Mikä pedofiileissä on vikana?

Papalakana

Nyt kyse on nyt homoseksuaalisuuden puolustajien jutuista. Ensin selitetään että pedofiili on paha hirviö jota pitää rangaista tuskallisesti, sitten selitetään että homoseksuaalisuus on kahden ihmisen välinen tasarvoinen suhde.

Miksi homoseksuaalisuuden puolustajat tuomitsevat pedofiilin joka tuntee seksuaalista vetovoimaa lapsiin, kun taas homous on luonnollista ja tervettä.

Miksi näin. Eikö kummatkin ole seksuaalisia häiriöitä. Moni pedofiili (ihminen joka tuntee vetoa lapsiin ei varmasti voi puhua vapaasti tuntemuksistaan kun hänestä tehdään hirviö. Miksei tällainen ihminen saa mitään myötätuntoa. Hänet leimataan omien himojensa riivaaksi lasten raiskaajaksi vaikka hän ei voisi kuvitellakkaan tekevänsä pahaa lapsille. Hänen ainoa rikoksensa on siis se että hän kiihottuu lapsista seksuaalisesti.

Miksi homoseksuaalisuutta ei leimata raiskaamiseksi vaikka sielläkin on omat raiskaajansa. Raiskaaja pakottaa toisen seksiaktiin. Mitä pahaa pedofiili joka ei ole hyväksi käyttänyt lapsia.
Hän on sairas ihminen joka tarvitsee kaiken mahdollisen avun parantuakseen pedofiliasta, ei tuomitsevia kommentteja.

Mikä tekee pedofiliasta sitten sairaanpaa kuin homoseksuaalisuudesta. Eikö molemmissa ole kysymys että ihminen ei tunne vetoa vastakkaiseen sukupuoleen, joka on lisääntymis kypsässä iässä, vaan johonkin muuhun.

Tuo on minusta juttu jota en käsitä.

Käsitteistä vielä sen verran että seksuaalisuus on vietti joka laittaa ihmisen kokemaan seksuaalista vetovoimaa. Turha tulla selittämään tasaarvoisesta suhteesta, raiskaajakin kokee samankaltaista vetovoimaa.

134

12194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kansalainen X

      On todellakin outoa ja julmaa että pedofiilisistä taipumuksista kärsivä ihminen ei voi hakeutua hoitoon eikä saa minkäänlaista ymmärtämystä vaikka itse haluaisi eroon moisista ajatuksista.
      Jos näillä sivuilla sellainen ihminen yrittäisi avata keskustelun asiasta, hän saisi hirvittävän haukku- ja syytösryöpyn niskaansa,kirjoitus sensuroitaisiin ja kukaites ylläpito yrittäisi saada virkavallan puuttumaan asiaan.Käsittämätöntä.
      Luultavasti tämäkin viestiketju muuttuu hetkessä munanleikkaussessioksi ja sensuroidaan parissa päivässä.Se siitä sananvapaudesta.

      • korpifilosofi

        Kunakin aikakautena pitää olla yksi tai muutama silmätikku jota ikäänkuin nostetaan ylitse muiden. Ennen ne olivat homoseksuaalit, tänään pedofiilit. Edellisvuosisadan vaihteessa juutalaiset keski-euroopassa. Meillä vanhoillislestadiolaiset ja jehovan todistajat. Kuitenkin joku marginaaliryhmä jota on helppo osoitella ja vihata syystä, tai syyttä.


      • St. Pauli
        korpifilosofi kirjoitti:

        Kunakin aikakautena pitää olla yksi tai muutama silmätikku jota ikäänkuin nostetaan ylitse muiden. Ennen ne olivat homoseksuaalit, tänään pedofiilit. Edellisvuosisadan vaihteessa juutalaiset keski-euroopassa. Meillä vanhoillislestadiolaiset ja jehovan todistajat. Kuitenkin joku marginaaliryhmä jota on helppo osoitella ja vihata syystä, tai syyttä.

        Mikä tässä on niin vaikeaa, että siellä korvessa ei sitä tajua?

        Homot homoilkoot keskenän ja juutalaiset touhutkoon juutalaisen juttujaan. Lasten rääkkääminen on täysin eri asia kuin se mitä aikuiset tekevät toisilleen.

        Toki juutalainen tapa ympärileikata eli silpoa lapsia on mielestäni tuomittava.


      • pedofiileihin

        Naisasialiitto Unioni, (jota monet feministit syyttävät liian lesbofeministiseksi), on tähän kysymykseen liittyen outo julkilausuma.

        Heidän mukaansa pedofiiliin, joka ostaa seksiä lapsilta pitäisi suhtautua samalla tavalla kuin aikuisilta seksiä ostavaa miestä. Eli lapsiseksin ostamista ei pitäisi nähdä enempää tuomittavana kuin aikuiselta seksin ostamista.

        Eli pedofilli lapsiseksin ostaja Thaimaassa on heidän mielestään samassa asemassa kuin suomessa asuvan 52 vuotiaan venäläisnaisen asiakas. Venäläisnaisen, joka neljässä vuodessa tienasi mummon miljoonan itseään myymällä, ja osti rahoilla asunnon Itäkeskuksesta ja loma-asunnon Espanjasta.

        Naisasialiitto Unioni on Valtiolta ja ammattiliitoilta rahoituksen saava järjestö, jonka lausuntoja mm. oikeusministeri Koskinen on pyytänyt prostituutiota koskevissa lainvalmisteluissa.


      • Papalakana

        olen ajatellut kun aloitin tämän viesti ketjun. Samalla ihmettelen sitä että homot saavat terveen paperiot, kun pedofiili on sairas hirviö.


      • Eija P
        St. Pauli kirjoitti:

        Mikä tässä on niin vaikeaa, että siellä korvessa ei sitä tajua?

        Homot homoilkoot keskenän ja juutalaiset touhutkoon juutalaisen juttujaan. Lasten rääkkääminen on täysin eri asia kuin se mitä aikuiset tekevät toisilleen.

        Toki juutalainen tapa ympärileikata eli silpoa lapsia on mielestäni tuomittava.

        Aikamoista provokaatiota tämänkin viestin aloittajalta, tai sitten ei ole mitään maailman fiksuimpia ihmisiä.

        Eli toisinsanoen sinusta olisi aivan sama vaikka kaikki suomen homot muuttuisivat lapsia nussiviksi pedofiileiksi?

        Ketä se vahingoittaa tai keneltä se on pois jos joku on homo?


      • *^*^*^*

        Kyllä voi hakeutua hoitoon. Kovin moni tuskin vaan haluaa hoitoa, koska ei näe asiassa mitään väärää. Kaikki jotka syyllistyvät laspsen seks. hyväksikäyttöön eivät myöskään suinkaan ole pedofiileja. He eivät siis tuota diagnoosia saisi. Mitä tuohon homoseksualismiin tulee niin kysehän on kuitenkin kahden aikuisen ihmisen välisestä jutusta. Ellei näin ole niin sitten puhutaan lapseen sekaantumisesta tai pedofiliasta.


    • qqqqqqqq

      Siinä mielessä olet oikeassa, että homoseksuaalisuus on ihan yhtä paljon tai vähän sairaus kuin pedofiliakin.

      1970-luvullahan homous luokiteltiin vielä sairaudeksi Suomessa...

      Nämä seksuaalisuuden suuntaumiset eroaa vaan siinä, että toinen (eli pedofilia) aiheuttaa yleensä vahinkoa vastapuolelle, eikä siksi ole hyväksyttävää.

      Mutta periaatteessa heteroseksuaalisuus, homoseksuaalisuus ja pedofilia ovat kaikki samanarvoisia seksuaalisuuden suuntautumismuotoja.

      Toisaalta koska pedofilia ei ole sairaus, vaan seksuaalisuuden muoto, ei siitä myöskään voi "parantua"... Voisi kuvitella, että pedofiili ehkä pystyy oppimaan hillitsemään halunsa, mutta tuskinpa ne halut sinänsä mihinkään katoaa.

      • sairas mies

        Miten sitten kleptomaani voi parantua vaivastaan.Himopeluri voi parantua vaivastaan.Alkoholisti voi parantua vaivastaan.jnejnejnejne
        Kyllä pedofilia on sairaus.Ja sitä voi oppia hallitsemaan.


      • qqqqqqqq
        sairas mies kirjoitti:

        Miten sitten kleptomaani voi parantua vaivastaan.Himopeluri voi parantua vaivastaan.Alkoholisti voi parantua vaivastaan.jnejnejnejne
        Kyllä pedofilia on sairaus.Ja sitä voi oppia hallitsemaan.

        Flunssa on sairaus, mutta heteroseksuaalisuus ei ole.

        Ihan vastaavalla tavalla alkoholismi on sairaus, mutta pedofilia ei ole.

        Toki kysymys on aika paljon tulkinnastakin, mutta jos lähdetään siitä, että seksuaaliset suuntautumiset eivät ylipäätänsä ole sairauksia, niin sitten ei kyllä pedofiliakaan ole sairaus.

        Varmastikin pedofilistisia taipumuksia voi oppia hallitsemaan, niinhän minä sanoinkin, mutta en usko, että siitä voi varsinaisesti "parantua".

        Ja tärkeäähän on nyt muistaa, mitä pedofilia tarkoittaa. Se tarkoittaa seksuaalista suuntautumista, jossa mielenkiinto kohdistuu pääasiassa esimurrosikäisiin lapsiin.


      • Nainen -74

        Pedofilia on sairaus. Se löytyy kyllä ihan tautiluokituksesta. Myös homoseksuaalisuus on aikoinaan ollut sairaus, mutta ei ole enään.


    • poikalapsi

      Sinulle on moneen kertaan selitetty, mikä ero on kahden vapaaehtoisen AIKUISEN ja aikuisen ja keskenkasvuisen seksisuhteenm välillä. Puolustat pedofiliaa, et halua millään tajuta tuota eroa.

      Nyt kysyt, miksi homoseksuaalisuutta ei leimata raiskaamiseksi, vaikka homoraiskaajiakin on olemassa. HEI, haloo: ota nyt jo järki käteen. Pitääkö sinusta siis KAIKKI heterot leimata raiskaajiksi, ksoka heteroissa on raiskaajia. Sinusta pitää. Ja rasikaajista muuten ylivoimainen enemmistö on juuri HETEROITA.

      Ymmärrätkö, mitä tarkoittaa aikuinen? Ymmärrätkö, mitä tarkoittaa vapaaehtoinen? Tmmärrätkö, mitä tarkoitetaan lapsen oikeuksilla?

      Ole ystävällinen ja kysy terveyskeskuslääkäriltäsi, MIKSI pedofilia on sairaus mutta homous ei ole. Olen anatnut saman ohjeen jo, mutta et sitä noudata. Miksi? MIKSI sinä puolustat hirveää rikollisuutta tieten tahtoen? MIKSI sinusta pedofiileja sorretaan? Jotain on jossain mätää nyt siellä päässä...

      • Papalakana

        sitä mikä tässä keskustelun avauksessa oli idea.

        En puolusta pedofiliaa vaan pedofiilia (lue ihmistä joka tuntee seksuaalista vetovoimaa lapsiin) ihmisten tuomioilta ja leimaamiselta hirviömäisiksi lapsen raiskaajiksi.

        Etkö sinä suostu tajuamaan että kaikki pedofiilit eivät halua toteuttaa seksuaalisia taipumuksiaan koska tajuavat tekevänsä pahaa lapselle. Mutta heillä on kuitenkin taimus kiihottua lapsesta. Se ilman hoitoa johtaa kyllä hirvittäviin lapsen raiskaamisiin joita en kyllä puolusta.
        Mutta miksi pedofiilistä täytyy tehdä hirviö? Miksi?
        Miltä sinusta tuntuisi jos kiihottuisit lapsesta. Tuskin uskaltaisit puhua siitä kenellekkään. Sitten tulisivat tuomioiden antajat jotka tekisivät sinusta lapsen raiskaajan vaikka et voisi kuvitellakkaan raiskaavasi lasta.

        Minusta nämä tarvitsevat kaiken avunnpäästäkseen eroon taipumuksestaan. Heitä ei pidä minusta tuomita heti. Hekin ovat ihmisiä ja uskon että pedofiilisten taipumusten kanssa on hirveä elää jos ei saa apua niihin. Tuomiot eivät auta tällaista ihmitä tippaakaan.

        Siiten vielä seksuaalisuudesta. Ilman seksuaalisuutta ei olisi raiskaamista, mutta rakkautta olisi. Raiskaaja on ihjan samalla asvalla homo/heteroseksuaali kuin me muutkin. Seksuaalisuus ei ole rakkautta eikä tasa arvoa. Se on vietti jonka tarkoitus on saada ihmiset lisääntymään.


      • St. Pauli
        Papalakana kirjoitti:

        sitä mikä tässä keskustelun avauksessa oli idea.

        En puolusta pedofiliaa vaan pedofiilia (lue ihmistä joka tuntee seksuaalista vetovoimaa lapsiin) ihmisten tuomioilta ja leimaamiselta hirviömäisiksi lapsen raiskaajiksi.

        Etkö sinä suostu tajuamaan että kaikki pedofiilit eivät halua toteuttaa seksuaalisia taipumuksiaan koska tajuavat tekevänsä pahaa lapselle. Mutta heillä on kuitenkin taimus kiihottua lapsesta. Se ilman hoitoa johtaa kyllä hirvittäviin lapsen raiskaamisiin joita en kyllä puolusta.
        Mutta miksi pedofiilistä täytyy tehdä hirviö? Miksi?
        Miltä sinusta tuntuisi jos kiihottuisit lapsesta. Tuskin uskaltaisit puhua siitä kenellekkään. Sitten tulisivat tuomioiden antajat jotka tekisivät sinusta lapsen raiskaajan vaikka et voisi kuvitellakkaan raiskaavasi lasta.

        Minusta nämä tarvitsevat kaiken avunnpäästäkseen eroon taipumuksestaan. Heitä ei pidä minusta tuomita heti. Hekin ovat ihmisiä ja uskon että pedofiilisten taipumusten kanssa on hirveä elää jos ei saa apua niihin. Tuomiot eivät auta tällaista ihmitä tippaakaan.

        Siiten vielä seksuaalisuudesta. Ilman seksuaalisuutta ei olisi raiskaamista, mutta rakkautta olisi. Raiskaaja on ihjan samalla asvalla homo/heteroseksuaali kuin me muutkin. Seksuaalisuus ei ole rakkautta eikä tasa arvoa. Se on vietti jonka tarkoitus on saada ihmiset lisääntymään.

        Pedofiilien ylenmääräinen "ymmärtäminen" hapertaa terveen ja hyvinvoivan yhteiskunnan perustaa. Yksikään homo ei voi pilata ihmistä homoilemalla toisen vapaaehtoisesti homoiluun lähteneen homon kanssa, mutta pedofiili voi pilata - ja yleensä pilaakin - jopa satojen lasten elämän. Ja nämä pedofiilit eivät todellakaan ole aina homoja!

        Lisääntymisen kannalta on se ja sama jos populaatiossa on lisääntymättömiä homoja, mutta pedofiili joka tuhoaa uhriltaan kyvyn normaaliin seksuaaliseen kanssakäymiseen saattaa pilata vaikkapa kokonaisen suvun psyykkisen kunnon sukupolviksi, mikäli kuitenkin tällainen psyykkisesti risa ihminen lähtee lisääntymään.

        Pedofilismi on tila jossa ihmisen on äärimmäisen vaikea ymmärtää mikä on sallittua ja mikä ei. Sen vuoksi on aina arveluttavaa lähteä netissäkään heitä ylenmäärin tuntemuksistaan "vapahtamaan", sillä se on heille taas yksi asia lisää millä selitellä parhain päin kun etsii lapseja uhrikseen. "Kyllä Jeesus minua rakastaa."

        Pedofiilista ei tarvitse tehdä hirviötä koska hän on jo sitä. Ainoa kunnon pedofiili lienee se joka tajuaa tappaa itsensä, mutta hyvä tietysti jos joku kykenee elämään toteuttamatta taipumustaan. Vaan kun harvemmin kykenee. Siinähän se juuri onkin, kun hakeutuvat väen vängällä sellaisiin töihinkin joissa pääsevät lapsia lähelle.


      • Papalakana
        St. Pauli kirjoitti:

        Pedofiilien ylenmääräinen "ymmärtäminen" hapertaa terveen ja hyvinvoivan yhteiskunnan perustaa. Yksikään homo ei voi pilata ihmistä homoilemalla toisen vapaaehtoisesti homoiluun lähteneen homon kanssa, mutta pedofiili voi pilata - ja yleensä pilaakin - jopa satojen lasten elämän. Ja nämä pedofiilit eivät todellakaan ole aina homoja!

        Lisääntymisen kannalta on se ja sama jos populaatiossa on lisääntymättömiä homoja, mutta pedofiili joka tuhoaa uhriltaan kyvyn normaaliin seksuaaliseen kanssakäymiseen saattaa pilata vaikkapa kokonaisen suvun psyykkisen kunnon sukupolviksi, mikäli kuitenkin tällainen psyykkisesti risa ihminen lähtee lisääntymään.

        Pedofilismi on tila jossa ihmisen on äärimmäisen vaikea ymmärtää mikä on sallittua ja mikä ei. Sen vuoksi on aina arveluttavaa lähteä netissäkään heitä ylenmäärin tuntemuksistaan "vapahtamaan", sillä se on heille taas yksi asia lisää millä selitellä parhain päin kun etsii lapseja uhrikseen. "Kyllä Jeesus minua rakastaa."

        Pedofiilista ei tarvitse tehdä hirviötä koska hän on jo sitä. Ainoa kunnon pedofiili lienee se joka tajuaa tappaa itsensä, mutta hyvä tietysti jos joku kykenee elämään toteuttamatta taipumustaan. Vaan kun harvemmin kykenee. Siinähän se juuri onkin, kun hakeutuvat väen vängällä sellaisiin töihinkin joissa pääsevät lapsia lähelle.

        Noh taisit käsittää hieman väärin. Pedofilia on häiriintynyt seksuaalinen taipumus kuten homoseksuaalisuus.
        Tuolla ymmärtämisellä tarkoitin että ymmärtäisimme että hänellä on sairaus ja emme tekisi hänestä lapsia raiskaavaa hirviötä. Ei kukaan pedofiliasta kärsivä uskalla puhua sairaudestaan. uskon että se on parannettavissa ja sen jälkeen on mahdollista ymmärtää homoseksuaalisuuden parannus keinot.
        Näistä molemmista sairaista seksuaalisuden ilmentymistä on päästävä eroon.
        Minusta ei ole oikein että homoseksuaalisuus mielletään terveeksi vaikka se ei satuttaiskaan ketään. Samalla kuitenkin pedofiilista tehdään sairas vaikka hän ei ole todellisuudessa sen sairaampi.

        Heteroiden anaali ja suuseksistä sen verran että vaikka kyseiset seksin (ei seksuaalisuuden) muodot eivät johda lisääntymiseen, mutta kohde on oikea (vastakkainen sukupuoli). Eli päässä kaikki kunnossa seksuaalisuuden alueella. TUo on jotenkin koominen juttu että homoseksuaalisuuden puolustajat vetoavat aina tuohon (ettei ala kortit olemaan vähissä XD). Minusta nyt ne homot ja lesbot voivat piehtaroida niinpaljon kuin haluavat keskenään, mutta terveeksi sanominen on väärin.


        En kannusta ketään pedofiiliä toteuttamaan seksuaalista suuntautumistaa, mutta toivon että ihmiset eivät tekisi heistä hirviöitä vaan yrittäisivät ymärtää ja tukea pedofiilejä heidän parantumis yrityksessään. Minusta se että ihminen tuomitaan pelkän seksuaalisen tunteen takia on väärin.


      • Moodysson

        Lija4ever elokuvan ohjaaja Lukas Moodysson on itse myös perustellut, että seksin osto prostituoidulta on kiellettävä, koska prostituutio kohdistuu usein lapsiin. Hän mainitsee esmerkin Manilassa sijaitsevasta bordellista, jossa lapset on kahlittu seinään kiinni, ja asiakkaat käyvät heitä raiskaamassa. Moodysson ihmetteleekin, miksi joku voi puolustella prostituutiota, vaikka tällasta lasten riistoa tapahtuu kaikkialla maailmassa. Tässä on sma periaate: lapsiseksin takia meidän pitää kieltää myös aikuiselta-aikuiselle seksin osto.

        Eli alkuperäinen viestiketjun aloittaja on oikeassa, koska Moodyssonin mielipide on saanut hyvin paljon kannatusta myös Suomessa.


      • St. Pauli
        Papalakana kirjoitti:

        Noh taisit käsittää hieman väärin. Pedofilia on häiriintynyt seksuaalinen taipumus kuten homoseksuaalisuus.
        Tuolla ymmärtämisellä tarkoitin että ymmärtäisimme että hänellä on sairaus ja emme tekisi hänestä lapsia raiskaavaa hirviötä. Ei kukaan pedofiliasta kärsivä uskalla puhua sairaudestaan. uskon että se on parannettavissa ja sen jälkeen on mahdollista ymmärtää homoseksuaalisuuden parannus keinot.
        Näistä molemmista sairaista seksuaalisuden ilmentymistä on päästävä eroon.
        Minusta ei ole oikein että homoseksuaalisuus mielletään terveeksi vaikka se ei satuttaiskaan ketään. Samalla kuitenkin pedofiilista tehdään sairas vaikka hän ei ole todellisuudessa sen sairaampi.

        Heteroiden anaali ja suuseksistä sen verran että vaikka kyseiset seksin (ei seksuaalisuuden) muodot eivät johda lisääntymiseen, mutta kohde on oikea (vastakkainen sukupuoli). Eli päässä kaikki kunnossa seksuaalisuuden alueella. TUo on jotenkin koominen juttu että homoseksuaalisuuden puolustajat vetoavat aina tuohon (ettei ala kortit olemaan vähissä XD). Minusta nyt ne homot ja lesbot voivat piehtaroida niinpaljon kuin haluavat keskenään, mutta terveeksi sanominen on väärin.


        En kannusta ketään pedofiiliä toteuttamaan seksuaalista suuntautumistaa, mutta toivon että ihmiset eivät tekisi heistä hirviöitä vaan yrittäisivät ymärtää ja tukea pedofiilejä heidän parantumis yrityksessään. Minusta se että ihminen tuomitaan pelkän seksuaalisen tunteen takia on väärin.

        Katsoin profiilisiasi ja olet näemmä vielä nuori, ja ilmeisesti vielä helluntalainenkin sillä perusteella minne olet eniten kirjoitellut? Nuorena ihminen on naivi, ehkä vähän tyhmäkin, ja uskovaisuus ei sitä piirrettä ainakaan laimenna.

        Et voi mennä niputtamaan aikuisten seksuaalisia mieltymyksiä samaan läjään lapsiinsekaantujien mieltymien kanssa. Jos aikuiset puuhastelevat jotain keskenään, siinä ei välttämättä vahingoiteta kuin SINUN henkilökohtaisia esteettisiä tai uskonnollisia mieltymyksiäsi, ja ethän SINÄ ole siellä mukana kun homot homoilevat, vai mitä?

        Kun taas lapseen sekaantuva yksilö pilaa pysyvästi sen ihmistaimen elämän, jonka hän on joko pakottanut seksiin kanssaan, tai vokotellut karkkien tai viinan tms. hyödykkeen avulla uhrikseen.

        Kansanomaisesti pedofiili tarkoittaa lapsiinsekaantujaa, ja on aivan turha lähteä saivartelemaan siitä että se tarkoittaisikin jotain lapsen rakastamista. Sellainen on loukkaus jokaista perheellistä kohtaan, niitä kohtaan jotka ihan oikeasti rakastavat lapsiaan.

        Pedofiili ei ole oikeastaan sen paremmin hetero- kuin homoseksuaalikaan, sillä lapselta puuttuvat ulkoiset sukupuoliset tuntomerkit siinä määrin että ainahan ei välttämättä edes erota pieniä poikia tytöistä, ellei sitä vaattein tai muuten korosteta. Mutta jos nyt kumminkin puhutaan pikkupoikien ja pikkutyttöjen raiskaajista sukupuolen mukaan, niin taitaa niitä tyttöjä olla uhrina useammin kuin poikia. Et siis voi olettaa että homous ja pedofilia ovat aina kytkettynä toisiinsa!

        En myöskään pidä siitä että homoutta väitetään sairaudeksi tai rikokseksi, sillä jos joku tyytyisi olemaan vain homo ja hän jo siinäkin kokee olevansa rikollinen, niin ehkäpä hän saattaa langeta samantien alaikäisiin poikiin - hän saattaa ajatella että mitäs se nyt enää on väliä maagisen 18 v ikärajan, kun hän jo ON rikollinen (uskovaisen mielessä). Kukaan älykäs ihminen nykyään ei tietenkään noin ajattele, mutta uskovaiset elävät vielä keskiaikaa, ja jos homo on uskovainen, niin voi sitä elämän helvettiä kun hän ei voi hyväksyä itseään.

        Hänhän saattaa vaikkapa avioitua ja tehdä lapsia, ja sitten tulee itkua ja parkua kun kuitenkin tulee jossain vaiheessa ero ja katkeruus kun hän ei voikaan esittää heteroa, joksi Jumala ei ole häntä luonut alunperinkään!

        Pedofiilit, toisin kuin homot, eivät ole Jumalan luomia. Heidät on yleensä ihminen luonut. Yleensä pedofiili on omassa lapsuudessaan kokenut itse suoranaista hyväksikäyttöä, tai vain vihjailevaa ja johdattelevaa käytöstä aikuisen taholta, joka saa hänet sekoittamaan päässään mikä on oikein ja mikä väärin.

        Asioissa pitää olla tarkkana kun niitä alkaa julkisuuteen esittää. Koskaan ei tiedä kuka lukee ja mitä, ja päättelee jotenkin kaiken aivan väärin sillä perusteella että joku on omassa pikku päässään päättänyt tietävänsä paremmin kuin Suomen lait että mikä on sairasta ja mikä ei.

        Pedofiilit eivät tuomitsemalla muutu miksikään, mutta asioiden ja rajojen sekoittamisella he eivät tajua yrittää taistella taipumustaan vastaan. Sinä kiellät homoja olemasta homoja, mutta kai se nyt olisi parempi jonkun 50-vuotiaan homon homoilla toisen 50-vuotiaan homon kanssa kuin vokotella pikkupoikia?! Nämä kaksi asiaa ovat todellakin kaksi asiaa, ja aikuiset ymmärtävät sen. Sinä ilmeisesti ikäsi vuoksi et voi sitä ymmärtää.

        Taitaa olla parempi lopettaa tähän.


      • poikalapsi
        St. Pauli kirjoitti:

        Katsoin profiilisiasi ja olet näemmä vielä nuori, ja ilmeisesti vielä helluntalainenkin sillä perusteella minne olet eniten kirjoitellut? Nuorena ihminen on naivi, ehkä vähän tyhmäkin, ja uskovaisuus ei sitä piirrettä ainakaan laimenna.

        Et voi mennä niputtamaan aikuisten seksuaalisia mieltymyksiä samaan läjään lapsiinsekaantujien mieltymien kanssa. Jos aikuiset puuhastelevat jotain keskenään, siinä ei välttämättä vahingoiteta kuin SINUN henkilökohtaisia esteettisiä tai uskonnollisia mieltymyksiäsi, ja ethän SINÄ ole siellä mukana kun homot homoilevat, vai mitä?

        Kun taas lapseen sekaantuva yksilö pilaa pysyvästi sen ihmistaimen elämän, jonka hän on joko pakottanut seksiin kanssaan, tai vokotellut karkkien tai viinan tms. hyödykkeen avulla uhrikseen.

        Kansanomaisesti pedofiili tarkoittaa lapsiinsekaantujaa, ja on aivan turha lähteä saivartelemaan siitä että se tarkoittaisikin jotain lapsen rakastamista. Sellainen on loukkaus jokaista perheellistä kohtaan, niitä kohtaan jotka ihan oikeasti rakastavat lapsiaan.

        Pedofiili ei ole oikeastaan sen paremmin hetero- kuin homoseksuaalikaan, sillä lapselta puuttuvat ulkoiset sukupuoliset tuntomerkit siinä määrin että ainahan ei välttämättä edes erota pieniä poikia tytöistä, ellei sitä vaattein tai muuten korosteta. Mutta jos nyt kumminkin puhutaan pikkupoikien ja pikkutyttöjen raiskaajista sukupuolen mukaan, niin taitaa niitä tyttöjä olla uhrina useammin kuin poikia. Et siis voi olettaa että homous ja pedofilia ovat aina kytkettynä toisiinsa!

        En myöskään pidä siitä että homoutta väitetään sairaudeksi tai rikokseksi, sillä jos joku tyytyisi olemaan vain homo ja hän jo siinäkin kokee olevansa rikollinen, niin ehkäpä hän saattaa langeta samantien alaikäisiin poikiin - hän saattaa ajatella että mitäs se nyt enää on väliä maagisen 18 v ikärajan, kun hän jo ON rikollinen (uskovaisen mielessä). Kukaan älykäs ihminen nykyään ei tietenkään noin ajattele, mutta uskovaiset elävät vielä keskiaikaa, ja jos homo on uskovainen, niin voi sitä elämän helvettiä kun hän ei voi hyväksyä itseään.

        Hänhän saattaa vaikkapa avioitua ja tehdä lapsia, ja sitten tulee itkua ja parkua kun kuitenkin tulee jossain vaiheessa ero ja katkeruus kun hän ei voikaan esittää heteroa, joksi Jumala ei ole häntä luonut alunperinkään!

        Pedofiilit, toisin kuin homot, eivät ole Jumalan luomia. Heidät on yleensä ihminen luonut. Yleensä pedofiili on omassa lapsuudessaan kokenut itse suoranaista hyväksikäyttöä, tai vain vihjailevaa ja johdattelevaa käytöstä aikuisen taholta, joka saa hänet sekoittamaan päässään mikä on oikein ja mikä väärin.

        Asioissa pitää olla tarkkana kun niitä alkaa julkisuuteen esittää. Koskaan ei tiedä kuka lukee ja mitä, ja päättelee jotenkin kaiken aivan väärin sillä perusteella että joku on omassa pikku päässään päättänyt tietävänsä paremmin kuin Suomen lait että mikä on sairasta ja mikä ei.

        Pedofiilit eivät tuomitsemalla muutu miksikään, mutta asioiden ja rajojen sekoittamisella he eivät tajua yrittää taistella taipumustaan vastaan. Sinä kiellät homoja olemasta homoja, mutta kai se nyt olisi parempi jonkun 50-vuotiaan homon homoilla toisen 50-vuotiaan homon kanssa kuin vokotella pikkupoikia?! Nämä kaksi asiaa ovat todellakin kaksi asiaa, ja aikuiset ymmärtävät sen. Sinä ilmeisesti ikäsi vuoksi et voi sitä ymmärtää.

        Taitaa olla parempi lopettaa tähän.

        Kiitän lämpimästi: sanoit asiasi erittäin tarkasti ja hyvin perustellen, Yhdyn mielelläni kaikkeen, mitä sanoit.

        Ennen muuta meidän jokaisen aikuisen on hyvä muistaa, että lapselle on turvattava hyvä lapsuus, jotta hänestä tulisi tasapainoinen aikuinen. Pedofiili on tuon hyvän lapsuuden uhkaaja, mitä aikuisista kiinnostunut aikuinen ei ole. Siinä on vissi ero, joka Papalakanankin on syytä muistaa.

        Edelleen kehottaisin Papalakanaa hankkimaan lisää asiatietoa ihmisen seksuaalisuudesta vaikkapa ihan omasta terveyskeskuksesta.


      • St. Pauli
        poikalapsi kirjoitti:

        Kiitän lämpimästi: sanoit asiasi erittäin tarkasti ja hyvin perustellen, Yhdyn mielelläni kaikkeen, mitä sanoit.

        Ennen muuta meidän jokaisen aikuisen on hyvä muistaa, että lapselle on turvattava hyvä lapsuus, jotta hänestä tulisi tasapainoinen aikuinen. Pedofiili on tuon hyvän lapsuuden uhkaaja, mitä aikuisista kiinnostunut aikuinen ei ole. Siinä on vissi ero, joka Papalakanankin on syytä muistaa.

        Edelleen kehottaisin Papalakanaa hankkimaan lisää asiatietoa ihmisen seksuaalisuudesta vaikkapa ihan omasta terveyskeskuksesta.

        Olen saanut semmoistakin postia täällä Suomi24:ssa joskus että en saisi näihin asioihin puuttua... Mutta tässä asiassa jos missä täytyy olla sellainen huutavan ääni erämaassa, kun maailma alkaa olla jo muutenkin ihan liian sekava paikka.

        Samaa mieltä kuin sinä, Pappiksen kannattaisi tutustua tarkemmin seksuaalisuuden seikkoihin. Ehkäpä ne hänen lahkossaan (mikä liekään) eivät osaa antaa asiallista infoa.


      • Papalakana
        St. Pauli kirjoitti:

        Olen saanut semmoistakin postia täällä Suomi24:ssa joskus että en saisi näihin asioihin puuttua... Mutta tässä asiassa jos missä täytyy olla sellainen huutavan ääni erämaassa, kun maailma alkaa olla jo muutenkin ihan liian sekava paikka.

        Samaa mieltä kuin sinä, Pappiksen kannattaisi tutustua tarkemmin seksuaalisuuden seikkoihin. Ehkäpä ne hänen lahkossaan (mikä liekään) eivät osaa antaa asiallista infoa.

        Enpä nyt lahkoile sen enempää. Lähinnä pidän itseäni vain kristittynä ja raamattu on se kristinuskon ylin ohje.

        Minusta ei vaan ei ole todistettu missään että homoseksuaalisuus olisi tervettä, se vain on ympätty terveiden kirjoihin. Sen syntymekanismin selvittäminen on hyvin vaikeaa täälläisessä "suvaitsevassa" maassa. Jos alat tutkimaan syyte ropsahtaa varmasti kiihotuksesta kansanryhmää vastaan ennemmin tai myöhemmin. Monet pelkäävät ns. Tatu Vanhanen ilmiötä.
        Eli media tekee pahan vihan lietsojan. Monesti tutkimuksissä lädtään siitä lähtökohdasta että homoseksuaalisuus on tervettä, joten siten objektiivinen tieto on karkuteillä.
        Jos kerran pedofiilejä ei ole voitu parantaa eikö se seksuaalisten halujen tukahduttaminen ole sama asia kuin sanoisi homolle ettet saa tuntea homohalujasi. Kysymys tulee teoria puolella mikä oikeus homolla on harjoittaa seksuaalista suuntautumistaan jos pedofiili ei saa.
        Siinä olet aivan oikeassa ettei heitä saisi päästää lasten kimppuun, koska se voi lisätä riskiä sairastua.

        Olen varma että homoliike joutuu tukalaan rakoon kun tämä asia tulee julkisuuteen enemmänkin ja pedofiliasta kärsivät saavat äänensä kuuluville. Keskustelu tulee päättymään kahteen vaihtoehtoon. Homoliike ottaa pedofiilit avosylin vastaan ja antaa heidän raiskata lapsia vapaasti tai homojen oikeuksista tullaan keskustelemaan uudelleen. Ja todennäköisesti jälkimmäisessä vaihtoedossa hoitomuodot alkavat kehittyä.
        Kivi on lähdössä liikkeelle se on varmaa. On monia psykiatreja jotka eivät pidä pedofiliaa sairautena, jos se ei häiritse pedofiiliä itseään. On vain ajan kysymys jolloin tämä tulee julkiseen mediaan puheen aiheeksi.
        Silloin jokaisen vastuullisen ihmisen toimittava sairausluokituksen puolesta.
        Te ette sitä ehkä ole ajatelleet, mutta tämä voi olla jo viiden vuoden päätä kuuma puheen aihe.


      • .............
        Papalakana kirjoitti:

        Noh taisit käsittää hieman väärin. Pedofilia on häiriintynyt seksuaalinen taipumus kuten homoseksuaalisuus.
        Tuolla ymmärtämisellä tarkoitin että ymmärtäisimme että hänellä on sairaus ja emme tekisi hänestä lapsia raiskaavaa hirviötä. Ei kukaan pedofiliasta kärsivä uskalla puhua sairaudestaan. uskon että se on parannettavissa ja sen jälkeen on mahdollista ymmärtää homoseksuaalisuuden parannus keinot.
        Näistä molemmista sairaista seksuaalisuden ilmentymistä on päästävä eroon.
        Minusta ei ole oikein että homoseksuaalisuus mielletään terveeksi vaikka se ei satuttaiskaan ketään. Samalla kuitenkin pedofiilista tehdään sairas vaikka hän ei ole todellisuudessa sen sairaampi.

        Heteroiden anaali ja suuseksistä sen verran että vaikka kyseiset seksin (ei seksuaalisuuden) muodot eivät johda lisääntymiseen, mutta kohde on oikea (vastakkainen sukupuoli). Eli päässä kaikki kunnossa seksuaalisuuden alueella. TUo on jotenkin koominen juttu että homoseksuaalisuuden puolustajat vetoavat aina tuohon (ettei ala kortit olemaan vähissä XD). Minusta nyt ne homot ja lesbot voivat piehtaroida niinpaljon kuin haluavat keskenään, mutta terveeksi sanominen on väärin.


        En kannusta ketään pedofiiliä toteuttamaan seksuaalista suuntautumistaa, mutta toivon että ihmiset eivät tekisi heistä hirviöitä vaan yrittäisivät ymärtää ja tukea pedofiilejä heidän parantumis yrityksessään. Minusta se että ihminen tuomitaan pelkän seksuaalisen tunteen takia on väärin.

        Pedofiili harvoin myöntää olevansa millään tavalla poikkeava ja katsoo ettei lapsiin kohdistuva seksuaalinen hyväksikäyttö edes ole hyväksikäyttöä. Me muut vaan ollaan niin kovin rajoittuneita. Ja nyt puhun siis oikeista pedofiileista en ihmisitä jotka muutoin syystä tai toisesta ovat syyllistyneet lapsen tai nuoren seks.hyväksikäyttöön. Pedofiilit ovat siis useinkin niin sairaudentunnottomia etteivät suostu/halua hoitoa.


    • St. Pauli

      Minkä takia aikuisten heroiden välistä seksiä ei leimata raiskaamiseksi?

      >Eikö molemmissa ole kysymys että ihminen ei tunne vetoa vastakkaiseen sukupuoleen, joka on lisääntymis kypsässä iässä, vaan johonkin muuhun.

      Ei ole. Kaksi aikuista on lisääntymiskypsässä iässä, vaikka olisivat samaa sukupuoltakin. Toki suotavaa on seksin harrastaminen myös vanhuksille, jos vaan paikat toimii ja vielä jaksavat "voimistelusta" kiinnostua.

      Mikäli tuo "lisääntymiskypsä ikä" on sinulle tärkeä pointti, silloin sinusta on varmaankin oikein että esim. 12-vuotiaat nuoret touhuavat keskenään, jos tytöllä on jo kuukautiset ja pojalla siemensyöksyjä???

      Kaiken a ja o, jota sinä et näemmä käsitä on se että kaksi (tai useampia) täysi-ikäistä ihmistä (yli 18 v!) VA-PAA-EH-TOI-SES-TI harrastaa keskenään seksiä.

      Katso sanakirjasta tuo sana "vapaaehtoinen" jos et sitä muuten ymmärrä.

      Mutta tämä on tietysi kaikki pelkkää saivartelua, kun aloittaja selvästikin pelkää tulevansa tuomituksi omien pedofiilisten taipumustensa vuoksi???

      • kyllästynyt keskustelija

        Heti jos joku ottaa puheeksi tällaisen asian hänet leimataan pedofiiliksi.Mistä sinäkin saatanan pauli voit päätellä onko keskustelun avaaja pedofiili?Ettet vain itse ole kun heti soimaat toisia?!Yrität siirtää huomion toisiin kun itse olet syyllinen.


      • St. Pauli
        kyllästynyt keskustelija kirjoitti:

        Heti jos joku ottaa puheeksi tällaisen asian hänet leimataan pedofiiliksi.Mistä sinäkin saatanan pauli voit päätellä onko keskustelun avaaja pedofiili?Ettet vain itse ole kun heti soimaat toisia?!Yrität siirtää huomion toisiin kun itse olet syyllinen.

        Itsepä taidat olla... Noin ne pedofiilit juuri täällä toimivat. Ensin kirjoittavat kirjoituksen jonka tarkoituksena on sekoittaa asiat pahemman kerran, ja sitten haukkuvat pedofiliaa vastustavia lukuisin nimimerkein.

        En silti anna periksi, vaikka tiedänkin että teikäläisille ei paljon mitään mahda kun oikein villiinnytte. Onneksi maassa on sentään lakeja, vaikka uskonnollakin pyritään pedofiliaa puolustelemaan.

        Sanotte aina että "älkää tuomitko". Kuitenkaan ei mieleenne muistu että Jeesus sanoo UT:ssa että parempi olisi pienokaisten viettelijöille laittaa myllynkivi kaulaan ja viskata jorpakkoon.

        tv: ei saatanan, vaan Jumalan Pauli.


      • Kyllästynyt...
        St. Pauli kirjoitti:

        Itsepä taidat olla... Noin ne pedofiilit juuri täällä toimivat. Ensin kirjoittavat kirjoituksen jonka tarkoituksena on sekoittaa asiat pahemman kerran, ja sitten haukkuvat pedofiliaa vastustavia lukuisin nimimerkein.

        En silti anna periksi, vaikka tiedänkin että teikäläisille ei paljon mitään mahda kun oikein villiinnytte. Onneksi maassa on sentään lakeja, vaikka uskonnollakin pyritään pedofiliaa puolustelemaan.

        Sanotte aina että "älkää tuomitko". Kuitenkaan ei mieleenne muistu että Jeesus sanoo UT:ssa että parempi olisi pienokaisten viettelijöille laittaa myllynkivi kaulaan ja viskata jorpakkoon.

        tv: ei saatanan, vaan Jumalan Pauli.

        Olen poliisi.


      • Frank Pappa
        Kyllästynyt... kirjoitti:

        Olen poliisi.

        ... ja vielä pedofiilipoliisi, oikein turvallista.


      • Papalakana

        en ole pedofiili enkä kiihotu lapsista. Otin tämän esille sen takia, että minä olen sairaalloisen kyllästynyt siihen että vedotaan siihen että homoseksi on tasa arvoista (vaikka raiskaaminen ei ole kovin tasa arvoista, koskee myös heteroita). Sitten pedofiilit ovat pahoja raiskaajia.

        Homoseksuaalisuus ja pedofilia ovat molemmat sairauksia eikä toista voi uolustella tasa arvolla koska raiskaaminen on olemassa. Seksuaalisuus ei ole rakkautta vaan edelleenkin vietti lisääntymiseen. Siihen voi kuulua rakkautta, mutta rakkaus on asia erikseen.

        Oikein inhottaa tuo kaksinais moralismi. Molemmat ovat yhtäö sairaita muotoja, mutta homoseksuaalisuus on joidenkin mielestä sitten hyvää ja tervettä, mutta pedofiili paha hirviö.


      • St. Pauli
        Kyllästynyt... kirjoitti:

        Olen poliisi.

        Joo niin varmaan. Enpä oikein jaksa uskoa että poliisilla olisi mitään tarvetta puolustella pedofiileja.


      • St. Pauli
        Papalakana kirjoitti:

        en ole pedofiili enkä kiihotu lapsista. Otin tämän esille sen takia, että minä olen sairaalloisen kyllästynyt siihen että vedotaan siihen että homoseksi on tasa arvoista (vaikka raiskaaminen ei ole kovin tasa arvoista, koskee myös heteroita). Sitten pedofiilit ovat pahoja raiskaajia.

        Homoseksuaalisuus ja pedofilia ovat molemmat sairauksia eikä toista voi uolustella tasa arvolla koska raiskaaminen on olemassa. Seksuaalisuus ei ole rakkautta vaan edelleenkin vietti lisääntymiseen. Siihen voi kuulua rakkautta, mutta rakkaus on asia erikseen.

        Oikein inhottaa tuo kaksinais moralismi. Molemmat ovat yhtäö sairaita muotoja, mutta homoseksuaalisuus on joidenkin mielestä sitten hyvää ja tervettä, mutta pedofiili paha hirviö.

        Logiikkasi mukaan myös heteroiden välisen anaaliseksin täytyy olla "sairasta". Toivottavasti ajattelet niin, tai koko käsitykseltäsi putoaa täysin pohja. Entä miten lienee suuseksin kanssa? Siinähän ei välttämättä satuteta ketään, mutta eihän sekään johda lisääntymiseen.

        Lisääntymiseen ei johda myöskään masturbaatio. Lisääntymiseen ei itseasiassa johda suurin osa tavallisista heteroyhdynnöistäkään.

        Onko seksi aina sairasta jos siihen ei sisälly raskauden uhka?

        Muistelisin nyt kuitenkin (kun lienet uskovainen ja asia sinua kiinnostanee) että tässä maassa kristityt kehottavat kunnioittamaan esivaltaa. Eiköhän siihen samaan sumaan kuulu myös LAKIEN kunnioitus. Siellä on selkeät ikärajat ja ne pitäisi vähän tyhmemmänkin ihmisen kyetä ymmärtämään.

        Homous ei ole sen hyvempää eikä terveempää kuin se limainen touhu mitä heterot harjoittavat. Mutta se mitä sinä et nyt tässä ymmärrä on se, että jos sinä menet haukkumaan aikuisten ihmisten keskenään vapaaehtoisesti tekemiä juttuja sairaaksi ja rikolliseksi, niin joku joka tosissaan himoitsee lapsia ajattelee että KAIKKI SEKSUAALINEN TOIMINTA on sairasta jokatapauksessa, joten mitäpä se haittaa jos raiskaan lapsen.

        Yllytät epämääräisillä puheillasi pedofiileja toteuttamaan sairaita fantasioitaan koska väität että ne ovat rinnastettavissa aikuisten ihmisten aikuisiin kohdistamiin haluihin.

        Maailma on lapsille ihan tarpeeksi paha paikka ilman selittäjäsetiä jotka tekevät mustasta valkoista ja eivät osaa edes matematiikkaa sen verran että tajuaisivat mikä ero on luvulla 10 tai 18!


      • Aikuiset

        saavat tehdä keskenään tehdä mitä haluavat sukupuolesta ja henkilöitten lukumäärästä riippumatta. Ehdottomia edellytyksiä ovat ainoastaan vapaaehtoisuus ja täysi-ikäisyys.


    • pedofiileissä on kaikki vik...

      "Hänet leimataan omien himojensa riivaaksi lasten raiskaajaksi vaikka hän ei voisi kuvitellakkaan tekevänsä pahaa lapsille."

      Eiköhän tuossa ole se ongelma eli kohteena on lapsi (ei ole fyysisesti eikä henkisesti valmis seksiin).
      "voisi kuvitellakkaan tekevänsä pahaa lapsille"
      Eli päässä kyllä viiraa pahasti, jos kuvittelee olevansa "hyvä" lapsille ja pedofiilin tekoset ovat vain "rakkauden osoitus" huhhuh!

    • Frank Pappa

      Minä rakastan eläimiä mutta en suinkaan tunge kulliani niihin. Kyllä lapsia voi rakastaa mutta ei seksuaalisesti. Mitä kaksi aikuista miestä tekee keskenään ei loukkaa ketään muita kuin ahdasmielisiä, pedofilia taas satuttaa lasta sekä fyysisesti että henkisesti. Pedofilien on syytä pelätä, se on hyvä keino pitää sellaiset pervot kurissa, kaikenlainen hoito on sama kuin myöntäisi pedofilian sairaudeksi, se on RIKOS ja moraalisesti niin väärin kuin olla ja voi!

      • Papalakana

        on oikeus pedofiilittömään maailmaan, mutta minusta tuomitset pedofiilit hieman liian jyrkästi. Miksi pedofiili ei saa kokea vetovoimaa lapsiin, kun homoseksuaali taas saa oman sukupuoleensa. Molemmat ovat sairauksia joihin minusta on korkea aika löytää hoitokeino. TUollainen syyttely ei palvele ketään.


      • kyllästynyt
        Papalakana kirjoitti:

        on oikeus pedofiilittömään maailmaan, mutta minusta tuomitset pedofiilit hieman liian jyrkästi. Miksi pedofiili ei saa kokea vetovoimaa lapsiin, kun homoseksuaali taas saa oman sukupuoleensa. Molemmat ovat sairauksia joihin minusta on korkea aika löytää hoitokeino. TUollainen syyttely ei palvele ketään.

        "Miksi pedofiili ei saa kokea vetovoimaa lapsiin"

        Entä jos kohteena olisi oma lapsesi?


      • Papalakana
        kyllästynyt kirjoitti:

        "Miksi pedofiili ei saa kokea vetovoimaa lapsiin"

        Entä jos kohteena olisi oma lapsesi?

        Ei minusta pedofiili saisi kokea kehenkään lapseen seksuaalista vetovoimaa. SIksi heitä on autettava.
        Tämän laitoin sen takia että toisin esiin homoseksuaalisuudn puolustajien kaksinaamaisuuden tässä asiassa.


      • Frank Pappa
        Papalakana kirjoitti:

        Ei minusta pedofiili saisi kokea kehenkään lapseen seksuaalista vetovoimaa. SIksi heitä on autettava.
        Tämän laitoin sen takia että toisin esiin homoseksuaalisuudn puolustajien kaksinaamaisuuden tässä asiassa.

        ... "sairastuneet". Joten se joka yrittää sairastuttaa lapsen on rikollinen, eikö? Mitä pahaa siinä on jos kaksi AIKUISTA miestä harrastaa seksiä keskenään, mutta AIKUINEN ja LAPSI, mitähän eroa niillä olisi. Mietipäs sitä ennenkuin tulet tänne puolustelemaan omaa pedoseksuaalisuuttasi.


      • poikalapsi
        Papalakana kirjoitti:

        on oikeus pedofiilittömään maailmaan, mutta minusta tuomitset pedofiilit hieman liian jyrkästi. Miksi pedofiili ei saa kokea vetovoimaa lapsiin, kun homoseksuaali taas saa oman sukupuoleensa. Molemmat ovat sairauksia joihin minusta on korkea aika löytää hoitokeino. TUollainen syyttely ei palvele ketään.

        Hoet yhä tuota rinnastustasi, jonka mukaan homous on sairaús. Ole niin ystävällinen, että kysäiset joltakulta lääketieteen lisensiaatilta, vaikkapa kouululääkäriltäsi, jos olet koulussa vielä, miksi pedofilia on sairasta. Samalla hän voi selittää sinulle, sillä perusteella heterous, homous ja bi-seksuaalisuus eivät ole sairauskia vaan ihmisen normaaleja seksuaalisia suuntautumisia.

        Yee palvelus itsellesi ja hanki lisää tietoa, kiitos.


      • poikalapsi
        Papalakana kirjoitti:

        Ei minusta pedofiili saisi kokea kehenkään lapseen seksuaalista vetovoimaa. SIksi heitä on autettava.
        Tämän laitoin sen takia että toisin esiin homoseksuaalisuudn puolustajien kaksinaamaisuuden tässä asiassa.

        http://www.tohtori.fi/terveysuutiset/faq.php3?uutiset=994

        Millä tavalla kahden vapaaehtosien aikuisen lainmukaisen yhteiselon puolustaminen on kaksinaismoraalia?


      • Papalakana
        poikalapsi kirjoitti:

        http://www.tohtori.fi/terveysuutiset/faq.php3?uutiset=994

        Millä tavalla kahden vapaaehtosien aikuisen lainmukaisen yhteiselon puolustaminen on kaksinaismoraalia?

        "Nykykäsityksen mukaan kyse on seksuaalisen suuntautumisen häiriöstä, jonka syntyyn ihminen ei ole itse voinut vaikuttaa mutta jonka ilmentämistä käyttäytymisellä on voitava hallita. "

        No niin. Eipä sitä syntyä tunneta kovinkaan hyvin. Eikö sama tilanne ole homoseksuaalisuuden kanssa. Ei ole kiistattomia todisteita siitä että pedofiili olisi paratunut sairaudestaan, ei ole samaa homoillakaan. Mikset suostu käsittämään että pedofilialla on hyvin saman kaltaisia piirteitä kun homoseksuaalisuudella.

        Kaksinaismorlismi tulee esiin siinä että te ette anna pedofiilille mitään ymmärrystä vaikka hän on samankaltaisessa tilassa seksuaalisuutensa kanssa kuin homoseksuaali( eli sairaassa poikkeamassa).
        Ja miten kauan menee siinä että käsität sen että seksuaalisuus ei ole suhde, se on vietti joka synnyttää seksin halun.
        Tuon tasavertaisen suhteen hokeminen ei vie kyllä asian käsittelyä eteen päin.


      • Väsynyt
        Papalakana kirjoitti:

        "Nykykäsityksen mukaan kyse on seksuaalisen suuntautumisen häiriöstä, jonka syntyyn ihminen ei ole itse voinut vaikuttaa mutta jonka ilmentämistä käyttäytymisellä on voitava hallita. "

        No niin. Eipä sitä syntyä tunneta kovinkaan hyvin. Eikö sama tilanne ole homoseksuaalisuuden kanssa. Ei ole kiistattomia todisteita siitä että pedofiili olisi paratunut sairaudestaan, ei ole samaa homoillakaan. Mikset suostu käsittämään että pedofilialla on hyvin saman kaltaisia piirteitä kun homoseksuaalisuudella.

        Kaksinaismorlismi tulee esiin siinä että te ette anna pedofiilille mitään ymmärrystä vaikka hän on samankaltaisessa tilassa seksuaalisuutensa kanssa kuin homoseksuaali( eli sairaassa poikkeamassa).
        Ja miten kauan menee siinä että käsität sen että seksuaalisuus ei ole suhde, se on vietti joka synnyttää seksin halun.
        Tuon tasavertaisen suhteen hokeminen ei vie kyllä asian käsittelyä eteen päin.

        >Kaksinaismorlismi tulee esiin siinä että te ette anna pedofiilille mitään ymmärrystä vaikka hän on samankaltaisessa tilassa seksuaalisuutensa kanssa kuin homoseksuaali( eli sairaassa poikkeamassa).

        Koska hän ei ole. Homoseksuaali ei ole sairaaksi tehty poikkeava, vaan syntynyt sellaiseksi on. Pedofiili ei synny pedofiiliksi, vaan hänen kehityksessään tapahtuu jotakin, hyvin todennäköisesti joku aikuinen lähentelee häntä.

        Hyvin monet homoseksuaalit jo lapsena kokevat olevansa erilaisia kuin muut. Yhdenkään pedofiilin en ole kuullut sanoneen että hän oli jo lapsena erilainen kuin muut (esim. himoitsi vauvoja). Pedofiilit ovat aikuisia, useimmiten miehiä, jotka kuvittelevat olevansa yhä lapsia. Vaikea vain ymmärtää minkä vuoksi he sitten eivät tyydy leikkimään lasta ja lasten leikkejä, miksi heidän pitää tunkea se saastainen elimensä lapsen aukkoihin?

        Keskustelun aloittaja vaikuttaa itse olevan samassa sairaassa poikkeamassa kuin pedofiilit, koska hän ei tajua näitä asioita siten kuin normaalit aikuiset ne tajuavat. Toivottavasti aloittaja kuitenkin joskus kasvaa isoksi, ja mieluummin ennenkuin ehtii aivopestä muita ihmisiä omaan sairaaseen filosofiaansa että lapsen raiskaus on sama asia kuin homojen aikuisten välinen seksuaalinen kanssakäyminen!


      • Papalakana
        Frank Pappa kirjoitti:

        ... "sairastuneet". Joten se joka yrittää sairastuttaa lapsen on rikollinen, eikö? Mitä pahaa siinä on jos kaksi AIKUISTA miestä harrastaa seksiä keskenään, mutta AIKUINEN ja LAPSI, mitähän eroa niillä olisi. Mietipäs sitä ennenkuin tulet tänne puolustelemaan omaa pedoseksuaalisuuttasi.

        En tääs ole puolustamassa pedofiliaa, vaan pedofiileja jotka tahtovat parantua taipumuksistaan. Ei heitä minusta pidä murskata henkisesti, eihän. Eikä pedofilian syntymekanismia tunneta, ei homoudnekaan.
        Siis molenpien voi olettaa olevan yhtä sairaita tai terveitä suuntautumisia.

        Itse en koe pedofiilisiä tunteita, mutta minusta on väärin kun heistä puhutaan sairaina hirviöinä, vaikka sopivanpi ilmaus olisi sairas ihminen.

        Kyse on periaatteista ja tasaarvosta seksuaalisten suuntautumisten välillä.


      • Papalakana
        Väsynyt kirjoitti:

        >Kaksinaismorlismi tulee esiin siinä että te ette anna pedofiilille mitään ymmärrystä vaikka hän on samankaltaisessa tilassa seksuaalisuutensa kanssa kuin homoseksuaali( eli sairaassa poikkeamassa).

        Koska hän ei ole. Homoseksuaali ei ole sairaaksi tehty poikkeava, vaan syntynyt sellaiseksi on. Pedofiili ei synny pedofiiliksi, vaan hänen kehityksessään tapahtuu jotakin, hyvin todennäköisesti joku aikuinen lähentelee häntä.

        Hyvin monet homoseksuaalit jo lapsena kokevat olevansa erilaisia kuin muut. Yhdenkään pedofiilin en ole kuullut sanoneen että hän oli jo lapsena erilainen kuin muut (esim. himoitsi vauvoja). Pedofiilit ovat aikuisia, useimmiten miehiä, jotka kuvittelevat olevansa yhä lapsia. Vaikea vain ymmärtää minkä vuoksi he sitten eivät tyydy leikkimään lasta ja lasten leikkejä, miksi heidän pitää tunkea se saastainen elimensä lapsen aukkoihin?

        Keskustelun aloittaja vaikuttaa itse olevan samassa sairaassa poikkeamassa kuin pedofiilit, koska hän ei tajua näitä asioita siten kuin normaalit aikuiset ne tajuavat. Toivottavasti aloittaja kuitenkin joskus kasvaa isoksi, ja mieluummin ennenkuin ehtii aivopestä muita ihmisiä omaan sairaaseen filosofiaansa että lapsen raiskaus on sama asia kuin homojen aikuisten välinen seksuaalinen kanssakäyminen!

        Tässä puolustelen pedofiliasta kärsivien ihmisten oikeutta, en pedofiliaa tai siihen liityviä tekoja.

        Tuosta pedofilian syntymekanismista tiedetään ihan htä vähän kuin homoseksuaalisudesta ja kumpiakaan ei ole lääketieteen keinoilla pystytty vielä parantamaan.

        Taas vedotaan kahden ihmisen väliseen tasa tekopyhästi arvoiseen suhteeseen ja jätetään raiskaajat huomioimatta. Miten pedofiililla on edes mahdollisuutta muodostaa tasa arvoista suhdetta lapseen (raiskauksen puolelle se menee joka tapauksessa, mutta homo/hetero pystyy, mutta hän käyttää seksuaalisuuttaan raiskaamiseen.
        Te ette näytä tjuavan että pedofilalla on aika paljon yhteistä homoseksuaalisuudenj kanssa.


      • Väsyneempi
        Papalakana kirjoitti:

        Tässä puolustelen pedofiliasta kärsivien ihmisten oikeutta, en pedofiliaa tai siihen liityviä tekoja.

        Tuosta pedofilian syntymekanismista tiedetään ihan htä vähän kuin homoseksuaalisudesta ja kumpiakaan ei ole lääketieteen keinoilla pystytty vielä parantamaan.

        Taas vedotaan kahden ihmisen väliseen tasa tekopyhästi arvoiseen suhteeseen ja jätetään raiskaajat huomioimatta. Miten pedofiililla on edes mahdollisuutta muodostaa tasa arvoista suhdetta lapseen (raiskauksen puolelle se menee joka tapauksessa, mutta homo/hetero pystyy, mutta hän käyttää seksuaalisuuttaan raiskaamiseen.
        Te ette näytä tjuavan että pedofilalla on aika paljon yhteistä homoseksuaalisuudenj kanssa.

        >homo/hetero pystyy, mutta hän käyttää seksuaalisuuttaan raiskaamiseen.

        Täytyykin muistaa tämä että jokainen ihminen käyttää seksuaalisuuttaan raiskaamiseen.

        >pedofilalla on aika paljon yhteistä homoseksuaalisuudenj kanssa

        Koska pedofilia on raiskaamista ja koska suurin osa ihmisistä on heteroita ja osa heistää raiskaa, nämä raiskaavat heterot ovat pedofiilejä.

        Tuollaisenkin johtopäätöksen voi tehdä kun sinun juttujasi lukee. Voi tehdä sen johtopäätöksen että mikä tahansa on mitä tahansa.

        Ja kuitenkin kyse on siitä että toiset sekaantuvat lapsiin väkisin, toiset sekaantuvat aikuisiin väkisin, ja suurin osa tajuaa olla aikuisena aikuisena kanssa vapaaehtoisesti. Toivottavasti tajuat sinäkin.


      • Papalakana
        Väsyneempi kirjoitti:

        >homo/hetero pystyy, mutta hän käyttää seksuaalisuuttaan raiskaamiseen.

        Täytyykin muistaa tämä että jokainen ihminen käyttää seksuaalisuuttaan raiskaamiseen.

        >pedofilalla on aika paljon yhteistä homoseksuaalisuudenj kanssa

        Koska pedofilia on raiskaamista ja koska suurin osa ihmisistä on heteroita ja osa heistää raiskaa, nämä raiskaavat heterot ovat pedofiilejä.

        Tuollaisenkin johtopäätöksen voi tehdä kun sinun juttujasi lukee. Voi tehdä sen johtopäätöksen että mikä tahansa on mitä tahansa.

        Ja kuitenkin kyse on siitä että toiset sekaantuvat lapsiin väkisin, toiset sekaantuvat aikuisiin väkisin, ja suurin osa tajuaa olla aikuisena aikuisena kanssa vapaaehtoisesti. Toivottavasti tajuat sinäkin.

        PEdofiili on ihminen joka tuntee seksuaalista vetovoimaa lapsiiin. Hän ei ole lasten raiskaaja , jo sei raiskaa lasta. On varmasti olemassa pedofiilejä jotka joutuvat elämöön seksuaalisen suuntautumisensa kanssa eivätkä uskalla hakea apua, koska sinunlaisesi tuomitsevat hänet hirviöski. Hän ei voisi kuvitellakkaan tekevänsä pahaa lapselle(siis raiskata lapsi).
        Seksuaalisuudessa ei ole kysymys suhteesta vain vietistä joka saa sinut tuntemaan seksuaalisiä haluja.


        "Tuollaisenkin johtopäätöksen voi tehdä kun sinun juttujasi lukee. Voi tehdä sen johtopäätöksen että mikä tahansa on mitä tahansa."

        Olen ilmeisesti kirjoittanut epäselvästi tai jotain, mutta e ole mielestäni väittänyt että raiskaajat ovat pedofiilejä. He ovat seksi aktiin pakottajia. Eikälasta saa siihen muta kuin pakottamalla.

        Tunnetko yhtään pedofiliasta kärsivää ihmistä?
        Voitko mennä sanomaan että hän on automaattisesti lapsia raiskaava henkilö.


      • Keke P.
        Papalakana kirjoitti:

        En tääs ole puolustamassa pedofiliaa, vaan pedofiileja jotka tahtovat parantua taipumuksistaan. Ei heitä minusta pidä murskata henkisesti, eihän. Eikä pedofilian syntymekanismia tunneta, ei homoudnekaan.
        Siis molenpien voi olettaa olevan yhtä sairaita tai terveitä suuntautumisia.

        Itse en koe pedofiilisiä tunteita, mutta minusta on väärin kun heistä puhutaan sairaina hirviöinä, vaikka sopivanpi ilmaus olisi sairas ihminen.

        Kyse on periaatteista ja tasaarvosta seksuaalisten suuntautumisten välillä.

        Homoseksuaalisuus on seksuaalinen suuntauminen, mutta pedofilia on sairaus. Homo kuten heterokin tuntee viehtymystä aikuista eli seksuaalisesti aktiivista ihmistä kohtaan. Lapsi ei ole vähimmässäkään määrin seksuaalinen.

        MITEN VOIT PUHUA TASA-ARVOSTA?! Oletko aivan pöljä? Missä sen lapsen tasa-arvo on, kysyn vaan? Kukaan ei kysy häneltä että saako häntä panna, kun peto on asialla.

        Homouden syntymekanismeista on teorioita. Yksi on että se kehittyy jo äidin kohdussa aivan kuten vasenkätisyys.

        Pedofilia kehittyy kun lapsen normaalia kehitystä häiritään aikuisen pedofiilin toimesta.

        Normaalista ihmisestä kehittyy useimmiten hetero, joskus homo, jos hän saa kehittyä rauhassa.

        Tunnen monia homoja ja yksikään näistä ei ole raiskannut lasta. Mistähän mahtaisi johtua? Mahtaisiko johtua siitä että ovat hyväksyneet homouden itsessään ja etsineet aikuisia miehiä partnereikseen?

        Kun taas pedofiili ei hyväksy edes heteroutta itsessään, koska hän haluaa pysyä lapsena.


      • poikalapsi
        Keke P. kirjoitti:

        Homoseksuaalisuus on seksuaalinen suuntauminen, mutta pedofilia on sairaus. Homo kuten heterokin tuntee viehtymystä aikuista eli seksuaalisesti aktiivista ihmistä kohtaan. Lapsi ei ole vähimmässäkään määrin seksuaalinen.

        MITEN VOIT PUHUA TASA-ARVOSTA?! Oletko aivan pöljä? Missä sen lapsen tasa-arvo on, kysyn vaan? Kukaan ei kysy häneltä että saako häntä panna, kun peto on asialla.

        Homouden syntymekanismeista on teorioita. Yksi on että se kehittyy jo äidin kohdussa aivan kuten vasenkätisyys.

        Pedofilia kehittyy kun lapsen normaalia kehitystä häiritään aikuisen pedofiilin toimesta.

        Normaalista ihmisestä kehittyy useimmiten hetero, joskus homo, jos hän saa kehittyä rauhassa.

        Tunnen monia homoja ja yksikään näistä ei ole raiskannut lasta. Mistähän mahtaisi johtua? Mahtaisiko johtua siitä että ovat hyväksyneet homouden itsessään ja etsineet aikuisia miehiä partnereikseen?

        Kun taas pedofiili ei hyväksy edes heteroutta itsessään, koska hän haluaa pysyä lapsena.

        Puhut täyttä asiaa. Jostain merkillisestä syystä Papalakana on ristiretkellä pedofilian puolesta ja koettaa "perustella" sanomisiaan, suoraan sanottua ERITTÄIN epäloogisesti kylläkin.

        Terve ihminen ymmärtää, mitä eroa on aikusiella ja lapsella, vpaaehtoisella ja pakottamisella yms. Ihmettelen, mitkä ovat Papalakanan oikeat tavoitteet. MIHIN hän noilla pedofiilijutuillaan oikein pyrkii, mitä hän haluaa saada aikaan????


      • Papalakana
        Keke P. kirjoitti:

        Homoseksuaalisuus on seksuaalinen suuntauminen, mutta pedofilia on sairaus. Homo kuten heterokin tuntee viehtymystä aikuista eli seksuaalisesti aktiivista ihmistä kohtaan. Lapsi ei ole vähimmässäkään määrin seksuaalinen.

        MITEN VOIT PUHUA TASA-ARVOSTA?! Oletko aivan pöljä? Missä sen lapsen tasa-arvo on, kysyn vaan? Kukaan ei kysy häneltä että saako häntä panna, kun peto on asialla.

        Homouden syntymekanismeista on teorioita. Yksi on että se kehittyy jo äidin kohdussa aivan kuten vasenkätisyys.

        Pedofilia kehittyy kun lapsen normaalia kehitystä häiritään aikuisen pedofiilin toimesta.

        Normaalista ihmisestä kehittyy useimmiten hetero, joskus homo, jos hän saa kehittyä rauhassa.

        Tunnen monia homoja ja yksikään näistä ei ole raiskannut lasta. Mistähän mahtaisi johtua? Mahtaisiko johtua siitä että ovat hyväksyneet homouden itsessään ja etsineet aikuisia miehiä partnereikseen?

        Kun taas pedofiili ei hyväksy edes heteroutta itsessään, koska hän haluaa pysyä lapsena.

        sitä että molemmat saavat tasarvoisen aseman eli paikan sairaus luokitukseen. Homot ovat suht vaarattomia muille (sama pätee heteroihin) siitä olen samaa mieltä. Mutta kyse on siitä että molemmat ovat sairauksia vaikka miten väätäisi. Molemmissa seksuaalisuuden määräämä kohde on vääristynyt. Pedofiilejä tulee tukea heidän kamppailussa omaa sairasta mieltään vastaan. Samoin homoja jotka haluavat tehdä näin.

        "Pedofilia kehittyy kun lapsen normaalia kehitystä häiritään aikuisen pedofiilin toimesta."

        Monessa tapauksessa, mutta päteekö kaikissa.
        Se että jotkin psykiatrit eivät pidä pedofiliaa sairautena (vaikka minusta se kyllä on sitä)kertoo siitä että pedofilian yntyä ei tunneta. Itse uskon että ihmisen psyyke on voimakkain seksuaalisuuden aiheuttaja. Sitä ei ole vielä tutkittu tarpeeksi. Jos kyse on hormoni toiminan häiriöstä äidin kohdussa, kyse ei ole yhtä harmittomasta asiasta kuin vasenkätisyys, vaan pahasta vammasta seksuaalisuuden alueella. Ei vasen kätisyys haitta ihmistä (paitsi vanhassa koulumaailmassa =D). Homoseksuaalisuus on taas haitta ihmisen lisääntymis kyvylle.


      • ???
        Papalakana kirjoitti:

        sitä että molemmat saavat tasarvoisen aseman eli paikan sairaus luokitukseen. Homot ovat suht vaarattomia muille (sama pätee heteroihin) siitä olen samaa mieltä. Mutta kyse on siitä että molemmat ovat sairauksia vaikka miten väätäisi. Molemmissa seksuaalisuuden määräämä kohde on vääristynyt. Pedofiilejä tulee tukea heidän kamppailussa omaa sairasta mieltään vastaan. Samoin homoja jotka haluavat tehdä näin.

        "Pedofilia kehittyy kun lapsen normaalia kehitystä häiritään aikuisen pedofiilin toimesta."

        Monessa tapauksessa, mutta päteekö kaikissa.
        Se että jotkin psykiatrit eivät pidä pedofiliaa sairautena (vaikka minusta se kyllä on sitä)kertoo siitä että pedofilian yntyä ei tunneta. Itse uskon että ihmisen psyyke on voimakkain seksuaalisuuden aiheuttaja. Sitä ei ole vielä tutkittu tarpeeksi. Jos kyse on hormoni toiminan häiriöstä äidin kohdussa, kyse ei ole yhtä harmittomasta asiasta kuin vasenkätisyys, vaan pahasta vammasta seksuaalisuuden alueella. Ei vasen kätisyys haitta ihmistä (paitsi vanhassa koulumaailmassa =D). Homoseksuaalisuus on taas haitta ihmisen lisääntymis kyvylle.

        Mikä siinä on niin tärkeää? Maa on jo täytetty.

        Entäpä ne jotka syystä tai toisesta eivät voi lisääntyä vaikka ovat heteroita, ovatko he sinusta yhtä sairaita ja vastenmielisiä kuin homot ilmeisestikin mielestäsi ovat?


      • Papalakana
        ??? kirjoitti:

        Mikä siinä on niin tärkeää? Maa on jo täytetty.

        Entäpä ne jotka syystä tai toisesta eivät voi lisääntyä vaikka ovat heteroita, ovatko he sinusta yhtä sairaita ja vastenmielisiä kuin homot ilmeisestikin mielestäsi ovat?

        Ei minusta ole väliä lisääntyykö (onhan meitä aika paljon) vaan se että toimiikolisääntyminen. Totta kai ihminen on sairas jos hän ei kykene lisääntymään. Jos on esim. ollut kives syöpä eikä kivekset enää tuota siittiöitä on sairas vaikka seksuaalisuuden puolella olisi kaikki kunnossa. Homolla kassit voivat(ja toimivatkin yleensä)normaalisti, mutta seksuaalisuudessa mättää joku todella pahasti.


      • kuule
        Papalakana kirjoitti:

        PEdofiili on ihminen joka tuntee seksuaalista vetovoimaa lapsiiin. Hän ei ole lasten raiskaaja , jo sei raiskaa lasta. On varmasti olemassa pedofiilejä jotka joutuvat elämöön seksuaalisen suuntautumisensa kanssa eivätkä uskalla hakea apua, koska sinunlaisesi tuomitsevat hänet hirviöski. Hän ei voisi kuvitellakkaan tekevänsä pahaa lapselle(siis raiskata lapsi).
        Seksuaalisuudessa ei ole kysymys suhteesta vain vietistä joka saa sinut tuntemaan seksuaalisiä haluja.


        "Tuollaisenkin johtopäätöksen voi tehdä kun sinun juttujasi lukee. Voi tehdä sen johtopäätöksen että mikä tahansa on mitä tahansa."

        Olen ilmeisesti kirjoittanut epäselvästi tai jotain, mutta e ole mielestäni väittänyt että raiskaajat ovat pedofiilejä. He ovat seksi aktiin pakottajia. Eikälasta saa siihen muta kuin pakottamalla.

        Tunnetko yhtään pedofiliasta kärsivää ihmistä?
        Voitko mennä sanomaan että hän on automaattisesti lapsia raiskaava henkilö.

        oo järkeä sun jutuissasi!Tiedätkö että lasta voi vammauttaa henkisesti,vaikka ei vehjettään lapseen lykkäisikään.Eikös Jammu-setääkin ymmärretty,ja hoidettu ja niin vain hirvittävän tempun teki.Jammun tapaus osoittaa että ei pedofiili "parane".
        Lasta ahdistaa jo se määrätynlainen huomio jolla pedofiili lapsia tarkkailee.


      • jo!
        Papalakana kirjoitti:

        PEdofiili on ihminen joka tuntee seksuaalista vetovoimaa lapsiiin. Hän ei ole lasten raiskaaja , jo sei raiskaa lasta. On varmasti olemassa pedofiilejä jotka joutuvat elämöön seksuaalisen suuntautumisensa kanssa eivätkä uskalla hakea apua, koska sinunlaisesi tuomitsevat hänet hirviöski. Hän ei voisi kuvitellakkaan tekevänsä pahaa lapselle(siis raiskata lapsi).
        Seksuaalisuudessa ei ole kysymys suhteesta vain vietistä joka saa sinut tuntemaan seksuaalisiä haluja.


        "Tuollaisenkin johtopäätöksen voi tehdä kun sinun juttujasi lukee. Voi tehdä sen johtopäätöksen että mikä tahansa on mitä tahansa."

        Olen ilmeisesti kirjoittanut epäselvästi tai jotain, mutta e ole mielestäni väittänyt että raiskaajat ovat pedofiilejä. He ovat seksi aktiin pakottajia. Eikälasta saa siihen muta kuin pakottamalla.

        Tunnetko yhtään pedofiliasta kärsivää ihmistä?
        Voitko mennä sanomaan että hän on automaattisesti lapsia raiskaava henkilö.

        "Tunnetko yhtään pedofiliasta kärsivää ihmistä?"

        Huomaatko,että itsekin käyttämäsi lauseet vahvistavat käsitystä siitä, että pedofilia on sairaus, homous ei. Pedofiili tarvitsee apua, jotta ei vahingoita muita. Homo taas ei millään tavalla kärsi homoudestaan (paitsi ehkä ympäristön asenteesta), eikä vahingoita homoudellaan ketään. Homoja ei siis tarvitse parantaa homoudestaan.

        Ja jankutat koko ajan, että homoseksuaalisuudella ja pedofilialla on paljon samoja piirteitä. Homoseksuaalisuudella ja heteroseksuaalisuudella on paljon enemmän yhteisiä piirteitä, kuin homoseksuaalisuudella pedofilialla.


      • Asiaton Kommentti.
        jo! kirjoitti:

        "Tunnetko yhtään pedofiliasta kärsivää ihmistä?"

        Huomaatko,että itsekin käyttämäsi lauseet vahvistavat käsitystä siitä, että pedofilia on sairaus, homous ei. Pedofiili tarvitsee apua, jotta ei vahingoita muita. Homo taas ei millään tavalla kärsi homoudestaan (paitsi ehkä ympäristön asenteesta), eikä vahingoita homoudellaan ketään. Homoja ei siis tarvitse parantaa homoudestaan.

        Ja jankutat koko ajan, että homoseksuaalisuudella ja pedofilialla on paljon samoja piirteitä. Homoseksuaalisuudella ja heteroseksuaalisuudella on paljon enemmän yhteisiä piirteitä, kuin homoseksuaalisuudella pedofilialla.

        Pedofiilit pitäisi seuloa jo syntyessään tai viimeistään peruskoulussa ja lopettaa välittömästi autanasiaa apuna käyttäen !

        koska ne ovat hirviöitä jo syntymästään lähtien.


      • noooh
        Papalakana kirjoitti:

        Tässä puolustelen pedofiliasta kärsivien ihmisten oikeutta, en pedofiliaa tai siihen liityviä tekoja.

        Tuosta pedofilian syntymekanismista tiedetään ihan htä vähän kuin homoseksuaalisudesta ja kumpiakaan ei ole lääketieteen keinoilla pystytty vielä parantamaan.

        Taas vedotaan kahden ihmisen väliseen tasa tekopyhästi arvoiseen suhteeseen ja jätetään raiskaajat huomioimatta. Miten pedofiililla on edes mahdollisuutta muodostaa tasa arvoista suhdetta lapseen (raiskauksen puolelle se menee joka tapauksessa, mutta homo/hetero pystyy, mutta hän käyttää seksuaalisuuttaan raiskaamiseen.
        Te ette näytä tjuavan että pedofilalla on aika paljon yhteistä homoseksuaalisuudenj kanssa.

        Minä en ole pedofiliasta kärsiviä ihmisiä vastaan jos he haluavat hoitoa ja muuttua, mutta olen myös vähän sitä vastaankin, koska pienikin vääränlainen katse alle 16 vuotiaalle niin se voi vahingoittaa todella pahasti. Homoseksuaalisuudesta en osaa sanoa mitään.


    • Papalakana

      En mielestäni sanonut kaikkia homoja raiskaajiksi, toisin kuin sinä kaikkia pedofiilejä. Sinun periaatteellasi minulla on yhtä hyvät oikeudet kutsua kaikkia homoja raiskaajiksi. Et voi tuomita pedofiiliä lasten raiskaajaksi jos hän ei ole raiskannut lasta.

      Ja minä olen sinusta homofobi. En mielestäni pelkää homoja.

      • lasta tulee suojella

        Raiskaushan on luvaton seksuaalinen puuttuminen ja jokainen alle 16-vuoptias omaa seksuaalisen koskemattomuudensuojan, joten jokainen pedofiili on raiskaaja.


    • uhrina

      Itse olen joutunut homomiehen uhriksi-60 luvulla silloin asiasta vaiettiin visusti.
      Nyttemmin kun ikää kertyy niin tuo asia painaa yhä.Täytyy vaan jaksaa elää sen asinkanssa.
      Voi niitä lapsia jotka joutuvat heidänuhreiksi.

      • Papalakana

        Olisi tärkeää kuulla. Monet pedofiliasta kärsivät tajuaisivat miten vakavasta ongelmasta on kyse hakeutuisivat hoitoon. Näin monet lapset välttyisivät kohtaloltasi.


    • Schillinger

      ... tullaan viemään saunan taakse. Suomipoika ei sellaisia suvaitse.

      • Papalakana

        eikö vain.


      • PAsanen.........

        helvetin saunanlämmittäjiä.Mene sinä yksinäs sinne saunan taakse ripusta vaikka niskakiikusta itsesi riippakoivun oksaan.


      • Eveliina

        ...homo?


      • todellakaan!
        Papalakana kirjoitti:

        eikö vain.

        vaikka oiskin sairaus niin siinäpähän tyytys kohtaloonsa sairautensa kanssa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • Papalakana

      Kiitos siitä ettet ole sensuroinut tätä arkaa aihetta.

    • Xyz

      Täällä on monissa viesteissä jo tuotu esiin ansiokkaita näkökantoja asiasta, valitettavasti vaan niin monessa viestissä paistaa läpi lapsellinen, epäkypsä uho. Nämä ihmiset eivät selvästi ole käsitelleet kyseistä asiaa niin, että voisivat nähdä pedofiiliksi nimitetyssä ihmisessä ihmisen, eikä vain kuohittavaa, tapettavaa hirviötä. Teidän suhtautumisessanne, suokaa nyt anteeksi, on analogisia piirteitä natsisaksan aikaiseen juutalaisvihaan. Silloin oli muodikasta vihata juutalaisia, hehän olivat kaiken pahan alku, nyt vihataan pedofiileja, he eivät ansaitse ihmisarvoa. Näinkö ohut on ihmisyytenne?

      • Papalakana

        Kun katsoo keskuselua pedofiliata näkee koko ajan väitteitä lapsen raiskaamisesta vaikka pedofiliassa on kyse jostain muusta. Raiskaaminen on ainut muota toteuttaa tuota tuntemusta. Se että kiihottuu lapsesta on reakiona verrattavissa siihen että homoseksuaali kiihottuu omasta sukupuolestaan. Luulisi että he edes yrittäisivät ymmärtää pedofiilin tilaa koska eivät itse koe normaaleja tuntemuksia, mutta ei.
        He ovat kovinpaan ääneneen tuomitsemassa heitä sairaiksi. Sitten on nämä perinteiset pallista hirttäjät (varmasti yleensä hetero miehiä).
        Monikaan ei tunnu tajuavan että kyse pedofiliasta puhuttaessa ei aina ole lapsen raiskaamisessa.


      • Papalakana
        Papalakana kirjoitti:

        Kun katsoo keskuselua pedofiliata näkee koko ajan väitteitä lapsen raiskaamisesta vaikka pedofiliassa on kyse jostain muusta. Raiskaaminen on ainut muota toteuttaa tuota tuntemusta. Se että kiihottuu lapsesta on reakiona verrattavissa siihen että homoseksuaali kiihottuu omasta sukupuolestaan. Luulisi että he edes yrittäisivät ymmärtää pedofiilin tilaa koska eivät itse koe normaaleja tuntemuksia, mutta ei.
        He ovat kovinpaan ääneneen tuomitsemassa heitä sairaiksi. Sitten on nämä perinteiset pallista hirttäjät (varmasti yleensä hetero miehiä).
        Monikaan ei tunnu tajuavan että kyse pedofiliasta puhuttaessa ei aina ole lapsen raiskaamisessa.

        "He ovat kovinpaan ääneneen tuomitsemassa heitä sairaiksi. " lisäisin sanan hirviö tuon perään.


      • Vairocana
        Papalakana kirjoitti:

        Kun katsoo keskuselua pedofiliata näkee koko ajan väitteitä lapsen raiskaamisesta vaikka pedofiliassa on kyse jostain muusta. Raiskaaminen on ainut muota toteuttaa tuota tuntemusta. Se että kiihottuu lapsesta on reakiona verrattavissa siihen että homoseksuaali kiihottuu omasta sukupuolestaan. Luulisi että he edes yrittäisivät ymmärtää pedofiilin tilaa koska eivät itse koe normaaleja tuntemuksia, mutta ei.
        He ovat kovinpaan ääneneen tuomitsemassa heitä sairaiksi. Sitten on nämä perinteiset pallista hirttäjät (varmasti yleensä hetero miehiä).
        Monikaan ei tunnu tajuavan että kyse pedofiliasta puhuttaessa ei aina ole lapsen raiskaamisessa.

        ... vaan yksinkertaisesti tule kohdella seksuaalisesti, jos joku edes ajattelee niin on hän sairas ja todella pitäisi hänelle osoittaa jonkinlaista hoitoa, mitä tulee homoseksualistien "sairauteen" niin sellaista ei ole, kaksi aikuista himoitsee toisiaan.
        Ettekö voi rakastaa lapsia lapsina, seksuaalisuus on asia joka kehittyy ihmiselle vasta myöhemmin. Pedofiliaa ei tulla koskaan päästämään samaan asemaan homoseksuaalisuuden kanssa, onneksi.


      • Vastaapas nyt tähän
        Papalakana kirjoitti:

        Kun katsoo keskuselua pedofiliata näkee koko ajan väitteitä lapsen raiskaamisesta vaikka pedofiliassa on kyse jostain muusta. Raiskaaminen on ainut muota toteuttaa tuota tuntemusta. Se että kiihottuu lapsesta on reakiona verrattavissa siihen että homoseksuaali kiihottuu omasta sukupuolestaan. Luulisi että he edes yrittäisivät ymmärtää pedofiilin tilaa koska eivät itse koe normaaleja tuntemuksia, mutta ei.
        He ovat kovinpaan ääneneen tuomitsemassa heitä sairaiksi. Sitten on nämä perinteiset pallista hirttäjät (varmasti yleensä hetero miehiä).
        Monikaan ei tunnu tajuavan että kyse pedofiliasta puhuttaessa ei aina ole lapsen raiskaamisessa.

        Onko sinusta kaikki se luonnollista mitä heterot tekevät vain sillä perusteella että he ovat heteroita?


      • Papalakana
        Vastaapas nyt tähän kirjoitti:

        Onko sinusta kaikki se luonnollista mitä heterot tekevät vain sillä perusteella että he ovat heteroita?

        No eikai se anaali seksi ole sitä kaikkein hyödyllisintä seksiä(itse asiassa aika pervoa tunkea munaa ulostus aukkoon). Mutta seksin kohde on oikea joten seksuaalisuuden kohdalla kaikki on kunnossa.


      • poikalapsi
        Papalakana kirjoitti:

        No eikai se anaali seksi ole sitä kaikkein hyödyllisintä seksiä(itse asiassa aika pervoa tunkea munaa ulostus aukkoon). Mutta seksin kohde on oikea joten seksuaalisuuden kohdalla kaikki on kunnossa.

        Kuitenkin korostat koko ajan sitä, että tarkoitus on LISÄÄNTYÄ! Paitsi että ajat pedofiilien asiaa, olet vieläpä epäjohdonmukainen.


      • Huh!
        Papalakana kirjoitti:

        No eikai se anaali seksi ole sitä kaikkein hyödyllisintä seksiä(itse asiassa aika pervoa tunkea munaa ulostus aukkoon). Mutta seksin kohde on oikea joten seksuaalisuuden kohdalla kaikki on kunnossa.

        Pedofiilia ei saa tuomita koska se on julmaa, mutta naista saa naida peräaukkoon, vaikka se useimmiten sattuu???

        Entä saako mies panna elimensä naisen korvaan tai sieraimeen, onhan kohde eli nainen se oikea kohde?

        Taidat olla ihan sekaisin poikaparka.

        >Mutta seksin kohde on oikea joten seksuaalisuuden kohdalla kaikki on kunnossa.


      • Papalakana
        Huh! kirjoitti:

        Pedofiilia ei saa tuomita koska se on julmaa, mutta naista saa naida peräaukkoon, vaikka se useimmiten sattuu???

        Entä saako mies panna elimensä naisen korvaan tai sieraimeen, onhan kohde eli nainen se oikea kohde?

        Taidat olla ihan sekaisin poikaparka.

        >Mutta seksin kohde on oikea joten seksuaalisuuden kohdalla kaikki on kunnossa.

        muttei homoja tunnu haittaavan. Seksuaalisuuden kohteella tarkoitin että se on terve=vastakkainen sukupuoli.

        En kannata kyllä munan laittmista kaikkiin naisen aukkoihin. Se ei ole kovinkaan hienoa minusta.


      • Papalakana
        poikalapsi kirjoitti:

        Kuitenkin korostat koko ajan sitä, että tarkoitus on LISÄÄNTYÄ! Paitsi että ajat pedofiilien asiaa, olet vieläpä epäjohdonmukainen.

        Eikö seksuaalisuuden tarkoitus ole saada ihminen seksiin joka saataa siittiöt munasolun luo. Eikö näin olekkin?
        Ajan pedofiilien asiaa? No sinun kaltaisia tuomitsijoitasi vastaan En kyllä pulustele heidän seksuaalisuuden toteutustaan.


    • ....

      Ensinnäkin, lopeta se homoseksuaalien ja pedofiilien vertaaminen toisiinsa. Homoseksuaaleilla ja pedofiileillä ei ole mitään yhteistä.Niistä ei pitäisi edes puhua samassa lauseessa. Pitääkö sinulle vääntää rautalangasta, että homot ja lesbot rakastuvat samaa sukupuolta oleviin ihmisiin ja haluavat usein aivan tavallisen parisuhteen, jossa on kaksi toisiaan rakastavaa ja kunnioittavaa tasa-arvoista kumppania. He hakevat parisuhteelta ja seksiltä aivan samoja asioita kuin heterotkin. Homoseksuaalisuus ei vahingoita ketään, eikä tuhoa kenenkään elämää.

      Toisekseen, väität ilman mitään kunnon perusteluja, että homoseksuaalisuus on sairaus. Mistä sinä sen muka tiedät? Niin kauan kuin ihmisiä on ollut olemassa, homoseksuaaleja on aina ollut kaikissa maissa ja kaikkina aikoina ja tulee aina olemaankin. Ylläolevaan kappaleeseen viitaten, homoseksuaalisuus on mielestäni aivan yhtä normaalia ja luonnollista kuin heteroseksuaalisuuskin.

      • kuule

        jos sulla on ongelmia oman seksuaalisuutesi kanssa,niin olisi ehkä hyvä sun käydä jonkun ammattilaisen juttusilla.Olet vielä niin nuori että voi olla että hormoonotoimintasi saa sut epäilemään omia suuntautumisiasi.Jos tunnet vetoa miehiin,se on sun ja mahdollisen ihastuksesi välinen asia,mutta jos olet huomannut että lapset kiehtovat sua niin hanki apua mahdollisimman pian.Sen verran kiihkeästi puolustat pedoja että epäilykset heräävät.Kun rinnastat homouden ja pedofiilit,niin se on kuin vertaisit murhaa ja näpistystä saman arvoisiksi rikoksiksi.(Paitsi että homous ei edes ole rikos).


      • naisena olen

        alkanut hyväksymään että maailmassa on homoja ja lesboja.Olkoon niin,kunhan-lesbot eivät osoita kiinnostustaan minuun.Minä ajattelen vain että samaansukupuoleen ei voi edes yhtyä.Koska miehen kuuluu tulla naisen sisälle.Se on syvempää kuin vain ruumiillinen yhtyminen.Siinä on antautuminen ja hyväksyntä.Minusta homot ja lesbot eivät vain yksinkertaisesti voi saavutta samaa kuin kaksi vastakkaista sukupuolta yhtyessään.Pedofiliassa on tapahtunut varmaan seksuaalisessa kehityksesssä joku häiriö.Pedofiliaa ei saisi missään muodossa puolustella.Aikuinen on aina vastuussa.Monestihan pedofiili alkaa tuntemaan lopulta vihaa lasta kohtaan joka hänet on "vietellyt"Ja pedofilia syvenee,vaatii lisää sytykettä vuosien varrella...minua hirvittää ajatellakin.


      • Papalakana
        kuule kirjoitti:

        jos sulla on ongelmia oman seksuaalisuutesi kanssa,niin olisi ehkä hyvä sun käydä jonkun ammattilaisen juttusilla.Olet vielä niin nuori että voi olla että hormoonotoimintasi saa sut epäilemään omia suuntautumisiasi.Jos tunnet vetoa miehiin,se on sun ja mahdollisen ihastuksesi välinen asia,mutta jos olet huomannut että lapset kiehtovat sua niin hanki apua mahdollisimman pian.Sen verran kiihkeästi puolustat pedoja että epäilykset heräävät.Kun rinnastat homouden ja pedofiilit,niin se on kuin vertaisit murhaa ja näpistystä saman arvoisiksi rikoksiksi.(Paitsi että homous ei edes ole rikos).

        Taas saan kuulla halveksivia kommentteja. Kukaan ei yritäkään ymmärtää pedofiilejä.
        Itse en tunne vetoa miehiin (olen miespuolinen) enkä lapsiin. Haluan vain tuoda esiin sen tosiasian että pedofiilitkin ovat tuntevia ihmisiä jotka tarvitsevat apua.
        Monet psykiatrit ovat sitä mieltä ettei pedofiliaa voida parantaa mitenkään. Samoin ajattelevat monet homoseksuaalisuudestakaan.
        Kunnon tutkimuksia ei ole tehty pedofiliasta taí ainakaan suomessa. Ja pedofilian syytä ei tarkkaan teidet aivan kuin ei homoseksuaalisuudenkaan.
        Minusta on turha ruveta pitämään näitä eri arvoisina asioina. Molemmat ovat seksuaalisuuden poikkemia hetero deksuaalisuudesta eili lisääntymis kykyyn vaikuttavia sairauksia.
        Mieti väh


      • kuule
        Papalakana kirjoitti:

        Taas saan kuulla halveksivia kommentteja. Kukaan ei yritäkään ymmärtää pedofiilejä.
        Itse en tunne vetoa miehiin (olen miespuolinen) enkä lapsiin. Haluan vain tuoda esiin sen tosiasian että pedofiilitkin ovat tuntevia ihmisiä jotka tarvitsevat apua.
        Monet psykiatrit ovat sitä mieltä ettei pedofiliaa voida parantaa mitenkään. Samoin ajattelevat monet homoseksuaalisuudestakaan.
        Kunnon tutkimuksia ei ole tehty pedofiliasta taí ainakaan suomessa. Ja pedofilian syytä ei tarkkaan teidet aivan kuin ei homoseksuaalisuudenkaan.
        Minusta on turha ruveta pitämään näitä eri arvoisina asioina. Molemmat ovat seksuaalisuuden poikkemia hetero deksuaalisuudesta eili lisääntymis kykyyn vaikuttavia sairauksia.
        Mieti väh

        yksikin hyvä syy miksi pitäis ymmärtää pedofiileja.Entäs esimerkiksi ne alajärveläiset kuulovammaiset pienet sisarukset joita KOULUTAKSIN kuljettaja käytti vuosia hyväkseen,kuinkas niille lapsille selitettäis että meidän nyt täytyy vaan ymmärtää että setä saa teidän loppuelämän tuhota,sedällä on vaan sellanen vaiva.
        Kastraatiosta ehkä voi olla apua,mutta lasten elämää se ei enää pelasta.


      • Kaipaanko jo sheriffiä?
        naisena olen kirjoitti:

        alkanut hyväksymään että maailmassa on homoja ja lesboja.Olkoon niin,kunhan-lesbot eivät osoita kiinnostustaan minuun.Minä ajattelen vain että samaansukupuoleen ei voi edes yhtyä.Koska miehen kuuluu tulla naisen sisälle.Se on syvempää kuin vain ruumiillinen yhtyminen.Siinä on antautuminen ja hyväksyntä.Minusta homot ja lesbot eivät vain yksinkertaisesti voi saavutta samaa kuin kaksi vastakkaista sukupuolta yhtyessään.Pedofiliassa on tapahtunut varmaan seksuaalisessa kehityksesssä joku häiriö.Pedofiliaa ei saisi missään muodossa puolustella.Aikuinen on aina vastuussa.Monestihan pedofiili alkaa tuntemaan lopulta vihaa lasta kohtaan joka hänet on "vietellyt"Ja pedofilia syvenee,vaatii lisää sytykettä vuosien varrella...minua hirvittää ajatellakin.

        Aikooko ketjun aloittaja mennä tekemään rikoksen eli sekaantua lapseen, koska on tämän keskustelun tänne sijoittanut?

        Mikäli hän haluaa tässä tehdä homoudesta väen vängällä sairautta, niin onhan olemassa Terveys-foorumikin.


      • siltä
        Kaipaanko jo sheriffiä? kirjoitti:

        Aikooko ketjun aloittaja mennä tekemään rikoksen eli sekaantua lapseen, koska on tämän keskustelun tänne sijoittanut?

        Mikäli hän haluaa tässä tehdä homoudesta väen vängällä sairautta, niin onhan olemassa Terveys-foorumikin.

        että aloittaja olis kaivannut täältä jonkinlaista hyväksyntää omille taipumuksilleen.Aivan kuin yrittäis todistella itselleenkin että olisi hyväksyttävää seksuaalistaa lapset.
        Tommonen todistelu haiskahtaa jo melkein toteutuksen suuntaan.Eihän se hyvänen aika voi olla järjellä ymmärrettävää,kuinka aikuinen mies voi raiskata jopa muutaman kuukauden ikäisiä vauvoja.


      • kertoa
        Papalakana kirjoitti:

        Taas saan kuulla halveksivia kommentteja. Kukaan ei yritäkään ymmärtää pedofiilejä.
        Itse en tunne vetoa miehiin (olen miespuolinen) enkä lapsiin. Haluan vain tuoda esiin sen tosiasian että pedofiilitkin ovat tuntevia ihmisiä jotka tarvitsevat apua.
        Monet psykiatrit ovat sitä mieltä ettei pedofiliaa voida parantaa mitenkään. Samoin ajattelevat monet homoseksuaalisuudestakaan.
        Kunnon tutkimuksia ei ole tehty pedofiliasta taí ainakaan suomessa. Ja pedofilian syytä ei tarkkaan teidet aivan kuin ei homoseksuaalisuudenkaan.
        Minusta on turha ruveta pitämään näitä eri arvoisina asioina. Molemmat ovat seksuaalisuuden poikkemia hetero deksuaalisuudesta eili lisääntymis kykyyn vaikuttavia sairauksia.
        Mieti väh

        Tri Papalakana, voisitko kertoa minulle mitkä muut asiat ovat "lisääntymiskykyyn vaikuttavia sairauksia"? Haluaisin myös kuulla perustelut. Ovatko lisääntymiskykyyn vaikuttavia sairauksia esimerkiksi abortti,heteropariskuntien peppu- ja suuseksi? Entäs masturbaatio?

        Ja kyllä, pedofiilit tarvitsevat apua. Homot eivät.


      • Papalakana
        kertoa kirjoitti:

        Tri Papalakana, voisitko kertoa minulle mitkä muut asiat ovat "lisääntymiskykyyn vaikuttavia sairauksia"? Haluaisin myös kuulla perustelut. Ovatko lisääntymiskykyyn vaikuttavia sairauksia esimerkiksi abortti,heteropariskuntien peppu- ja suuseksi? Entäs masturbaatio?

        Ja kyllä, pedofiilit tarvitsevat apua. Homot eivät.

        Fyysisiä: Kivesyöpä, kivestulehdus, munasarjasyöpä.
        Psyykkisellä:homoseksuaalisuus,pedofilia.


      • Papalakana
        kuule kirjoitti:

        yksikin hyvä syy miksi pitäis ymmärtää pedofiileja.Entäs esimerkiksi ne alajärveläiset kuulovammaiset pienet sisarukset joita KOULUTAKSIN kuljettaja käytti vuosia hyväkseen,kuinkas niille lapsille selitettäis että meidän nyt täytyy vaan ymmärtää että setä saa teidän loppuelämän tuhota,sedällä on vaan sellanen vaiva.
        Kastraatiosta ehkä voi olla apua,mutta lasten elämää se ei enää pelasta.

        Tarkoitan sitä että että pedofiilejä tulee tukea heidän pyrkimyksissään päästä eroon pedofiliasta.
        En hyväksy tietenkään heidän tekojaan. Jotkut pedofiilit ovat väittäneet että seksilapsen kanssa on rakkauden osoittamista lapselle. Tosi asia lienee kuitenkin että lapselle jää elin ikäiset vammat. Lasten raiskaukset on estettävä tietenkin. Mutta minusta on väärin että pedofiilit jotka eivät halua tehdä pahaa lapselle tuomitaan hirviöiksi ja hirtetään pallista puuhun.


      • poikalapsi
        Papalakana kirjoitti:

        Fyysisiä: Kivesyöpä, kivestulehdus, munasarjasyöpä.
        Psyykkisellä:homoseksuaalisuus,pedofilia.

        Et siis VIELÄKÄÄN ole vaivautunut kysymään lääkäriltäsi, mikä pn sairaus ja mikä ei. Homoseksuaalisuus EI ole sairaus, ja sen asettaminen rinnastaen samaan pedofilian kanssa on tahallista pedofilian puolustamista ja sikäli PROPAGANDAA pedofilian puolesta. Homo ei ole rikollinen, pedofiili on. Homo ei lähtökohtaisesti pakota ketään mihinkään, heterokin sen tekee usemmin - pedofiili pakottaa lapsen seksiin, joka ei ole lapsen asia. Pedofiili on ympäristölle vaarallinen, homo ja hetero yleensä eivät ole. MIKSI sinä et tuota eroa tajua?

        Minä en ole ketään munistaan hirttämässä. Kyllä pedofiileille apua tulee antaa, hoitoa. Rinnastuksesi homouteen on kuitenkin VAIN ja ainoastaan pedofilian puolustamista.

        KYSY lääkäriltäsi jo lopultakin, MIKSI pedofilia on sairaus ja homous ei ole.


      • Papalakana
        siltä kirjoitti:

        että aloittaja olis kaivannut täältä jonkinlaista hyväksyntää omille taipumuksilleen.Aivan kuin yrittäis todistella itselleenkin että olisi hyväksyttävää seksuaalistaa lapset.
        Tommonen todistelu haiskahtaa jo melkein toteutuksen suuntaan.Eihän se hyvänen aika voi olla järjellä ymmärrettävää,kuinka aikuinen mies voi raiskata jopa muutaman kuukauden ikäisiä vauvoja.

        Olen ilmeisesti pedofiili, ainakin jos sinun juttujasi on uskominen. Onko sellainen hetero joka puolustaa homoseksuaalisutta itse homoseksuaali? Tuskimpa. Enkä minä tässä ole puolstamassa pedofiliaa vaan ihmisiä jotka kärsivät siitä. He eivät saa minkään laista ihmis arvoista kohtelu ajos kertovat avoimesti tuntevansa pedofiilisiä tuntemuksia. Samalla tahdon kiinnittää huomiota siihen ettei se ole sen sairaanpaa kuin muutkaan vääristyneet seksuaalisuuden muodot (esim. homoseksuaalisuus), sen toteuttaminen vain on todella tuhoisaa kohteelle.


      • poika
        Papalakana kirjoitti:

        Olen ilmeisesti pedofiili, ainakin jos sinun juttujasi on uskominen. Onko sellainen hetero joka puolustaa homoseksuaalisutta itse homoseksuaali? Tuskimpa. Enkä minä tässä ole puolstamassa pedofiliaa vaan ihmisiä jotka kärsivät siitä. He eivät saa minkään laista ihmis arvoista kohtelu ajos kertovat avoimesti tuntevansa pedofiilisiä tuntemuksia. Samalla tahdon kiinnittää huomiota siihen ettei se ole sen sairaanpaa kuin muutkaan vääristyneet seksuaalisuuden muodot (esim. homoseksuaalisuus), sen toteuttaminen vain on todella tuhoisaa kohteelle.

        jauhat sitä ymmärrystä noille pedofiileille,mutta et vastannut siihen että mitä niille koulutaksin kuskin hyväksikäyttämille lapsille pitäis sanoa.
        Mitä sinä sanot pienelle lapselle,joka ei osannut kertoa mitä hänelle oli tehty,koska ei tiennyt viittomakielistä sanaa asialle.Nuo lapset PELKÄSIVÄT kuskia mutta eivät osanneet kertoa siitä.
        Entäs jos kuulisit että isäsi on lapsen raiskaaja,tuon kuskin lapset joutuivat sen kuulemaan.


      • Papalakana
        poika kirjoitti:

        jauhat sitä ymmärrystä noille pedofiileille,mutta et vastannut siihen että mitä niille koulutaksin kuskin hyväksikäyttämille lapsille pitäis sanoa.
        Mitä sinä sanot pienelle lapselle,joka ei osannut kertoa mitä hänelle oli tehty,koska ei tiennyt viittomakielistä sanaa asialle.Nuo lapset PELKÄSIVÄT kuskia mutta eivät osanneet kertoa siitä.
        Entäs jos kuulisit että isäsi on lapsen raiskaaja,tuon kuskin lapset joutuivat sen kuulemaan.

        No sanoisin että paha setä on nyt vankilassa ja saa maksaa teoistaan.


      • Papalakana
        poikalapsi kirjoitti:

        Et siis VIELÄKÄÄN ole vaivautunut kysymään lääkäriltäsi, mikä pn sairaus ja mikä ei. Homoseksuaalisuus EI ole sairaus, ja sen asettaminen rinnastaen samaan pedofilian kanssa on tahallista pedofilian puolustamista ja sikäli PROPAGANDAA pedofilian puolesta. Homo ei ole rikollinen, pedofiili on. Homo ei lähtökohtaisesti pakota ketään mihinkään, heterokin sen tekee usemmin - pedofiili pakottaa lapsen seksiin, joka ei ole lapsen asia. Pedofiili on ympäristölle vaarallinen, homo ja hetero yleensä eivät ole. MIKSI sinä et tuota eroa tajua?

        Minä en ole ketään munistaan hirttämässä. Kyllä pedofiileille apua tulee antaa, hoitoa. Rinnastuksesi homouteen on kuitenkin VAIN ja ainoastaan pedofilian puolustamista.

        KYSY lääkäriltäsi jo lopultakin, MIKSI pedofilia on sairaus ja homous ei ole.

        muuta kuin ihmis arvoista kohtelua pedofiilisistä tunteista kärsiväille.
        Toinen tavoitteeni on saada ihmiset ymmärtämään homoseksuulisuuden todellien luokitus= sairaus pedofilian rinnalla.


      • kuule
        Papalakana kirjoitti:

        No sanoisin että paha setä on nyt vankilassa ja saa maksaa teoistaan.

        vie painajaiset lapsilta öisin pois?
        Ihmettelen kyllä miksi sua tuntuu kiehtovan niin valtavasti pedofilia.Sellainen ihminen jolla on terve seksuaalisuus ei noin innokkaasti puollusta sellaista perversiota joka vahingoittaa loppuiäksi lapsen psyyken.Pedofiili toimillaan tuhoaa lapsen mahdollisuuden saada aikuisena normaali sukupuolielämä.


      • poikalapsi
        Papalakana kirjoitti:

        muuta kuin ihmis arvoista kohtelua pedofiilisistä tunteista kärsiväille.
        Toinen tavoitteeni on saada ihmiset ymmärtämään homoseksuulisuuden todellien luokitus= sairaus pedofilian rinnalla.

        Kun nyt aina vain jankutat tuota sairautta, miksi et mene ja kysy lääkäriltä, mikä on sairasta ja mikä ei. Samalla kuulet myös perustelut. SINULLA niitä ei ole. Kyllä se kuule niin on, että ammatti-ihmiset, koulutetut ja kokeneet lääkärit, varmasti sinua paremmin tietävät, mikä se on sairaus ja mikä ei.

        Minusta jääräpäisyys ei ole sairaus, jonkinmoinen luonnevika kylläkin.

        Eikös Jammu-setää olekaan kohdeltu ihmisarvoisesti?


      • ei ole
        Papalakana kirjoitti:

        Fyysisiä: Kivesyöpä, kivestulehdus, munasarjasyöpä.
        Psyykkisellä:homoseksuaalisuus,pedofilia.

        Homoseksuaalisuus ei ole sairaus, koska siitä ei ole mitään haittaa, se ei vahingoita ihmistä itseään eikä muita ihmisiä. Vetoat koko ajan siihen, että homoseksuaalisuus on lisääntymiskykyyn vaikuttava sairaus. Onhan olemassa myös heteroita, jotka eivät ikinä halua lapsia, vaikka voisivat saada niitä. On olemassa naisia, jotka eivät voi sietää lapsia eivätkä tunne mitään äidillisiä tunteita. Ovatko he sairaita? Sinun logiikkasi mukaan ovat. Entäs sitten bi-seksuaalit? Tai miehet, jotka tykkäävät pukeutua naisiksi mutta haluavat kuitenkin olla parisuhteessa naisen kanssa? Huomaatko, että olet melko heikoilla jäillä perustellessasi homojen sairautta vain sillä, että he eivät voi lisääntyä (ainakaan toisen miehen kanssa). Sinä taidat olla vielä sen verran nuori, että näet kaiken hyvin mustavalkoisena.


      • Papalakana
        ei ole kirjoitti:

        Homoseksuaalisuus ei ole sairaus, koska siitä ei ole mitään haittaa, se ei vahingoita ihmistä itseään eikä muita ihmisiä. Vetoat koko ajan siihen, että homoseksuaalisuus on lisääntymiskykyyn vaikuttava sairaus. Onhan olemassa myös heteroita, jotka eivät ikinä halua lapsia, vaikka voisivat saada niitä. On olemassa naisia, jotka eivät voi sietää lapsia eivätkä tunne mitään äidillisiä tunteita. Ovatko he sairaita? Sinun logiikkasi mukaan ovat. Entäs sitten bi-seksuaalit? Tai miehet, jotka tykkäävät pukeutua naisiksi mutta haluavat kuitenkin olla parisuhteessa naisen kanssa? Huomaatko, että olet melko heikoilla jäillä perustellessasi homojen sairautta vain sillä, että he eivät voi lisääntyä (ainakaan toisen miehen kanssa). Sinä taidat olla vielä sen verran nuori, että näet kaiken hyvin mustavalkoisena.

        No niin taas perinteiosiä väitteitä. Noh ei ehkä homoseksuaalisuus vahingoita homoa, mutta luonnollisissa oloissa se estää lisääntymistä. Lisääntymien on yksi peruselementeistä luonnossa. Jos lisääntyminen on mahdotonta se tarkoittaa vakavaa puutetta yksilössä suvunjatkoa ajatellen -> sairaus. Sama esim. kivestulehduksessa siittiö tuotantonsa menettänyt on sairas vaikka se ei vahingoitakaan yksilöa sillä hetkellä.

        Bi seksuaali pystyy kyllä normaaliin yhdyntään, mutta homoseksuaaliset tunteet vetävät hänet homojen kanssa samaan ryhmään.
        Sitten nuo transuilijat ovat minusta kyllä vähän kipeitä mutta ei se lisääntymis kykyä haittaa. Joten se ei ole sairaus.

        Mustavalkoiseksi voi varmaankin kutsua järkevää ajattelua.


      • Papalakana
        poikalapsi kirjoitti:

        Kun nyt aina vain jankutat tuota sairautta, miksi et mene ja kysy lääkäriltä, mikä on sairasta ja mikä ei. Samalla kuulet myös perustelut. SINULLA niitä ei ole. Kyllä se kuule niin on, että ammatti-ihmiset, koulutetut ja kokeneet lääkärit, varmasti sinua paremmin tietävät, mikä se on sairaus ja mikä ei.

        Minusta jääräpäisyys ei ole sairaus, jonkinmoinen luonnevika kylläkin.

        Eikös Jammu-setää olekaan kohdeltu ihmisarvoisesti?

        Eikös se toisin ajattelu ole yleensä vienyt kehitystä eteenpäin. Tuo sinun lääkäri jankutuksesi on mielestäni vähän kuin kolumbuksen aikalaisten jankutus maapallon litteydestä. Siihen aikaan asian tuntijat olivat sitä mieltä että maapallo on litteä.

        Jammu setä sai mielstäni oikean kohtelun koska teki niille lapsille hirveitä tekoja.

        Sanon vain että on hyvin vaikea kertoa tuntevansa veto lapsiin, koska juotuu väkisin hirviöksi. Eikö sinusta tällaiseen ihmiseen pitäisi suhtautua kuin ihmiseen eikä kuin hirviöön.


      • kuule
        Papalakana kirjoitti:

        Eikös se toisin ajattelu ole yleensä vienyt kehitystä eteenpäin. Tuo sinun lääkäri jankutuksesi on mielestäni vähän kuin kolumbuksen aikalaisten jankutus maapallon litteydestä. Siihen aikaan asian tuntijat olivat sitä mieltä että maapallo on litteä.

        Jammu setä sai mielstäni oikean kohtelun koska teki niille lapsille hirveitä tekoja.

        Sanon vain että on hyvin vaikea kertoa tuntevansa veto lapsiin, koska juotuu väkisin hirviöksi. Eikö sinusta tällaiseen ihmiseen pitäisi suhtautua kuin ihmiseen eikä kuin hirviöön.

        sitten hyväksytkin sen kun Jammu-setä jakkaralla hakattiin.
        Niin vaan mieli muuttuu.


      • Papalakana
        kuule kirjoitti:

        sitten hyväksytkin sen kun Jammu-setä jakkaralla hakattiin.
        Niin vaan mieli muuttuu.

        Tämä alkaa jo mennä vittuilun puolelle. Ei kai nyt jammuakaan saajakkaralla hakata. Minusta on silti oikein että tuo silta vuori sai linaa ja hoitoa. Hän lapsen raiskaamisen lisäksi tappoi lapsia.
        Haluan että pedofiliasta kärsiville ihmislle saataisiin apua ja todellista keskustelua seksuaali vähemmistöjen sairaus luokituksesta.


      • Papalakana
        kuule kirjoitti:

        vie painajaiset lapsilta öisin pois?
        Ihmettelen kyllä miksi sua tuntuu kiehtovan niin valtavasti pedofilia.Sellainen ihminen jolla on terve seksuaalisuus ei noin innokkaasti puollusta sellaista perversiota joka vahingoittaa loppuiäksi lapsen psyyken.Pedofiili toimillaan tuhoaa lapsen mahdollisuuden saada aikuisena normaali sukupuolielämä.

        Eikö olisi kuitenkin viisasta tukea pedofiliasta kärsivää henkilöä tukea hänen pyrkimyksissään parantua. Ei tulisi lisää lapsen raiskauksia.

        En oikein ymmärrä mikä siinä on pahaa kun tuon ilmi erilaisia näkö kantoja. Juuri toisin ajattelu on tuonut yhteiskunnllisia muutoksia. En puolustele pedofiilin tuntemuksia, mutta minusta hekin ovat ihmisiä. Eivät he ole hirviöitä eiväthän (tosin ihminen on kyllä aika lähellä). Mieti jos itse tuntisit vastaavia tuntemuksia. Tuskin kertoisit kellekkään tuttavallesi. Kynnys mennä psykiatrin luo on aika korkea koska jos se paljastuu sinua aletaan vihata. Tahdon sitä etää pedofiilit käsitettäisiin sairaina ihmisin ei hirviöinä.


      • että mitä
        Papalakana kirjoitti:

        Tämä alkaa jo mennä vittuilun puolelle. Ei kai nyt jammuakaan saajakkaralla hakata. Minusta on silti oikein että tuo silta vuori sai linaa ja hoitoa. Hän lapsen raiskaamisen lisäksi tappoi lapsia.
        Haluan että pedofiliasta kärsiville ihmislle saataisiin apua ja todellista keskustelua seksuaali vähemmistöjen sairaus luokituksesta.

        raiskatakko olis saanut,mutta vasta tappaminen oli se paha juttu.No ehkä pedofiilin ajatusmaailmassa se sitten on niin.


      • nuo
        Papalakana kirjoitti:

        Eikö olisi kuitenkin viisasta tukea pedofiliasta kärsivää henkilöä tukea hänen pyrkimyksissään parantua. Ei tulisi lisää lapsen raiskauksia.

        En oikein ymmärrä mikä siinä on pahaa kun tuon ilmi erilaisia näkö kantoja. Juuri toisin ajattelu on tuonut yhteiskunnllisia muutoksia. En puolustele pedofiilin tuntemuksia, mutta minusta hekin ovat ihmisiä. Eivät he ole hirviöitä eiväthän (tosin ihminen on kyllä aika lähellä). Mieti jos itse tuntisit vastaavia tuntemuksia. Tuskin kertoisit kellekkään tuttavallesi. Kynnys mennä psykiatrin luo on aika korkea koska jos se paljastuu sinua aletaan vihata. Tahdon sitä etää pedofiilit käsitettäisiin sairaina ihmisin ei hirviöinä.

        pedofiilit halua parantua,koska lapsiseksi saa niille hyvän olon.
        Ihmisellä on perustarpeita:jos on nälkä niin syöt ,jos väsy niin nukut,jos haluat seksiä niin nait.Ongelma on siinä että joskus perustarpeet kieroutuu,silloin syntyy esim.pedofilia.
        Terveellä tavalla seksuaalinen ihminen ei missään nimessä ajattele lasta seksin kohteena.Ei ikinä,ei millään tavalla.
        Pedofiili taas ei näe mitään väärää siinä että liittää seksin ja lapsen yhteen.Siksi pedofiili ei omasta mielestään edes tarvitse parantamista,eihän hän omasta mielestään tee kellekkään mitään väärää.


      • Dave_From_Sheffield
        Papalakana kirjoitti:

        Eikö olisi kuitenkin viisasta tukea pedofiliasta kärsivää henkilöä tukea hänen pyrkimyksissään parantua. Ei tulisi lisää lapsen raiskauksia.

        En oikein ymmärrä mikä siinä on pahaa kun tuon ilmi erilaisia näkö kantoja. Juuri toisin ajattelu on tuonut yhteiskunnllisia muutoksia. En puolustele pedofiilin tuntemuksia, mutta minusta hekin ovat ihmisiä. Eivät he ole hirviöitä eiväthän (tosin ihminen on kyllä aika lähellä). Mieti jos itse tuntisit vastaavia tuntemuksia. Tuskin kertoisit kellekkään tuttavallesi. Kynnys mennä psykiatrin luo on aika korkea koska jos se paljastuu sinua aletaan vihata. Tahdon sitä etää pedofiilit käsitettäisiin sairaina ihmisin ei hirviöinä.

        Jollakin ei taida nyt olla ihan kaikki kotona. Siis ympäri Suomi24:ää selität puhdasta paskaa, etkä edes palaa kommentoimaan, kun joku osoittaa sinun olevan väärässä. Tuollaiset ihmiset eivät osaa keskustella luontevasti...

        Toivottavasti joutuisit vaikka jonkun ihannoimasi pedofiilin käsittelyyn, sitten oppisit, pikkuinen!


      • luoja!
        Papalakana kirjoitti:

        No niin taas perinteiosiä väitteitä. Noh ei ehkä homoseksuaalisuus vahingoita homoa, mutta luonnollisissa oloissa se estää lisääntymistä. Lisääntymien on yksi peruselementeistä luonnossa. Jos lisääntyminen on mahdotonta se tarkoittaa vakavaa puutetta yksilössä suvunjatkoa ajatellen -> sairaus. Sama esim. kivestulehduksessa siittiö tuotantonsa menettänyt on sairas vaikka se ei vahingoitakaan yksilöa sillä hetkellä.

        Bi seksuaali pystyy kyllä normaaliin yhdyntään, mutta homoseksuaaliset tunteet vetävät hänet homojen kanssa samaan ryhmään.
        Sitten nuo transuilijat ovat minusta kyllä vähän kipeitä mutta ei se lisääntymis kykyä haittaa. Joten se ei ole sairaus.

        Mustavalkoiseksi voi varmaankin kutsua järkevää ajattelua.

        En jaksais alkaa enää jauhamaan sun kanssa enempää mutta kyllä lesbot ja homotkin pystyvät lisääntymään. Myös bi-seksuaalit pystyvät lisääntymään. Ja sitä paitsi kaikkien ei tarvitse/kuulu lisääntyäkään. Maailmassa on jo nyt ihan liikaa ihmisiä.

        Sitä paitsi sä et vastannut niihin muihin kysymyksiin ollenkaan.

        Mustavalkoisella ajattelulla tarkoitin lähinnä sitä, että ihmisen seksuaalisuus on monimutkainen asia ja sä puhut monimutkaisesta asiasta hyvin yksinkertaisesti. Ja mitä pedofiliaan tulee, niin sitä mä en edes lue kuuluvaksi ihmisen seksuaalisuuteen, vaan se on sairaus.


      • Papalakana
        Dave_From_Sheffield kirjoitti:

        Jollakin ei taida nyt olla ihan kaikki kotona. Siis ympäri Suomi24:ää selität puhdasta paskaa, etkä edes palaa kommentoimaan, kun joku osoittaa sinun olevan väärässä. Tuollaiset ihmiset eivät osaa keskustella luontevasti...

        Toivottavasti joutuisit vaikka jonkun ihannoimasi pedofiilin käsittelyyn, sitten oppisit, pikkuinen!

        voisitko selittää tarkemmin.


      • Papalakana
        että mitä kirjoitti:

        raiskatakko olis saanut,mutta vasta tappaminen oli se paha juttu.No ehkä pedofiilin ajatusmaailmassa se sitten on niin.

        En minä väitä että raiskata saisi. Mutta se Jammu teki vielä pahenmpaakin tappoi samalla. Minusta lapsen raiskaajat ansaitsevat vankeutta. Haluan vain pois sellaisen ajattelu tavan että henkilö joka kärsii pedofiilisitä tunteista täytyy tuomita. SItten haluan että yhteiskunnassa syntyisienemmän keskustelua tästä aiheesta. En itse ole pedofiili vaikka monet minua epäilevät. Tahdon vain ihmis arvoista ja tasapuolista kohtelua pedofiliasta kärsiville.


      • nimetön__
        kuule kirjoitti:

        yksikin hyvä syy miksi pitäis ymmärtää pedofiileja.Entäs esimerkiksi ne alajärveläiset kuulovammaiset pienet sisarukset joita KOULUTAKSIN kuljettaja käytti vuosia hyväkseen,kuinkas niille lapsille selitettäis että meidän nyt täytyy vaan ymmärtää että setä saa teidän loppuelämän tuhota,sedällä on vaan sellanen vaiva.
        Kastraatiosta ehkä voi olla apua,mutta lasten elämää se ei enää pelasta.

        Ne lapset ovat jo aikuisia, sitäpaitsi he kaikki eivät ole kuulovammaisia, vaan yksi heistä on kuuleva sisarus.
        Yksi heistä on minun ystäväni, joten voin sanoa, että he ovat normaaleja ihmisiä, jotka muistavat sen ikävän tapauksen ikuisesti. Toivon mukaan, että heidät jätetään rauhaan ja annetaan elää normaalia elämää.


    • Ei pedofiliaa.

      Pieni ero on homouden ja pedofilian välillä. Pedofilius käsittää lasten hyväksikäytön tai niistä kiihottumisen. Homous on vapaaehtoista ja harvemmin sitä kiinnostutaan lapsista. Pedofilia on siksi säälittävää, koska ei oman ikäisiltä saa. Siksi pitää lapsista kiihottua. Se on täysin eri asia kuin homous, jossa kenties aikuinen mies kiihottuu aikuisista miehistä. Lapsista kiinnostuminen on aikuisia ajatellen erittäin tuomittavaa, koska lapsi on puolustuskyvytön. Aikuinen ei sitä ole. Lapsi ei ole vapaaehtoinen kiinnostuttu. Homot ovat, jos hekin pitävät miehistä.
      Alkuperäinen voisi mennä saunan taakse ammuttavaksi... sen verran sairas juttu!

      • *magic

        Tuttavani lasta on hyväksi käytetty (4 vuotta sitten kun oli 2 vuotias). Lapsi ei enää uskalla olla edes vanhempansa kanssa jos paikalla on vieras mies. Hän ei pysty luottamaan aikuisiin, joiden pitäisis olla hänen tukenaan ja turvana.

        Hän joutuu käymään terapiassa, näki alkuunsa öisin pelkkiä painajaisia, vetäytyi kuoreensa, vaipui lähes masennukseen.... TÄMÄ KAIKKI ja paljon muuta 2 VUOTIAALLA LAPSELLA!

        Toivottavasti kukaan ei ikinä puolustele pedofiileja kuten tässä viestiketjussa on aloittaja tehnyt.

        P.S. Homous on ennen vanhaan luokiteltu sairaudeksi, mutta se on tieteellisten tutkimusten jälkeen poistettu sairauden listalta, koska se on täysin normaali poikkeavuus ihmispopulaatiossa (ja muissakin eläin populaatioissa).


      • minä vain
        *magic kirjoitti:

        Tuttavani lasta on hyväksi käytetty (4 vuotta sitten kun oli 2 vuotias). Lapsi ei enää uskalla olla edes vanhempansa kanssa jos paikalla on vieras mies. Hän ei pysty luottamaan aikuisiin, joiden pitäisis olla hänen tukenaan ja turvana.

        Hän joutuu käymään terapiassa, näki alkuunsa öisin pelkkiä painajaisia, vetäytyi kuoreensa, vaipui lähes masennukseen.... TÄMÄ KAIKKI ja paljon muuta 2 VUOTIAALLA LAPSELLA!

        Toivottavasti kukaan ei ikinä puolustele pedofiileja kuten tässä viestiketjussa on aloittaja tehnyt.

        P.S. Homous on ennen vanhaan luokiteltu sairaudeksi, mutta se on tieteellisten tutkimusten jälkeen poistettu sairauden listalta, koska se on täysin normaali poikkeavuus ihmispopulaatiossa (ja muissakin eläin populaatioissa).

        Eikö kumminkin ole kaksi eri asiaa käyttää lasta hyväkseen tai ajatella pääkopassaan. Mun puolesta kukin omassa nupissaan ajatelkoon mitä vain kunhan eivät toteuta haaveitaan lapsiin. Jutun pointti on se että miten nämä ihmiset (jotka eivät ole lapsille tehneet eivätkä halua tehdäkkään mutta silti kiihottuvat lapsista) saavat apua ongelmaansa ilman että heidät mielletään saatanan kätyreiksi ja hirviöraiskaajiksi. Pedofilia ei missään nimessä ole hyväksyttävää mutta useampi kuin uskottekaan kiihottuu lapsesta tai lapseen kohdistuvista mielikuvista. Auttakaa näitä ihmisiä. Jos tuo ei ole sairaus niin mikä sitten?


      • minä vielä
        *magic kirjoitti:

        Tuttavani lasta on hyväksi käytetty (4 vuotta sitten kun oli 2 vuotias). Lapsi ei enää uskalla olla edes vanhempansa kanssa jos paikalla on vieras mies. Hän ei pysty luottamaan aikuisiin, joiden pitäisis olla hänen tukenaan ja turvana.

        Hän joutuu käymään terapiassa, näki alkuunsa öisin pelkkiä painajaisia, vetäytyi kuoreensa, vaipui lähes masennukseen.... TÄMÄ KAIKKI ja paljon muuta 2 VUOTIAALLA LAPSELLA!

        Toivottavasti kukaan ei ikinä puolustele pedofiileja kuten tässä viestiketjussa on aloittaja tehnyt.

        P.S. Homous on ennen vanhaan luokiteltu sairaudeksi, mutta se on tieteellisten tutkimusten jälkeen poistettu sairauden listalta, koska se on täysin normaali poikkeavuus ihmispopulaatiossa (ja muissakin eläin populaatioissa).

        Kuka kumma pystyi käyttämään hyväksi 2v lasta? Ymmärsin kumminkin ettei ollut kyse omista vanhemmista. Tämä on aivan hirveä juttu ja pelkäänpä pahoin ettei tästä lapsesta tule koskaan täysipainoista ihmistä. Nosta todellisesti hattua jos tulee. Pedofiilille ehdottomasti tosipitkä linnatuomio lisäksi HOITOA. Olisiko tämä vältetty jos Pedofiili olisi saanut jostain ennemmin apua? Täytyy sanoa vaikka rauhan mies olenkin mutta nyt on lähellä lynkkaus tuomio.


      • Just joo
        minä vain kirjoitti:

        Eikö kumminkin ole kaksi eri asiaa käyttää lasta hyväkseen tai ajatella pääkopassaan. Mun puolesta kukin omassa nupissaan ajatelkoon mitä vain kunhan eivät toteuta haaveitaan lapsiin. Jutun pointti on se että miten nämä ihmiset (jotka eivät ole lapsille tehneet eivätkä halua tehdäkkään mutta silti kiihottuvat lapsista) saavat apua ongelmaansa ilman että heidät mielletään saatanan kätyreiksi ja hirviöraiskaajiksi. Pedofilia ei missään nimessä ole hyväksyttävää mutta useampi kuin uskottekaan kiihottuu lapsesta tai lapseen kohdistuvista mielikuvista. Auttakaa näitä ihmisiä. Jos tuo ei ole sairaus niin mikä sitten?

        >useampi kuin uskottekaan kiihottuu lapsesta tai lapseen kohdistuvista mielikuvista

        Ymmärrä tämä, että vaikka sinulla olisi omassa päässäsi mitä hyvänsä, se ei tarkoita että "useampi" sitä tai tätä. Vai miten määrittelet lapsen? Sen voisin uskoakin että aika monikin miehistä ajattelee jotain 15 - 17 -vuotiasta teinityttöä, mutta ollaan aivan väärillä jäljillä jos kuvitellaan että aikuisista miehistä suurikin osa miettisi vauvoja ja pikkulapsia seksuaalisen mielenkiintonsa kohteena ja fantasioisi näihin sekaantumisesta.

        Kaikki lähtee mielikuvien tasolta. Siellähän se juuri nähdäänkin että kuka on normaali ja kuka ei, kun siellä mielessä ne toiveet ja tarpeet syntyvät. Ei kenenkään genitaaleissa lue että tällä on tarkoitus pökkiä lapsia.

        Eiköhän olisi parasta yrittää parantaa pedofiileja kokonaisuudessaan, eli vaihtaa heidän sairaiden mielikuviensa tilalle jotain muuta. Tämä on asia jossa terve yhteiskunta ei voi sallia edes ajatuksenvapautta ihmiselle, koska ajatukset johtavat hyvin usein tekoihin.

        Olen itse joskus yrittänyt tosissani ymmärtää että mikä siinä lapsessa muka olisi niin kiehtovaa seksuaalisessa mielessä, mutta päähäni ei lapsista tule mitään mielikuvaa muuta kuin että ne haisevat, ovat pahaäänisiä ja rasittavia kaikin puolin. Eikä niiden ulkonäössäkään ole mitään mikä mitenkään jaksaisi kiinnostaa. Aivan yhtä kiihottavia kuin kastemadot niityllä.


    • pöllöankka

      Olet todella sairas ja viimesenpäälle yksinkertainen.

    • niksu

      lesbo, koska inhoan lapsia ja pelko raskaaksi tulemisesta oli niin valtava, että valitsin toisen naisen miehen sijasta; toinen nainen ei voi tehdä mua raskaaksi. Nyt kun kohtu on poistettu, kelpaa jo mieskin. Elin olen siis bi. Kumppanini ovat kuitenkin aikuisia ja harrastavat seksiä kanssani omasta tahdostaan. Tuossahan se suuri ero homon/bi:n ja pedofiilin välillä sitten onkin. Homot ja bi:t harrastaa seksiä aikuisten kanssa ja omasta vapaasta tahdostaan, niin kuin normaalit heterotkin, mutta pedofiilit haluaa harrastaa tai harrastaa seksiä lasten kanssa ja se on sairasta.

      • kuule

        Pauli-poika menisit ihan oikeesti puhumaan psykiatrin kanssa tuosta kuinka valtavasti lapsiseksi-asiat sua kiehtovat.Jossain aiemmassa viestissäsi sanoit että jos siitä puhuu jollekin,niin pidetään hirviönä.
        Rivien välistä on luettavissa että sinulla on asiasta ongelma.
        Asia on vaan niin että pedofiilit ensin pyörittelevät noita fantasioita lapsista päässään,mutta ennen pitkää se ei enää riitäkkään,vaan alkavat toteuttaa haaveitaan.Siitä kärsii hirvittävällä tavalla aina viaton lapsi.
        Ihan tosi,Pauli hanki apua itsellesi ennen kuin joku muu kärsii sun halujesi tähden.


      • Papalakana
        kuule kirjoitti:

        Pauli-poika menisit ihan oikeesti puhumaan psykiatrin kanssa tuosta kuinka valtavasti lapsiseksi-asiat sua kiehtovat.Jossain aiemmassa viestissäsi sanoit että jos siitä puhuu jollekin,niin pidetään hirviönä.
        Rivien välistä on luettavissa että sinulla on asiasta ongelma.
        Asia on vaan niin että pedofiilit ensin pyörittelevät noita fantasioita lapsista päässään,mutta ennen pitkää se ei enää riitäkkään,vaan alkavat toteuttaa haaveitaan.Siitä kärsii hirvittävällä tavalla aina viaton lapsi.
        Ihan tosi,Pauli hanki apua itsellesi ennen kuin joku muu kärsii sun halujesi tähden.

        Enpä minä erityisemmin lapsista kiihotu. Otan vain esiin sen tosiasian että pedofiilit jotka haluavat eroon taimuksestaan eivät välttämättä saa muuta kuin sairaan leiman ja sitten he ovat hirviöitä.
        Minusta tieten tahtoen ahdään pedofiiliä. Miksi onko liikaa sanoa tosiasioita seksuaalisuudesta. Onko?
        Yritän tässä saada aikan kesksustelua siitä että onko oikein sanoa homo terveeksi ja pedofiiliä sairaaksi. Lapsi fantasiat eivät minua kiihota. Yritän saada maailmasta oikeuden mukaisemman paikan elää. Ja pedot hoitoon. En puolusta millään tavalla lasten raiskaamista.


      • kuule
        Papalakana kirjoitti:

        Enpä minä erityisemmin lapsista kiihotu. Otan vain esiin sen tosiasian että pedofiilit jotka haluavat eroon taimuksestaan eivät välttämättä saa muuta kuin sairaan leiman ja sitten he ovat hirviöitä.
        Minusta tieten tahtoen ahdään pedofiiliä. Miksi onko liikaa sanoa tosiasioita seksuaalisuudesta. Onko?
        Yritän tässä saada aikan kesksustelua siitä että onko oikein sanoa homo terveeksi ja pedofiiliä sairaaksi. Lapsi fantasiat eivät minua kiihota. Yritän saada maailmasta oikeuden mukaisemman paikan elää. Ja pedot hoitoon. En puolusta millään tavalla lasten raiskaamista.

        tässähän on sulle yritetty porukalla selittää että homous ei ole sairaus,mutta pedofiili on pahasti sairas.
        Sinä et vain halua jostain syystä sitä uskoa.


      • Hessu Hopo
        Papalakana kirjoitti:

        Enpä minä erityisemmin lapsista kiihotu. Otan vain esiin sen tosiasian että pedofiilit jotka haluavat eroon taimuksestaan eivät välttämättä saa muuta kuin sairaan leiman ja sitten he ovat hirviöitä.
        Minusta tieten tahtoen ahdään pedofiiliä. Miksi onko liikaa sanoa tosiasioita seksuaalisuudesta. Onko?
        Yritän tässä saada aikan kesksustelua siitä että onko oikein sanoa homo terveeksi ja pedofiiliä sairaaksi. Lapsi fantasiat eivät minua kiihota. Yritän saada maailmasta oikeuden mukaisemman paikan elää. Ja pedot hoitoon. En puolusta millään tavalla lasten raiskaamista.

        >onko oikein sanoa homo terveeksi ja pedofiiliä sairaaksi.

        ON.

        Oletko nyt tyytyväinen?


      • Papalakana
        kuule kirjoitti:

        tässähän on sulle yritetty porukalla selittää että homous ei ole sairaus,mutta pedofiili on pahasti sairas.
        Sinä et vain halua jostain syystä sitä uskoa.

        Mitä syytä on olettaa homoseksuaalisuuden olevan tervettä.


      • sulle
        Papalakana kirjoitti:

        Mitä syytä on olettaa homoseksuaalisuuden olevan tervettä.

        nyt näin:Kun homot hässii,niin ne haluavat sitä kuuleppas Pikku-Pauli molemmat.
        Kun pedofiili hässii,niin toinen haluaa ja toinen kärsii.Ja se joka kärsii on nimenomaan se lapsi.


      • Papalakana
        sulle kirjoitti:

        nyt näin:Kun homot hässii,niin ne haluavat sitä kuuleppas Pikku-Pauli molemmat.
        Kun pedofiili hässii,niin toinen haluaa ja toinen kärsii.Ja se joka kärsii on nimenomaan se lapsi.

        Sitten kun homoraiskaa molemmat haluavat sitä vai.


      • hemmetistä
        Papalakana kirjoitti:

        Sitten kun homoraiskaa molemmat haluavat sitä vai.

        sinä poika oot saanut päähäs että se olis raiskaus kun homot on sukupuoliyhdynnässä (Oliko tarpeeksi hienosti sanottu?).Kun kaksi AIKUISTA ihmistä sukupuolesta riippumatta haluaa rakastella keskenään niin se ei todellakaan oo raiskaus.Minä oon ihan tavallinen hetero mutta en kyllä ymmärrä mikä hiivatin homofobia sulla on.Vai löytyykö sun menneisyydestäsi jonkinlaista hyväksikäyttöä lapsuudessa,kun tuntuu sun ajatusmaailmasi seksin suhteen niin häiriintyneeltä.


      • Binaaja
        Papalakana kirjoitti:

        Mitä syytä on olettaa homoseksuaalisuuden olevan tervettä.

        se on niin että mies tietää, mitä mies haluaa ja se on kaunista. Ei siinä mitää sairasta ole:D


    • Papalakana

      Joo taidan omalta osaltani lopettaa tämän aiheen käsittelyn. Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille. Vaikka täällä alkoi minua vainota pedofiili epäilyt = D. Minusta on tärkeää saada puhuttua aroistakin asioista. En puolustanut millään tavalla lasten raiskaajia vaan ideani oli tuoda pdofiliasta kärsiville ihmisoikeudet. Lapsia on suojeltava pedofiileiltä ehdottomasti, mutta on tärkeää että ihminen joka tuntee pedofiilisiä taipumuksia voi puhua niistä avoimemmin ja hakeutua hoitoon pienemmällä kynnyksellä.

      Hyvää kesän odotusta kaikille toivoo pikku Pauli

    • nimimerkki

      huh miten sairas teksti!!!
      huh huh

      ika on alyttoman ISO osa seksuaalisuutta, aikuisuutta ja kypsyytta. pedofiilin ajatusten kohteena on lapsi, joka ei yleensa ole viela valmis mihinkaan sen tapaiseen toimintaan. pedofiilinen toiminta on haitallista, tuhoavaa ja sairasta.
      homot ovat terveita. yleensa molemmat osapuolet ovat halukkaita aktiin, joten mika muu olisi ongelmana? muuten kuin ika...aikuisia seksia harrastavien taytyisi olla. onko millaan muulla mitaan valia, kun se kerran on kahden henkilon valinen asia???
      en edes ymmarra miten voit yhdistaa nama kaksi asiaa: sairaus (pedofilia) ja terve halu (homous)
      sa voit valita oman elamasi, anna muiden valita omansta, terveella jarjella kuitenkin ja muita vahingoittamatta.
      tietenkin ihmiset pelastyvat jos joku ottaisi esiin omat pedofiliset ajatuksensa, koska kukaan ei tieda kuinka kaukana ne ajatukset pitavat sinua teoista, koska ne teot ovat sairaita ja vaurioittavat sen kohdetta.

      • Papalakana

        Lähdet sanomaan että pedofiilit ovat sairaita vain tekojensa perusteella. On totta että pedofiili aiheuttaa vahinkoa "seksikumppaneilleen", mutta se että kiihottuu lapsesta ei ole sen sairaampaa/tai terveempää kuin kuin omasta sukupuolesta kiihottuminen. Ei voida mennä sanomaan tekojen perusteella tosita seksuaalivähemmistöä sairaammaksi kuin toista.
        Minusta on uskomattoman ällöttävää ja kaksinaismoralistista kun pedofiilia sanotaan sairaaksi kun homo taas päästetään terveen paperieilla.

        En usko että pedofiilit voivat omille seksuaalisille tuntemuksilleen sen enmpää kuin homot. PErustelisitko miksi sinusta pedofiilin halut ovat sairaampia kuin homon, koska molemmissa on kyse heteroseksuaalisuudesta poikkeavasta suuntauksessa. Pelkät teot eivät riitä perusteeksi.


      • realisti
        Papalakana kirjoitti:

        Lähdet sanomaan että pedofiilit ovat sairaita vain tekojensa perusteella. On totta että pedofiili aiheuttaa vahinkoa "seksikumppaneilleen", mutta se että kiihottuu lapsesta ei ole sen sairaampaa/tai terveempää kuin kuin omasta sukupuolesta kiihottuminen. Ei voida mennä sanomaan tekojen perusteella tosita seksuaalivähemmistöä sairaammaksi kuin toista.
        Minusta on uskomattoman ällöttävää ja kaksinaismoralistista kun pedofiilia sanotaan sairaaksi kun homo taas päästetään terveen paperieilla.

        En usko että pedofiilit voivat omille seksuaalisille tuntemuksilleen sen enmpää kuin homot. PErustelisitko miksi sinusta pedofiilin halut ovat sairaampia kuin homon, koska molemmissa on kyse heteroseksuaalisuudesta poikkeavasta suuntauksessa. Pelkät teot eivät riitä perusteeksi.

        Mieti sinä, että miksi 2000-luvulla joku uskoo raamattuun, joka on kaikkien aikojen pahin satukirja ja aivojenpesuväline!!!
        Minusta uskovaiset ovat jälkeenjääneitä ja vailla minkäänlaista itsetuntoa, jos todellakin uskovat tuollaiseen paskaan kuin joku raamattu! Ja uskonnolliset yhteisöt kehräävät tyytyväisyydestä kerätessään hirveät summat rahaa tuolla. Uskikset ovat sairaita! Tämän minä opetan myös lapsilleni (joilla on kaksi isää ja kaksi äitiä)...


      • Papalakana
        realisti kirjoitti:

        Mieti sinä, että miksi 2000-luvulla joku uskoo raamattuun, joka on kaikkien aikojen pahin satukirja ja aivojenpesuväline!!!
        Minusta uskovaiset ovat jälkeenjääneitä ja vailla minkäänlaista itsetuntoa, jos todellakin uskovat tuollaiseen paskaan kuin joku raamattu! Ja uskonnolliset yhteisöt kehräävät tyytyväisyydestä kerätessään hirveät summat rahaa tuolla. Uskikset ovat sairaita! Tämän minä opetan myös lapsilleni (joilla on kaksi isää ja kaksi äitiä)...

        Voi että kun minä voin uskoa 2000-luvulla...

        Voit olla uskovaisista ihmisistä mitä mieltä tahansa ja opettaa oppisi lapsille. Voit tappaa teljetä vankilaan, mielisairaalaan tai ihan minne tahdot (;D), mutta tuo sinun juttusi ei vain poista sitä tosi asiaa että pedofilia on yhtä sairasta/tervettä kuin homoseksuaalisuuskin.

        Veikkaan että aluetta tullaan tulevaisuudessa tutkimaan enemmän ja huomataan asioita jotka paljastavat pedofiilit täysin samankaltaiseksi seksuaalivähemmistöksi, kuin homoseksuaalit.

        Vaikka olisin uskonnoton olisi minulla todennäköisesti samat mielipiteet asiasta.


      • MissMoral
        Papalakana kirjoitti:

        Voi että kun minä voin uskoa 2000-luvulla...

        Voit olla uskovaisista ihmisistä mitä mieltä tahansa ja opettaa oppisi lapsille. Voit tappaa teljetä vankilaan, mielisairaalaan tai ihan minne tahdot (;D), mutta tuo sinun juttusi ei vain poista sitä tosi asiaa että pedofilia on yhtä sairasta/tervettä kuin homoseksuaalisuuskin.

        Veikkaan että aluetta tullaan tulevaisuudessa tutkimaan enemmän ja huomataan asioita jotka paljastavat pedofiilit täysin samankaltaiseksi seksuaalivähemmistöksi, kuin homoseksuaalit.

        Vaikka olisin uskonnoton olisi minulla todennäköisesti samat mielipiteet asiasta.

        Kuules, jos joku pedofiiliaa SAIRASTAVA henkilö TODELLA tahtoo parantua, hän ei välitä siitä, mitä psykiatri/joku muu auttava henkilö hänestä ajattelee (mitä yleisimmin kyseisillä auttajilla sitäpaitsi on vaitiolovelvollisuus ja he eivät muodosta henk.kohtaista mielipidettä kyseisestä henkilöstä, vaan pyrkivät parhaansa mukaan auttamaan.) vaan menee rohkeasti hakemaan sitä apua.

        ja mitä pedofiiliaan tulee, se todellakin on sairaus, vaikka se jäisi "pelkkien" ajatusten tasolle. jo pelkkä lapsen ajatteleminen seksuaalisessa mielessä on todellakin sairasta.ja eivätpä pelkät ajatukset useimmille riitä kovinkaan pitkään..(sen takia kannattaakin hakeutua hoitoon VÄLITTÖMÄSTI jos huomaa itsessään joitain kiihottumisen merkkejä lapsia ajatellessaan)

        seksi on kahden aikuisen välinen asia, olivat he sitten samaa- tai eri sukupuolta. sen kuuluisi ymmärtää joka ikinen ihminen.

        homoseksuaalisuus ei ole sairaus. mitä yleisimmin homoseksuaali hakeutuu kaltaiseensa seuraan, ja harrastaa seksiä sellaisen osapuolen kanssa, joka sitä tahtoo harrastaa. se on mielestäni tervettä, ketään ei pakoteta mihinkään.

        mutta pedofiili..hän hakeutuu lasten seuraan, valitsee uhrinsa ja pakottaa tekemään jotain sellaista, mihin lapsi EI ole valmis. tästä lapselle jää elinikäiset traumat.

        lapsella on oikeuksia.
        pitäkäämme yllä näitä oikeuksia.


    • Homosuhteessa on kyse kuitenkin kahden normaaalin ja yleensä täysikäisen ja näin ollen kahden tasavertaisen ihmisen suhteesta ja mitä pahaa jos kaksi täysi-ikäistä ihmistä rakastavat toisiaan ja jotkut miehet vain kokevat etteivät voi saada naiselta sellaista rakkautta tai eivät kykene rakastamaaan naisia niinkuin miehiä (tai lesboilla toisinpäin)
      Rakkaus on maailman kauneimpia asioita eikä pidä kauhistella homoja ollenkaan, kukaan ei tee kenellekään pahaa, toisinkuin pedofiilit käyttävät lapsia seksuaalisesti hyväkseen, mikä on erittäin julmaa ja raakaa, heillä tosiaan korvienvälissä viiraa ja hoitoon pitäisi mennä tai viedä.

      • HUOMIO!

        Oli miten oli, niin luovaa (ja siis fiksua) olisi kysyä MIKSI esim. Jammu on Jammu? Ehkä Jammu on itsekin kokenut vastaavaa. Asiat eivät vain tapahdu, niihin on syy. Syy ja seuraus. Pojasta polvi pahenee. Jos tunnistat itsessäsi 'seksuaalista häiriintyneisyyttä' niin mieti miten SINÄ voit auttaa asiaa? Käännä kelkka ja mene terapiaan. On kyse ihmisen psyykestä.


      • HUOMIO!
        HUOMIO! kirjoitti:

        Oli miten oli, niin luovaa (ja siis fiksua) olisi kysyä MIKSI esim. Jammu on Jammu? Ehkä Jammu on itsekin kokenut vastaavaa. Asiat eivät vain tapahdu, niihin on syy. Syy ja seuraus. Pojasta polvi pahenee. Jos tunnistat itsessäsi 'seksuaalista häiriintyneisyyttä' niin mieti miten SINÄ voit auttaa asiaa? Käännä kelkka ja mene terapiaan. On kyse ihmisen psyykestä.

        Mutta en missään nimessä siis kannata pedofiliaa yms. häiriintynyttä toimintaa, koska silloin ihminen on psyykeltään jo todella sairas. Mutta vielä yksi seikka - onneksi meillä on fantasiat ja niistä ei tarvitse potea huonoa omatuntoa. Sama asia kuin esim. psykopaateista puhuttaessa - normaali ihminen ei lähde toteuttamaan fantasioitaan. Fantasiat fantasioina, todellisuus totena!


    • hajattelija

      valitettavasti asia on niin, että naarasihminen saavuttaa seksikkään ikänsä siinä 12 tienoilla, jolloin naiselliset muodot alkavat näkymään.

      Jos täällä kaikki yhteiskuntamme kultaihmiset kuvittelevat, että miehen silmä on kiinnostunut seksuaalisessa mielessä vain naisista joiden ikä on 18 niin on kyllä yhteiskunta onnistunut täydellisesti aivopesussa. Häviääkö ne silmät päästä kun katseen kohteella ikä on alle 18? Ei häviä, himot voivat jyllätä, mutta ne pystyy hillitsemään. Ainakin terveet ihmiset pystyy.

      Ja vielä että nämä kultaihmiset eivät jälleen kerran ymmärtäisi väärin, niin lisättäköön, että FANTASIA (SE MITÄ TAPAHTUU IHMISEN PÄÄN SISÄLLÄ) ja TODELLISUUS (SE MITÄ TAPAHTUU PÄÄN ULKOPUOLELLA) ovat MYÖS kaksi aivan eri asiaa. Ja se, mistä ihminen kuuluisi tuomita, on tuo jälkimmäinen.

      On väärin sekaantua lapsiin, se on totta. Vastaväitteitä tai puolusteluita ei tarvita. Mutta, on täysin naiivia myös syyttää ihmistä siitä, että hän on kiinnostunut seksuaalisesti alaikäisestä. Ihmiselä jolla on sydän vielä tallella tässä pimeässä maailmassa, ei ala tekemään typeryyksiänsä. Kun taas ne sydämmettömät tekevät mitä lystäävät, kuten nähdään monessa muussakin asiassa.

      Ei tästä maailmasta paratiisia saa, se teillä monella on vielä opeteltavana. Ja niin kauan kuin paratiisia ei ole, niin tietyt ongelmat pysyvät ja säilyvät, piilossa tai näkyvillä. Niitä ei puhumalla, politiikalla, eikä rangaistuksilla pysty kitkemään pois.

    • ToyBoy&pressaehdokas

      Samoilla perusteilla kun homot selittävät suhdettaan, muutkin seksuaaliset suuntautuneet voisivat perustella seksuaalisuuttaan:

      "pystyn kuvittelemaan että voin rakastua myös nuoreen("lapseen"), jos en rakastaisi miestäni. minusta "ebofiilia/pedofiilia" on hyväksyttävää. normaalista en tiedä, kuka sen ikinä määritteleekään, mikä on normaalia? tavanomaista pedofiilia ei ole, ovathan pedofiilit vähemmistö. mitä väliä sillä on onko "normaali"? mitä se edes lopulta merkitsee? loppujen lopuksi pedofiilila on rakkautta ja välittämistä, ihan kuten "normaalikin" seksuaalisuus. ihania tunteita. miksi sellainen olisi missään tapauksessa luonnotonta tai tuomittavaa? ihmettelen ihmisiä jotka eivät hyväksy pedofiilejä eivätkö he tiedä mitä rakkaus on? "

      Tässä "pedofiileillä" tarkoitan lähinnä niitä jotka seurustelevat teini-ikäisen kanssa, en niitä jotka ovat oikeita pedofiilejä, eli vain pikkulapsista kiihottuvia.

      Presidenttiehdokkaissammekin on kansan suussa "pedoksi" väitettyjä, yli 20 vuoden ikäeron takia. Eräs heistä oli itse jo keski-ikäinen kun tapasi ulkomailla baarissa teininuorukaiseen jonka kanssa ryhtyi seksisuhteeseen. Varmasti hänkin voi samoilla perusteilla luonnehtia heidän suhdettaan?

    • Anonyymi

      Aloittaja lienee pedofiili.

    • Anonyymi

      Pedofiilit on sadisteja ja narsisteja

    • Anonyymi

      Joko Kaput ja lestat provosoitui?
      Suurempi juttu on se että Volodymyr Zelenskyi ja Vladimir Putin ei ymmärrä.
      Pidetäänko juutalaisia nykyään natseina ihan yleisesti?
      Kylläpä kehitys kehittyy...

      Pienena tyttönä, pienenä tyttönä
      Minulta pääsi paukku.

    • Anonyymi

      Mihin unohdit lepakkopedofiilit ja ovatko kaikki yh-äidit sairaita kun niissä on paljon peofiileja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe