiheettomia huijareiden lähettämiä laskuja.

Anonyymi

Suomi on täynnä tunnettuja huijareita. Esim:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b436a361-598a-485b-bcf4-11c51a68b6b7

Viranomaiset eivät tee mitään. Laiskuutta ja osaamattomuutta.

Teille ei koskaan tule mitään seuraamuksia, jos jätätte aiheettoman laskun maksamatta. Te kyllä tiedätte, onko lasku aiheeton. On tietysti oltava tarkkana ja pitää tietää mitä tekee. Mahdolliset perintäkirjeet riittää kiistää.

Ei mikään tilaus jatku automaattisesti, ellette te ole siitä itse tietoisesti ja harkiten sopineet. Eikä mikään jonkun lähettämä tarjous jostakin tuotteesta koskaan johda sopimuksen syntyyn, jos te ete mitenkään reagoi tarjoukseen. Eihän sitä Posti ole useinkaan edes jakanut teille tai sitä ei ole edes lähetty. Huijareiden höpinöistä ei tarvitse välittää.

Jos maksatte yhdenkin aiheettoman huijarin lähettämän laskun, tuette rikollisuutta ja aiheutatte muillekin paljon harmia. Älkää ole laiskoja ja maksako. Tapelkaa vastaan. Saatte kyllä aina apua. Kertokaa muillekin huijauksista.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On parempi maksaa kuin korvvata kalliit perintäkulut ja mahdolliset oikeuskulut päälle ja ne ne vasta maksaakin!

      • Anonyymi

        Noin puhuu paha ilkeämielinen huijari. Sairasta.

        Älkää ikinä usko näitä huijareiden uhkauksia. Heti kun ensimmäinen huijari haastaa jonkun oikeuteen, siitä tehdään satoja lehtijuttuja.

        Huijarit ja heidän itsensä omistamat perintäfirmat eivät voi haastaa ketään oikeusteen eikä aiheuttaa kenellekään mitään maksuhäiriöilmoituksia. Niisähän päättää aina oikeus. Ei ikinä rikolliset huijarit. Kaikki perustuu tyhmien uhrien osaamattomuuteen ja ymmärtämättömyyteen. Eivät tiedä laeista tai huijaustavoista mitään. Huijarit valehtevat työkseen. Koko organisaatio.


    • Anonyymi

      Mitä viranomaiset tuolle tekisi? Ihminen tilannut itse tuotteen ja maksanut sen itse ja silti ei halua sitä. Todella vaikea puuttua. Ajatusten lukukoneet ovat vielä kalliita ja epävarmoja

      • Anonyymi

        Jatkat valehteluasi. Kukaan ei ole tilannut mitään sinulta eikä muilta provisiopalkkaisilta kusipäiltä.

        Huomaatteko jo mistä on kysymys? Huijarit ja heidän palkkaamansa puhelimarkkonointiyritysten valehtelevat soittajat yrittävät kaikin keinoin saada uhrin uskomaan olevansa jollakin tapaa väärässä ja muka sitotuneensa tilaamaan jotain. Kaikki on valhetta. Uhreja aivopestään isolla porukalla.

        Eihän kukaan täysijärkinen puolustuskykyinen henkilö ikinä joudu heidän uhreiksiin. Valitsevat aina heikommat. Arvaatte kyllä mitä porukkaa suurin osa näistä huijareista on. Oikein arvattu!


    • Anonyymi

      Viranomaiset ovat saaneet tästäkin huijarista paljoj yli tuhat ilmoitusta. Kukaan ei ole tehnyt yhtikäs mitään. Eivät tuo asiaa edes julkisuuteen. Nostavat kyllä palkkaa ja estävät ketään muita tutkimasta mitään. Kaikki saadut ilmoitukset salataan. Eivät itse joudu oikeuteen. Mikseivät?

      Viimeistään kymmenennen ilmoituksen jälkeen huijaaminen olisi tietysti pitänyt kieltää heti ja laittaa huijarit maksamaan kaikki saamansa maksut takaisin uhreille. Ihan siis kaikki. Kysehän on huijaamisesta. Ei mistään muusta. Jotain kirjanpitoa yrityksellä on ja useita pankkitilejä. Jotain hämäävää oikeaakin toimintaa on varmasti mukana peittämässä huijaamista.

    • Anonyymi

      Huijareille on apunaan kymmeniätuhansia avustajia erilaisissa epärehellisissä puhelin- ja muissa markkinointiyrityksissä. Pitävät suurta ääntä ja puolustavat epärellisiä käytäntöjään. Kytköksiä suoraan valtaa pitäviin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe