Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pankit ovat lakanneet maksamasta talletuskorkoja.

Anonyymi

Mitä mieltä olette siitä? Inflaatio on kiihtymisvaiheessa. Pankit ovat aslkaneet periä "kuukausimaksua" tililstä. Ekp näyttää tietä tallettajien kurjistamiselle pitämällä ohjauskorot negatiivisina. Kaikki on kääntynyt päälaelleen. Kohta on tallettajan tultava hattu kädessä pankinjohtajan puheille anelemaan oikeutta tuoda rahansa pankissa olevalle tilille.

12

896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Pankit ovat lakanneet maksamasta talletuskorkoja.
      ..
      Mitä mieltä olette siitä? Inflaatio on kiihtymisvaiheessa. Pankit ovat aslkaneet periä "kuukausimaksua" tililstä. Ekp näyttää tietä tallettajien kurjistamiselle pitämällä ohjauskorot negatiivisina. Kaikki on kääntynyt päälaelleen. Kohta on tallettajan tultava hattu kädessä pankinjohtajan puheille anelemaan oikeutta tuoda rahansa pankissa olevalle tilille."

      Suomi pankit, poikkeuksena S-Pankki juuri on koroissa päättänyt luopua.
      Ohjaa asiakkaat ulkomaille, Bank Norwegian, Svea Ekonomi, InstaBank, Sweep Bank kaikki maksaa korkoa. N26, Revolut tarjoaa myös korkoa osalla tileissään, mutta vaatii maksullisen palvelupaketin

      Lopputulos voi olla että Suomalaiset vaihtaa ulkomaisiin pankkeihin kun Suomessa ei ole konttoreitakaan. Toistaiseksi Automatia ei ole tehnyt sopimuksia talletuksista ulkomaisten pankkien kanssa mutta sekin hetki koittaa. Tuleeko R-Kioskiin N26Cash palvelu joskus jossa voi tallettaa rahaa tililleen ?

      • Anonyymi

        Isopankki eli Bigbank maksaa korkoa 2,5%


    • Anonyymi

      Itse olen sijoittanut rahojani osakkeisiin ja muiden kuin suomalaisten pankkien rahastoihin. Muutama kymppitonni on myös ollut vuosikaudet Bank Norwegianissa, joka on maksavinaan korkoa.

      Tietysti kotimaisen pankinkin tilillä on oltava sen verran rahaa, että maksupalvelu voi maksaa laskut.

    • Anonyymi

      Nykyisillä koroilla raha on pankille ”ongelmajätettä” jos sitä ei saa kiertoon

      • Anonyymi

        Tässäkin EU kääntänyt arvot päälaelleen.


    • Anonyymi

      Voi joku luvata vaikka 5 % korkoa. Se on tallettajan vastuulla kuinka paljon luottaa Tallinnan Bigbankiin tai muihin kuin talletussuojan alaisiin pankkeihin. Omalla rahallaan saa kokeilla kaikenlaista. Omalla vastuulla.

    • Anonyymi

      Tilit ryövätään kun maksut ei tule perille.

      Tänään ei palkkoja ja kaikki rahat on jossain isossa valvonnassa ja ne ei tulekaan tilille.

      Ei mene muuten kauan kun isot raha summat katoaa, näin turvallista. Nordeassa hyvin usein häiriöitä, nyt OP,n kautta kaikki maksut tulematta.

      Missä on Finanssivalvonta kun aletaan aiheuttamaan jo perusturvaan ihmisille pahoja ongelmia,, ja tosiaan ei mene kauan kun ei tule mitään vaan rahat katoaakin paratiisisaarille.

      Mistä näihin voi alkaa hakea korvauksia. Kun kyse on jo isosta ongelmasta pankkien kanssa. myös näitä erilaisia palkanmaksufirmoja on paljon ja niihin ei voi luottaa, kun palkat aina myöhässä tai niissä isoja virheitä toistuen.

      Onko suomessa valvonta ihan retuperällä ja kuka tahansa voi olla palkanmaksaja, isoja virheitä ja häiriöitä todella paljon. Halvalla mutta työ on sutta, virheellistä ja todella vaarallista omien rahojen turvallisuuden vuoksi.

      Varmaan tulee kohta tieto, että rahat meni ja niitä ei saa koskaan takaisin.

    • Anonyymi

      Olet nyt kokonaan käsittänyt väärin. Eihän talletuksista makseta korkoa!

      Ensin pankki perii palvelumaksuja siitä, että asiakkaat itse maksavat laskunsa nettipankissa. Eihän pankkivirkailijoiden kanssa saa olla missään tekemisissä, jos heitä nykyään edes onkaan.
      Ja sitten on vielä ylimääräinen kuukausimaksu siitä, että saa olla pankin asiakas. Itsekin kyllä huomasin tuon vasta muutama vuosi sitten...

      • Anonyymi

        Uusien tietojärjestelmien teko ja siihen liittyvät konesalipalvelut, tietoneiden varusohjelmistot maksavat myös, vaikka pankkitiskin takana on enää vähän henkilökuntaa. Osa on siirtynyt kauppaamaan sijoituksia.

        Pankit nuukailevat, ja pankkijärjestelmien, etenkin vanhojen ylläpito on laitettu kehitysmaihin, esim. Intiaan. Tässä auttavat isot monissa maissa toimivat atk-alan (IT-ala) toimijat kuten Tieto-Evry, CapGemini ja Accenture. Tuollaisissa töissäolo voi olla aika helvettiä. Kokemusta on.
        Monet pankit ovat pörssissä, joten tämäkin kirous vielä. Voittoja pitää maksimoida, työntekijä on välttämätön paha.


    • Anonyymi

      Osuuspankissa sentään saa bonuksia säästötilin sisällöstä ja niillä maksetaan korttien yms kulut jos on tarpeeksi.

    • Nordean verkkopankki (paskapankki ??)

      Onko muilla vaikeuksia kirjautua Nordean verkkopankkiin. Pidemmän ajan on ollut vaikeuksia (useamman viikon). Minulle jää "login" tilaan ja ruutu valkoiseksi. Samaa millä selaimella yrittää. Nordean ohjeitten mukan välimuistia on tyjennetty ja taas yritetty, mutta paskat!!! Neuvontapuhelimessa naisihminen ei tiedä sen enempää kuin mitä olen jo yrittänyt, mutta eurot tikittää niinkauan kun linja on auki. Selkäranka heillä ei riitä kertoa onko palvelunestohyökkäys vai onko heidän ohjelmointi perseestä.
      Pärjään sillä että olen "puhelinpankin" avulla siertänyt S-tilille isomman summan. Tekisi mieli vaihtaa pankkia kokonaan mutta sekin n oma hommaansa. Mielessä on ollut että olisiko Avastin virustorjunnassa joku sulkupaikka joka vaikuttaa tähän. Vanhana ukonkäöriläänä en osaa itse kaivaa asiaa. Rautalankamallia otetaan mielelään vastaan.

      • Anonyymi

        Sun pitäs soittaa kansanopiston atk-kurssille. Se pankki pelaa, sun kone on vaan vanha vessa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe