Kokemuksia Crypto.com Visa-kortista?

Anonyymi

4

977

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo onhan tuo käytössä ollut nyt puoli vuotta. En muuten olisi ottanut, mutta meidän taloudessa tuon spotify ja netflix ilmaiseksi on todella kova juttu, kun molempia palveluita käytetään.

    • Anonyymi

      "Kokemuksia Crypto.com Visa-kortista?"

      Tilasin viikonloppuna & Ma tuli virtuaali Visa aktiiviseksi, fyysinen kortti tulee joskus. Virtuaali Visa Curven kautta toimii lähimaksulla missä Visa, testattu JobMeal & Hesburger. Toisin kuin Revolut tai Wise, virtuaalikortti ei tule samantien saataville vaan pitää odottaa. Henkilöllisyys pitää todentaa että pääsee palveluun käyttäjäksi.

      Sininen kortti on ilmainen kuten Curve Basic. Parhaimpana etuna cashback CRO
      cryptona kun korttia käyttää, tuon voi vaihtaa EUR käyttäen kortin ruokkimiseen tai siirtää pankkitilille. Jos tilaat Curve Basic, se on aluksi virtuaali & fyysinen tulee joskus. Curve toimii Google Pay / Apple Pay / Garmin Pay / FitBit Pay kanssa.
      Eurooppalaiset Crypto Visat ei toimi mobiililompakoiden kanssa kuin käytämällä
      Curve korttia välissä.
      ****
      Etukoodi Cryptolle: 36u5fxgbcm
      Curve: DPXPGR3E
      ****

      Curve kortilla on erilaisia Reward diilejä, jotka edellyttää Curve kortin käyttöä. Booking, Hotels, Scandic käytettävissä Suomessa helpoiten.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itsellä yhdistelmäkäytössä Curve Mastercard ja Crypto Visa. Näiden korttien yhteiskäytöllä cashback 2 - 3%.

      Curve Black:ssä on 1% cashback kuuteen eri vapaa valintaiseen/tarjolla olevaan konserniin (itsellä valittuna: Lidl, Shell, Decathlon, Parkman, Booking.com ja Burger King)

      Crypto.com:ssa (3500€ Stake) 2% cashback 50€/kk asti.

      
Lisäksi vielä käytössä Plutus Visa, jossa taso 6,99€/kk, ja cashback 3% (Curven kanssa 3 - 4%). Lisäksi Plutuksella on ko.tasolla vielä kolme vapaavalintaista/tarjolla oleviin 10€/kk perk:ä eli etua. (alittuna: Lidl, Shell, Curve).

      
Käytännössä maksan kaikki ostokseni Curven kortilla, jonka sisässä siis on Crypton ja Plutuksen kortit. (Curven sisällä tietenkin myös Op pankki ja luotto sekä Norwegian Visa).

      
Curvella saan lisäksi vaihdettua 60vrk ajan jo tehdyn ostoksen toiselle kortille. Esim cashback:n parempaan keräämiseen voin vaihtaa myöhemmin Op luotolle tehdyn maksun Cryptolle (2% cashback( tai Plutukselle (3% cashback).

      
Suosin maksuissa mieluummin Cryptoa kuin Plutusta, koska Cryptolla cashbackin saa heti maksun jälkeen ja sen saa halutessaan helposti vaihdettua euroiksi ja siirrettyä esim kortille käyttörahaksi.

      Plutuksella cahsbackin nostaminen on tällä hetkellä vaivalloista ja vaatii tietokoneen ja erillisen ohjelman esim MetaMask, jonka kautta cashbackin saa nostettua, mutta tästä menee vielä välitysmaksu. 


      Cryptolla cashbackin nostossa ei mene kuin rahanvaihtokustannus, jonka pystyy vielä minimoimaan tekemällä vaihdon Crypto Exchangen kautta (erillinen helppokäyttöinen sovellus). Crypton perus apillakin onnistuu, vaihtomaksu vaan hiukan korkeampi.

      
Plutuksella maksan ilmaisten etujen lisäksi yleensä vain jos Crypton 50€/kk on tullut täyteen. Kuukausittaiset korttiostot jokaiselta kortilta näkee yhdellä silmäyksellä Curvesta.

      
Plutuksella maksan siis kerran kuussa Lidlin ja Shellin maksut ja Curve Blackin kk maksun (9.99€/kk) näin Curve Black etuineen on itselle lähes ilmainen.

      
Jos asiasta virisi mielenkiintoa, löydät lisää sivulta: https://kokemuksia-crypto-visa-kortista.webnode.fi/curve-mastercard/

      
Curve tarjoaa tällä hetkellä uusille käyttäjille ilmaiskorttiin 1% cashback 30 vrk ajan. Etuun löydät linkin yllä olevasta osoitteesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe