OV-auto kokemuksia?

Anonyymi

Ilmeisesti aika uusi firma Lempäälässä?

45

10962

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nettisivuja ei löydy eikä yrityksestä enempää tietoa... Facebookissa ja nettiautossa autoja esittelyssä👍

    • Anonyymi

      Itse olen yhden BMW:n ostanut heiltä (vanha meni vaihdossa) ja palvelu oli kyllä huippuluokkaa ja rentoa. Kaupat suju näppärästi ja autokin on ollu sellanen ku piti.

      Asiallisen näköiset tilat myös.
      Aika uusi liike mutta nyt näyttää jo olevan enemmän autoja pihassa mitä silloin kun kaupat kävin tekemässä.

    • Anonyymi

      Itse olen parikertaa käynyt pihassa katsomassa autoja ja kerran koeajolla, kauppoihin en ole päässyt tosin. Vaikuttaa ihan normaalilta pikkuliikkeeltä jossa mukava palvelu. Aika paljon varsinkin erikoisempia autoja.

    • Anonyymi

      Toiminimi
      FIX FIN TEAM OY
      Y-tunnus
      3141042-4
      Aputoiminimi
      OV-Auto
      Uudenmaan Carfix & Service
      Kieli
      Suomi
      Päätoimiala
      Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) (

      • Anonyymi

        Tämän nimissä oli Volvo, kun sen OV-Autolta ostin. Suhteellisen toimiva, tyypillinen halpojen autojen liike. Väliraha oli samaa luokkaa kuin isommilla, mutta ihan kohtuullisen tarmokkaasti korjasivat koeajolla ilmenneet puutteet. Perävalotakuu - -> huomasin pian kauppojen jälkeen, että autossa oli pyöränlaakeri entinen. Lupasivat hoitaa korjauksen "halvemmalla kuin liikkeessä" (onhan tuossa tittelissäkin tuo Carfix mainittu), mutta aikalailla vaatimalla se olisi tarvinnut vaatia ennen kuin olisi edennyt, joten helpommalla pääsi kun itse hoiti. Paperisodat lupasivat myös itse tehdä, mutta piti vielä viikkoa myöhemmin muistutella, että on vanha pirssi yhä omissa nimissä ja Volvostakin oli veroja heidän osaltaan maksamatta. En koe tulleeni erityisemmin puijatuksi, mutta tarkkana kannattaa olla. Tämä toki pätee kaikkiin autokauppoihin, joten ei tätä nyt voi haukkuna pitää.


    • Anonyymi

      Voi olla tuokin, mutta YTJ verohallinnon järjestelmä ei tunne OV-Auto nimistä yritystä, joten autoliikkeen 6 kk vikavastuuseen kannattaa suhtautua perävalotakuulla .

      • Anonyymi

        Bilarilla oli alaikäinen tummahipiäinen "asiantunteva " automyyjä ja kaupanteko siinä liikkeessä loppui heti. Jos ostan itselleni auton haluan kokeneen ja asiantuntevan automyyjän , enkä jotain kakaroita joiden kanssa kaupat todennäköisesti jää tekemättä. Typerää ottaa jotain harjottelijoita sellaiseen hommaan jossa kaupanteossa liikkuu isoja rahoja ja myyjän pitää olla ainakin omalla kohdallani fiksu ,luottamusta herättävä ja asiantunteva .


    • Anonyymi

      Itsellä ainakin hoitui kuntoon piilevä vika autosta kivuttomasti..ja voin suositella paikkaa

    • Anonyymi

      Ite ostin auton tuosta liikkeestä ja ostan kyllä varmaan jatkossakin. Rehti meininki ja onhan tuo pirssi ainakin tähän asti toiminut.

    • Anonyymi

      En suosittele kellekkään kyseistä firmaa. Ostettiin auto tuolta ja veroja perässä eikä meille asiasta kerrottu missään vaiheessa. Koitettiin soittaa ja laittaa viestiä asiasta kukaan ei vastannut ja koko firma pesee kätensä asiasta.

      • Anonyymi

        Tohon vastaamattomuuteen törmäsin itsekkin. Vähän on epämäärästä meininkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tohon vastaamattomuuteen törmäsin itsekkin. Vähän on epämäärästä meininkiä.

        Jaa vähän! Huumeita taidetaan jo myydä enemmän kun ehjiä autoja tuolla tuolla firmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tohon vastaamattomuuteen törmäsin itsekkin. Vähän on epämäärästä meininkiä.

        Valehdellaan, luvataan soittaa, ei soiteta, ei vastata. Ei noudateta kauppakirjassa sovittuja.


    • Anonyymi

      Kyseisen liikkeen toimari oli aiemmin Lempäälän Kamuxilla töissä, eikä kyllä paskemmin olisi jälkimarkkinointia voinut hoitaa! Autoon ostettiin lisäturva, mikä oli meille äärimmäisen hyvä asia sillä autossa ilmeni paljon vikoja piakkoin oston jälkeen. Vaatimalla sai vaatia lisäturvaa kuuluvat korvaukset.

      • Anonyymi

        Eihän kamuxilla taida myyjät hoitaa jälkimarkkinointia vaan erillinen jälkimarkkinointitiimi käsittelee reklamaatiot.
        Näin ainakin meillä oli kun kamuxin piikkiin autoa korjattiin, myyjä toimi välikätenä.


    • Anonyymi

      Hyvin pelannut kaikki, ei moitteen palaa. Rentoja tyyppejä. Suosittelen

    • Anonyymi

      Tehkää niinkuin minä liikkeestä kun ostan auton ja vanha menee vaihdossa.Teen aina autostani mikä menee vaihdossa luovutustodituksen.Eipähän tarvitse tapella vak maksuista ja veroista.Niitä pystyy kopioimaan netistä.

      • Anonyymi

        Myin yhden Toyotan joskus Afrikan vientiin,silloin kannatti tehdä luovari/myynti ilmoitus . Menin katsastuskonttorille ja nainen tiskillä sanoi että tässä on sellainen ostajan nimi että kannatti tulla katkaisemaan maksut , koska ne ei niihin vientiin meneviin kosliin omistajanvaihdoksia tee. Taitaa pienet autojopparitkin olla välinpitämättömiä siitä kenen nimissä vaihtoauto on sen aikaa kun sen seuraavalle huijaa.


    • Anonyymi

      Ei oteta yhteyttä ollenkaan. Asiakas joutuu estoon!

      • Anonyymi

        Just noin


      • Anonyymi

        Näin kävi kohdallamme myös.


    • Anonyymi

      Tuttava osti auton josta selvinnyt jälkeenpäin että mitään tietoja löydy mistään. Viikon verran piti hänen myös mainita että auton myynti-ilmoitus näkyi edelleen nettiautossa.. hyvä firma kaverin puolesta ja näin mutta kaipa heillä on liian monta rautaa tulessa juuri nyt.

      • Anonyymi

        Ämätöörimeininkiä. Autot juuri "huollettu" ja katsastettu. Korjauskehotuksia jätetty korjasmatta kertomatta ostajalle niistä ym...
        Suoranaista valehteluakin asioista.
        Vaikka heillä on yhteystiedot netissä niin
        mihinkään ei oikein vastata. Kiire ei saa olla selitys.


    • Anonyymi

      En ole vielä törmännyt rehelliseen autoliikkeeseen ideaparkin liepeillä. rikollisia ja lestaadiolaisia

      • Anonyymi

        Juurikin lesut on vallannut tätäkin alaa.


    • Anonyymi

      Vieläkö tää pulju on pystyssä? Melkoisia säätäjiä on omistajat.

      • Anonyymi

        Ostin kanssa auton heiltä....melkoista meininkiä. Mikään ei pelaa. Luvataan kaikenlaista, eikä vastata puheluihin ym. En kyllä suosittele kellekkään tätä liikettä....ihme kun on vielä pystyssä. Kannattais lopettaa ja heti...asiakasta ei arvosteta ja jopa valehdellaan....ei näin!


    • Anonyymi

      Minusta kaupat onnistuivat hyvin. Myynnissä olevilla autoilla tosin ajettu keskimääräisesti aika paljon että koeajo kannattaa tehdä perusteellisesti. Itse ostin lähemmäs 450tuhatta ajetun Volvon, siitä ainakin parin viikon jälkeen vaihdettiin mukisematta abs anturi kun vikavalo syttyi.

    • Anonyymi

      Ostettiin kans auto ko. liikkeestä.kotona huomattiin että syyläri on tyhjä,kiva.Parin päivän päästä rupes käynti soutaan ja huopaan eikä tahtonu pysyä käynnissä.Rekisteriote löyty ja oli jätetty korjaamatta vikoja jotka oli katsastuksessa mainittu,eikä niistä puhuttu kaupanteon yhteydessä mitään.Tilanne on nyt se että ollaan käräjillä koska auto on tieliikennekelvoton ja vuotaa nesteet ulos.Meille tuli jo yksipuolinen voitto mutta ov-autosta haettiin muutosta ja nyt asia käsitellään uudestaan.Voin sanoo että kyllä valheita heiltä riittää ja tämä ostettu autohan oli siis täysin huollettu heidän mukaansa.Kakaroita korjaamassa autoja ja tuttua ettei vastata puhelimeen.En todellakaan suosittele tätä liikettä!

    • Anonyymi

      Tuttava osti sieltä bemarin minkä piti olla schnitzer, MUTTA ilmi kävi että auto ei ollutkaan schnitzer ja rahat kusetettiin.

      • Anonyymi

        Seurasin tätä vääntöä tiktokissa ja ostaja on kyllä aivan sekopää muija ainakin videoiden perusteella.
        Sympatiat myyjälle tästä, ymmärtääkseni tuossa ei ollut edes mitään kusetusta käynyt?
        Itelläkin snitseri projektina tallissa.


    • Anonyymi

      Poika osti auton, maksoi himpun alle 10 000€
      Remonttia saanut tehdä jo useilla tuhansilla euroilla. Mitään vastuuta liike ei ole ottanut. Selityksiä kyllä löytyy joka lähtöön. En voi suositella.

    • Anonyymi

      ostin yksityiltä 4vuotta siten mercedex-benz merkkisen henkilöauton ja nyt OV-auto ei suostu ottamaan mitään vastuuta asiasta täyttä kusetusta!

    • Anonyymi

      Autoliikkeiden pihat pursuaa jäätyneitä vaihtoautoja, kuka niitä edes haluaa koeajaa kun raaka peli ja väkisin käyntiin penkasta. Meni autonvaihtohalut kesään asti kun tuolla autoliike basaareissa kiertelin siinä toivossa että sopiva löytyisi. Ja se että automyyjien keski ikä taitaa olla siinä 12 v ja kaikki kovia asiantuntijoita myös, epäilyttää jos tosissaan olisi kauppoja tekemässä niin kakaroita parveilee heti ympärillä viisastelemassa vanhalle kymmeniä autoja omistaneelle miehelle..

    • Anonyymi

      En suosittele, ei vastata puhelimiin ja hidasta palvelua. Lapset myymässä autoja

    • Anonyymi

      En suosittele. Tankit aina tyhjänä, kävin kokeilemassa autoa ja jouduin menemään suoraa tankille…

    • Anonyymi

      Älkää missään nimessä asioiko täällä. Kaikki täyttä kusetusta. Sovituista asioista ei pidetä kiinni, valehdellaan, puhelimeen ja muihin yhteydenottoihin ei vastata.

    • Anonyymi

      Nykyään melkeen jokapäivä joku valittaa suomi24ssa jostain autoliikkeestä. Reklamoikaa niihin liikkeisiin elkääkä tänne, ei se mitään auta

      • Anonyymi

        On reklamoitu, kumpaankaan ei vastattu. Lakimies otettu avuksi ja siltikään ei tunnu asiat etenevän ja paikoillaan vastuuta.

        Ihan naurettavaa pelleilyä tämän liikkeen ja henkilökunnan toiminta. Jos mahdollista, kiertäkää kaukaa ja ostakaa autot ammattilaisilta.


    • Anonyymi

      Hyvin toimiva asiakaspalvelu. Kaupan tekeminen oli sujuvaa ja asian tuntevaa. Auto toimitettiin kotiin ja oli juuri sellainen kun oli kerrottu. Suosittelen…Lisää
      Pientä päivitystä
      Auto ehti olla meillä parin viikon ajan, kun autoon alkoi ilmestymään vikaa. Erään käynnistyksen aikana rupesi kuulumaan sellaista erittäin reipasta metallin vastakkainasettelua moottorista. Tästä olimme sitten yhteydessä autokauppiaaseen, joka ilmoitti suoralta kädeltä, että tulevat auton hakemaan trailerilla ja tuovat samalla sijaisauton veloituksetta käyttöön korjauksen ajaksi. Auto, jonka ostimme ”Q7 Audi” oli reilusti alle kymmenentuhannen euron auto mutta siitä huolimatta siihen laitettiin kauppiaan toimesta uusi jakopää ketjuineen rattaineen eli korjattiin kuntoon. Hienoa ja vastuunsa tuntevaa toimintaa alusta loppuun asti. Käytetyn auton ostamista harkitessa on selvä, että vääjäämättä tulee mieleen, että mitä sitten, jos se hajoaa tai uskaltaako tältä kauppiaalta ostaa käytetyn auton. Tässä kohdassa voin sanoa, että tältä kauppiaalta kyllä uskaltaa. Meidän kohdallamme kuusihenkinen lapsiperhe auton rikkoontuminen kyllä tehokkaasti jarruttaa päivän ohjelmaa mutta autokauppias esimerkillisellä toiminnallaan mahdollisti perheen toimintojen normaalin jatkumisen kiitos sinulle.


      .

    • Anonyymi

      Eli meillä oli käräjillä uudestaan käsittelyssä tämän OV-auton kanssa tehty autokauppa jossa auto olikin täys romu.Ei menty mihinkään kuluttajasuoja-asiamiehelle kuten OV-autosta ohjeistettiin vaan suoraan lakimies ilman mitään lässytyksiä.Kyllä OV’n äijällä kädet tärisi kun istuttiin pöytään tuomarin kanssa.He hoitas tällaiset asiat itse,ei tarvi lakimiestä.Lopputulos käräjillä oli se että tuomari katso OV’n äijää silmiin ja sano että te olette muuten juuri hävinnyt tämän jutun.Me voitettiin ja meille myyty romuauto haettiin pois.He laittaa sen kuntoon,myy pois ja maksavat meidän loppuvelan rahotusyhtiölle.Kyllä oli OV’n pojilla kovat luulot ittestää.Jos jollain on samaa juttua niin kannattaa sanoo,lähetäänkö käräjille😁

    • Anonyymi

      Eli lisätäkseni tähän niin käytännössä tuli kaupan purku👍

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe