Vanhat äijät panevat rajuimmin, teki hyvää.

Anonyymi

Tämä tapahtui 2 vuotta sitten ruotsinlaivalla, kun olimme tyttöporukassa luvalla miehiltämme 24 tunnin risteilyllä ja olin silloin noin 19 vuotias.
Menimme kaikki 3 tyttöä heti hyttiimme ja tietysti otettiin siellä pikkasen paukkuja odotellessamme tanssiravintolan aukeamista ja kun ravintola vihdoin aukesi, katselimme pettyneinä kun siellä oli mielestämme vain vanhoja äijiä.
Loppuillasta toiset lähtivät pettyneinä hyttiimme ja sanoin tulevani kohta perässä kun olen siiderini juonut, mutta samassa kolme miestä tuli töykeesti istumaan pöytääni.
Olin jo lähdössä, kun yksi heistä ehdotti suoraan että maksaisivat jos saisivat naida kukin vuorollaan minua, nauroin moista ehdotusta ja suutuinkin hieman, mutta jotenkin mua alkoi asia kiinnostamaankin ja heitin leikilläni niin ison summan että varmasti perääntyvät.
Kauhustuin kun heti suostuivat ja kiirehdin heti nostamaan summaa puolella, mutta siihenkin heti suostuivat, kirosin mielessäni, kun äijätkin olivat melkein isäni ikäisiä.
Olin hieman huppelissa ja itsekin hämmästyin kun sanoin suostuvani, mutta annoin tiukat ehdot että vain yksi kerrallaan ja ei mitään erikoista sitten.
Soitin tyttökavereilleni meneväni yhden pojan kanssa hänen hyttiinsä yhdelle paukulle, siinä sitten kävelin kolmen vanhan äijän kanssa käytävällä yläkannelle.
Jotenkin olen aina ollut kiinnostunut ja miettinyt miltä tuntuu olla monen vanhahkon äijän pantavana alistuneena ja tunsin kuinka nuorta pimppiäni jotenkin kihelmöikin ja varmaan hiukan kastuikin jo.
Heti hyttiin saavuttuamme alkoivat rajusti mua riisumaan ja olin vähän kauhuissanikin kun äijätkin olivat heti kalsareillaan joita katsellessa huomasin niiden etumusten pullottavan melkoisesti ja pakoittivat vain pikkuhousuissillaan ollessani selälleen sänkyyn. Nyt alkoi hieman pelottamaan ja pidin jalkani tiukasti yhdessä, mutta hetihän ne aukaistiin ja yksi alkoi pikkuhousujani riisumaan sanottuaan katsotaan mitä täältä löytyy. Hitaasti pikkuhousuja riisuttiin ja olin aikas nolona kun olin aivan märkänä ja yksi varovasti aukaisi pilluni huulia ihaillen nuorta pilluani.
- Voi helvetti kun nuori pillu on kaunis, katsokaa jätkät kuinka vako on kaunis eikä mikään repsota ja kaikki myhäillen sen myönsivät riisuessaan boksereita.
Kohtahan siinä ympärilläni oli kolme mahtavan kokoista kullia joiden sileät ja sinipunaisena hohtavat herkkumuttereiden päistä valui kiimatippoja.
Kuudet kädet hyväilivät joka paikkaa ja vähän vapisin jännityksesatä ja tuli miehenikin välähdyksen omaisesti mieleeni kun mietin että täällä makaan kolmen äijän naitavana.
Vaadin tietysti kumeja mutta eivät siihen suostuneet ja sanoin että edes pesevät vehkeensä ensin, tuli ryntäys vessaan ja kohtahan tunsin kun eka alkaa kuumaa kaluansa työntämään sisääni, rajulla työnnöllä meni samantien sisääni, parahdin.
Äijä alkoi nautinnollisesti hitaasti liikuttelemaan kulliansa aivan pilluni huulilla, alkoi tekemään tosi hyvää ja oli se riettaan näköistä kun kaksi kiimakullia odotteli siinä vuoroansa, suuhunkin tyrkytti toinen, pidin tiukasti suuni kiinni, mutta kun alkoikin tekemään niin hyvää pillussani, kaappasin kullin suuhuni ja aloin kiimaisena sitä imemään.
Äijä aloitti rajun naimmin ja puuskutti hulluntavalla tahdin alkaessa olemaan maxsimissaan painoi lopulta kalun pohjaan ja tunsin kuinka kuumaa spermaa alettiin laskemaan sisääni, lopeta jo toiset huusivat, mutta aina vain kalu nytkähteli sisälläni.
Lopulta veti vielä seisovan kalun sisältäni ja tattiosan tullessa ulos pilluni maiskahti spermaa suorastaan tulvi pilluni nykien vieläkin orkun jälkeen pumppasi sitä ulos.
Seuraavahan oli samantien jo tulossa sisääni, vaikka lastia valui vieläkin, kylläpäs menikin liukkaasti sisääni kuuma sperman avittamana ja taashan alkoikin tekemään melkoisen hyvää, mutta äijältähän tuli melkein heti lastit sisääni.
Olin jo melkoisen märkä kahdesta lastista ja kolmas pyyhki isoimmat talouspaperilla ja työntui sen jälkeen rajusti sisääni, nytpä aloin jo saamaan toista orkkuani.
Kaksi puolivelttoa märkää kullia heilui vierelläni ja toinen tyrkytti sitä suuhuni, otin kiimaisena märän kullin suuhuni ja kohtahan se alkoi kovettumaan sykäyksittäin suussani, eikä mennyt kauaakaan kun se alkoi sykkimään ja kuuma lasti tuli suuhuni, yskin kun osa meni vähän henkeen.
Kolmas äijä puhisi ja ähisi korvaani ja huusi, ytt lähtee, nyt lähtee ja samassahan jo pilluani taas siemennettiinkin kuumalla spermalla.
Pienen tauon jälkeen huuhdeltuani pilluni kaikki tahtoivat vielä uusinnan takaapäin, menin kontalleni peppu pystyyn sängyn päätyyn kuin kiimainen kissa ja sepäs olikin melkoisen kiihoittavaa kun pussit hakkasivat klittaani, orkkua taas pykkäsi.
Pilluni ei edes varmaan ehtinyt kalun vetäytyessä sisältäni kun jo seuraava tuli rajusti sisääni, siinähän naivat varmaan kolme varttia ja lopultahan kaikki olivat melkoisen uupuneita ja suihkun jälkeen lähdin iso rahatukku kädessäni hyttiini jossa toiset likat jo odottivat ihmetelleen missä olin ollut, kerroin kaiken ja yöllä salaa runkkasivat pillujaan.

14

3273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jallu, Kalle, vai?

    • Anonyymi

      Haluisin kokee saman..n.21v

      • Anonyymi

        Pysy äitis tissillä silliviiva


      • Anonyymi

        Meilaa mulle niin järjestyy..

        T. Tapsa

        tapio5ätluukku



      • No laitas viestii tähä palstalletyttö 21.v niin eiköhä seki onnistu :D


      • laitas n21.v mulle viestii [email protected] niin katsotaan mitä keksitään ja miten homma etenee...Odottelen


    • Anonyymi

      H­ei! Ku­ts­­­um­me sinu­t kä­ym­ään u­­udess­­­a cha­tis­­sa! Mei­tä on yl­­­i mil­­jo­ona! 👉 http://5555523.com/H/B0toD 👈

    • Anonyymi

      Ois niin unelma kolme miestä yhtäaikaa😍 Oon kade sulle ☺️

      • Voisin panna sinua saatko kasaan kaksi muuta ota yhteyttä niin pääset kokemaan sitä


      • Anonyymi
        kjef kirjoitti:

        Voisin panna sinua saatko kasaan kaksi muuta ota yhteyttä niin pääset kokemaan sitä

        Suksi hevon vittuun ällötys


    • Anonyymi

      Panin muutama vuosi sitten 44 v miestä laivalla. Olin silloin 22 vuotias itse ja tein miehelle aika suoran ehdotuksen kun ensin oltiin laivan baarissa juteltu että lähdetäänkö hyttiin juhlimaan. Menimme miehen hyttiin koska sillä oli sviitti ja siellä sitten homma eteni että juotiin siinä jotain alkoholia ja mies alkoikin sitten lähentymään ja halailemaan. Olin todella kiimainen jo siinä vaiheessa ja mies riisui minua hitaasti välillä tunnustellen paidan läpi tissejäni. Mies vei minut sänkyyn ja minulla oli vielä alusvaatteet päällä ja mies hitaasti tutki vartaloani käsillä hieroen joka kohtaa minussa ja suuteli vatsaani ja kaulaani ja suutani. Lopulta veti pöksyt pois hitaasti ja levitti jalkani ja alkoi nuolemaan. Sain pian jo tosi voimakkaan orgasmin ja mies jatkoi vielä ja piti sormeaan pillussani liikkumatta ja nuoli minua ja sain toisen orgasmin. Se oli ihanaa ja sitten mies käänsi minut ja alkoi työntää kaluaan sisään takaapäin ja nai hitaasti. Kiduttavan hitaasti nai pitkään kunnes nopeutti tahtia ja laukesi lopulta pepulleni. Olimme siinä jotain 10 minuuttia ja mies kosketteli minua kun lopulta menimme suihkuun ja siellä mies nai minua vielä takaapäin ja laukesi aika nopeasti. Se oli kyllä hyvää seksiä vaikka mies tuli nopeasti niin se oli kiihottavaa. Mies ei ollut mitenkään ihannemieheni vaan lyhyt ja vähän lihavakin mutta näin että on flirttaileva ja päätin että haluan seksiä.

      • Anonyymi

        Ja taas sitä on luettu isojen poikien lehtiä hehehehee 🤣 😂


      • Anonyymi

        Vanhat herrat osaa kunnolla hyväillä naista


    Ketjusta on poistettu 36 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe