Crypto.com Visat ja muuta yleistä tietoa!

Noniin, sisällöllään nämä kaksnelosen tiedot eivät säväytä, joten avataan nyt "kunnolla". Kyseessä siis sivusto, joka haalii agressiivisella markkinoinnilla asiakkaita käyttämään sivustoa ja sivuston valuuttaa. Valuutalla ei tällä hetkellä suurempaa painoarvoa ole (muodostumassa hyvää vauhtia kuitenkin käyttötokeniksi), mutta VISA korttien vuoksi myös vanhemmat ja asiaan tutustumattomat ihmiset saattavat hypätä salaiseen kryptomaailmaan. https://crypto.com/eea/cards.
Laajemman kuvauksen Crypto.comista katsoisin esimerkiksi sivustolta: https://bitcoinkeskus.com/cryptocom/

"Miksi kukaan antaisi ilmaisen VISA kortin ja maksaisi vielä sen käytöstä?"
Tämähän se taitaakin olla kaikista suurin kysymys, joka tulevia käyttäjiä askarruttaa.
Vastauksena sanonkin seuraavaa: Crypto.com ei itse maksa tällä hetkellä tokeneistaan, heillä niitä on ollut säilössä alusta asti. Toisinsanoen käyttäjämäärän lisääntyessä CRO tokenin hinta nousee VISA korttien vaatiman alkupääomapanttauksen vuoksi. Joudut siis uutena asiakkaana ostamaan vanhoilta asiakkailta CRO tokenia, jotta pääset touhuun mukaan. Crypto.com lisää hitaasti markkinoilla olevien tokenien määrää. Tämäkin on tosin rajattua ja tulee vuosien päästä loppumaan alkuperäisessä muodossaan. Tämä johtaa siihen, että Crypto.com takaisinostaa valuuttaansa, tai maksaa palkkioitaan eri tavalla. Tokeneita ei siis tule räjähdysmäisesti lisää, vaan vaaditaan joukkopako VISA korteista/CRO tokenista, jotta valuutan hinta romahtaa. Mikä tähän johtaisi? Yksiselitteisesti... Paremmat edut omaava vaihtoehto/etujen pudottaminen.

"Mistä Crypto.com saa sitten rahoitusta tähän touhuun ja markkinointiin?"
Crypto.com markkinoi pitkälti visa korteillaan, mutta luo lisäetuja, JOS tutustut heidän laajempaan tarjontaansa. Tällä saadaan kryptovaluuttojen treidaajia/ostajia lisää. Jos ja kun he aloittavat kryptomarkkinoilla sijoittamisen, missä he sijoittavat? Yleisesti jäädään sille alustalle, mihin asiakas on opetettu. Tässä tapauksessa asiakkaat jäävät treidaamaan ja ostamaan valuuttoja Crypto.comista. Jokainen transaktio luo käyttäjälleen kuluja, näillä kuluilla Crypto.com tekee rahansa. Tähän päälle lainamahdollisuudet, viputuotteet jne...

"Onko kyseessä pyramidihuijaus, voinko hävitä rahani..."
Oletko nähnyt pyramidihuijausta, joka tekee nimisopimuksia stadioneiden/areenojen kanssa ja joka markkinoi maailmanlaajuisesti televisiossa? Minä en. Rahojen menetyksestä voisin todeta, että kaikki on mahdollista. Sivuston suojaus on erittäin hyvä, sivusto on helppokäyttöinen ja helposti lähestyttävä uusille asiakkaille, kortin edut ovat hyviä.... Mutta nykymaailmassa kaikki on mahdollista. Nykyisillä eduilla en koe merkittävänä riskinä kyseisen valuutan arvoromahdusta. Toki valuutan arvo ollut vuosi takaperin ihan omaa luokkaansa, joten myyntipainettakin syntyy lähiaikoina rutkasti ja voi ainakin hetkellisesti pienentää valuutan arvoa.

Selkeästi selostettuna Visan käyttöönotto: Tee tili Crypto.com sivustolle, valitse kortti, jonka haluat hankkia ja panttaa vaadittava summa CRO tokenina sivustolle (6kk lukittu panttaus, jonka voi avata. Tämä toki vähentää merkittävästi kortin etuuksia)
Varmista osoitteesi ja kortti lähtee kohti postilaatikkoa. Reilu viikon jälkeen kortti on postissa ja valmiina käyttöön (nykyisin voi mennä lähemmäs kuukausi), virtuaalisen kortin voi ottaa käyttöön heti tilaushetkestä, varmennusten mennessä läpi. Lisää Visa kortille rahaa (sivustolta siirrät rahaa pankistasi Crypto.com visa tilille) ja kortti on maksuvalmiudessa. Tee ostoja, ostojen mennessä läpi sujahtaa Crypto.com tilillesi CRO tokenina ostojen cashback, joka on heti vaihdettavissa tokenista oikeaksi rahaksi!

Tutustu aiheeseen vielä esimerkiksi suosikki youtubettajan kautta ja käytä kaverisi Refer koodia tehdessäsi tunnukset sivustolle, niin saatte 25 dollarin arvosta CRO tokenia tilillenne. Jaan myös omani, ellette muualta koodia saa, eli koodilla: jzpwa4uvb9 (käytettävissä viimeistään 1vk rekisteröimisen jälkeen) tai https://crypto.com/app/jzpwa4uvb9 ilmaiset valuutat talteen!

Kaikki aiemmin mainitsemani asiat ovat omia mielipiteitäni, eikä kertomani sisällä sijoitusneuvontaa. Tee omat johtopäätöksesi! Kertomani tiedot voivat sisältää virheitä, voi tulla oikaisemaan, niin korjataan jos tarpeellista :)

17

1950

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatketaan chatissa tietoutta Visa korteista. Kyseiset kortithan eivät siis tällä hetkellä maksa mitään, vaan vaativat valuutan panttauksen. 1% cashback kortti on täysin ilmainen, eikä vaadi panttausta. 2% cashback kortti vaatii 350 euron panttauksen, lisänä kortille saa "ilmaisen" spotifyn ja tästä raukeaa samalla refer koodin etu, koodin antajalle! 3% cashback kortilla on jo netflix, spotify ja free airport lounge edut. Näiden lisäksi tulee vielä korotetut earn mahdollisuudet steikatessa kryptovaluuttoja, sekä jopa yli 10% vuosikorko lukitulle CRO tokenille! Tämä vaatiikin jo 3500 euron pantin. Sitten 5% 35 000 euroa jne, käykää lukemassa, jos koette tarpeelliseksi. Voit tilata alkuun esimerkiksi 350 euron kortin, mutta vaihtaa korttisi edut seuraavalle tasolle, yksinkertaisesti lisäämällä cro tokenin määrää tarvittavalla summalla. Kortin voi myös "kuollettaa" ottamalla pantin pois ja tyhjentämällä kortin käteisvarat. Kortin totaalikuolletus maksaa 50 euroa, johon sitten sisältyy kortin sisällön siirto pankkitilille. Visa kortilla voi maksaa bensoja, ruokaostoksia ja käyttötavaroita. Tarkemmat ehdot löytyvät crypto.comista. Kaikkea voi siis ostaa, mutta kieltolistan sisäisistä ostoista ei saa cashbackia. Bonuskortit toimivat myös yhdessä kyseisen kortin kanssa ja saat näin kahta eri bonusta päälleikäin. Esimerkiksi 5% s bonuksella ja 3% Crypto.com bonuksella tulee jo huomattava summa takaisin "kotiinpäin".
      Olen nyt yrittänyt sivistää muita, tehkää samoin. Pidetään ketju asiallisena! Antakaa mieluummin vinkkejä/omia huomioita, kuin turhaa spammia :)

    • Anonyymi

      "Onkohan kyseessä kupla? hinta pompannut hulluna, enkä näe nykyhinnoittelua järkevänä"
      -Crypto.com löi läpi omalla markkinoinnillaan. Vuodesta 2018? asti toiminut yritys, joka sai 100 miljoonan käyttäjäyhteisön 300 miljoonaan yhdessä vuodessa! 2021.
      huhti-toukokuussa nähtiin suuri nousu, käyttäjien noustessa 140 miljoonasta kahteensataan miljoonaan ja siitä ollaan noustu kovaa tahtia ylöspäin. Kolikon hinnanmuutos tapahtui odotettua myöhemmin ja räjähdysmäisesti, joka voi johtaa myös hinnankehityksen hidastumiseen, mahdollisesti pudotukseen, mutta näitä hetkiä kannattaa odottaa, ovat nimittäin parhaita hetkiä ostaa lisää valuuttaa! Jos sama käyttäjämäärän kehitys jatkuu ensi vuonna, tulee käyttäjiä olemaan 500 miljoonaa? miljardi? En tiedä, mutta se tulee näkymään myös tokenin arvostushinnassa.

    • Anonyymi

      Lisätietoa yrityksestä/cro tokenista ja ihan kryptovaluutoista ylipäätänsä,
      itse kokenut kyseiset paikat helposti sisäistettäviksi ja hyviksi tiedonlähteiksi:
      https://www.youtube.com/c/MihinSitäSäästäis
      https://matkallavaurauteen.com/kokemuksia-mco-visa-debit-kortista
      https://bitcoinkeskus.com/cryptocom/
      https://crypto.com/eea/about
      https://crypto.com/eea/partners
      https://crypto.com/eea/research?category=macro
      Näihin tutustumalla tietoutesi on jo hyvällä tasolla. Sitten vielä vertausta isompaan yritykseen, eli Binanceen, jonka kanssa kilpailu tulee olemaan kovaa asiakkaita haaliessa vuonna 2022 ja siitä eteenpäin: Bnb tokenin markkina-arvo on lähemmäs kuusinkertainen. Tämä johtuu ennen vuotta 2021 tapahtuneesta paremmasta markkinoinnista, halvoista siirtokuluista jne... Binance onkin miellyttävämpi paikka miettiessä kryptovaluutalla treidaamista ja kuukausittaista käyttöä. Valuuttoja löytyy kaksinkertainen määrä ja sivustoa on kasvatettu Crypto.comia nopeammin palvelemaan suurempaa asiakasmäärää. Binancen VISA kortit ovatkin saavuttaneet aiemmin suuren suosion, koska käyttömahdollisuus eri maihin on levinnyt Crypto.comia nopeammin. Toisinsanoen Crypto.com on jälkijunassa oikeastaan kaikessa mahdollisessa. Miksi sitten laittaisin mieluummin Crypto.com kortin? --> VISA edut pienemmällä pantilla saatavissa, kasvuvaraa löytyy enemmän ja kasvua tulossa markkinoinnin seurauksena. Luulisin, että kaupankäyntikulut tipahtavat tulevaisuudessa ja päästään myös muiden hinnoitteluiden puolesta Binancen tasolle. Tässä kohtaa ollaan toivottavasti jo yrityksenä kärkipäätä, eli lähellä binancen tasoa! Toisinsanoen CRO tokenin markkina-arvo lähentelee toivon mukaan kolmea euroa vuonna 2023. Tämähän tosiaan vaatii onnistumisia ja uudelleenhinnoittelua kaupankäyntikuluissa, mutta päämääränä kaikilla on tosiaan olla se ykkönen, eli kovasti tätä asemaa tulevaisuudelta haetaan! En löytänyt suomalaista sivustoa, jossa kyseisiä valuuttoja, kaupankäyntialustoja ja VISA kortteja vertailtaisiin keskenään, joudutte siis tyytymään googlen hakusanoilla CRO VS BNB hakutuloksiin. Löytämäni tiedot olivat puutteellisia ja jokseenkin osittain vanhentuneita. Helpoin tapa vertailuun onkin siis mennä kyseisille sivustoille ja vertailla etuuksia/alustoja/tokeneita keskenään.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Tässä yksi sivusto jossa aiheesta ohjeita. Löysin itse täältä hyvää infoa tutustuessani asiaan.

      Myös matkallavaurauteen.com -sivustolla on hyviä vinkkejä.

      Tämä sivusto(alla linkki) mielestäni helppo lukuisempi ja ymmärrettävimmin kirjoitettu.

      https://kokemuksia-crypto-visa-kortista.webnode.fi/

    • Anonyymi

      Noniin ja ollaan alle 0.5 eurossa! Hyvä hetki ostella 350 euron kortti sisään, jos siltä tuntuu :) Itse tankkaillut jokaisesta -10% dipistä n. 50 eurolla lisää valuuttaa, niin pääsen joskus sinne 3500 euron tienoille. Ei ole rahaa laittaa suoriltaan pantiksi, joten ajallisesti hajauttaen kohti päämäärää! Jos käy 0.3e puolella, niin vähintään tonni menee suoriltaan kiinni :) Toivottavasti päästään ennen kesää lukitsemaan 3500 euroa, niin saadaan lukittua ennen mahdollisia laskumarkkinoita, eikä edut mene minnekään :) Saa samalla korkotuoton kuntoon tämänkin osalta!

    • Anonyymi

      Kovasti vaikuttaa siltä, ettei 0.5 dollarin alapuolelle helpolla päästä. Aamuyön tunteina 0.49 dollarin hinnoissa on käyty kuukauden aikana, mutta tankkaukset näyttävät olevan kovia kyseisissä hinnoissa. Mitä itse tekisit, jos sinulla olisi paljon kyseistä valuuttaa, missä hinnassa keventäisit pottia? Itse järkeilisin asian niin, etten keventelisi ainakaan alle kyseisen hinnan. Mahdollisesti 0.7 dollarin yläpuolella, jos pitäisi jonkinlainen arvio antaa seuraavien kuukausien ajalle. Hinta on selvästi saanut tason, joka on ja pysyy, kunnes toisin todistetaan, eli myyjät vähenee/saadaan huonoja uutisia. Tammikuu saatetaan mennä samoissa hinnoissa, mutta Helmikuussa onkin jo seuraavat suuren kokoluokan mainos kampanjat ja valuutta/visa tulee jälleen keräämään huomiota. Epäilenkin siis Helmikuun loppupuolelle dollarin hintatasetta. Tässä toki monta muuttujaa, muunmuassa etujen mahdolliset muutokset vuoden vaihteessa. 2022 mennään kaiken järjen mukaan samoilla - erinomaisilla visa eduilla. Jos jossain nähtäisiin muutoksia, niin näkisin kristallipallossani treidauksen hintaparannusta, jolla kaapattaisiin muilta alustoilta käyttäjiä crypto.comin piiriin. Itse siis ainakin tekisin näin. Kaikenlaista tässä voidaan arvuutella, mutta lopullinen tulos löytyy lopunviimein kryptovaluuttojen hintatasosta. Jos Bitcoin/ETH nousee, nousevat muut perässä. Näin on menty tähänkin asti. Sillä poikkeuksella, ettei bitcoinia mainosteta, eikä bitcoinille haeta uusia asiakkaita. Mainoskampanjat luo nousua yksittäiselle valuutalle, joka nostaa kurssikäyrän "valtavaluuttojen" ohitse. Toivottavasti olette saaneet jotain irti keskustelusta, jota jatketaan näillä näkymin ensi vuoden puolella 🙂 Koodini on ollut tähän asti käyttämätön, eli selvää innostusta en nähtävästi ole saanut aikaiseksi. Kertokaa toki kommentoinnin puolella, onko kertomuksistani ollut jotain hyötyä, niin jaksan jatkaa myös tulevaisuudessa tietäen, etten ole ihan yksin aiheen kanssa 👍

    • Anonyymi

      nyt näyttää hyvältä! 3500e kortti menee näillä näppäimillä tilaukseen! Katsotaan vielä hetki, saisiko vähän halvempaan hintaan :)

    • Anonyymi

      Ja nyt on saatu 3500e lukituksen kortti tilaukseen :) Huomion arvoista uusille ja vähän vanhemmille käyttäjille: 350 euron kortti oli tuloillaan kuukauden päivät ja vieläkin "issued" statuksella. Eli ruuhkaa palvelussa löytyy. Kortin päivityksessäkin näyttäisi menevän yli vuorokausi, jotta virtuaalisen kortin saa käyttöönsä. Päivittäessä korttia on huomioitava, että kortin päivitys onnistuu kahdella eri tavalla: Maksamalla kerralla seuraavan lukitustason määrä, eli 3500 euroa, TAI jos on tullut ostettua valmiiksi cro tokenia, niin täydentämällä lompakon CRO valuutan määrä siihen pisteeseen, että arvo ylittää 3500 euron rajapyykin. Siinä mielessä huono ratkaisu, että ylimääräisiä tokeneita jää suht varmasti vielä lukituksen ulkopuolelle, kun arvo muuttuu jatkuvasti ja ostaessa tarvittavan määrän, kannattaa tokenien määrä heittää noin. kymmenellä eurolla yli tarvittavan, ettei joudu lisäämään vielä uudestaan, jos cro hinta tipahtaa esimerkiksi sentillä korttipäivitystä tehdessä. Yksinkertaisuudessaan ei ole siis mahdollisuutta lisätä esim. 1000 cro tokenia ja ostaa loppusummaa tokeneita kyseisessä kortin tilauskohdassa. Tässä olisi palvelulla petrattavaa...

      Asiakaspalvelu vastannut nykyisin suhteellisen nopeaan tahtiin ja aspa on ainakin itselle mieleinen. Kortin käytöstä tulee varmaan kerrottua enemmän helmikuun aikana, kunhan sitä pääsee käyttämään oikeasti.

      Sitten vielä kryptovaluutoista ylipäätänsä ja nykyisestä kryptojen myllerryksestä.
      Omasta mielestäni nykyinen kryptomarkkinoiden heilunta on hyvästä tämänkaltaisille palveluille, niiden lisätessä ostoja ja myyntejä. Väitänkin siis, että kryptojen hinnan alastulo luo vain vahvempaa markkinastatusta crypto.comille, sekä kyseiselle valuutalle/tokenille. Samalla päästiin/päästään näkemään, onko cro hinta "kuplautunut" tokenin arvon kasvaessa puoleen vuoteen älyttömästi. Tokenin arvon lasku jäi näillä näkymin odotetulle tasolle, eli sinne -10% pintaan, eikä nähty hirveitä laskuja suhteessa markkinoiden suurimpiin kryptoihin (eth/btc) Täten sanoisinkin, että cro hinta on kilpailukykyisellä tasolla, enkä koe näkeväni suurempia alastuloja, AINAKAAN ilman markkinoiden suurimpien valuuttojen "suunnan näyttöä". Käyttäjät lisääntyy koko ajan ja seuraavat suuremman luokan mainostukset nähdäänkin helmikuussa super bowlin merkeissä. Siitä lisää googelin puolelta... Nähtäväksi jää, millainen vaikutus mainostuksella tulee olemaan tällä kertaa markkinahintaan. Käyttäjiä luulisi ainakin löytyvän lisää!

      • Anonyymi

        Itse steikkasin muistaakseni 2020 lopussa tai 2021 alussa sen ruby-kortin, eli nykyään 350 €. Sitten vaihdoin erästä toista kryptovaluuttaa CRO:hon ja toki sain ostoksista myös 2 % cashbackin em. korttia käyttäessä. Muistaakseni kun vaihdoin toisesta kryptosta tähän CRO:hon, oli CRO:n hinta 10-20 snt per CRO. Marraskuussa sitten CRO:n arvo kipusi hetkellisesti tuohon 70-80 snt per CRO, jolloin omistukseni arvo ylitti hitusen 3500 €, jolloin pystyin steikata sen 3500 € kortin, jossa tosiaan 3 % cashback ostoksista ja 10 % CRO-korkotuotto per vuosi, maksun realisoituessa viikoittain CRO:na. Elikä siis minulla kävi tuuri kun sain vuoden alussa CRO:ta halvalla ja sitten "vain odottamalla" arvo nousi tuon paremman kortin tasolle ja sain päivitettyä siihen.

        Se minua kyllä ihmetyttää miten tämä CRO voi pitää arvonsa, sillä kaikki nuo cashbackit, vuotuiset korkotuotot (alkaen tuo 3500 € kortti), "ilmainen" spotify/muut palvelut per parempi steikattu kortti yms., niin mielestäni tuo haiskahtaa aika inflaatio-kryptolta. Aikamoinen printterikone tuo CRO-systeemi on.


    • Anonyymi

      Itse asiassa CRO määrä on vain vähentynyt ja tulee vielä vähentymään.
      Omistaja suhteisuus vain muuttuu, eli "pankki" (Crypto.com) Työntää cro tokenia käyttäjille sitä mukaan, kuin sitä täytyy jakaa. Lopputuloksena jossain kohtaa, eli vuosien päästä crypto.com alkaa ostamaan tokenia takaisin käyttäjiltä, jolloin oravanpyörä lähtee pyörimään ja siitä tulee valuutta, joka kiertää kehää, eikä vain virtaa "joesta - crypto.com" --> "järveen - palvelimen käyttäjät".
      Tosi puheessa CRO hinnan arvo nähdään lopullisessa muodossaan, kun sitä aletaan ostamaan palvelimen kautta takaisin jaettavaksi. (cashback, muut edut, crypto.com palvelimen hintataso jne alkaa olemaan "vakinaisella" tasollaan, jolla firma tekee positiivista tulosta, huolimatta valuutan takaisin ostosta)

      Tähän perään päivitystä omista kokemuksista.
      Mobilepay toimii kortin kanssa ja sillä on tullut s-ryhmän kaupoissa makseltua. Cashback toiminut omalta osaltani moitteetta. ABC-Mobiili tankkaukseen ja homma rullannut myös sillä puolella. Hienoahan sitä on katsella, kun S bonuksien lisäksi cro.ta rapisee tilille :) Kaikki kk maksulliset palvelut (netflix, hbo, spotify...) siirrelty crypto visan kautta maksettavaksi, eikä ikäviä huomioita ole vielä vastaan tullut. Seuraavaksi ihmetelläänkin, miten saisin puolisoni samaisen edun piiriin. Mobilepayssa voi kortin käyttäjänä olla vain yksi tili, eikä google pay, ynnä muut. Toimi crypto.com Visalla... Taitaapi mennä puolison taskuun Visa, kun saapuu perille :D

    • Anonyymi

      Hei! Minä käytän mobiilisovellusta nimeltä curve, johon olen liittänyt virtuaalisen visan crypto.comista. Näillä pääsee mukavemmin maksamaan joka puolella, jos paikat eivät hyväksy crypto.comin korttia

      Tästä voi liittyä:

      Kannattaa myös viitata tämä linkki niin sinä saat 5 euroa sekä minä.

      https://www.curve.com/join#EJ22OQAE

    • Hyvä sivusto ja menestyvät yhteistyökumppanit. Hoitavat asiat hienosti. Sijoittaessa syytä muistaa aina olla hereillä kuinka paljon on valmis riskeeraamaan potentiaalisen kohteen löytyessä. Tsemppiä!

    • Anonyymi

      ja 100€ tähän mennessä cashbackia!
      20€ spotify
      25€ netflix
      55€ --> ~1700€ kulutettu crypto tilin kautta.
      Cashbackit menneet superchargeriin, joka antaa senttejä eri kryptoissa takaisin ja hyvällä tuurilla saattaa lottovoitto tulla kohdalle ja saada jopa euron luokkaa palautuksia (hehheh)
      Kunhan varat lisääntyy lukituksen ulkopuolella, menee cro tokenit earniin kasvamaan korkoa. Omalle kohdalle ei ole sattunut ikäviä tilanteita, kortti saapumut perille ja puhelimenkin kautta hommat toimineet. Kortin tulon jälkeen piti vain päivitellä joka paikkaan erikseen uusiutuneet kortin tiedot, joka hämmensi ainakin itseä alussa. (Sai ihmetellä abc mobiilin kanssa, miksei saa tankattua) Mutta tästäkin selvittiin 👍 Huomenna mennäänkiin taas S kaupoille, jossa kaksinkertaiset bonukset tämän viikon. On se vain ihmeellistä, kun 13% tulee palautuksina ruoka ostoksista 😯

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kortti kannattaa lisätä myös Curveen jotta se toimii Google payn kanssa

      Curvesta saa myös 10€ koodilla: N75BKY9E

    • Anonyymi

      Mitäs sitte jos tallettaa ton steikkauksen, niin senhän pitää olla lukossa siellä 6kk. Pitääkö sen lisäksi tallettaa sitte sen mitä käyttää ostoksiin ja kryptokauppoihin? Mitä etuja menettää kun 6kk jälkeen saa rahan takasin, säilyykö esim 3500€ steikkauksen jälkeen 3% cashback?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe