Eiköhän laiteta STOP tälle kehitykselle.

Anonyymi

Tämä nykyinen hallitus on HÄTÄTILA hallitus joka on suunnattu Persujen TORJUNTAAN,kaikki toimenpiteet viittaa samaan suuntaan ...on se pelko kauheeee ??
Yle on valjastettu luomaan pelkoa ,uhkakuvia esim. tulvat, pandemiat, Venäjä, massiivinen maahanmuutto, nyt uutena sähkön hinnannousu , ilmaston lämpeneminen. Toisinajattelijat asetetaan syytteeseen puheista joita tulkitaan vihapuheeksi tai maalittamiseksi ( vain persut ).Tavallinen kansa ei tiedä mitä vihapuhella ja maalittamisella tarkoitetaan.
Oikeuskansleri ja Valtakunnansyyttäjä suorittaa ns. likaisen työ ! ( Tynkkynen ja Peltokangas maaleina ja ).
Pakkoruotsittajat hio kynsiään ja on tuomassa PAKKORUOTSIN tukemaan virkamiesruotsia, ylioppilaskirjoitukset A P U N A !? Varmaan suunnittelee Ruotsiin LIITTÄMISTÄ. Pakkoruotsin hintalappu lieneen jotain 2-miljardin luokkaa ( RKP estää selvittelyn ) Ylessäkin Ruotsitus ottanut
HARPPAUKSEN eteenpäin.
Pakkoruotsi on PUHTAASTI etuilujärjestelmä ( virkamiesruotsi ) jolla ohitetaan ns. tavallimen "Suomalainen",kaikkea tätä VAUHDITETAAN RKP:n toimesta lahjomalla, kiristämällä ja uhkailemalla.
Kokoomus VÄITTÄÄ että Suomessa on työvoimapula,500 000 haeskelee työtä JOLLA tulis toimeen. Kokoomus hakee HALPAtyövoimaa jotta rikastuisi vielä vauhdiikkaammin ja SOTKIS työmarkkinatilannetta. Kokoomus hakee HUIPPUosaajia , kysymys onko kyse ammattinsa osaavasta siivoojasta tai rakennusmiehistä ? Matut miehittää asuntomarkkinat , KELA maksaa ja asuntosijoittajat korjaa potin ( esim. Kokoomus taustainen ).

Ylessä pyörii henkilöitä jotka esiintyvät ns.asiantuntijoina ja MATUT tunkee mukaan , höystettynä punavihrellä toimittajilla, teemana mollataan toisinajattelijoita ja tietenkin muutkin ohjelmat on valittu huolella ? Ylessä tulee nykyään pelkää HÖMPPÄÄ, ehdotan Budjetin puolittamista ??!!
Päätöksen teossa perustuslaki on kevyttä tavaraa ( keksitään jokin ohituskaista oikeuskanlerin avustuksella ja kehdataan puhua oikeusvaltiosta ! Kansa on unohdettu kokonaan,no edustuksellinen DEMOKRATIA tarkoittaa ME harvat päätetään eikä päätöksillä ole mitään tekemista KANSAN kanssa ??!! me tiedetään menttaliteetilla !
Ulkomaanapuun 1,3 miljardia ( H... Pekka saanut pelimerkkejä) saadut tulokset lähes OLEMATTOMAT, lähinnä organisaatiot työllistyy....lähinnä VIHREET tällä kertaa ??!!
JOS ja kun henkilö tienaa vuodessa n.30 000 € niin se tarkoittaa 40 000 työntekijän työpanoksen viemistä ulkomaille jos taas ajatellaa verotuksen kautta ( 20 % ) tuo lukumäärä pitää kertoa ( 5 ) eli viidellä. Afrikkaa menee 200 000 työntekijän V E R O T.
Jos taas ajatellaan EU:n- tukipakettia 6,7-miljardia joista palaa 2-miljardia,nuo edellä mainitut luvut pitää kertoa n. 4 ( neljällä ) ( 160 000 ja 640 000 ).
Holtiton Matutus tuo Suomelle ainakin 2-miljardin menot ( 60 000 työpanos jos veroina 300 000 )
Nyt sitten UUSI tukipakketti on työnalla ( työstönimi ilmasto ) Suomen osuus 0,1 %, eli ei mitään käytännössä. Tottakai ilmastoa pitää suojella , mutta hallitusti hötkyilemättä ??
OLETKO TYYTYVÄINEN VEROTUKSEEN, pienipalkkainen TUUNARI ??????
Nyt hallitus poseraa poliisin ja kunttuukin LEIKKAUSTEN suhteen, ensin leikataan ja SITTEN palautetaan.
Veikkauksessa HÖYNÄYTETÄÄN köyhä palamaan yli varojen ...jotkut jopa voittaa mutta ylijäänyt rahan vie eteetti millon mihinkin ( ja sitä on paljon ).
Vappusatasella saatiin höynäytettyä SDP:lle vaalivoitto ja hoitajatakuu siirrettiin tuleville hallituksille...sitten hoetaan: vastuullisesti, tarkkaan harkittu , yms., näinhän se on muttei Suomalaisten EDUKSI !
Ihan uusimpana Tynkkystä mukiloidaan mielipiteittensä takia ( Persu ).
Vaikuttaa siltä että yritetään ajaa SUOMI konkurssiin,oikein väkisin ??!!

1

2332

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tehdään se .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   138
   1638
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   102
   1208
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1182
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   85
   1083
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   892
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   819
  7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   82
   802
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   788
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   73
   724
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   137
   682
  Aihe